ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی تا حالا در مسبقات ملی مهارت (طراحی گرافیک) شرکت کرده؟؟

zialem
19-05-2008, 09:46
سلام

دوستان می خواستم بدونم کسی از شما تا حالا در بخش فناوری طراحی گرافیک در مسابقات ملی مهارت وابسته به سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور شرکت کرده؟؟؟

اگه شرکت کردید چندتا سوال داشتم...

1.در زمان طراحی باید از چه نرم افزارهایی استفاده کنیم...آیا خودمون میتونیم نرم افزار ببریم و از اون استفاده کنیم؟؟

2.در هنگام ساخت می تونیم دسترسی به اینترنت داشته باشیم برای پیدا کردن عکس هایی خاص...

3.می تونیم براش فتوشاپ نصب کنیم؟؟

4.می تونیم با خودمون آیکون و عکس ببریم...

elyartab
05-07-2008, 17:21
فکر کنم که دیگه دیر باشه اما خوب جواب میدم! (من سوال رو امروز دیدم!)
من خودم تو تبریز شرکت کردم ، 3 سال اما حالا چون از 20 سال گذشتم دیگه نمیتونم شرکت کنم
فکر کنم سال 2009 تو کانادا باشه بعدشم توی ژاپن

1. اینکه برای طراحی از چه نرم افزاری استفاده بشه کاملا دست خودته اما...!
اگه کسی حرفه ای باشه هر نرم افزاری رو واسه پروژه مخصوص خودش استفاده میکنه یعنی نرم افزار وکتور برای کارهایی که وکتور هستند مثلا : لوگو تایپ ( که همیشه خوراک سوالات هستش!) و نرم افزار بیتمپ برای کارهایی که درصد بسیاری از اونا رو باید با بیتمپ کار کنی مثل یک پوستر عکس محور .
اون سال های اول که من شرکت میکردم چون داورها خیلی حرفه ای نبودند زیاد به اینکه با کدوم برنامه کار کنی گیر نمیدادند اما سال های آخر اینکه هر کاری رو با نرم افزار خودش کار کنی نمره خاص خودش رو داشت.

2. ما که به اینترنت دسترسی نداشتیم !
سال های اول خودمون عکس و تصویر می بردیم اما سال های بعد اصلا خودشون تصاویر مورد نیاز پروژه رو در اختیارمون میگذاشتن تا ناعدالتی نشه! ( واقعا هم کار خوبی میکردن)

3. فکر نکنم برای نصب براش گیر بدن اما باید ناظر ها رو در اطلاع بذاری چون تو مرحله نمره دهی که داورها اثر رو نگاه میکنن متوجه میشن

4. در مورد 2 گفتم

xzxzxz
06-07-2008, 11:09
---------------------------