ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سایز یه عکس رو بزرگ کنم بدون این که کیفیتش پایین بیاد؟؟

ninja266
17-05-2008, 16:13
سلام
چه جوری میتونم تو فوتوشاپ , سایز یه عکس رو بزرگ کنم بدون این که کیفیتش پایین بیاد؟؟

hamed9
17-05-2008, 22:21
سلام دوست من خوب این کار زیاد نمی شه در هر صورت وقتی یه عکس استاندارد بزرگ می شه کیفیتش از دست می ده اما شما میتونی از نرم افزار های مخصوص این کار استفاده کنید....photo zoom

AriA jOhaRi
18-05-2008, 14:56
سلام...

نمی تونی کار خاصی در این زمینه بکنی
بالاخره کیفیت پایین میاد ، هرچقدر هم زور بزنی به چیزی که می خوای نمی تونی برسی

^موفق باشی^

mahsoft
19-05-2008, 02:37
در این مورد زیاد بحص شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

huti_421
24-05-2008, 12:27
دوست عزیز من چندین بار تو انجمن ها دلیل رو توضیح دادم که چرا نمیشه ...

ما دو نوع گرافیک داریم : 1) برداری 2) پیکسلی

در گرافیک برداری که عموما به نرم افزار هایی نظیر Corel Draw و امثاله اطلاق میشه شما با زوم کردن دچار افت کیفیت نمی شید

ولی در گرافیک پیکسلی نظیر نرم افزار فوتوشاپ شما با زوم کردن افت شدید کیفیت رو مشاهده می کنید که علت اون چیزی نیست جز : شکسته شدن پیکسل ها ...

خوب یه توضیحی هم در این رابطه بدم و والسلام :

هر تصویر از چندین هزار پیکسل تشکیل شده که واحد اندازه گیری اون هم DPI هست یا پیکسل در واحد اینچ .

شما با زوم کردن باعث میشید که یک پیکسل شکسته بشه و به دو پیکسل مجزا تبدیل بشه و این کار انقدر ادامه پیدا می کنه که کیفیت تصویر شما کاهش پیدا کنه ...

Mishel
24-05-2008, 14:19
من البته اضافه كنم به حرف هاي دوستمون كه فتوشاپ وقتي عكسي رو بزرگ مي كنيد رنگ پيكسل هاي اضافه شده يا به قول دوستمون شكسته شده رو با توجّه به يك حد وسط از رنگ پيكسل هاي اطراف تعيين مي كنه و اين موضوع باعث مي شه كه عكس هيچ وقت به شكل مربع مربع هاي بزرگ رنگي در نياد شبيه اون چيزي كه وقتي با ابزار زوم رو عكس زوم مي كنيم مي بينيم بلكه عكس هنگام بزرگ شدن تار و محو خواهد شد. هر چقدر بيشتر عكس رو بزرگ كنيم تاري و محوي بيشتر خواهد بود. ولي در ميزان هاي كوچك بزرگ كردن روش فوتوشاپ موثر هست و افت كيفيت خيلي محسوس نيست ولي باز هم اگر كار حرفه اي بخواهيد اين كار صحيح نيست.

sooshiyanet
24-05-2008, 20:22
غیر ممکنه , هر چه عکس رو بزرگ کنی , پیکسل هات از هم گسسته میشه و ....... میره به سوی افتضاح

این کاهش کیفیت , در عکس های با DPI بالا و فرمت هایی مثل (( TIF , PSD EPS و ... )) کمتر هست , اما بازم هست

اگر چیز خاصی نیست میتونی از Clip Art یا همون Vector استفاده کنی

huti_421
24-05-2008, 20:31
غیر ممکنه , هر چه عکس رو بزرگ کنی , پیکسل هات از هم گسسته میشه و ....... میره به سوی افتضاح

این کاهش کیفیت , در عکس های با DPI بالا و فرمت هایی مثل (( TIF , PSD EPS و ... )) کمتر هست , اما بازم هست

اگر چیز خاصی نیست میتونی از Clip Art یا همون Vector استفاده کنی

عموم این فایل ها هم با پسوند های AI و Eps و CDR هستند !!! ( گرافیک برداری )