مشاهده نسخه کامل
: ؟ راه های جلوگیری اتقال فایل از Cd به Hdd ?
stardust
12-05-2008, 15:53
سلام دوستان
امیدوارم که همگی خوب و خوش باشید
اگه اجازه بدین و مایل باشین اینجا در مورد انواع روشهای جلو گیری انتقال فایل از سی دی به هارد دیسک
بحث کنیم !
این کار روشهای مختلفی داره که تقریبا خیلی از اونها رو بلدیم و شاید بعضی ها واسه خودشون روشهای
جالبی داشته باشن ×!
اما هر روش درصد امنیت مختص به خود رو داره !!
برای شروع من چند روش معمول و قدیمی را نام میبرم
1 - استفاده از کاراکتر های غیر مجاز مثل | < * > | به عنوان نام فایل
2 - استفاده از نامهای غیر مجاز مثل Aux و .....
3 - استفاده از برنامه هایی مثل Cd Shild Se و ...
دوستان توجه داشته باشن هر برنامه ای که باعث بشه فایل بعد از کپی کار نکنه یا اصلا کپی نشه مورد
بحث ما هستش
و بیشتر فایلهای Exe رو برای این کار مد نظر داشته باشید مثل اتوران ها و فایلهای اجرایی اصلی
من منتظر برنامه ها و روشهای جدیدی که میگید هستم و خودم هم دست خالی بر نمیگردم :40::11:
از همتون پیشاپیش ممنونم
mahramasrar2
14-05-2008, 00:34
خوب در واقع زياد روي اين قضيه بحث شده اما خوب مي توانيد اين عناوين رو هم به راههاي جلوگيري اضافه كنيد
1= افزايش حجم فايلها به صورت مجازي به بالاي دو گيگ با برنامه tz copy
2- مخفي كردم پوشه ها به صورت supper hiden با برنامه cd secure يا ultra iso
stardust
14-05-2008, 00:37
بله درسته از لطف شما ممنونم دوست خوبم
کاش دوستان همکاری کنن تا راههای بیشتری رو یاد بگیریم
بعد از مخفی کردن cd secure میشه با Winhex اسم فایل رو search کرد و با حروف دیگر مثل \\ پر کرد
mobtakeran
14-05-2008, 09:37
ایجاد بد سکتور داخل فایل ها و مانع از کپی شدن بر روی هارد دیسک با wtm
یا همونطور که دوست عزیزم ReveX گفتند با WinHex
SadeghPM
14-05-2008, 11:07
ایجاد بد سکتور داخل فایل ها و مانع از کپی شدن بر روی هارد دیسک با wtm
یا همونطور که دوست عزیزم ReveX گفتند با WinHex
البته روی خود فایل های اجرایی هم میشه بد سکتور اضافه کرد که معایبی مانند کند شدن اجرای فایل و ناسازگاری با برخی فایل ها رو هم داره...
یه روش (اگه بشه گفت):
چک کردن تاریخ Create فایل...
stardust
14-05-2008, 20:23
خیلی خوبه صادق جان ممنونم جالب بود !
امیدوارم بچه ها کمک کنن راههای بهتری یاد بگیریم
برای این کار از نرم افزارهای زیادی میشه استفاده کرد مثل نرم افزاری که دوستمون محرم اسرار معرفی کرد
وخیلی قدرتمند بود XPressor1.6
من نمونه های دیگه ای رو هم دیدم !
1 سوال _ بچه ها برنامه ای هست که روی EXE قفل یا پسورد بزاره و قابلیت protable داشته باشه یعنی بعد از رایت روی سی دی جواب بده
چطوري اسم هاي غير مجاز مي ذارن ؟ مثل ><
اخه همه ي اينها روبا ايزو باستر مي شه دور زد
negahefarda
05-07-2008, 17:29
بعد از مخفی کردن cd secure میشه با Winhex اسم فایل رو search کرد و با حروف دیگر مثل \\ پر کرد
اين روش فايل و خرا ب نميكنه ؟ ميشه يه آموزش بزاريد .
mehdi_7070
05-07-2008, 18:57
چطوري اسم هاي غير مجاز مي ذارن ؟ مثل ><
اخه همه ي اينها روبا ايزو باستر مي شه دور زد
در قسمت سرآغاز انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اين سوال و سوالات ديگري پاسخ داده شده است :
» چگونه در نام يك فايل يا فولدر از كاراكترهاي | < > " ? * : / \ و ساير كاراكترهاي غير مجاز استفاده مي كنند ؟
براي اين كار ايميج مورد نظر را در نرم افزار WinISO باز كنيد و به نام دلخواه خود تغيير دهيد .
جهت كپي كردن فولدرها و يا فايلهاي اين چنيني از نرم افزار IsoBuster استفاده كنيد .
behnam_tr
06-08-2008, 17:19
من میخام مقداری فایل pdf رو توی پوشه طوری رایت کنم که نه بشه از روی سی دی کپی برداشت نه بشه فایلها و پوشه های سی دی رو روی هارد کپی کرد....
برای مشکل اول راه حل پیدا کردم ولب برای مشکل دوم نمیدونم از کدوم برنامه و یا هر چیز دیگه استفاده کنم لطفا کمک کنید ...
در ضمن اون روش هایی که تو پست اول گفته شد دادن نام غیر مجاز به فا یلها <<< من امتحان کردم ولی بعد از رایت روی سی دی فایلها بوی سی دی اجرا نمیشن در واقع من میخام که فایلها به خوبی اجرا بشن ولی کسی نتونه روی هارد کپی کنه
مفهوم بود.......
hakhamanesh
06-08-2008, 18:04
من میخام مقداری فایل pdf رو توی پوشه طوری رایت کنم که نه بشه از روی سی دی کپی برداشت نه بشه فایلها و پوشه های سی دی رو روی هارد کپی کرد....
برای مشکل اول راه حل پیدا کردم ولب برای مشکل دوم نمیدونم از کدوم برنامه و یا هر چیز دیگه استفاده کنم لطفا کمک کنید ...
در ضمن اون روش هایی که تو پست اول گفته شد دادن نام غیر مجاز به فا یلها <<< من امتحان کردم ولی بعد از رایت روی سی دی فایلها بوی سی دی اجرا نمیشن در واقع من میخام که فایلها به خوبی اجرا بشن ولی کسی نتونه روی هارد کپی کنه
مفهوم بود.......
MoleBox رو تست كنيد
behnam_tr
06-08-2008, 18:08
ولی MoleBox فقط میتونه فایلها exe رو محافظت کنه ..نه ؟؟
hakhamanesh
06-08-2008, 20:02
شما فرض كن يه اتوران داري كه كارش نشان دادن يك سري عكسه اما نميخواي كسي به عكس ها دسترسي داشته باشه درواقع ميخواي فقط اتوران خودت به عكس ها دسترسي داشته باشه مياي با MoleBox فايل exe ات و عكسها رو با هم پك ميكني تا فقط يك فايل exe داشته باشي(البته عكس فقط يك مثال بود و ميتونه هر فرمتي باشه)البته اميدوارم اتورانت mmb و امثالهم نباشه وگرنه:41:
behnam_tr
06-08-2008, 20:37
خوب مثل اینکه یواش یواش داره حالیم میشه یعنی شما میفرمایید که من اون فایلها رو که نمیخام کپی بشه براشون یه اتوران درست کنم بعد هم اتوران رو به برنامه ببرم با اون فایلها پک کنم و اون پک ساخته شده را روی سی دی رایت کنم...منظورتون همین بود دیگه نه......
در برنامه قفل گذاری باید تنظیماتی خاصی بدم یا نه به هیچی دست نزنم و یه سوال دیگه اینکه من اتوران رو با برنامه auto play media studio ميسازم آیا پشتیبانی میشه یا نه باید به فکر ساخت با یه برنامه دیگه باشم ...
مرسی اگه راهنمایی کنید.
hakhamanesh
06-08-2008, 22:16
درسته
تست نكردم ولي احتمال خيلي زياد با Ams به مشكل ميخوري.بهتره با وي بي دلفي يا سي اتورانتو بنويسي تا هيچ مشكلي پيش نياد.
behnam_tr
06-08-2008, 22:28
درسته
تست نكردم ولي احتمال خيلي زياد با Ams به مشكل ميخوري.بهتره با وي بي دلفي يا سي اتورانتو بنويسي تا هيچ مشكلي پيش نياد.
:41:هخامنش جان من که برنامه نویسی باد نیستم ......اگه میشه برنامه معرفی کن :::
hakhamanesh
07-08-2008, 16:39
والا من خودم يا با وي بي مينويسم يا دلفي تجربه اي هم كه رو اتوران سازها داشتم اغلب با MoleBox مشكل داشتن به هر حال بهتره خودتون تست كنيد ببينيد اتوران ساز سازگار با MoleBox چيزي پيدا ميكنيد يا نه.
novel-design
10-09-2008, 14:26
آقا جون من کمک کنین.این همه پست گذاشتین تو هر کدوم یه برنامه نوشتین.بعد هم ازش ایراد گرفتین!!!حالا من نمیدونم از چه برنامه ای استفاده کنم!
1=میدونین من برنامه ی WTM cd protect رو دارم ولی نمی دونم چه جوری ازش استفاده کنم.لطفا" به طور قدم به قدم آموزش بدین.
2= برنامه ای هست که از اون هم قوی تر باشه؟؟؟که اصلا نشه قفل سی دی رو شکست؟؟؟؟
3=راستی این برنامه ها چه نوع فایل هایی رو پشتیبانی می کنن؟؟؟؟
4=اگه اتوران با برنامه MMB ساخته بشه میشه روش قفل گذاشت؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.