مشاهده نسخه کامل
: سي پلاس پلاس بهتره يا ويژوال سي پلاس پلاس
سي پلاس پلاس جامع تره يا ويژوال سي پلاس پلاس.و فرق اين دو زبان در چيه؟
شباهتشون چيه؟
دوست عزیز تو دیگه داری اسپم میزنی جایه تاپیک:27:
ببین C++ یه زبان برنامه نویسیه،یه زبان شی گرا(در مقابل زبان های ساختاری) که بر اساس Cدرست شد.تمام زبان های برنامه نویسی به کامپایلر(و گاهی مفسر در مورد زبان های عبارتی)نیاز دارند.بیشتر مواقع چون برنامه نویسی در یک ادیتور(منظور ویرایشگر متنی) که ابزارهای باگ زدایی داشته باشد کار رو خیلی آسان تر میکنند به این ادیتور+دیباگر+... میگن IDE.
IDE و کامپایلری که مایکروسافت منتشر کرده بخاطر کتابخونه ای که همراهش هست و استاندارد های مایکرو سافت رو داره بنامی که این شرکت بهش داده Visual C++i نامیده میشه.
بورلند هم داره. وات کام هم داشت.یه سری هم تحت سیستم عاملی غیر از ویندوز هستن.
اما همه کامپایلر های مختلف یه حداقل کتابخون ای دارند که استاندارده بهش میگن استاندارد ANSIکه اگه بر اساس اون برنامه بنویسی میگن برنامه ات سی پلاس پلاسANSI و با هر کامپایلری اجرا میشه.
اگه بازم سوال داری بپری ولی تورو جدت تاپیک نزن:19:
من به جوابم نرسيدم آخرش كدمومو انتخاب كنم ؟
من به جوابم نرسيدم آخرش كدمومو انتخاب كنم ؟
Visual C++ یه محیط برنامه نویسی برای زبان C++ .واسه همین اصلا سوالت غلطه.(=دو تاشون یه چیزن=ربطی ندارن!)
دوست عزیز بذار خلاصت کنم.شما باید زبان برنامه نویسی C++ رو یاد بگیری.وقتی شروع کردی متوجه مشکلاتت میشی.یه کم صبر داشته باش.و شروع کن.گرچه بنظرم میاد بهتره با کلاس شروع کنی(دانشگاهی یا هر چی).اونجا توجیه میشی برای برنامه نویسی سی چه کامپیالری احتیاج داری ،چطوری تحت داس ،ویندوز ،یا هر چی برنامه بنویسی.
یا علی مدد
دوست عزيز به نظر شما براي يادگرفتن c++مي تونم از كتاب سي پلاس پلاس در 21 روز استفاده كنم؟
دوست من
کمی از میزان تحصیلات وهمچنین امکاناتت بگو .در هر حال با خود آموز یادگرفتن رو نه برای اولین یادگیری زبان برنامه نویسی پیشنهاد میکنم نه برای یادگرفتن سی.
اکیدا پیشنهاد میکنم(با توجه به سوالاتت) که با یه کلاس دانشگاهی شروع کنی.اونم یه دانشگاه خوب با استاد خوب(اگه صحبت کنی معمولا استادا از آدم های علاقمند حمایت میکنن)
حالا شرایطت رو بگو تا ببینیم چی میشه(شاید اصلا امکان استفاده از دانشگاه یا کلاس رو نداری؟)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مجبور شدم ویرایش کنم تا دو تا پست نشه
1)گفتی هنوز نتونستی تصمیم بگیری: شما باید اول شروع کنی چون یه کم نا آشنا با این مطالب هستی
2)بالاخره چی بخونم: اگه زبون برنامه نویسی دیگه ای بلدی(بعید میدونم) C++رو شروع کن بعد متوجه میشی که VC++(IDEمایکروسافت)یا BorlandC++یهنی(IDEبورلند)را کی و کجا استفاده کنی.
اگر هم تا حالا برنامه ننوشتی:
فکر شروع برنامه نویسی با C/C++رو از سرت بیرون کن.
معمولا با پاسکال/بیسیک/لوگو شروع میکردند.اما خب الان پیتون هم اضافه شده.من فکر میکنم باتوجه به سیسته عامل کامپیوتر خونگی خودت/هدف نهایی ات تصمیم بگر.اگر ویندوز داری/و میخوای برنامه سیستم بنویسی پاسکال یاد بگیر (با کلاس رفتن فکر میکنم برات بهتر باشه) اگر با لینوکس /یا میخوای تحت وب برنامه بنویسی از پیتون شروع کن.
گه بازم سوال داری بپرس ولی تورو جدت تاپیک نزن
یه سری هم به این تاپیک بزن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببینم جستجوی این فروم خرابه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.