ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای نصب نرم افزار starry night pro 6 در ویستا

mohammad24
14-05-2008, 23:02
سلام

من برای نصب نرم افزار starry night pro 6 روی ویندوز ویستا مشکل دارم. اولش شروع به نصب می کنه و بعد از چند ثانیه پیام میده که نصب با موفقیت انجام شد اما وقتی به فولدر برنامه میرم فقط یکی دو فایل وجود داره و برنامه ناقص نصب شده.
اضافه کنم که با استفاده از همین DVD ها روی xp نصب کردم و مشکلی نداشته یعنی برنامه سالم بوده. نسخه ی ویستای من هم Ultimate هستش.
نمی دونم باید چی کار کنم. آیا ترفندی برای حل مشکل من هست. یا نسخه ی جدید تری از این برنامه که با ویستا سازگار باشه. یا نرم افزاری مشابه که قابلیت های بالایی داشته باشه و روی ویستا نصب بشه؟
خواهش می کنم راهنمایی کنید. چون این موضوع برای من خیلی واجبه
مرسی

mohammad24
17-05-2008, 21:18
سلام

از همه ی بچه های بامعرفت پی سی که برای جواب دادن و حل مشکل من وقت گذاشتن ممنونم.

G G Game
28-05-2008, 22:29
فقط فایل های jre و Uninstall Starry Night Pro 6 نصب میشه درسته؟
بعدآ دربارش صحبت میکنیم.

ferispace1366
26-02-2010, 16:46
سلام . منم همین مشکل کاربر بالا (mohammad24) رو تو ویندوز7 دارم . کسی میتونه کمکم کنه؟

vali46
25-04-2010, 13:31
فقط فایل های jre و Uninstall Starry Night Pro 6 نصب میشه درسته؟
بعدآ دربارش صحبت میکنیم.
من ام مشکلم با این نرم افزار همینه لطفا اگه راه حلی برای این مشکل هست بفرمائید

vali46
26-04-2010, 15:03
کسی نیست یه راهی جلو پامون بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ultimate
31-05-2010, 22:28
دوستان عزیزم
این مشکل نصب بخاطر اینکه شما باید روی فایل نصب کلیک راست کنید گزینه properties را انتخاب کنید.
تب دوم گزینه compatibility رو انتخاب حالا تیک گزینه run this Program in compatibility Mode for را زده windows Xp service pack 2 را انتخاب میکنیم.
حال گزینه ok.و روی فایل نصب دوباره کلیک راست کرده و گزینه run as administrator را انتخاب و برنامه رو نصب میکنیم.
مشکلی بود بگین.متشکرم