ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چجوری میشه کدهای اچ تی ام رو آنلاین دید؟

ali1011
12-05-2008, 23:19
سلام دوستان عزیز
توی این صفحه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه ادیتور آنلاین گذاشته که میشه متن اچ تی ام ال رو توش نوشت و خروجی اون رو بصورت آنلاین دید.هرکاری کردم نتونستم سورس اون رو ببینم البته قصد بدی ندارم فقط میخوام ببینم چیکار کرده! به احتمال خیلی زیاد با جاوا اسکریپته
کسی میتونه کد اون رو بذاره؟
خیلی ممنون

AliROCK
12-05-2008, 23:45
منظوره شما سورس سایت هست در این صورت امکان این کار فقط در صورت دسترسی به فایلهای روی هاست ممکن هست!
فقط با گزینه view source page میتونید سورس html اونو ببینید

neopersia
13-05-2008, 00:23
سلام دوستان عزیز
توی این صفحه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه ادیتور آنلاین گذاشته که میشه متن اچ تی ام ال رو توش نوشت و خروجی اون رو بصورت آنلاین دید.هرکاری کردم نتونستم سورس اون رو ببینم البته قصد بدی ندارم فقط میخوام ببینم چیکار کرده! به احتمال خیلی زیاد با جاوا اسکریپته
کسی میتونه کد اون رو بذاره؟
خیلی ممنون
نیازی نیست دنبال واسطه بگردی من خودم همینجام!
درست میگی اون صفحه رو با جاوا اسکرپت نوشتم.
قسمتی که کدها توش وارد میشه یه المنت ساده textarea هست و اون قسمت که کدها رو نمایش میده یه فریم اینلاینه (iframe)
کار جاوا اسکرپت هم این وسط اینجوریه که یه دستگیره به فریم باز میکنه و وقتی متنی توی textarea نوشته میشه اون متن رو وارد فریم میکنه. به همین سادگی
اولش از فریم استفاده نکرده بودم ولی دیدم متنهای وارد شده تحت تأثیر استایل صفحه قرار میگیره خواستم صفحه پیش نمایش کلاً جدا بشه برای همین یه فریم گذاشتم
در کل کار پیچیده ای نیست فکر هم نمیکنم کپی شدش به درد شما بخوره چون تمام کدها رو بر اساس ساختار صفحه خودم نوشتم. اگه شما اینقدر جاوا اسکرپت بلد باشی که بتونی کد نوشته شده منو با صفحه خودت سازگار کنی مطمئناً با توضیحاتی که در موردش دادم میتونی یکیشو برای خودت از اول بنویسی

ali1011
13-05-2008, 10:46
چه خوب که خودتون جوابمو دادین! من میدونم که اونا چه جور آبجکتی هستن فقط نحوه تبدیل متن به کد و نمایش اون توی iframe برام جالبه که فکر کنم شما هم برای همین اینقدر قفل رو سایتتون گذاشتین که نه save بشه و نه بشه سورسشو دید.اگه حرفه ای بودم که شاید خودم میتونستم بنویسم، من تازه دارم یاد میگیرم و چیز زیادی رو از دستورات جاوا اسکریپت نمیدونم.

neopersia
13-05-2008, 15:31
قفل؟!!!!
شاید این قفل به برکت بی شعوری اینترنت اکسپلورر روی صفحات من باشه ولی من با فایرفوکس که کار میکنم صفحات راحت ذخیره میشه!

کدهایی رو هم که لازم دارید اگه درست یادم باشه توی فایل samples.js هستند. شاید صد درصد حرفه ای نوشته نشده باشه و راههای بهینه تری هم وجود داشته باشه ولی من چون دیدم کاری رو که من میخوام انجام میده دیگه بیشتر از این پیش نرفتم
با خیال راحت ازشون استفاده کنید ولی یه سوال میخواید تو سایت خودتون این صفحه رو داشته باشید یا فقط چون براتون جالب بود پرسیدید؟

ali1011
14-05-2008, 23:18
نه دوست عزیز من دانشجوی کارشناسی کامپیوترم و این ترم درس طراحی صفحات وب رو گرفته ام میخواستم برای پروژه یه سایت توپ طراحی کنم اگر هم شد یه هاست رایگان دارم ، اونم یه دستی به سر و روش بکشم و گرد گیری کنم.:5:ولی در کل ایده جالبی بود اینکه بشه دستورات رو مستقیما به اچ تی ام ال تبدیل کرد و نشون داد.

MATRIX reloaded
28-05-2008, 10:55
براي كپي برداري از برنامه هاي سايت كه البته سمت CLIENT باشن save as گزينه مناسبي نيست. براي اين كار بهتره تك تك فايل هارو save كنيد و بعد تو يه پوشه همانند پوشه سايت امتحانش كنيد.