مشاهده نسخه کامل
: چرا تو اون انجمن این طوریه؟؟؟
shahshahani
18-05-2008, 15:15
سلام
من اومدم تو انجمن آموزش های الکترونیکی تو تاپیک آموزش یاهو مسنجر یه سوال بپرسم که با این قضیه مواجه شدم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه علتش چیه؟
ممنون.
shahshahani
19-05-2008, 08:44
یعنی کسی نبود به من بینوا کمک کنه؟؟؟
فعلا M.R.M فقط ميتونه اونجا پست بده.
هيچ كس ديگهاي نميتونه اونجا پست بده. ( بغير از اون بالاييها حتما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خوبه كه باز شه تاپيكها تا بقيه بتونن نظراتشون رو بيان كنن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shahshahani
19-05-2008, 09:52
هيچ كس ديگهاي نميتونه اونجا پست بده. ( بغير از اون بالاييها حتما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خوبه كه باز شه تاپيكها تا بقيه بتونن نظراتشون رو بيان كنن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرااااااااااااااااااااااا ؟؟؟؟:19::19::19:
مگه اون انجمن چه فرقی با بقیه انجمن ها داره؟ خونش رنگین تره؟ یا مدیرش پارتی کلفت تری داره؟
S H A H I N
19-05-2008, 10:15
شاید در دست ساخته
Mohsen khan
20-05-2008, 22:20
سلام
من اومدم تو انجمن آموزش های الکترونیکی تو تاپیک آموزش یاهو مسنجر یه سوال بپرسم که با این قضیه مواجه شدم:
کسی میدونه علتش چیه؟
ممنون.
سوالتون را مي توانيد در بخش اينترنت و شبكه هم مطرح كنيد
shahshahani
21-05-2008, 09:09
سوالتون را مي توانيد در بخش اينترنت و شبكه هم مطرح كنيد
ممنون ولی حالا چه فرقی می کنه.شما اگه میدونی جواب بده لطفا...:19:
سلام
کسی میدونه علتش چیه؟
ممنون.
شما خودتون دارید میگید آموزش های الکترونیکی
این انجمن برای آموزش هست نه درخواست و پرسش
به اعلان های هر انجمن دقت کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت تمامی عزیزان...
به منظور ایجاد نظم هر چه بیشتر و راحتی حال کاربران گرامی زیر مجموعه های "علمی و متفرقه" و "مجلات" دست خوش تغییراتی شدند بدین صورت که انجمن "علمی و متفرقه" به زیر مجموعه های دینی ، مذهبی ، فلسفه و عرفان/شیمی/فیزیک/برق ، الکترونیک ، رباتیک و مخابرات/تاریخی و سیاسی/عمران ،معماری و شهرسازی/ادبیات و زبان فارسی/ادبیات و زبان انگلیسی/علوم زیستی ، پزشکی و بهداشتی/ریاضیات/موارد دیگر و انجمن مجلات نیز به زیر مجموعه های کامپیوتری/غیر کامپیوتری تفکیک شدند.
خواهشمند تا انجام مراحل تکمیلی و تدوین قوانین جدید دوستان روال سابق رو در پیش بگیرند و از دادن درخواست در زیر مجموعه ها خودداری کنند.
با تشکر-تیم مدیریت و همکاران
سوال خودتون رو در تاپیک مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجر Yahoo Messenger در زیر مجموعه بحث های نرم افزاری و سیستم عامل مطرح کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام!
اونجا برای نظم قفل شده
رو آموزش که کلیک کنید میشه تو سایت نظر بدید.
red stars
22-05-2008, 17:40
فكر كنم اون جا فقط مدير ها ميتونن پيام ارسال كنن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.