مشاهده نسخه کامل
: سوال از cinema 4dکار ها
mr.reza355
16-05-2008, 18:38
1) اولا :چطور یه فایل avi رو وارد کنم ؟دوما :چطور می تونم یک فایل aviرو تو سینما فوردی مثلا توی یک ضلع مربع یا روی یه دیوار نمایش بدم؟
2) وقتی از یک عکس به عنوان متریال استفاده می کنم نمیدونم چطوری سایز عکس رو به اندازه دلخواه تنظیم کنم.
مرسی از راهنماییتون
vbadvanced
17-05-2008, 00:42
1) اولا :چطور یه فایل avi رو وارد کنم ؟دوما :چطور می تونم یک فایل aviرو تو سینما فوردی مثلا توی یک ضلع مربع یا روی یه دیوار نمایش بدم؟
2) وقتی از یک عکس به عنوان متریال استفاده می کنم نمیدونم چطوری سایز عکس رو به اندازه دلخواه تنظیم کنم.
مرسی از راهنماییتون
1.1. هرجایی که بتونی عکس استفاده کنی از فایلهای avi هم میشه استفاده کرد.
1.2. یه متریال بساز و فایل نصویرتو توی کانال Color باز کن. ضلع مورد نظرتو توی مربع انتخاب کن و متریالت رو روش دراگ کن. همین.
2. جلو آبجکتت توی آبجکت منجر یه تگ تکسچر هست روش کلیک راست کن و Fit To Object رو کلیک کن. اگه می خوای دستی جابجاش کنی انتخابش کن و از بخش Coordinates سایز و بقیه مشخصاتش و تنظیم کن.
(اگه منظورمو خوب نفهمیدی بگو بیشتر توضیح بدم):46:
mr.reza355
22-05-2008, 19:29
لطفا بیشتر توضیح بده من یه کمی خنگم مطالبو دیر می گیرم. ضمنا اگه اخبار ساعت 8 شبکه 4 رو ببینی یه ارم 3dداره که با متریال شیشه انجام داده یه کمی در مورد اون برام توضیح بده .ممنون:11:
vbadvanced
24-05-2008, 01:50
لطفا بیشتر توضیح بده من یه کمی خنگم مطالبو دیر می گیرم. ضمنا اگه اخبار ساعت 8 شبکه 4 رو ببینی یه ارم 3dداره که با متریال شیشه انجام داده یه کمی در مورد اون برام توضیح بده .ممنون:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.آبجکتت رو انتخاب کن و به Polygon Mode برو.
2. پالیگان مورد نظرتو انتخاب کن.
3. متریال رو ایجاد کن و روی پالیگانی که انتخاب کردی درگ کن.
4. ابزار Use Texture Tool رو انتخاب کن. حالا میتونی با استفاده از Move, Scale, Rotate عکستو جابجا کنی , بچرخونیش یا بزرگ و کوچک کنی.
5. یا اینکه روی تگ متریال توی Object Manager کلیک راست کن و Fit To Object رو انتخاب کن.
6. یه راهش دیگش هم اینه که توی پانل Attributes سایز عکس و بقیه مشخصاتشو تغییر بدی. البته یادت باشه قبلش حتما روی تگ متریال(شماره 5 توی شکل) یه بار کلیک کنی.
موفق باشی.
mr.reza355
29-05-2008, 11:42
من شرمنده ام ولی خیلی خنگم.من یک ضلع این شکل رو انتخاب می کنم اما ولی متریال رو درگ می کنم باز هم تمام اضلاع رو می پوشونه نمی دونم کجا اشتباه می کنم.بعد هم توضیح بده که یک فایل ویدیو رو که توی این شکل قرار بدم چطور این ویدئو رو playکنم.مثلا من میخواه یک تلویزیون سه بعدی درست کنم که توش فیلم پخش میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.