ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Mandriva

Javad_Ed
13-05-2008, 21:38
سلام دوستان
در این تاپیک بحث وبررسی مسائل و مشکلات مربوط به مندریوا انجام میشه
تذکر:توضیحات تکمیلی در مورد این توزیع تا چند روز دیگه اضافه میشه
فعلا میتونید از اطلاعاتی که در این تاپیک وجود داره استفاده کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لطفا مشکلات مربوط به مندریوا رو در اینجا مطرح کنید و از ایجاد تاپیک مجزا درباره ی مشکلات مرتبط به این توزیع خودداری کنید ممنون:11:

Javad_Ed
17-05-2008, 00:24
فهرست سوالات پرسیده شده در تاپیک mandriva بعلاوه ی لینک جواب
این پست در مدت ادامه این تاپیک کم کم پر میشه
و الان رزرو شد:20:

Javad_Ed
17-05-2008, 00:33
سلام دوستان خودم با چند تا سوال شروع میکنم
با اجازه:
1.من یسری فونت فارسی دارم که وقتی instal میکنم به list فونت های open office اضافه نمیشه و حتی موقعی که این فونت ها رو میخوام ببینم با حرف انگلیسی عکسش میاد!!!!
این در حالیست که براحتی یتونم فارسی بتایپم
چه کنم؟

2.در configure desktop بالاترین رزولیشنی که میتونم انتخاب کنم 1024* 768 هست ولی در nvidia contorol panel
بالاتر هم میتونم انتخاب کنم و وقتی اینکار رو میکنم باید save کنم ولی بعد از زدن save میگه نمیتونم save کنم؟
چه کنم؟

3.آیا در مندریوا standby نداریم؟
تا جایی که یادمه توی ubuntu یه گزینه به نام suspand(نمیدونم درست نوشتم یا نه؟!)بود که اینکار رو میکرد ولی اینجا ندیدم؟

4.چطور میدونم یک فولدر رو hide کنم؟؟

ممنون دوستان
ببخشید دیگه همه رو با هم پرسیدم
از majrix عزیز هم برای استیکی کردن تاپیک تشکر میکنم

am_merman01
17-05-2008, 01:36
سلام دوستان عزیز:10:
خوشحالم که این نگارش یه تاپیک اختصاصی پیدا کرد چون توی تاپیک قبلیش 73 روز بود که کسی پست نداده بود . به هر حال امید وارم دوستان در اداره این تاپیک و کمک به دوستان موفق باشند . من هم تاز کارم و فقط میتونم براتون دعا کنم .

من به تازگی ماندریوا 2008 رو نصب کردم :40:. وقتی که میخوام برنامه های موجود در اونو نصب کنم dvd رام رو نمیشناسه :18:و به تور اوتوماتیک میخواد اطلاعات رو از سی دی رایتر بخونه :13:. واقعاٌ نمی شه کاریش کرد:41:؟ من حتی کابل سی دی رایتر رو قطع کردم :27:ولی فایده ای نداشت.
ممکنه کمکم کنید

rootnt
17-05-2008, 18:29
فهرست سوالات پرسیده شده در تاپیک mandriva بعلاوه ی لینک جواب
این پست در مدت ادامه این تاپیک کم کم پر میشه
و الان رزرو شد:20:
سلام
بارک الله واقعا کار عالی ایه که از همین الان انجام بشه
من خیلی وقته که می خوام برای تاپیکهای دیگه هم این کار رو بکنم ولی خوب الان دیگه خیلی کار مشکلیه

سلام دوستان خودم با چند تا سوال شروع میکنم
با اجازه:
1.من یسری فونت فارسی دارم که وقتی instal میکنم به list فونت های open office اضافه نمیشه و حتی موقعی که این فونت ها رو میخوام ببینم با حرف انگلیسی عکسش میاد!!!!
این در حالیست که براحتی یتونم فارسی بتایپم
چه کنم؟

2.در configure desktop بالاترین رزولیشنی که میتونم انتخاب کنم 1024* 768 هست ولی در nvidia contorol panel
بالاتر هم میتونم انتخاب کنم و وقتی اینکار رو میکنم باید save کنم ولی بعد از زدن save میگه نمیتونم save کنم؟
چه کنم؟

3.آیا در مندریوا standby نداریم؟
تا جایی که یادمه توی ubuntu یه گزینه به نام suspand(نمیدونم درست نوشتم یا نه؟!)بود که اینکار رو میکرد ولی اینجا ندیدم؟

4.چطور میدونم یک فولدر رو hide کنم؟؟

ممنون دوستان
ببخشید دیگه همه رو با هم پرسیدم
از majrix عزیز هم برای استیکی کردن تاپیک تشکر میکنم
تا اونجایی که بدونم به سوالها جواب می دم (سوالهایی که مختص مندریوا نباشه)
۱- فونتها رو در دایرکتوری فونتها بریزید و بعد دستور fc-cache -fv رو اجرا کنید
یادتون نره تیک enable for complex text layout (CTL)I رو در قسمت languages در برنامه openofficeبزارید
اینها تست شده و جواب داده
۲- چک کنید ببینید سطح دسترسی دارید یا نه
نمونه ارور رو بزارید اینجا
۳-احتمال خیلی قوی توی کرنل فعاله
این مشکل شما توی گنومه یا kde?
۴- یه نقطه بذار اول اسمش
مثلا فولدر rootnt رو می خوای مخفی کنی بدین صورت می شه
rootnt.

rootnt
17-05-2008, 18:33
سلام دوستان عزیز:10:
خوشحالم که این نگارش یه تاپیک اختصاصی پیدا کرد چون توی تاپیک قبلیش 73 روز بود که کسی پست نداده بود . به هر حال امید وارم دوستان در اداره این تاپیک و کمک به دوستان موفق باشند . من هم تاز کارم و فقط میتونم براتون دعا کنم .

من به تازگی ماندریوا 2008 رو نصب کردم :40:. وقتی که میخوام برنامه های موجود در اونو نصب کنم dvd رام رو نمیشناسه :18:و به تور اوتوماتیک میخواد اطلاعات رو از سی دی رایتر بخونه :13:. واقعاٌ نمی شه کاریش کرد:41:؟ من حتی کابل سی دی رایتر رو قطع کردم :27:ولی فایده ای نداشت.
ممکنه کمکم کنید

یعنی کلا dvdrom رو نمی شناسه؟
توی بایوس کامپویترتون (قسمت setup) برید ببینید شناخته می شه؟
بعد توی لینوکس چطور؟

am_merman01
17-05-2008, 23:31
یعنی کلا dvdrom رو نمی شناسه؟
توی بایوس کامپویترتون (قسمت setup) برید ببینید شناخته می شه؟
بعد توی لینوکس چطور؟

سلام مجدد خدمت دوست عزیز :10:
مشکل من حل شد:8: اگه بگم چقدر ابتدایی بود خندتون میگیره.:31:
فقط کافی بود جمپر دی وی دی رام رو جابجا کنم و از روی حالت master به slave جابه جا بشه.:27:
ولی یه مشکل جدید .
توی لینوکس چه طور باید کانکشن درست کرد ؟ من نمی دونم توی کدوم قسمت باید کانکشن دایل آپ بسازم. نه توی kde و نه توی gnom و نه هیچی محیط دیگه ای نتونستم این کار رو انجام بدم.

sudotux
18-05-2008, 16:37
توی لینوکس چه طور باید کانکشن درست کرد ؟ من نمی دونم توی کدوم قسمت باید کانکشن دایل آپ بسازم. نه توی kde و نه توی gnom و نه هیچی محیط دیگه ای نتونستم این کار رو انجام بدم.

در محیط KDE با برنامه KPPP که احتمال زیاد به صورت پیش فرض باید نصب باشه و در محیط Gnome با برنامه Gnome PPP ...

Javad_Ed
18-05-2008, 21:11
سلام
بارک الله واقعا کار عالی ایه که از همین الان انجام بشه
من خیلی وقته که می خوام برای تاپیکهای دیگه هم این کار رو بکنم ولی خوب الان دیگه خیلی کار مشکلیه

تا اونجایی که بدونم به سوالها جواب می دم (سوالهایی که مختص مندریوا نباشه)
۱- فونتها رو در دایرکتوری فونتها بریزید و بعد دستور fc-cache -fv رو اجرا کنید
یادتون نره تیک enable for complex text layout (CTL)I رو در قسمت languages در برنامه openofficeبزارید
اینها تست شده و جواب داده
۲- چک کنید ببینید سطح دسترسی دارید یا نه
نمونه ارور رو بزارید اینجا
۳-احتمال خیلی قوی توی کرنل فعاله
این مشکل شما توی گنومه یا kde?
۴- یه نقطه بذار اول اسمش
مثلا فولدر rootnt رو می خوای مخفی کنی بدین صورت می شه
rootnt.
خواهش میکنم
ببخشید دیر شد
در حال تست توزیع های دیگه هستم:31:
2:ارور خاصی نیست فقط میگه نمیتونم سیو کنم
اگر هم apply کنم تصیر کوچیک میشه دورش سیاه...
3:kde
4:مشکل شد 2 تا
اولیش :هر عملی یه عکس العملی میخواد چطوری....
دومیش :من نمیتونم فایل های داخل درایو های ویندوزم رو روش از توی مندریوا تغییر ایجاد کنم پس نمیتونم rename کنم:41:
مثلا من یه اسکرین شات از دسکتاپم میگیرم ولی نمیتونم اونو در درایو ویندوز ذخیره کنم این مشکل در اوبونتو ندبود؟
ممنون بخاطر توجهتون:11:

am_merman01
18-05-2008, 22:11
سلام خدمت دوستان عزیز
من به یه مشکل جدید بر خوردم .
وقتی وارد لینوکس می شم دستگاه هنگ می کنه مخصوصاً وقتی که می خوام برنامه ها رو نصب کنم و یا مواقعی که دارم چند کار رو با هم انجام میدم . این مشکل توی محیط kde کمتره ولی به هر حال وجود داره .
این مشکل رو توی ویندوز ندارم ولی توی لینوکس خیلی شدیده .
کسی می دونه ممکنه مشکل از چی باشه؟ به cpu بستگی نداره ؟ آخه cpu ی من سلرونه و کش اون 256 هستش.

am_merman01
20-05-2008, 20:13
سلام خدمت دوستان عزیز
من وقتی که می خوام با برنامه kppp کانکشن درست کنم اسم ایران در لیست کشورها نیست . وقتی هم دستی اینکار رو انجام میدم ارور میده و میگه مودم مشغوله .
کسی میتونه کمکم کنه من یه کانکشن دایل آپ بسازم .
در ضمن مشکل قبلی من هنوز حل نشده.
تورو خدا کمک کنید.

Javad_Ed
20-05-2008, 21:33
سلام خدمت دوستان عزیز
من وقتی که می خوام با برنامه kppp کانکشن درست کنم اسم ایران در لیست کشورها نیست . وقتی هم دستی اینکار رو انجام میدم ارور میده و میگه مودم مشغوله .
تورو خدا کمک کنید.
دوست عزیز موقعی که اولین بار وارد مندریوا میشید تنظیمات مودم انجام میشه
لازم به ستخت کانکشن نیست فقط یوزر و پس وشماره
آیا مودم رو نصب کردید
اگر نه در تاپیک مودم مشکلتون رو مطرح کیند

rootnt
22-05-2008, 09:06
سلام خدمت دوستان عزیز
تورو خدا کمک کنید.
kppp که کشور رو نمی پرسه:

metall master
24-05-2008, 05:12
سلام

ببخشيد وقتي مندريوا رو نصب كردم و بعد رفتم بازي xmoto رو نصب كردم بازي شديدا كند اجرا ميشه و خود محيط هم يه جورهايي گير مي كنه. بايد كارت گرافيكي رو نصب كنم؟ چطوري ؟ كارت من آنبورده . اگه ميشه يه راهنمايي بفرماييد ...

sudotux
24-05-2008, 14:54
سلام

ببخشيد وقتي مندريوا رو نصب كردم و بعد رفتم بازي xmoto رو نصب كردم بازي شديدا كند اجرا ميشه و خود محيط هم يه جورهايي گير مي كنه. بايد كارت گرافيكي رو نصب كنم؟ چطوري ؟ كارت من آنبورده . اگه ميشه يه راهنمايي بفرماييد ...

طبق این راهنما عمل کنید و نتیجه را اعلام کنید :

metall master
24-05-2008, 19:02
سلام

تا دستور اول رو زدم این ÷یغام رو داد:

bash : glxinfo : command not found

sudotux
24-05-2008, 19:58
سلام

تا دستور اول رو زدم این ÷یغام رو داد:

bash : glxinfo : command not found

محتویات فایل زیر را اینجا بگذارید :

metall master
25-05-2008, 10:30

rootnt
25-05-2008, 12:18
سلام

مطمئنی کارت گرافیکت آنبورده؟
خروجی دستور lspci رو هم بزار

sudotux
25-05-2008, 15:01
طبق روشی که در همون راهنما گفتم اول از فایل xorg.conf نسخه پشتیبان تهیه کنید و بعد فایل xorg.conf رو با مجوز root و با یک برنامه Text editor مثل kate , kwrite , gedit و ... باز کنید و کد های زیر رو کلا جایگزین کنید :

فایل را ذخیره کنید و سیستم را یکبار ریست کنید و مجددا اون بازی را اجرا کنید. امیدوارم با این روش مشکلتون حل بشه.

metall master
25-05-2008, 17:55
خب با عرض معذرت :

۱- وقتی می خوام وارد اکانت root بشم میگه : root accont not allowed
2- راه ساده ترین برا اینکار نیست؟ منظورم اینه که این کار واقعا برای تازه کارها سخته .

sudotux
25-05-2008, 18:09
خب با عرض معذرت :

۱- وقتی می خوام وارد اکانت root بشم میگه : root accont not allowed
2- راه ساده ترین برا اینکار نیست؟ منظورم اینه که این کار واقعا برای تازه کارها سخته .

لازم نیست با اکانت root وارد شوید ! شما با دستور su یا sudo می توانید دستورات را با مجوز root اجرا کنید. برای باز کردن فایل xorg.conf با مجوز روت دستورات زیر را اجرا کنید:

به جای kate میتوانید از یک برنامه دیگه استفاده کنید.
اگر این روش نتیجه نداد شما باید درایور کارت گرافیک را نصب کنید. همونطور که rootnt گفت به نظر میاد کارت گرافیکتان آنبورد نباشه ! لطفا خروجی دستور lspci رو اینجا بگذارید.

metall master
25-05-2008, 18:40
سلام

وقتی اون دستورات رو وارد اون فایل کردم:

Could not write to /etc/X11/xorg.conf.part.

m a j r i x
25-05-2008, 20:59
سلام
اصلا نمیتونه همچین چیپی NVIDIA GeForce FX - GeForce 8800 بصورت آنبرد باشه
برای اجرا شدن صحیح دستور پسوند part. را پاک کنید
برای اطلاعات بیشتر دستور زیر رو اجرا کن
hwinfo --gfxcard

metall master
26-05-2008, 05:16
,والا من گرافيكم nvidia geforce 6100 است . تو ويندوز هم با خود سيدي مادر بورد نصب مبشه ...

sudotux
23-06-2008, 15:36
برنامه زمانی انتشار Mandriva Linux 2009 اعلام شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک های زیر مراجعه کنید.

sudotux
13-07-2008, 19:42
Mandriva 2009 Alpha 2 Review & Screenshots

Javad_Ed
14-07-2008, 01:35
Mandriva 2009 Alpha 2 Review & Screenshots

سلام حسین جان
ممنون
دوباره باید به mandriva برگردم
هیچ توزیعی مثل مندریوا منو جذب نکرد
همه توزیع ها باعث فاصله من از لینوکس شدند بجز مندریوا پس دوباره برمیگردم
البته شاید بخاطر این مندریوا رو هی ول میکنم چون تعداد افرادی که ازش استفاده میکنند کمه !!!

فقط یه سوال برام پیش اومده من هر توزیعی از لینوکس رو نصب میکنم
چه cd و یا dvd
فرمت ها ,درایور ها ,و تنظیمات دیگه و همچنین برنامه های داخل dvd همشون نصب نیست
ولی توی mandriva همشون نصب میشه
میخوام بدونم این توی همه ی dvd هاش اینطوریه یا فقط برای من (چون dvd من مجموعه نرم افزار ویندوز بود)
سوال دوم اینکه همه میگن برای توزیع هایی مثله اوبونتو و یا پارسیکس میتونیم از dvd های debian بعنوان منبع نرم افزاری استفاده کنیم
حالا برای توزیعی مثله مندریوا که فرق میکنه از چه چیزی میشه استفاده کرد؟
ممنون:11::11:

sudotux
31-07-2008, 17:22
Mandriva Linux 2009 Beta 1

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سومین نسخه آزمایش و اولین نسخه بتای Mandriva Linux 2009 منتشر شد. ویژگی های جدید این نسخه :

لازم به ذکر است که این نسخه آزمایشی بوده و برای استفاده روزمره مناسب نمی باشد. همچنین امکان آپگرید از نسخه های پایدار قبلی به این نسخه وجود ندارد. نسخه نهایی در تاریخ 2008/10/09 منتشر خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید.

farzadsw
04-08-2008, 23:33
سلام حسین جان
ممنون
دوباره باید به mandriva برگردم
هیچ توزیعی مثل مندریوا منو جذب نکرد
همه توزیع ها باعث فاصله من از لینوکس شدند بجز مندریوا پس دوباره برمیگردم
البته شاید بخاطر این مندریوا رو هی ول میکنم چون تعداد افرادی که ازش استفاده میکنند کمه !!!

فقط یه سوال برام پیش اومده من هر توزیعی از لینوکس رو نصب میکنم
چه cd و یا dvd
فرمت ها ,درایور ها ,و تنظیمات دیگه و همچنین برنامه های داخل dvd همشون نصب نیست
ولی توی mandriva همشون نصب میشه
میخوام بدونم این توی همه ی dvd هاش اینطوریه یا فقط برای من (چون dvd من مجموعه نرم افزار ویندوز بود)
سوال دوم اینکه همه میگن برای توزیع هایی مثله اوبونتو و یا پارسیکس میتونیم از dvd های debian بعنوان منبع نرم افزاری استفاده کنیم
حالا برای توزیعی مثله مندریوا که فرق میکنه از چه چیزی میشه استفاده کرد؟
ممنون:11::11:

منم ماندریوای 2008 داشتم خیلی خوب بود ولی سوزه 11 یه چیز دیگس(اگر اینترنت درست و حسابی داشته باشی)!
من که نصب میکردم می پرسید چه گروه برنامه هایی رو لازم دارید؛ مثلا ایستگاه بازی و برنامه نویسی و.... ولی اگه بدون اینکه بپرسه همه رو نصب میکنه باید فایلهای کانفیگ ستاپشو دست کاری کرده باشن.
اگه اشتباه نکنم تو YUM (؟!) اون قسمتی که گزینه نصب نرم افزار رو داره یه گزینه به اسم ADD REPOSITORY داره که به وسیه اون میتونی CD,DVD هر توزیعی که بر اساس RPM باشه رو اضافه کنی(نوع معماریش 586 باشه که مثلا سوزه اینطوریه). این روش برای وقنی که N تا RPM با وابستگیاش دانلود کردی خیلی مناسبه(دیگه ارور وابستگی) نمیده و فقط کافیه اون فلدر رو به مخاذن اضافه کنی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farzadsw
05-08-2008, 00:32
,والا من گرافيكم nvidia geforce 6100 است . تو ويندوز هم با خود سيدي مادر بورد نصب مبشه ...

اولا اینو بگم مگه بحث ما تو ماندریوا (2008) نیست!؟ خوب پس اگه محیط کار GNOME رو نصب کرده باشی برای فعال کردن افکتها(مثلا کامپیز) یه راه حل ساده داره.ولی قبلش باید کارت گرافیک رو نصب کنی:

روش نصب کارت گرافیک :
اول باید بری تو سایت ان ویدیا ، قسمت دانلود درایور ،بعد نوع کارتتو انتخاب میکنی و به جای ویندوز ؛ LINUX X86 یا همون 32 بیتی رو انتخاب میکنی (اگه سی پی یوت 64 بیتی نباشه که احتمال زیاد نیست).حالا یه فایل با پسوند RUN رو دانلود میکنی (19 مگ) اگه تو قسمت home کپیش کنی بهتره.
بعد بسته های GCC , KERNEL MODULE رو که روی دی وی دی هست رونصب میکنی.
حالا CTRL + ALT +F1 رو میزنی که میره تو محیط متنی(اگه shortcut اش یادم نرفته باشه).
بعد دستورات زیر رو تایپ میکنی(بزرگی و کوچیکیش مهمه):
su
پسورد ادمین رو میزنی
init 3
بعد میری تو دایرکتوری که درایور رو کپی کردی(تو محیط تایپی) که اگه home باشه خودکار اونجایی.
sh filename
که file name اسم درایورت هست .برای راحتی میتونی بزنی *sh NVIDIA
حالا ستاپ اجرا میشه و بعد ارور میده که کرنل باید کاپایل شه که جای نگرانی نیست.آخر سرم حتما auto config رو که میپرسه yes بزن.حالا تایپ کن reboot تا ریست شه.

اما فعال کردن افکتها : وقتی وارد گنوم میشی اگه compiz رو نصب کرده باشی ، یا یه برنامه به اسم desktop effects داره یا تو قسمت ننظیمات یه چیزی تو این مایه ها هست (درست یادم نیست چون 1 ساله گنوم استفاده نکردم).اگه دیدی که دکمه فعال سازیش غیر فعاله!(که در مورد سری 8 جی فورس اینجوریه)شیفت رو نگه دار بعد روی فعال سازی دابل کلیک کن.بعدشم ctrl + alt + backspase رو بزن تا تا محیط گرافیکی دوباره راه اندازی شه.

البته فکر کنم بیشتر منظورت این بوده چجوری کارت گرافیکو نصب کنی برای همین اونو بیشتر توضیح دادم.

farzadsw
05-08-2008, 01:20
من نمیتونم فایل های داخل درایو های ویندوزم رو روش از توی مندریوا تغییر ایجاد کنم پس نمیتونم rename کنم
مثلا من یه اسکرین شات از دسکتاپم میگیرم ولی نمیتونم اونو در درایو ویندوز ذخیره کنم این مشکل در اوبونتو ندبود؟
ممنون بخاطر توجهتون
باید یا از طریق ادمین وارد بشی و اینکارو بکنی یا اینکه سطح دسترسی به پوشه ها رو تغییر بدی(read , write , modify) که تو yum (؟!) یه قسمت مخصوص این کار داره.در ضمن یه نرم افزارم بود که این کار رو میکرد ،الان یادم نیست فردا میگم.

چه کنم؟
شک نکنید که کارت گرافیکتون نصب نیست ، حتی اگه رزولیشن بالاتر رو هم بتونید save کنید ؛ رزولیشن واقعیتون همون 1024*768 میمونه چون دیفالتش همینه.همونطو که در مورد دوستمونم دیدید تا وقتی درایور نصب نشه ، کارت گرافیک 6100 رو 8800 نشون میده!!!

- وقتی می خوام وارد اکانت root بشم میگه : root accont not allowed

برای وارد شدن به روت(ادمین) 2 راه میدونم.یکیش اینه که تو yum قسمت accounts (یا user ?!) روت رو انتخاب کنی و تنظیم کنی که بشه از طریق KDM ,GDM لاگ این شد.
اون یکی راهشم اینه که تو محیط تایپی ؛ ctrl+alt+f1؛ su رو بزنی بعد سوییچ کنی رو محیط گرافیکی(ctrl+alt+f7 ) اگه اشتباه نکرده باشم.غیر از مواقع ضروری این کارو نکنید.

کدوم مشکل ؟! 'گفتی که dvd , cd مشکلی ندارن؟!

AliROCK
17-08-2008, 19:25
mandriva power pack چه فرقی با mandriva linux one داره!!
یه نسخه از power pack تو تورنت ها بود دست کاری شده نیست؟

farzadsw
17-08-2008, 19:56
نسخه power pack نسخه ی تجاری(پولی) ماندریوا هست که تنها فرقی که با نسخه مجانی داره تو یه سری نرم افزار پولی هست که همراشه،مثل cedega شبیه ساز برای اجرای بازی های ویندوز تو لینوکس و KASPERSKY ANTIVIRUS , POWER DVD,.....
البته این نسخه لینوکس پشتیبانی فنی هم داره که برای ما ایرانی ها معنی نداره!
البته از نظر اخلاقی بهتره که همون نسخه مجانیشو استفاده کنید ولی باز اینجا ایرانه!
تو تورنت باید یادداشتهایی که بقیه گذاشتن رو نگاه کنی ولی معمولا کامل هست مگر اینکه طرف مشکل روانی داشته باشه!

Ahmad-Ra
17-08-2008, 19:59

سلام،

Mandriva Spring2008 در واقع سه نسخه یا Edition داره.
یکی One و PowerPack , Free.

Mandriva Linux Free
Mandriva Linux Free[5] is a 'traditional' distribution (i.e. one that comes with a dedicated installer, named DrakX, which is first used to install the distribution to the hard disk of the computer before it is run). It is 'free' in both senses: it consists entirely of free and open-source software, and it is made available for public download at no charge. It is usually available in CD (three or four discs) and DVD editions for x86 32- and 64-bit CPU architectures. It is aimed at users to whom software freedom is important, and also at users who prefer a traditional installer to the installable live CD system used by One. The package selection is tailored towards regular desktop use. It consists of a subset of packages from the 'main' and 'contrib' sections of the master tree.

Mandriva Linux One

Mandriva One's Live CD.Mandriva Linux One is free to download. It is a hybrid, being both a Live CD and an installer (with an installation wizard that includes disk partitioning tools).

Several Mandriva Linux One versions were provided for each Mandriva Linux release preceding Mandriva 2008. Users could choose between different human languages, select either the KDE or GNOME desktops and include or exclude non-free (as in speech) software. (It is not possible to fit both KDE and GNOME desktops, or more than a few languages, on a single live CD.) The 'lead' version is the KDE version[citation needed] with non-free software included. The One images consist of a subset of packages from the 'main', 'contrib' and 'non-free' sections of the master tree, with the documentation files stripped from the packages to save space.

Mandriva Linux One 2008 has a smaller range of versions. There are KDE and GNOME versions with the default set of languages. There are also two KDE versions with alternative sets of languages. All versions include non-free software.

Mandriva Linux Powerpack

The Powerpack 2008 Spring edition box.Mandriva Linux Powerpack is a 'traditional' distribution (i.e. one that comes with a dedicated installer - named DrakX - which is first used to install the distribution to the hard disk of the computer before it is run). It is the main commercial edition of Mandriva Linux, and as such, requires payment for its use. It contains several non-free packages intended to add value for the end user, including non-free drivers like the NVIDIA and ATI graphics card drivers, non-free firmware for wireless chips and modems, some browser plugins such as Java and Flash, and some full applications such as Cedega, Adobe Reader and RealPlayer. It is sold directly from the Mandriva Store website and through authorized resellers. It is also made available via a subscription service, which allows unlimited downloads of Powerpack editions for the last few Mandriva releases for a set yearly fee. It consists of a subset of packages from the 'main', 'contrib', 'non-free' and 'restricted' sections of the master tree.

In Mandriva Linux 2008, the Discovery and Powerpack+ editions have been merged into Powerpack, which will become Mandriva's only commercial offering. Users will be able to choose between a novice-friendly Discovery-like setup or an installation process and desktop aimed at power users.

ظاهرا که نسخه PowePack رو بیشتر میشه لینوکس واقعی دونست تا One.
نسخه One بیشتر برای استفاده سریعتر و راحت تر هست.

امیدوارم مطالب کمکی کرده باشه.

AliROCK
17-08-2008, 22:38
نسخه power pack نسخه ی تجاری(پولی) ماندریوا هست که تنها فرقی که با نسخه مجانی داره تو یه سری نرم افزار پولی هست که همراشه،مثل cedega شبیه ساز برای اجرای بازی های ویندوز تو لینوکس و KASPERSKY ANTIVIRUS , POWER DVD,.....
البته این نسخه لینوکس پشتیبانی فنی هم داره که برای ما ایرانی ها معنی نداره!
البته از نظر اخلاقی بهتره که همون نسخه مجانیشو استفاده کنید ولی باز اینجا ایرانه!
تو تورنت باید یادداشتهایی که بقیه گذاشتن رو نگاه کنی ولی معمولا کامل هست مگر اینکه طرف مشکل روانی داشته باشه!

مم+نان:10:
پس برم زودی بگیرمش seed های زیادی نداره

AliROCK
18-08-2008, 01:32
این power pack چند گیگه 2 تا نسخه پیدا کردم یکی 2 گیگ یکی 4 گیگ!!
البته 4 گیگه از rapidshare هست

farzadsw
18-08-2008, 04:27
حجم dvd پاور پک ۴.۲۶ گیگ هست.اینم آدرسش

ولی ۲۲ تا سید بیشتر نداره .البته اگه سرعتت ۱۲۸ باشه 20 به بالا زیاد فرقی نداره!

AliROCK
19-08-2008, 00:54
این نسخه برا کدوم سیستم ها هست
64bit
x86
"ادیت شد"
پیدا کردم!

AliROCK
19-08-2008, 11:43
لینک مستقیم از power pack کسی داره؟

farzadsw
19-08-2008, 17:13
لینک مستقیم پیدا نکردم . این یکی یه ورژن قدیمی تر هست (۲۰۰۸) ولی ۳۰۰ تا سید داره

خودتونم یه جستجو کنید

Ahmad-Ra
19-08-2008, 17:39
لینک مستقیم از power pack کسی داره؟

Mandriva Linux Powerpack 2008 Spring

دانولد از سرور ftp :

برای نسخه دی وی دی:

برای نسخه سی دی: (3 سی دی)

سی دی 1:

سی دی 2:

سی دی 3:

اینا مربوط به آخرین نسخه Powepack توزیع Mandriva هست. نسخه Spring 2008

اگر میخوای نسخه Mandriva Linux 2008.1 / 2009 Beta 1 رو هم که بتا هست امتحان کنی اینجا رو یه سری بزن:

ولی توصیه نمیشه.

farzadsw
19-08-2008, 18:01
Mandriva Linux Powerpack 2008 Spring

دانولد از سرور ftp :

برای نسخه دی وی دی:

برای نسخه سی دی: (3 سی دی)

سی دی 1:

سی دی 2:

سی دی 3:

اینا مربوط به آخرین نسخه Powepack توزیع Mandriva هست. نسخه Spring 2008

اگر میخوای نسخه Mandriva Linux 2008.1 / 2009 Beta 1 رو هم که بتا هست امتحان کنی اینجا رو یه سری بزن:

ولی توصیه نمیشه.
ممنون دوست عزیز!
ولی این لینکها همونطور که از اسمشون مشخصه free هستن .ماندریوا برخلاف خیلی از توضیع های دیگه(فدورا و سوزه و اوبونتو و....)دو نسخه ی رایگان و پولی داره. برای همین نسخه ی پولیش به صورت رایگان! به راحتی گیر نمیاد(لا اقل از سایتهای رسمی). البته شما استاد مایید.

Ahmad-Ra
19-08-2008, 18:21
سلام farzadsw حان.
البته من فقط لینک ها رو پیدا کردم و نمیدونستم نسخه های ماندریوا اینطوری بیدش.

این حرف ها چیه. شما خیلی لطف داری ما هم هنوز اول راه!

AliROCK
20-08-2008, 14:15
لینک مستقیم پیدا نکردم . این یکی یه ورژن قدیمی تر هست (۲۰۰۸) ولی ۳۰۰ تا سید داره

خودتونم یه جستجو کنید

لینک دارم از رپید منتها 48 تا 99 مگ هست:18: ستمه

sudotux
21-08-2008, 13:40
Mandriva Linux 2009 Beta 2

دومین نسخه ی بتای Mandriva Linux 2009 منتشر شد. اطلاعات بیشتر در لینک زیر :

Ahmad-Ra
21-08-2008, 15:25
البته این بهتر بود در بخش اخبار دنیای لینوکس قرار میگرفت حسین جان

farzadsw
24-08-2008, 15:24
لینک دارم از رپید منتها 48 تا 99 مگ هست:18: ستمه
اینقدر خودتو اذیت نکن!:20:
اگه میتونی از torrent بگیر اگرم نمیشه خب مجانی شو بگیر، چیزی کم نداره(برنامه هارو میتونی بعدا جداگونه نصب کنی!)
تازه چند ماه دیگه ورژن جدیدش میاد

lordsuperboys
17-09-2008, 22:58
1سلام اقا من میخوام این mandrva رو نصب کنم هیچی هم از لینوکس حالیم نمیشه نمیتونم نصب کنم نسخهی من توی دویدی و بدون هیچ سیدی یا دیسکتی هست
2من رایترم خرابه و اون یه بوتیبل میخواد چی کار کنم
3دیسکت هم اگه باشه ظرفیتش کمه موردی نداره؟
4نسخهی خوبی واسه شروعه یا نه
5لطفاً هر چی میدونید کمک کنید
6 در ضمن یه فایلی هست میگه از روش یه ایمج وردار اسمشcdrom.img که من نتونستم از توی دیویدی پیدا کنم
7 این هم راهنمای نصب خود دیویدی که من حالیم نشد:
۲. ساختن دیسکچه‌ی آغازگری در ویندوز

اگر رایانه‌ی شما نمی‌تواند از سی‌دی‌رم آغازگری کند، شما باید دیسکچه‌ی آغازگریی را در ویندوز به روش بدنبال آمده بسازید:

سی‌دی‌رم را داخل کرده، سپس شمایل "My Computer" را باز کرده، شمایل گرداننده‌ی سی‌دی‌رم را با دکمه‌ی راست کلیک کرده و "Open" را انتخاب کنید
به شاخه‌ی "dosutils" رفته و بر روی شمایل "rawwritewin" دوکلیکه کنید
دیسکچه‌ی خالی را در گرداننده‌ی دیسکچه داخل کنید
"D:\[ARCHITECTURE]\install\images\cdrom.img" را در محوطه‌ی "Image File" انتخاب کنید (با فرض اینکه گرداننده سی‌دی‌رم شما "D:" باشد, در غیر اینصورت "D:" را جایگزین کنید)
"A:" را در محوطه"Floppy Drive" انتخاب کرده سپس بر روی "Write" کلیک کنید.

برای شروع نصب:

سی‌دی‌رم را در گرداننده داخل کرده، همچنین دیسکچه‌ی آغازگری را، سپس
رایانه را راه‌اندازی مجدد کنید.

lordsuperboys
17-09-2008, 23:00
البته اینا هم هست:
دستورالعمل‌های نصب

تنظیم درخواست شده

پردازه‌ی پنتیوم یا همخوان
گرداننده‌ی سی‌دی‌رم
حداقل ۳۲ مگابایت رام، ۶۴ مگابایت سفارش می‌شود

نصب لینوکس ماندرایک در بیشتر موارد به سادگی گذاردن سی‌دی نصب‌تان در گرداننده‌ی سی‌دی‌رم‌تان، و راه‌اندازی مجدد رایانه‌تان است. لطفا به نکته ۱ (file:///G:/i586/doc/install/fa/install.htm#cd) ارجاع کنید.
توجه:

اگر شما از نسخ لینوکس ماندرایک ۷.x، ۸.x یا ۹.x ارتقاء می‌دهید، فراموش نکنید که سیستم خود را ذخیره‌ی پشتیبانی کنید.
ارتقاء از نسخ پیشین (قبل از ۷.۰) پشتیبانی نمی‌شود. در آن صورت باید نصب تازه کرده و ارتقاء ندهید.

روش‌های گوناگون نصب لینوکس ماندرایک در زیر فهرست شده است:

شاخه‌ی آغازگری از سی‌دی (file:///G:/i586/doc/install/fa/install.htm#cd)
ساختن دیسکچه‌ی آغازگری در ویندوز (file:///G:/i586/doc/install/fa/install.htm#floppy)
روش‌های دیگر نصب (file:///G:/i586/doc/install/fa/install.htm#other)

۱. شاخه‌ی آغازگری از سی‌دی

سی‌دی‌رم نصب قابل آغازگری است. در بیشتر موارد، فقط سی‌دی را در گرداننده داخل کرده و رایانه را آغازگری مجدد کنید. دستورالعمل‌های نمایش داده شده بر صفحه را دنبال کرده: دکمه‌ی [Enter] را برای شروع نصب فشار داده، یا [F1] را برای راهنمائی بیشتر فشار دهید.
توجه:
بر روی بعضی از رایانه‌های همراه، ممکن است سیستم قادر به آغازگری از سی‌دی نباشد. در چنین موردی، باید دیسکچه‌ی آغازگری را تهیه کنید. برای جزئیات به نکته ۲ (file:///G:/i586/doc/install/fa/install.htm#floppy) مراجعه کنید.

[بالای این صفحه] (file:///G:/i586/doc/install/fa/install.htm#top)

اگر رایانه‌ی شما نمی‌تواند از سی‌دی‌رم آغازگری کند، شما باید دیسکچه‌ی آغازگریی را در ویندوز به روش بدنبال آمده بسازید:

سی‌دی‌رم را داخل کرده، سپس شمایل "My Computer" را باز کرده، شمایل گرداننده‌ی سی‌دی‌رم را با دکمه‌ی راست کلیک کرده و "Open" را انتخاب کنید
"D:\[ARCHITECTURE]\install\images\cdrom.img" را در محوطه‌ی "Image File" انتخاب کنید (با فرض اینکه گرداننده سی‌دی‌رم شما "D:" باشد, در غیر اینصورت "D:" را جایگزین کنید)

برای شروع نصب:

۳. روش‌های دیگر نصب

اگر بهر دلیلی روش‌های پیشین جوابگوی احتیاجات شما نیست (مثلا بخواهید نصب شبکه‌ای، نصب از دستگاه‌های pcmcia یا ...انجام دهید)، همچنین نیاز دارید که دیسکچه‌ی آغازگریی را نیز بسازید:

در لینوکس (یا سیستم‌های یونیکس جدید دیگر) در اعلان تایپ کنید:
$ dd if=xxxxx.img of=/dev/fd0

در ویندوز، روش تشریح شده در نکته‌ی ۲ را دنبال کنید، ولی با استفاده از xxxxx.img (زیر را ببنید) بجای cdrom.img.

در داس، با فرض اینکه سی‌دی شما گرداننده‌ی D: است، تایپ کنید:
D:\> dosutils\rawrite.exe -f install\images\xxxxx.img -d A

فهرست تصاویر آغازگری در اینجا:

cdrom.img نصب کردن از سی‌دی‌رم hd_grub.img نصب کردن از دیسک‌سخت (از لینوکس، ویندوز، یا سیستم‌پرونده‌ی ReiserFS)
شما می‌توانید آن را برای سیستم‌تان در ذیل تنظیم کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] network.img نصب کردن از ftp/nfs/http
توجه: شما باید network_drivers.img را هنگام اعلان در گرداننده‌ی دیسکچه داخل کنید pcmcia.img نصب کردن از دستگاه‌های pcmcia (هشدار، بیشتر سازوارگرهای شبکه‌ی pcmcia اکنون مستقیما از network.img پشتیبانی می‌شوند)
همچنین می‌توانید boot.iso را بر روی یک سی‌دی‌رم بسوزانید و از آن آغازگری کنید. آن از همه‌ی روش‌های نصب مانند سی‌دی، شبکه و دیسک پشتیبانی میکند.

اگر بهر دلیلی شما اشکالی با نصب گرافیکی پیش‌فرض دارید میتوانید از نصبحالت متنی نیز استفاده کنید. برای استفاده از آن [F1] را در صفحه‌ی خوش آمد گویی لینوکس ماندرایک فشار داده سپس در اعلان text را تایپ کنید.
اگر احتیاج دارید که سیستم لینوکس ماندرایک موجود خود را نجات دهید، سی‌دی‌رم نصب خود (یا هر دیسکچه‌ی آغازگری مربوطه) را داخل کنید، در صفحه‌ی خوش آمد گویی لینوکس ماندرایک [F1] را فشار داده سپس در اعلان rescue را تایپ کنید.
به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اطلاعات فنی بیشتر مراجعه کنید.

مراحل اصلی نصب در زیر وجود دارند:

سی‌دی‌رم نصب‌تان (یا دیسکچه نصب در صورت لزوم) را داخل کرده و رایانه‌تان را راه‌اندازی مجدد کنید.
وقتی صفحه‌ی خوش آمد گویی لینوکس ماندرایک ظاهر میگردد [Enter] را فشار داده و بدقت دستورالعملها را دنبال کنید.
هنگامی که نصب پایان یافت سی‌دی‌رم را بیرون آورده (و هر دیسکچه‌ای را اگر در گرداننده وجود دارد)؛ رایانه‌ی شما راه‌اندازی مجدد می‌گردد. اگر نشد، آن را بطور دستی راه‌اندازی مجدد کنید.
لینوکس ماندرایک شروع خواهد گردید. پس از شروع می‌توانید در رایانه‌ی خود براساس پیکربندی حساب کاربری در طول نصب، یا مانند "root" ثبت‌ورود کنید

یادآوری مهم:
حساب "root" به شما دسترسی نامحدود به سیستم لینوکس‌تان می‌دهد. از آن بجز برای تنظیم یا اداره‌ی لینوکس استفاده نکنید. برای استفاده‌ی روزمره از یک حساب کاربری عادی که می‌توانید با ابزار "userdrake" یا با فرمان "adduser" و "passwd" تنظیم کنید

با لینوکس ماندرایک موفق باشید!

برای پشتیبانی بیشتر به مراجع بدنبال آمده رجوع کنید:

پشتیبانی-الکترونیکی در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Errata لینوکس ماندرایک در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه‌های امنیتی لینوکس ماندرایک در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشتارهای اینترنتی در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به انجمن‌های بحث اینترنتی باشگاه ماندرایک در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بپیوندید و آنها را بخوانید
به لیست‌های پستی در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپیوندید
بایگانی‌های لیست پستی قابل جستجوی آسان در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جستجوی اینترنت با استفاده از گوگل برای لینوکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جستجوی گروه‌های خبری با استفاده از گوگل در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farzadsw
18-09-2008, 03:35
1سلام اقا من میخوام این mandrva رو نصب کنم هیچی هم از لینوکس حالیم نمیشه نمیتونم نصب کنم نسخهی من توی دویدی و بدون هیچ سیدی یا دیسکتی هست
2من رایترم خرابه و اون یه بوتیبل میخواد چی کار کنم
3دیسکت هم اگه باشه ظرفیتش کمه موردی نداره؟
4نسخهی خوبی واسه شروعه یا نه
5لطفاً هر چی میدونید کمک کنید
6 در ضمن یه فایلی هست میگه از روش یه ایمج وردار اسمشcdrom.img که من نتونستم از توی دیویدی پیدا کنم
7 این هم راهنمای نصب خود دیویدی که من حالیم نشد:

برای شروع نصب:

1. الان تقریبا همه ی توزیعهای لینوکس از جمله ماندریوا تو 1 dvd عرضه میشنو این کاملا عادیه
2.اگه منظورت از این که میگی رایترت خرابه ، اینه که dvd rom نداری، خوب مسلما نمیتونی نصب کنی! مگه اینکه نسخه live شو که روی 1 cd هست بخری.
اگر dvd rom داری که کار میکنه، دیگه به هیچ چیز دیگه ازجمله writer , floppy نیاز نداری.
3.منظورت از دیسکت، فلاپی هست یا هارد؟ چون کلا هیچ وقت به فلاپی احتیاجی نداری! اگه منظورت هارده باید حداقل 4-5 گیگ فضای خالی داشته باشی.
4.بله نسخه بسیار خوبی برای شروعه

اما در مورد dvd ای که شما خریدید:
اینطور که من متوجه شدم ، اینی که شما خریدید خیلی قدیمیه و من توصیه میکنم اگه میتونید حتما برید پس بدید!
چون ماندریوا (mandriva) اسم جدید ماندریک(mandrake ) هست و از سه سال پیش تا حالا هر نسخه ای ازش اومده به اسم ماندریوا اومده . مثلا ماندریوا 2007 یا ماندریوا 2008 ...
تو توزیع های جدید اصلا به اون 7 خانی که تو راهنمای اون dvd کذایی هست ، نیازی نیست و برای نصب فقط به یه dvd رام نیاز دارید و بس. خیلی راحت نصب میشه، حتی راحت تر از نصب ویندوز . مثلا در هنگام نصب تمام نوشته ها فارسی هم میشن!!!
تازه اگر موفق بشید این dvd بسیار قدیمی رو نصب کنید ، علاوه بر سختی زیاد نرم افزار های جدید رو هم نخواهید داشت(چون تو هر dvd لینوکس n تا برنامه هم وجود داره) و بعدا هم کلی به مشکل بر میخورید.
توصیه من اینکه حتما و حتما یه نسخه جدید بخرید ، مثل mandriva 2008 spring ، اگرم پیدا نکردید یه توزیع دیگه مثلا suse 11 رو بخرید(من ubuntu رو توصیه نمیکنم چون امکان تغییر تنظیماتش محدوده). دیگه به اون راهنمای تو dvd فکر نکنید!

نکات قبل از نصب لینوکس:
حتما قبل از نصب با یه برنامه مثل partition manager یا partition magic و... از طریق ویندوز یه پارتیشن با فرمت ex3 (فرمت fat , ntfs نه) با حجم حداقل 5 گیگ (15-20 گیگ مناسبه) درست کنید تا موقع نصب راحتر باشید.
برای اینکه با dvd بوت بشید ، تو بایوس(BIOS) یه قسمت هست که میشه تنظیم کرد ترتیب بوت شدن چی باشه، تنظیم کنید که اول dvd بوت بشه بعد هارد و فلاپی.به این صورت به هیچ کدوم از اون مطالب فسیل شده ی راهنما نیاز ندارید.(راهنماش اینقدر قدیمیه که ، مادربردای اون زمان فقط از فلاپی بوت میشدن:18:!!!)
در موقع نصب هم باید په پسورد برای root بدی (قبل از پسورد برای اکانت خودت) ، که حواست باشه هیچ وقت فراموشش نکنی!

بازم اگه مشکلی داری حتما بگو

lordsuperboys
18-09-2008, 16:55
اقا واقعاً دست درد نکنه فکر نکنم پس بگیره باید یکی دیگه بخرم این که رفت جهنم ضرر میرم یکی دیگه میخرم اون نسخه ای که پر کاربرد تر و بهتر هست و به درد همه میخوره معرفی کنین لطفاً من برای مصرف خانگی میخوام نه جای دیگه در ضمن من دیویدی رام دارم
من fat بیستر از ntfs دوست دارم چون مثل ntfs ادم دچار مسکل نمیکنه و برای لینکوس حتماً باید ntfs تبدیل بشه یا فرقی نداره
باز هم ممنون

farzadsw
18-09-2008, 22:48
اقا واقعاً دست درد نکنه فکر نکنم پس بگیره باید یکی دیگه بخرم این که رفت جهنم ضرر میرم یکی دیگه میخرم اون نسخه ای که پر کاربرد تر و بهتر هست و به درد همه میخوره معرفی کنین لطفاً من برای مصرف خانگی میخوام نه جای دیگه در ضمن من دیویدی رام دارم
من fat بیستر از ntfs دوست دارم چون مثل ntfs ادم دچار مسکل نمیکنه و برای لینکوس حتماً باید ntfs تبدیل بشه یا فرقی نداره
باز هم ممنون
خواهش میکنم.
به نظر من این اولویت بندی برای انتخاب شما بهتره:
1. شما سعی کنید mandriva 2008 به بعد رو (که ورژن 2008 spring یکم جدیدتره) بگیرید. ماندریوا برای شروع بهترین انتخابه چون هم فارسی میشه و مهمتر اینکه همه ی codec های لازم برای پخش فیلم و mp3 رو داره.
2.اگه نتونستید ماندریوای جدید پیدا کنید(احتمالش کمه) ، opensuse 11 یا حداقل opensuse 10.3 هم برای شروع خوبن ولی codec برای پخش فیلم تو dvd نیست و باید از اینترنت بگیرید.
3.اگه این دوتا گیرت نیومد8 ubuntu هم خوبه و هم خیلی ساده هست .و تنظیماتش در مقابل اون دوتا کمتره.
در کل اگه اینترنت درست حسابی(adsl) داشته باشی از لینوکس فیض بیشتری میبری! مخصوصا با opensuse .
مطلب من در مورد پارتیشن یکم کژ تابی داشت! منظورم این بود فرمت پارتیشن برای لینوکس باید ex3 باشه.یعنی هیچکدومه fat و ntfs نمیتونه باشه.
حالا که شما dvd رام دارید فقط کافیه یه پارتیشن درست کنید و با dvd بوت بشید.اگه ماندریوا بخرید اول نصب زبان رو میپرسه ، که شما فارسی رو انتخاب کنید تا راحت تر باشید.
اگه تو مراحل نصب یا بعد از نصب سوالی داشتید بپرسید.

amirhoseinmehri
20-09-2008, 18:07
سلام من تازه لینوکسی شده ام.
می خواستم طریقه نصب کارت گرافیک رو برام تو ضیح بدین،کارت گرافیگ8500gtدارم و درایورشو از سایت گرفتم
لینوکس ماندریوا2007 نصب کردم.

Ahmad-Ra
20-09-2008, 18:12
دوست عزیز شما با این بار ۳ بار این سوال رو مطرح کردید در انجمن هم خود من و هم دوستان هم جواب دادن. مطالبی که سوال میکنید رو لطفا جوابش رو بخونین

farzadsw
20-09-2008, 19:53
سلام من تازه لینوکسی شده ام.
می خواستم طریقه نصب کارت گرافیک رو برام تو ضیح بدین،کارت گرافیگ8500gtدارم و درایورشو از سایت گرفتم
لینوکس ماندریوا2007 نصب کردم.
اینجا رو هم میتونی بخونی(دو صفحه قبل!!!)

amirhoseinmehri
24-09-2008, 15:45
موقعی که می خوام کارت گرافیک رو تو ماندریوا 2007 نصب کنم یه خطا می ده که انگار kernel interface موجود نیست ، چکار باید کرد؟

Ahmad-Ra
24-09-2008, 16:32
kernel interface احتمالا جزو بسته های پیش نیاز برای نصب بسته اصلی باید باشه. داخل دی وی دی توزیعتون بگردید ببینید یه همچین چیزی هست؟

اینجا رو هم نگاه بندازید :

farzadsw
25-09-2008, 05:40
موقعی که می خوام کارت گرافیک رو تو ماندریوا 2007 نصب کنم یه خطا می ده که انگار kernel interface موجود نیست ، چکار باید کرد؟

شما پست قبلی رو خوندید؟!؟!؟! اونجا کامل توضیح دادم !؟!
همونطور که اونجا گفتم باید GCC , KERNEL MODULE رو از dvd یا cd خود لینوکس نصب کنید، اینکاررو کردید؟
بازم این لینکش

لطفا به پاسخ هایی که داده میشه توجه کنید.

c30tehran
11-10-2008, 19:56
من واقعا تعجب مي كنم كه چرا fat32 مونت نمي شه منو بيشتر از يك ماه سركار گذاشته
من خودم پارسيكس و اوبونتو و سوزه دارم و هيچ اشكالي ندارد ولي در مندريوا فقط تو مونت اشكال بيزي مي دهد
و جتلب تر اينكه درايو اول من كه ويندوز هست هيچ مشكلي ندارد ولي بعد از درايو fat32 هيچ درايو ntfs هم مونت نمي شه
من تو fstab براي ntfs از ntfs-3gاستفاده كردم و حتي برنامه رو بروزرساني كردم مشكل حل نشد
مشكل از كجاست
يكبار تو پوشه media , mnt امتحان كردم
خيلي بيشتر از حرف ها وقت منو گرفته؟!!
بايد چه كاركنم ؟
mandriva 2008

rootnt
11-10-2008, 23:36
شما هنوزم با این پارتیشن های ویندوزی مشکل داری؟
خوب چطوری می خوای مونتش کنی؟
تنظیمات fstab برای این پارتیشن ها چطوری؟
خروجی دستور
ls -la /dev/disk/by-id رو هم بزارید

c30tehran
13-10-2008, 15:21
من زیاد دقت نکردم تو بقیه هم مونت نمیشه
ولی تو مندریوا بقیه مونت نمی شند
ولی جاهایی دیگه ( اوبونتو و سوزه و ...) بقیه مونت می شن
به نظرم پارتیشن vfat مشکل پیدا کرده باشه
از بابته fstab , mount ,... مطمئن هستم
ممنون

Ahmad-Ra
13-10-2008, 18:53
شاید هم باگ باشه!؟
همانطور که در فدورا 9 درایور فلاپی به خوبی مونت نمیشه و بر میگرده به باگ میز کار kde. البته این یه مورد بود که به ذهنم رسید گفتم شاید اینطور باشه.

بی مخ!
17-11-2008, 20:47
آقا بنده تازه این تاپیک مندریوا و کلاً فروم لینوکس رو دیدم. به دوستان انتشار مندریوا 2009 رو تبریک میگم (هر چند که دیره!)
توی تاپیک ندیدم کسی در این مورد صحبت کنه؟
کسی از دوستان مندریوا 2009 رو الان داره؟ باهاش کار کردین؟ البته من خودم با Rc1 و 2 کار کردم ولی بنا به مشکلاتی رفتم سراغ اوبونتو. می خوام ببینم الان از نظر شما 2009 نصب به 2008 چطوره؟

Javad_Ed
31-12-2008, 21:12
salam
farsi nadaram ...az toooy mandriva live connect shodam ................
:18:
mano connect shodan!!!!
mikham moshkel grub ro hal konam
vali in errore ro mide:

Mehran NZ
31-12-2008, 21:55
دوستان دیروز خواستم یه لینوکس نصب کنم که یکم باهاش اشنا شم
من نسخه Mandriva Linux One 2007 Spring رو دارم ولی این همش بوتیبل هستش
یعنی اینکه سیستم عامل از رو سی دی اجرا می شه من اینجوری راحت نیستم می خوام نصب بشه رو هارد هیچ گزینه ای هم برای اینکار نداره یا حداقلش من پیدا نکردم
حالا چیکار باید بکنم؟

sudotux
31-12-2008, 22:21
دوستان دیروز خواستم یه لینوکس نصب کنم که یکم باهاش اشنا شم
من نسخه Mandriva Linux One 2007 Spring رو دارم ولی این همش بوتیبل هستش
یعنی اینکه سیستم عامل از رو سی دی اجرا می شه من اینجوری راحت نیستم می خوام نصب بشه رو هارد هیچ گزینه ای هم برای اینکار نداره یا حداقلش من پیدا نکردم
حالا چیکار باید بکنم؟

در همه ی توزیع ها برای نصب بروی هارد دیسک , یک آیکون بروی دسکتاپ برای این منظور داره ! ولی اینجوری که متوجه شدم ظاهرا در مندریوا ۲۰۰۷ , این آیکون از قلم افتاده و یادشون رفته بذارن روی دسکتاپ ! برنامه Terminal یا Konsole رو اجرا کن و این دستور رو اجرا کن تا برنامه ی نصاب اجرا بشه.

در ضمن بهتره آخرین نسخه مندریوا یعنی Mandriva Linux One 2009 رو تهیه و نصب کنید.

sudotux
31-12-2008, 22:27
salam
Mano connect shodan!!!!
Mikham moshkel grub ro hal konam
vali in errore ro mide:

دقیقا مشکلت چیه با گراب ؟

Javad_Ed
31-12-2008, 22:33
salam
alan tooy control center ghesmate set up boot system raftam
neveshte
:::
no bootloader found create new configureation
chejoori ye jadid besazam?
mer30

Mehran NZ
31-12-2008, 23:51
در همه ی توزیع ها برای نصب بروی هارد دیسک , یک آیکون بروی دسکتاپ برای این منظور داره ! ولی اینجوری که متوجه شدم ظاهرا در مندریوا ۲۰۰۷ , این آیکون از قلم افتاده و یادشون رفته بذارن روی دسکتاپ ! برنامه Terminal یا Konsole رو اجرا کن و این دستور رو اجرا کن تا برنامه ی نصاب اجرا بشه.

در ضمن بهتره آخرین نسخه مندریوا یعنی Mandriva Linux One 2009 رو تهیه و نصب کنید.

ممنون از راهنماییتون نصب شد یک مشکل دیگه
وقتی میخوام از هلپش استفاده کنم این عبارت و می نویسه ایا نسخه من ناقص بود یا .....؟
There is no documentation available for /khelpcenter/index.html

و 2 تا سوال
ایا می شه کامپیوتری که لینوکس روش نصبه رو با اونی که ویندوز داره شبکه کرد؟
وقتی خواستم نصبش کنم فایل سیستمی ویندوز رو قبول نکردو مجبور شدم فایل سیستمی مخصوص خودش و درست کنم اینجوری برای کپی کردن فایلهای که روی درایوهایی با فایل سیستمی لینوکس هستند روی اونایی که روی ویندوز هستند مثل NTFS مشکلی پیش نمیاد؟

Blossom
01-01-2009, 00:26
ممنون از راهنماییتون نصب شد یک مشکل دیگه
وقتی میخوام از هلپش استفاده کنم این عبارت و می نویسه ایا نسخه من ناقص بود یا .....؟
There is no documentation available for /khelpcenter/index.html

و 2 تا سوال
ایا می شه کامپیوتری که لینوکس روش نصبه رو با اونی که ویندوز داره شبکه کرد؟
وقتی خواستم نصبش کنم فایل سیستمی ویندوز رو قبول نکردو مجبور شدم فایل سیستمی مخصوص خودش و درست کنم اینجوری برای کپی کردن فایلهای که روی درایوهایی با فایل سیستمی لینوکس هستند روی اونایی که روی ویندوز هستند مثل NTFS مشکلی پیش نمیاد؟

فکر کنم ۳ تا سوال پرسیدین. اولیش رو من ماندریوا کار نکردم!
۲- بله! فقط آی-پی رو ست کن و شبکه شو! البته فکر کنم سامبا هم نصبه. اگه می‌خوای فایل شیرینگ داشته باشی باید سامبا رو نصب کنم (که باز بگم فکر کنم تو ماندریوا نصبه!)
۳- اینجا ۰ و ۱ مهمه نه فایل سیستم. شما کافیه ۰ و ۱ رو از یه مثلا ext3 کپی کنی توی ntfs و خیلی راحت از اطلاعات استفاده کنی!

Mehran NZ
01-01-2009, 00:32
ممنون دوست عزیز اولی مشکل بود و اون 2 تا پایینی سوال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

۳- اینجا ۰ و ۱ مهمه نه فایل سیستم. شما کافیه ۰ و ۱ رو از یه مثلا ext3 کپی کنی توی ntfs و خیلی راحت از اطلاعات استفاده کنی!
چون شنیده بودم در مکینتاش و سیستم فایلیش نمی شه به راحتی فایلها رو کپی کرد بخاطر همین پرسیدم که از قرار معلوم مشکلی نداره

Blossom
01-01-2009, 00:45
ممنون دوست عزیز اولی مشکل بود و اون 2 تا پایینی سوال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چون شنیده بودم در مکینتاش و سیستم فایلیش نمی شه به راحتی فایلها رو کپی کرد بخاطر همین پرسیدم که از قرار معلوم مشکلی نداره

نه! فکر نمی‌کنم مشکلی پیش بیاد. تو توزیع‌های دیگه که پیش نمیاد

rootnt
01-01-2009, 01:10
salam
Mano connect shodan!!!!
Mikham moshkel grub ro hal konam
vali in errore ro mide:

ببینم
پارتیشن بوت جدائه یا با روت یکیه؟
مطمئنی که گراب درست نصب شده؟
فایل تنظیمات گراب درسته؟

Javad_Ed
01-01-2009, 01:41
ببینم
پارتیشن بوت جدائه یا با روت یکیه؟
مطمئنی که گراب درست نصب شده؟
فایل تنظیمات گراب درسته؟
سلام
کلا یه پارتیشن ext3 دارم
من هم منروا 2008 رو دیروز نصبیدم همینطوری بود ...یعنی بوت لودر نمیومد تا وارد مندروا بشم
هم امروز 2009
میگم :توی ستینگ 2009 میینوسه no bootloader found.create new configuration
در حالی که در مرحله آخره نصب سیستم عامل بوت لودر نصب میشه
حتی تنظیماتشم ...مثلا چند ثانیه بمونه یا اینگه گرافیکی باشه یا نه رو هم انجام میدم ...
ولی....

Javad_Ed
03-01-2009, 10:48
سلام دوستان
از یه خارجی درباره مشکل بووت پرسیدم گفت خروجی fdisk -l رو بده
منم دادم
:

[root@localhost guest]# fdisk -l

Disk /dev/sda: 320.0 GB, 320071851520 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 38913 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes
Disk identifier: 0x48c6ef49

Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 1 33807 271554696 7 HPFS/NTFS
/dev/sda2 * 33808 36421 20996953 7 HPFS/NTFS
/dev/sda3 36422 38390 15815992+ af Unknown
/dev/sda4 38391 38913 4200997+ 82 Linux swap / Solaris

جوابش این بود

I think you have a bigger problem than the Grub bootloader not installing. Look at the output of fdisk -l command in your last post, specifically the line:

/dev/sda3 36422 38390 15815992+ af Unknown
I don't know what the "af" means. Usually with a Linux installation, you would have the number "83" there and where you have "Unknown" it would say Linux. Perhaps someone else will view your post who knows what the "af" means but I think there was some problem with the initial install?
میدونید باید چه کنم؟:41:

rootnt
03-01-2009, 11:02
پارتیشن روت مشکل داره
من توصیه می کنم یه بار فرمت کنی ببینی درست می شه یا نه
اگر نشد اسکن برای بدسکتور کن ببین بد سکتور داره یا نه

Javad_Ed
03-01-2009, 14:04
پارتیشن روت مشکل داره
من توصیه می کنم یه بار فرمت کنی ببینی درست می شه یا نه
اگر نشد اسکن برای بدسکتور کن ببین بد سکتور داره یا نه
سلام
فرمت کردم ....و نصب ...بازم همون اش و هون کاسه ....
اسکن میکنم خبر میدم .ممنون

Javad_Ed
03-01-2009, 15:22
خب بالاخره حل شد
اینطوری:

See this link for partition ID types. -->[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Partition ID=af is a partition type for Shagware, yes it exists. I have no idea how you created this. I have been a long time Mandrake and now Mandriva user. I have never seen this. I would have to say, start your installation over. I would delete the partitions you created, and install Mandriva 2009 to the free space it creates.

As noted above, install Grub to the MBR. You will wind up with a dual boot system, Vista and Mandriva. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من با یه برنامه بوتیبل پارتیشن بندی کرده بودم
فرمت رو گذاشته بودم ext3 ولی مثله اینکه یچیزه دیگه بود :دی
الان نصبیدم درست شد
ممنون :11:

Mehran NZ
03-01-2009, 16:48
دوستان عزیز این سوال بین پستهام گم نشه خواهشا

there is no documentation available for /khelpcenter/index.html

m a j r i x
03-01-2009, 23:04
میگه مستنداتش موجود نیست
احتمالا نصب نشده

Mehran NZ
03-01-2009, 23:16
می دونم که این و می گه چاره چیه؟ممکنه روی سی دی باشه و نصب نشده باشه؟
من از لینوکس لورد 2008 استفاده میکنم اگه لینوکس ناقصه یکی دیگه تهیه کنم ؟
چون من فعلا هیچی از لینوکس نمی دونم خواستم با هلپش وارد بشم

taia
03-01-2009, 23:57
می دونم که این و می گه چاره چیه؟ممکنه روی سی دی باشه و نصب نشده باشه؟
من از لینوکس لورد 2008 استفاده میکنم اگه لینوکس ناقصه یکی دیگه تهیه کنم ؟
چون من فعلا هیچی از لینوکس نمی دونم خواستم با هلپش وارد بشم

خیر لینوکس شما ناقص نیست، در سی دی های زنده برای اینکه تعداد نرم افزارها در سی دی بیشتر شود برخی از فایلهایی که به صورت پیش نیاز محسوب نمی شوند حذف میشود، راه حل یا استفاده از سی دی و یا دی وی دی کامل این توزیع هست و یا نصب khelpcenter از روی بسته های نرم افزاری این توزیع باید در لیست مخازن این توزیع باشد.

Javad_Ed
04-01-2009, 02:08
سلام دوستان ....
خب مندریوایی شدیم ...
همه چی امن و امانه ...
فقط یه درایور از گرافیکم \یش فرض نصبه ..که متاسفانه برای من نیست ...
برای من ati 4670 هست ....
درحالی که گرافیک نصب شده x1300 به بالا هست ....
جلوه های 3d غیر فعال هست ...
راهی هست ؟؟؟
ممنون

Ahmad-Ra
04-01-2009, 10:07
مبارکه!
خیلی گرافیکی هست محیط. نه ؟

taia
04-01-2009, 10:57
سلام دوستان ....
خب مندریوایی شدیم ...
همه چی امن و امانه ...
فقط یه درایور از گرافیکم \یش فرض نصبه ..که متاسفانه برای من نیست ...
برای من ati 4670 هست ....
درحالی که گرافیک نصب شده x1300 به بالا هست ....
جلوه های 3d غیر فعال هست ...
راهی هست ؟؟؟
ممنون

فکر کنم کرنلتون کمی قدیمی باشه چون تا اونجایی که من متوجه شدم در ۲.۶.۲۷ این کارت ساپورت میشه در هر صورت درایورش رو در سایت :

دانلود کنید اگر هم نیست درایور نزدیکترین کارت را نصب کنید.
==
البته لینک زیر مربوط به اوبونتو هست ولی شاید راه کلیش بدردتون بخوره.

Javad_Ed
04-01-2009, 14:44
مبارکه!
خیلی گرافیکی هست محیط. نه ؟
:46:
ممنون
والا فکر کنم لینوکس یه مزیت ی که داره اینه که با سیستم پایین هم تمام ...جلوه ها ی گرافیکیش موجوده ...پس زیاد از این لحاظ فرقی نمیکنه ...
:40:

فکر کنم کرنلتون کمی قدیمی باشه چون تا اونجایی که من متوجه شدم در ۲.۶.۲۷ این کارت ساپورت میشه در هر صورت درایورش رو در سایت :

دانلود کنید اگر هم نیست درایور نزدیکترین کارت را نصب کنید.
==
البته لینک زیر مربوط به اوبونتو هست ولی شاید راه کلیش بدردتون بخوره.

سلام درایور رو گذاشتم برای دانلود
77 مگ :31:
خدا بخیر کنه ...
البته برای کارت من نداشت :19:
4800 رو گرفتم .....
امیدوارم کار کنه ....
اونی که لینک دادی از ویکی ...فکر کنم در مندریوا su apt-get کار نمیکنه ؟
یعنی چیزه دیگه ای هست ؟
ممنون

Javad_Ed
05-01-2009, 00:55
سلام
دوستان
رایور رو دانلود کردم ....
بر طبق pdf خود سایتش نصب کردم
کانفیگش هم کردم
بعد به گفته خودش ریست کردم
بعد از لود شدن که قرار بود صفحه لاگ این ظاهر بشه ....ظاهر نشد :دی
صفحه سیاه میاد
از safe mode اومدم بالا
نوشته ها هویجوری داشت میرفت که اینجا گیر کرد ....

Telling init to go to single user mode
init:Going single user
sh-3.2#
گفتم برو جلو گفت نمیرم :31:
به اینیت گفتم برو سینگل مود دیگه گفت نچچچچچچچچچچ:دی
چه کنم ؟
ممنون

Javad_Ed
11-01-2009, 14:21
سلام دوستان
من الان یسری آپدیت انجام دادم
یسری نرم افزار هم اینترنت نصبیدم ....
حالا میخوام
اینها رو ببرم روی dvd که بشه بعد استفاده کرد میخوام یه مخزن محلی(درسته ؟)بسازم
چه کنم ؟

farzadsw
12-01-2009, 19:54
سلام دوستان
حالا میخوام
چه کنم ؟

سوال بسیار خوبی هست ، البته امیدوارم جوابش زیاد مشکل نباشه!

taia
12-01-2009, 21:49
سلام دوستان
حالا میخوام
چه کنم ؟

سوال بسیار خوبی هست ، البته امیدوارم جوابش زیاد مشکل نباشه!

معمولا بسته های دانلودی در فولدر زیر و یا یکی از ساب فولدرهای این فولدر قرار می گیرند:
/var/cache
پس شما دو راه دارید یا به صورت معمولی از اون فولدر یک بکآپ بگیرید و یا از کل سیستم یک بکآپ بگیرید و بعد از نصب دوباره (برای مثال) بعد از برگرداندن بکآپ دستور آپدیت مربوط به توزیع رو بزنید.
ابزارهای بکآپ اگر از ترمینال زیاد استفاده نمی کنید:

esyo
23-01-2009, 02:59
سلام دوستان
ببخشید که مزاحم شدم
من طبق این آموزش عمل کردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط یک مشکل توی مونت کردن دارم
یعنی نمی دونم دقیقا باید توی ترمینال چی بنویسم تا درایو مورد نظرم مونت بشه؟

دستوراتش با ابونتو فرق داره؟

لینک تورنت یا رپیدشر power pack گیر مییاد برای دانلود؟(منظورم نسخه نهایی مانداریوا هست)

با تشکر

hogwarts_hymn
06-02-2009, 17:30
من مودم ADSL رو که به lan وصل میکنم میشناسه. کانکشن رو با DSL می سازم. username, password رو هم بهش میدم. علامت کامکشن سبز میشه.( فعال نشون می ده ) ولی در واقع به اینترنت وصل نیستم. هیچ صفحه ای باز نمیشه. خود مندریوا هم موقع گرفتن کودک ها می گه کانکت نیستی. با ید چه کار کنم ؟
لازم موقع درست کردن کانکشن IP رو خودم تنظیم کنم؟

بهزادlinux
06-02-2009, 18:39
سلام
باید بسته re-ppp و شبیه به اینو نصب کنی اسم دقیقشو یادم نیست ولی توی ترمینال میتونی اینو بنویسی بسته های مربوط رو نشون میده و میره برای نصب
urpmi -a ppp

agtabesh
24-03-2009, 23:15
سلام
خسته نباشید...
خسته شدم از بس با این ویندوز ور رفتم
آخرش اومدم یه لینوکس mandriva نصب کردم.
من چند تا نرم افزار تحت لینوکس مندریوا می خوام.ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه...
1.visual C#.NET
2.Adobe flash
3.Adobe dreamweaver
4.Proteus
5.Codevision

موفق باشید...

taia
25-03-2009, 16:43
سلام
خسته نباشید...
خسته شدم از بس با این ویندوز ور رفتم
آخرش اومدم یه لینوکس mandriva نصب کردم.
من چند تا نرم افزار تحت لینوکس مندریوا می خوام.ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه...
1.visual C#.NET
2.Adobe flash
3.Adobe dreamweaver
4.Proteus
5.Codevision

موفق باشید...

درخواست نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MM-Aquarius
08-04-2009, 14:30
من می خوام مندریوا رو از سایت

سفارش بدم اما برای نسخه ی 2009 فقط i586 وجود داره. در صورتی که من x64 می خوام.

چیکار کنم؟

rootnt
08-04-2009, 15:01
سايت لينوكس شاپ رو نگاه نکردم اگر نداره، sito.ir داره

MM-Aquarius
08-04-2009, 16:09
اونجا هم نداره! ): من One رو میخوام نه free.

Mehran NZ
08-04-2009, 16:24
اونجا هم نداره! ): من One رو میخوام نه free.
این ایمیل صاحب سایت سیتو هست باهاش تماس بگیر و مشکلت و بگو بچه خوبیه ببین چی می گه
b.tavakkoli@gmail.com
بجز این دو تا جا فکر نکنم فروشگاه دیگه ای داشته باشن البته از اینجا هم یه سوال کن بد نیست این وحید رکس کارش درسته (اون قسمت - رو از ادرس بعد از m بردارد)

فوقش اینم نشد یه لینک دانلود پیدا کن و بده به یه دانلودر
آزاد باشی

Ahmad-Ra
08-04-2009, 17:13
به نظرم برای کاربر تازه کار نسخه معمولی هم کافیه و لزومی نداره ۶۴ بیتی رو تهیه کنید. (‌البته اگر تازه کارید)

MM-Aquarius
08-04-2009, 21:31
مشکل اینه که من هنوز خوب از این سیستم نام گذاری سخت افزاری لینوکس سر درنمیارم. آخه i586 یعنی چی؟ i386 چی؟ کدومشون 32 بیتن کدوم 64 بیت؟

sudotux
08-04-2009, 23:47
مشکل اینه که من هنوز خوب از این سیستم نام گذاری سخت افزاری لینوکس سر درنمیارم. آخه i586 یعنی چی؟ i386 چی؟ کدومشون 32 بیتن کدوم 64 بیت؟

هر دو ۳۲ بیتی هستن !

این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببین.

mghaffari49
17-05-2009, 19:32
سلام
من چند وقت پیش Mandriva Linux 2008 را بر روی سیستمم در کنار Windows XP نصب کردم.ولی حالا که میخواستم Mandriva را از روی سیستم پاک کنم و درایو مربوطه را Format کردم مشکلی در بوت شدن سیستم به وجود آمد...
در حقیقت هنگامی که هر دو سیستم عامل بر روی سیستمم به طور همزمان نصب بود در هنگام بالا آمدن سیستم،صفحه ای برای بوت ظاهر می شد(با پس زمینه ی Mandriva) که به من قابلیت انتخاب سیستم عامل مورد نظر را می داد(تاکید می کنم صفحه ی بوت سیستم عامل ها در محیط DOS نبود.)
ولی الان که درایو مربوطه را فرمت کردم،به هنگام بالا آمدن سیستم خطایی با عنوان"GRUB Stage 1.5" و"Error 17" را مشاهده میکردم.مجبور شدم بخاطر دسترسی به ویندوز Mandriva را دوباره در درایو مربوطه نصب کنم.
لطفا جهت حذف Mandriva از روی سیستمم،مرا راهنمایی کنید...
با تشکر

c30tehran
24-05-2009, 18:19
من چند وقت هست در كنار اوبونتو ، مندريوا رو نصب مي كنم. و بعد از كلنجار ديگه بوت نميشه
البته با شرايط خاص هم بوت شدم ( به صورت single user
ولي هيچ مشكل خاصي هم نديدم
چند فايل تنظيمات سيستم رو آپلود كردم
اگر فايلي جا مونده بگيد.

mediafire.com/?sharekey=52bbd419a6c6a4658ef1259ff1b60e81e04e75f6 e8ebb871

فقط يك اپشن تو fstab ديدم
none /prwc prwc defaults 0 0

تو ترمينال هم mount -a رو زدم اين جواب داد
mount: mount point /prwc does not exist

اين رو با # غير فعال كردم
اين از كجا اومده؟
جستجو كردم چيزي در اين مورد پيدا نكردم!

rootnt
24-05-2009, 19:51
در کدم مرحله گیر می کنه؟
بالاخره اروری چیزی؟!؟!؟!

c30tehran
25-05-2009, 08:11
اصلا بوت نمیشه.
در قدم اول!؟؟
به ترمینال و... دسترسی ندارم

c30tehran
26-05-2009, 08:12
باورم نمیشه من تو کنترل سنتر مندریوا قسمت بوت فقط تاتیل از لینوکس به مندریوا تغییر دادم
دیگه بوت نشد؟!؟؟

title linux
kernel (hd0,2)/boot/vmlinuz BOOT_IMAGE=linux root=LABEL=mand resume=/dev/hda9 splash=silent vga=788
initrd (hd0,2)/boot/initrd.img

title mandriva
kernel (hd0,2)/boot/vmlinuz BOOT_IMAGE=mandriva root=/dev/hda1 resume=/dev/hda9 splash=silent vga=788
initrd (hd0,2)/boot/initrd.img

BLACK-BLACK
11-06-2009, 06:55
salam doostan

chatori mitonam dar mandriva 2008 farsi benevisam?

mohsen3
12-06-2009, 17:24
سلام

ظاهرا codec ها در mandriva بدلیل غیر آزاد بودن بصورت رایگان قابل نصب نیستند. درست می گم؟

BLACK-BLACK
12-06-2009, 18:58
مكه رو لينوكس هم ميشه كدك نصب كرد؟

farzadsw
13-06-2009, 12:19
بله روی لینوکس و کلا هر سیستم عاملی (حتی ویندوز موبایل) کدک نصب میشه.
برای فارسی نوشتن توقسمت تنظیمات(اسمش دقیق یادم نیست) ، قسمت زبان داره که میتونید کیبرد ایران-فارسی رو انتخاب کنید. البته shortcut تغییر زبان به طور دیفالت ، Alt+Shift نیست ، که اون رو هم تو همون قسمت میشه تنظیم کرد.

mohsen3
13-06-2009, 12:36
سلام

ظاهرا codec ها در mandriva بدلیل غیر آزاد بودن بصورت رایگان قابل نصب نیستند. درست می گم؟
با سلام

با توجه به پست بالا، چطور میشه در mandriva فایلهای mp3 و فایل های ویدئویی رو پخش کرد؟

با تشکر

farzadsw
21-06-2009, 13:19
این پست حذف شود(double)

farzadsw
21-06-2009, 13:21
تا اونجایی که من یادم میاد(ماندریوا 2008) خودش کدک ها رو نصب میکرد ، و اصلا یکی از مزیتهاش همین بود.
به طور کلی توی لینوکس (مثلا ubunto , suse ,...) به دلیل قوانین کپی رایتِ کشور سازنده اون توزیع( مثلا آلمان و آفریقای جنوبی و...) ؛ نمیتونن همراه خود توزیع و به صورت دیفالت ، کدک رو برای نصب بزارن ! ولی هر نفری میتونه کدک رو به صورت مجانی نصب بکنه (از طریق اینترنت). :20:
برای همین توزیع پارسیکس که ایرانیه و تو ایران هم قانون کپی رایت نیست(!) همراه خودش کدک داره.

HoJJaT_007
22-07-2009, 23:49
سلام

آقا من World Of Warcraft توی مندریوا اجرا کردم گرافیک نداره ولی صدا داره . یعنی اصلا تصویر نمیاد .

به نظرم از درایور کارت گرافیکه که نصب نیست اومدم از سایت nvidia نصب کنم که یه ارور X Server میده و باید برم ران لول 3 و اونجا هم یه سری فاید میخواد از ftp دانلود بکنه و نمیتونه و نمیشه

چیکار کنم ؟

دلم نمیاد برم روی اوبونتو

farzadsw
23-07-2009, 11:18
اونجا اگه میخواد دانلود کنه بزن ، نه . تا درایور رو کامپایل کنه . البته قبلش باید GCC , KERNEL MODULE رو نصب کرده باشی . اینجا ها رو هم بخون:

HoJJaT_007
24-07-2009, 01:53
سلام آقا .

من درایور کارت گرافیکمو توی مندریوا به درستی نصب کردم.

صدام داشت بعد WOW رو اجرا کردم صدا قطع شد حتی تو خود لینوکس مندریوام صدا نیتس ولی تو ویندوز و اوبونتو هست

توی منو بار عکس X قرمز نیومده و درایورشم که چک کنی میبینی نصب هستش ولی صدا نیست توی لینوکس و کلا واین

مشکلم چیه؟

m a j r i x
24-07-2009, 11:07
برای برگشت صدا دستور alsaconf اجرا کن

HoJJaT_007
24-07-2009, 13:07
میگه این دستور وجود نداره

sudotux
24-07-2009, 15:51
میگه این دستور وجود نداره

alsa رو تایپ کن و دو بار کلید tab رو بزن. ببین چه دستوراتی داره ...

بعد از ریست سیستم هم مشکل حل نشد ؟

iMbaQ_SiR
07-08-2009, 19:52
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من نمی دونم چرا PC من Mandrava رو BOOT نمیکنه.:41:
روی ی PC دیگه امتحان کردم خیلی خوب کار کرد.
اگه به عطلاعات خواصی در مورد PC من برای جواب دادن نیاز دارید بگید تا حتماً خدمتتون عرض کنم.

djsystem
07-08-2009, 20:28
يعني چي؟سي دي رو ميزاري تو دستگاه reset ميكني از روي سيدي بوت نميشه؟

iMbaQ_SiR
07-08-2009, 20:50
بله انگار نه انگا ر که DVD دیش BOOT هست.

djsystem
08-08-2009, 00:03
ببینم تنظیمات bios رو درست کردی که از cd بوت بشه یا نه؟
اگه موقع بالا اومدن ویندوز دکمه delet رو بزن تا وارد bios بشی بعد تو boot device تنظیمات firt boot prioroty رو cd-rom بزار

iMbaQ_SiR
08-08-2009, 01:46
دوست عزیز من اگه ی کاربر حرفه ای نباشم نیمه حرفه ای دیگه هستم.
کل Cd های BOOT دار من به درستی کار میکنن. غیر این یکی.
مشکل این جاس که انم رو PC دیگه به خوبی کار می کنه.
چون Linox هست باید ی حرفه ای Linox بدونه.
خودم فک کنم یا با Format پارتیشن بندی من مشکل داره که آخه انم بعیده چون اون یکی PC هم NTFS بود.
شاید هم با سخت افزار من که این احتما لش هست به نظر خودم.
از توجه شما دوست عزیز هم مچکرم.

zartosht 2008
08-08-2009, 11:27
با سلام
بتازگي من ماندريوا رو نصب كردم ولي مشكلي كه دارم اينكه دو تا هارد دارم موقع نصب يكي از هاردها رو قطع كردم و روي اون يكي لينوكس رو نصب كردم و بدون مشكل بود ولي وقتي هارد دوم رو نصب كردم درايوهاي هاردم رو نياورد . من چجوري بايد اين هاردم رو mount كنم تا لينوكس اونو بشناسه .

rootnt
08-08-2009, 13:26
لینوکس اونو می شناسه ولی چون موقع نصب وصل نبوده درایوها به صورت اتوماتیک مونت نمی شن
یا خودت باید دستی مونت کنی
یا فایل etc/fstab/ رو تغییر بدی برای اینکه اونها رو هم به صورت اتوماتیک مونت کنه
برای این کار فهرست رو نگاه کن

zartosht 2008
08-08-2009, 16:38
اي قربون شكل ماهت بشم به من بي سواد بيشتر توضيح بده متوجه بشم

sudotux
08-08-2009, 17:09
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من نمی دونم چرا PC من Mandrava رو BOOT نمیکنه.:41:
روی ی PC دیگه امتحان کردم خیلی خوب کار کرد.
اگه به عطلاعات خواصی در مورد PC من برای جواب دادن نیاز دارید بگید تا حتماً خدمتتون عرض کنم.

والله این موردی که شما میگی به نظر میاد بیشتر یه مورد سخت افزاری باشه تا نرم افزاری ! شما حتی به صفحه ی بوت اولیه مندریوا هم دسترسی ندارید که بشه اظهار نظر فنی کرد. تنها موردی که به ذهنم میرسه اینه که شاید با رایت فایل iso مندریوا ( اگر فایل iso رو ندارید از دی وی دی مندریوا ایمیج بگیرید ! ) روی یه dvd خام با مارک دیگه مشکل حل بشه.

با سلام
بتازگي من ماندريوا رو نصب كردم ولي مشكلي كه دارم اينكه دو تا هارد دارم موقع نصب يكي از هاردها رو قطع كردم و روي اون يكي لينوكس رو نصب كردم و بدون مشكل بود ولي وقتي هارد دوم رو نصب كردم درايوهاي هاردم رو نياورد . من چجوري بايد اين هاردم رو mount كنم تا لينوكس اونو بشناسه .

با Super Grub Disk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم احتمالا میتونید درستش کنید ...

vaheeed
28-08-2009, 13:32
سلام
من لینوکس مندریوا رو نصب کردم ولی وقتی تمام شد restart شد و وقتی بالا اومد 4 تا گزینه داشت که 3 تاش مربوط به لینوکس بود و آخریش هم مال ویندوز ، حالا هر کدوم از 3گزینه لینوکس رو انتخاب میکنم وارد لینوکس نمیشه؟؟ اولین گزینه رو که انتخاب میکنم یه صفحه میاد که یه کادر پایینش است که فکر کنم باید پر بشه ولی پر نمیشه؟؟ حالا باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:10:

danial_848
28-08-2009, 16:52
سلام
من لینوکس مندریوا رو نصب کردم ولی وقتی تمام شد restart شد و وقتی بالا اومد 4 تا گزینه داشت که 3 تاش مربوط به لینوکس بود و آخریش هم مال ویندوز ، حالا هر کدوم از 3گزینه لینوکس رو انتخاب میکنم وارد لینوکس نمیشه؟؟ اولین گزینه رو که انتخاب میکنم یه صفحه میاد که یه کادر پایینش است که فکر کنم باید پر بشه ولی پر نمیشه؟؟ حالا باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:10:
F2, Alt+F2 ,... اینارو بزن ببین عمل میکنه

vaheeed
28-08-2009, 23:02
سلام
این رو کی بزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ موقعی که بوت میشه یا اون صفحه اومد یا وقتی که باید لینوکس رو انتخاب کنم؟؟؟
ادامه ش ( سه نقطه ) چیه ؟؟ یعنی بجز alt+f2 , f2 چی میشه زد؟؟؟

danial_848
29-08-2009, 04:19
وقتی بوت میشه Alt+F2 وF2 وAlt+ctrl+f2 رو بزن که اگر اروری بده معلوم شه

bastakboys
29-08-2009, 13:07
دوستان من توی لینوکس تازه کارم
لینوکس را نصب کردم بدون هیچ مشکلی
اما وقتی بوت می کنه میره توی فضای کنسول و از من localhost Login می خواد که من هر چی می زنم جواب نمی ده باید چکار کنم

danial_848
29-08-2009, 13:25
دوستان من توی لینوکس تازه کارم
لینوکس را نصب کردم بدون هیچ مشکلی
اما وقتی بوت می کنه میره توی فضای کنسول و از من localhost Login می خواد که من هر چی می زنم جواب نمی ده باید چکار کنم
مگه یادت نیست موقع نصب پسورد کاربر root رو چی زدی؟
یوزرنیم:root پسورد:همونی که انتخاب کردی موقع نصب لاگین کردی startx بزن ببین چی میگه.

bastakboys
29-08-2009, 13:34
مگه یادت نیست موقع نصب پسورد کاربر root رو چی زدی؟
یوزرنیم:root پسورد:همونی که انتخاب کردی موقع نصب لاگین کردی startx بزن ببین چی میگه.

مشکل اینجاست که
جلوی پسورد چیزی تایپ نمی کنه؟

danial_848
29-08-2009, 13:41
مشکل اینجاست که
جلوی پسورد چیزی تایپ نمی کنه؟
اون مشکلی نداره برای امنیت بیشتره

vaheeed
29-08-2009, 14:07
وقتی بوت میشه Alt+F2 وF2 وAlt+ctrl+f2 رو بزن که اگر اروری بده معلوم شه

ممنون ، ولی کار نکرد. باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تنها کاری که موقع نصب انجام دادم که فکر کنم شاید از اون باشه موقع پارتیشن بندی بود که یکی از داریو هایی که برای ویندوز پارتیشن بندی کرده بودم رو دیلت کردم و بعد گزینه پارتیشن بندی با فضای خالی رو انتخاب کردم برای موس و کیبورد رو روی همون پیش فرض گذاشتم . ممکنه از اینا باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا اگه لینوکس رو دوباره نصب کنم درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:10:

Arashdn
30-08-2009, 09:58
سلام
این توزیع بیس خاصی داره؟؟؟؟

Ahmad-Ra
30-08-2009, 11:52
بیس اصلی redhat بعد mandrake و بعدش mandriva

DANTEH2010
28-09-2009, 22:31
با سلام به دوستان گلم
من لینوکس مندراو رو نصب کردم تازه براشم از قبل یه درایو جدا با پسوند خودش ساختم ولی هنگام نصب پیغام Formating Partion اومد وقتی رفتم تو سیستم عامل دیدم هیچ کدوم ازدرایو هام نیست کل هاردمم فرمت شده میخواستم ببینم مشکل چیه ؟ این لینوکس که با ما یه کاری کرد که تا عمر داریم سمت مندراو و هیچ سیستم عامل دیگه ای نریم(به جز XP)

danial_848
29-09-2009, 00:17
با سلام به دوستان گلم
من لینوکس مندراو رو نصب کردم تازه براشم از قبل یه درایو جدا با پسوند خودش ساختم ولی هنگام نصب پیغام Formating Partion اومد وقتی رفتم تو سیستم عامل دیدم هیچ کدوم ازدرایو هام نیست کل هاردمم فرمت شده میخواستم ببینم مشکل چیه ؟ این لینوکس که با ما یه کاری کرد که تا عمر داریم سمت مندراو و هیچ سیستم عامل دیگه ای نریم(به جز XP)
سلام تقصیر لینوکس نیست که! احتمالا اشتباها گزینه رو زدید که مربوط به فرمت کل هارد هست

DANTEH2010
29-09-2009, 14:02
نه بابا من درست رفتم اصلا نصبش اینقدر پیچیده و گزینه زیاد داره ادم قاطی میکنه ! راستی لینوکس مندراو با سی دی میاد بالا ؟؟

taia
29-09-2009, 14:54
نه بابا من درست رفتم اصلا نصبش اینقدر پیچیده و گزینه زیاد داره ادم قاطی میکنه ! راستی لینوکس مندراو با سی دی میاد بالا ؟؟

ابتدا اینکه هارد شما قابل بازیافت هست، پس اگر اطلاعات مهمی داشته اید می تونید با نرم افزارهای موجود اطلاعات را تا درصد بالایی بر گردانید.

دوم، به همین منظور هست که همواره برای شروع توزیع های آسان تر مانند اوبونتو، پارسیکس و غیره توصیه می شوند که با نصاب آسان کار شما را راحت می کنند.
هیچ سیستم عاملی هارد رو بدون اطلاع کاربر کامل فرمت نمی کنه! قطعا در جایی به اشتباه شما این تنظیم را کرده اید که خوب متاسفانه منجر به این اتفاق شده.
برای دفعات بعد، قبل از نصب نسبت به مراحل نصب یک آشنایی کسب کنید.

موفق باشید

BLACK-BLACK
16-05-2010, 08:59
سلام دوستان
میخاستم بدونم چه جوی میهش تو نسخه ۲۰۰۸ این سیستم عامل از محیطkde به محیط GNOME سویچ کرد؟

sasan_pink
16-05-2010, 22:35
با نهایت تاسف امروز خوندم که شرکت سازنده این توزیع ( مندریوا ) پس از یک دوره طولانی گرفتاری های مالی داره فروخته میشه و هیچ معلوم نیست بعد از فروخته شدنش چه بلایی سر این توزیع دوست داشتنی بیاد. هرچند توی دنیایی که شرکت هایی قدرتمندی مثل سان مایکروسیستمز توسط اوراکل بلعیده بشن دیگه تکلیف بقیه معلومه. اون موقعی هم که خبر فروخته شدن سان رو شنیدم خیلی ناراحت شدم شرکتی با اون همه نوآوری و افتخارات ( سولاریس - اوپن سولاریس - جاوا - ویرچوال باکس - مای سکوئل و .... ) نمیدونم چی بگم

hossein_salib
23-06-2010, 22:14
chetori mitonam mandriva ro farsi nevis konam ?
komak kinid help

hossein_salib
23-06-2010, 22:15
bayad mano bbakhshid chon man fontefarsi nadaram

hossein.ghahremani@hotmail.com

hesse-garib
20-08-2010, 23:30
bayad mano bbakhshid chon man fontefarsi nadaram

hossein.ghahremani@hotmail.com
از این استفاده کنید

mkhavari2000
10-06-2011, 18:54
mandriva آخرین آپدیت رو نصب کردم در کنار ویندوز 7
الان 3 تا مشکل وحشتناک برام پیش اومده
1-802.11bgn 1T1R Mini Card Wireless Adapter درایورش رو پیدا نمیکنم
2- Realtek PCIe FE Family Controller درایورش پیدا نمیشه ( رسما به اینترنت نمیتونم وصل بشم)
3- لینوکس باتری رو شناسایی نمیکنه و نمیتونم ببینم چقدر باتری باقی مونده دارم.
اساتید لینوکس و اوپن سورس ها به دادم برسید

dandelionsland
03-09-2011, 22:29
سلام دوستان خبر فروخته شدن مندریوا صحت داره؟

Amir Hossein
15-05-2012, 20:36
سلام
یه سوال داشتم
لینوکس کارت گرافیکم رو شناخته (9600GT) ولی افکت های گرافیکی فعال نمیشن
و وقتی تو بازی های 3Dــش میرم 1 فریم بیشتر ندارم
چرا؟

rootnt
15-05-2012, 20:49
خروجی lsmod | grep video و glxinfo رو بزار

ma@@#
25-06-2012, 14:10
سلام دوستان خبر فروخته شدن مندریوا صحت داره؟

بلههههههههههههههههه! الان برنامه نویسا و توسعه دهندگگان اصلیش رو این توضیع هستن Mageia...

ma@@#
25-06-2012, 14:13
بچه ها این مندریک یا مندریوا یا مگیا چرا اینقدر بدبختی دید؟! کی باهاش مشکل داره اینقدر اذیتش میکنن؟از بدو تولد رنج میبره چند بارم اسمشو عوضض کردن!! :ه
مشخصه ها اگه راهش باز بود الان اووول بود ولیی...!!!

meisam_gfx
20-07-2012, 19:49
سلام به همه دوستان امروز قصد دانلود و نصب مندریوا لینوکس رو داشتم اما نمی دونم کدوم ورژن رو باید دانلود کنم دو ورژن زیر هست : Mandriva Linux Powerpack i586 و Mandriva Linux Powerpack X86_64 با برنامه cpuz مشخصات سی پی یوم رو نگاه کردم که اینه : Intel Pentium 4 630 LGA775 مقدار رم هم 2 گیگ هست ممنون می شم راهنماییم کنید و تفاوت دو نسخه بالا رو بگید

MrGee
20-07-2012, 20:25
i586 برای سی پی یو‌های 32 بیتیه و x84_64 هم برای 64 بیتی.
فکر کنم باید نسخه i586 رو دانلود کنید.

Open-Source
20-07-2012, 22:14
سلام به همه دوستان امروز قصد دانلود و نصب مندریوا لینوکس رو داشتم اما نمی دونم کدوم ورژن رو باید دانلود کنم دو ورژن زیر هست : Mandriva Linux Powerpack i586 و Mandriva Linux Powerpack X86_64 با برنامه cpuz مشخصات سی پی یوم رو نگاه کردم که اینه : Intel Pentium 4 630 LGA775 مقدار رم هم 2 گیگ هست ممنون می شم راهنماییم کنید و تفاوت دو نسخه بالا رو بگید

cpu ی شما ۶۴ بیت هستش ، یعنی میتونی هر کدوم رو که دوست داری نصب کنی (ولی چون ۲ گیگ رم بیشتر نداری همون ۳۲ بیت رو نصب کن ، یعنی نصب ۶۴ بیت تاثیری خاصی نداره).