ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر سنجی : بهترین البوم هایی که شنیده اید؟

capitan black
17-05-2008, 19:12
سلام به دوستان عزیزم و اساتید بزرگوار موسیقی...احتمالا اولین کسی باشم که همچین تاپیکی زده باشم..امیدوارم تکراری نباشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین البومهایی که شنیدید کدومها بودند؟...البته از هر کدوم ( با کلام و بی کلام ) یه البوم رو انتخاب کنید که میدونم واسه بعضیهاتون خیلی سخته ! مثل خودم...موندم از این همه کار زیبا کدوم رو انتخاب کنم !

از با کلامها :

از بین البومهای evanescence بین the open door و fallen البوم fallen رو انتخاب کردم...

از بی کلامها :

از بین این همه اثر زیبا توی دنیا واقعا موندم کدومو انتخاب کنم ...خلاصه از بین البومهای ونجلیس این اسطوره بزرگ موسیقی و secret garden و Chris Spheeris و ....البوم Enchantment از Chris Spheeris رو انتخاب کردم...انتخاب از توی البوهای بی کلام واقعا مشکله !!

ارادتمند..
محمد رضا:11:

moein_drj
17-05-2008, 19:48
معین جون فقط از بین هر ژانر فقط یه البوم رو انتخاب کن...میدونم سخته ولی قانون تاپیک همینه..خواهش میکنم دوستان هم رعایت کنند...مرسی معین جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم... 10-20-30-40 کردم...

Bruce Springsteen ------------> Tunel Of Love -1987

اگه اجازه بدی... یدونه هم بگم.. که دیوانه وار دوست دارم.... ولی soundtrack...هست.. شاید بشه گفت بی کلام :

Lion King I - soundtrack -1994

==============

البته اینا در کل آلبوم های محبوبم بود....
من که منتقد موسیقی نیستم.. بهترین رو انتخاب کنم...

capitan black
17-05-2008, 20:01
معین جون فقط از بین هر ژانر فقط یه البوم رو انتخاب کن...میدونم سخته ولی قانون تاپیک همینه..خواهش میکنم دوستان هم رعایت کنند...مرسی معین جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Legend
18-05-2008, 12:34
با كلام:
داريوش: شقايق

بي كلام:
Enigma: Mcmxd A.D

niusha_z
18-05-2008, 13:49
آلبوم محبوب من فکر میکنم آلبوم help! از بیتلز باشه. البته من هر از چندی گیر یه آلبوم یا آهنگ میشم... ولی خب تعداد آهنگ های مورد علاقه ام از این آلبوم خیلی زیاده

capitan black
20-05-2008, 00:10
عجیبه...استقبال کمی از این تاپیک شد...مثل اینکه دوستان فقط تک اهنگ گوش میدند !

padjacent
20-05-2008, 00:18
آخه به نظر زیاد جالب نمیاد.چون خیلی از آهنگ هارو دوست دارم و همچنین بقیه دوست دارن.من خواننده مورد علاقه ام Enrique:8::27::8:

sheeablo
20-05-2008, 02:20
خارجی
Escape – enrique iglesias
Black & Blue - BackStreet Boys
ایرانی ... مسافر شادمهر عقیلی و سلام آخر احسان خواجه امیری

بی کلام Magic Night ریچارد کلایدر من

capitan black
20-05-2008, 13:40
آخه به نظر زیاد جالب نمیاد.چون خیلی از آهنگ هارو دوست دارم و همچنین بقیه دوست دارن.من خواننده مورد علاقه ام Enrique:8::27::8:

اتفاقا خیلی خوبه...یعنی یه البوم توی زندگیت از همه بیشتر دوست نداری؟!!!

خارجی
Escape – enrique iglesias
Black & Blue - BackStreet Boys
ایرانی ... مسافر شادمهر عقیلی و سلام آخر احسان خواجه امیری

بی کلام Magic Night ریچارد کلایدر من

دوست عزیز شما تک اهنگ رو اشاره کردید...موضوع تاپیک رو یه نیگا بندازید...مرسی..

Prima1001
22-05-2008, 09:08
بین بی کلامها که واقعا سخته انتخاب یه آلبوم، آخه همشون فوق العاده قشنگن:40: به هر حال......

بی کلام:
Secret Garden/ Songs From A Secret Garden

با کلام:
:41: تک آهنگ زیاد تو نظرم هست ولی هر چی نگاه می کنم آلبوم کامل که همشو دوست داشته باشم نیست:13:
واسه خالی نبودن عریضه:
Andrea Bocelli/ Songo

B.Spears
22-05-2008, 10:27
آلبوم فقط fallen از evanescence

LeBron
23-05-2008, 00:19
جزء فنا ناپذیر! : آلبوم های بیتلز و آلبوم Nevermind از Nirvana
آهنگ ها John Lennon هم عالیه مخصوصا Imagine

thomas-anders
23-05-2008, 08:15
البوم back for good مدرن تاکینگ بینظیره

Prima1001
24-05-2008, 08:25
مگه قرار نیست هم بی کلام هم با کلام رو بگن؟ پس چرا دوستان فقط آلبومهای با کلام میگن؟؟؟:13:

kasra_khan2003
27-05-2008, 12:36
از با كلام ها هاي فارسي زبان:

Shadmehr - Sabab