ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وزیر ارتباطات گفت: برخی از شركت‌های اینترنتی در ارایه پهنای باند واقعی اینترنت كوتاهی می‌كنند.

isbn84
18-05-2008, 01:29
شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برخی از شركت‌های اینترنتی در ارایه پهنای باند واقعی اینترنت كوتاهی می‌كنند.
محمد سلیمانی اظهار داشت: در حال حاضر پهنای باند ۱۲۸ كیلو بایت یا ۵۶ كیلو بایت مشكل اینترنت كشور نیست، بلكه نحوه ارایه این میزان از سوی شركت‌های ارایه دهنده اینترنت بحث است.
وی گفت: پهنای باند ۱۲۸ كیلو بایت اكنون برای بسیاری از سازمانها بدون مشتری است و این میزان را شركت‌ها حتی نمی‌توانند به مشتریان عرضه كنند.
سلیمانی افزود: پهنای باند ۵۶ كیلو بایت برای مصارف و كاربران اینترنتی خانگی و دانشگاه‌ها حتی برای دانلود كتابهای ۵۰۰ صفحه‌ای مناسب است.
وی تاكید كرد: در برخی مواقع پهنای باند ارایه شده از سوی برخی شركت‌ها حتی ۲ كیلو بایت نیز نمی‌شود.
وزیر ارتباطات با اشاره به عقب‌ماندگی كشور در ارایه پورت‌های پرسرعت اینترنت، اظهار داشت: با صدور مجوز برای ارایه پورتهای پرسرعت از سوی شركت‌های مخابرات استانها نرخ رشد در این زمینه سرعت می‌گیرد.
وی تصریح كرد: با در نظر گرفتن ۱۷ میلیون خانوار با لحاظ كردن ضریب نفوذ ۳۰ درصدی اگر بتوانیم ۱۲ كیلو بایت را به این ۳۰ درصد یعنی ۵ میلیون نفر برسانیم انقلاب عظیمی در عرضه اینترنت پرسرعت كرده‌ایم.
سلیمانی گفت: این امر نیازمند سرمایه‌گذاری حداقل ۲ یا ۳ هزار میلیارد ریالی است.

این چی میگه؟ چرا گفته 127 کیلو بایت

rootnt
18-05-2008, 14:53
این چی میگه؟ چرا گفته 127 کیلو بایت
کجا گفته ۱۲۷؟ من توی این متن اصلا ۱۲۷ نمی بینم

isbn84
18-05-2008, 18:56
کجا گفته ۱۲۷؟ من توی این متن اصلا ۱۲۷ نمی بینم
حالا 127 یا 128 ..منظورم بایت به جای بیته؟؟؟

piremard
19-05-2008, 02:42
وی تصریح كرد: با در نظر گرفتن ۱۷ میلیون خانوار با لحاظ كردن....[/size]

خانوار؟ مگه برنج و روغن می دند ؟!:18:

_LOVE_CODER_
19-05-2008, 08:34
خانوار؟ مگه برنج و روغن می دند ؟!:18:
بلا نسبت
مردم رو به چشم گاو گوسفند نگاه میکنند کیلویی!!!! :2:

من موندم احمقی نژاد ادم تعطیل تر از این نداشت بکندش وزیر
این فرد افکارش با اهداف وزارت خونه ای که مسولیتش رو به عهد گرفته در تضاد کامله !!:13:

lopez
19-05-2008, 08:48
پیام اخلاقی هم میدن!! برای دانلود کتاب 500 صفحه ای ؟؟ یعنی اینترنت هیچ چیز دیگه ای نداره ؟؟ حیف اون مدرکایی که به این خرد ها دادن ...

Y@var
19-05-2008, 13:37
واقعاً باید به حال تفکر این وزیر تاسف خورد.... خدایا کی یه وزیر ارتباطات باخرد تو این کشور پیدا می شه؟؟؟!!!!

alizshah
20-05-2008, 20:25
وزیر احمق هست دیگه ( خلاصه کردم )
اخه الان من 300 صفحه هم بنویسم تموم نمیشه