مشاهده نسخه کامل
: فناوري نوين آموزشي
khodatars
16-05-2008, 20:29
:33:سلام
آقاي مدرسي ما كه هر چه گشتيم هيچ سوالي در را رابطه با بحث امتحان نديديم اما برايتان بگويم كه يك ايميل
در gmail ساختم و يك وبلاگ در blogfa با نام آسمان آبي درست كردم و نيز عضو انجمن هم شدم .براي شما ايميلي فرستادم ولي ظاهراً بدست شما نرسيده .:11:
V A H I D
16-05-2008, 20:32
سلام..
به کی میل دادی ؟؟؟؟
vahid_vaezinia
16-05-2008, 20:56
سلام...
جریان چیه به منم بگید بدونم؟!؟
Consul 141
16-05-2008, 21:47
:33:سلام
آقاي مدرسي ما كه هر چه گشتيم هيچ سوالي در را رابطه با بحث امتحان نديديم اما برايتان بگويم كه يك ايميل
در gmail ساختم و يك وبلاگ در blogfa با نام آسمان آبي درست كردم و نيز عضو انجمن هم شدم .براي شما ايميلي فرستادم ولي ظاهراً بدست شما نرسيده .:11:
دوست عزيز لطف كنيد منظورتون رو واضح بيان كنيد
تا هر چه زود تر رسيدگي بشه.اينجا رو با چت روم اشتباه
سلام
آقای مدرسی کیه ؟!
من هم چند تا از پست های ایشون رو دیدم . توی 90 % اونها نوشتن آقای مدرسی . آقای مدرسی کیه؟
red stars
22-05-2008, 17:51
من هر چي گشتم آقاي مدرسي رو پيدا نكردم اون كيه؟
red stars
22-05-2008, 17:53
اشتباه شدن در فرستادن لطفا اين رو پاك كنيد
دليل : يه پيغام فرستادم دوتا جواب شد.
سلام دوستان .
در مورد آقای مدرسی :
من البته ایشون رو نمیشناسم ام چون کاربر فعال آموزش های الکترونیکی هستم ا توی انجمن آموزش های الکترونیکی یک تاپیک دیدم با نام فناوری نوین آموزشی که شخصی به نام آقای مدرسی اون رو زده بود و ظاهرا قرار بود یک سمینار اینترنتی در باره این موضوع با حضور همزمان 130 نفر برگزار کنه و گفته بود هرکی میخواد توی این سمینار شرکت کنه باید پیش ایشون عضو بشه !این تاپیک هم توسط یکی از مدیران آموزش های الکترونیکی تراش شد و این افرادی که میبینید این جا دنبال آقای مدرسی میگردن همون 130 نفر هستن که آقای مدسی فرستادتشون این جا و چون تاپیک حذف شده این ها سرگردون شدن !!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.