PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در فلاپی درایو

ahmad_r
12-05-2008, 14:07
چراغ فلاپی درایو من از موقعی که رایانه را روشن می کنم تا زمانی که آن را خاموش می کنم روشن است.

در موقع روشن کردن هم یک پیغام خطا مبنی بر عدم موفقیت در شناختن فلاپی درایو می دهد که یا باید گزینه Del را بزنم و به تنظیمات setup بروم یا باید F1 بزنم تا از این مرحله رد شود.

در موقع خاموش کردن ویندوز هم باز یک پیغام خطا در مورد درایو A میدهد که سه گزینه دارد که Cancel آن را می زنم.

من تمامی کابلهای درایو A را در آورده ام اما هیچ فرقی نکرده.

مشکل از کجاست و چگونه حل می شود؟ آیا تنظیم خاصی در Setup لازم است؟ (نبود درایو A هم اصلا برایم مهم نیست)

با تشکر

time prince
12-05-2008, 20:34
چراغ فلاپی درایو من از موقعی که رایانه را روشن می کنم تا زمانی که آن را خاموش می کنم روشن است.

در موقع روشن کردن هم یک پیغام خطا مبنی بر عدم موفقیت در شناختن فلاپی درایو می دهد که یا باید گزینه Del را بزنم و به تنظیمات setup بروم یا باید F1 بزنم تا از این مرحله رد شود.

در موقع خاموش کردن ویندوز هم باز یک پیغام خطا در مورد درایو A میدهد که سه گزینه دارد که Cancel آن را می زنم.

من تمامی کابلهای درایو A را در آورده ام اما هیچ فرقی نکرده.

مشکل از کجاست و چگونه حل می شود؟ آیا تنظیم خاصی در Setup لازم است؟ (نبود درایو A هم اصلا برایم مهم نیست)

با تشکر

مطمئنی کابل فلاپی رو برعکس نزدی ؟ من وقتی کابلو برعکس می زنم اینجوری میشه:46:

ahmad_r
13-05-2008, 05:26
اصلا کابل درایو فلاپی را درآورده ام

power2e
14-05-2008, 23:33
سلام
مشکل یا از خرابی کابل فلاپی یا اتصالاتتون هست
با این روشی که گفتین فلاپی رو حدف نمیکنن چون پیامی که دریافت میکنید مربوط به این که تو نرم افزار بایوس درایو معرفی شده اما سیستم قادر به شناساییش نیست
برای حذف درایو لازم نیست کابل رو بکشی کافی بعد از زدن کلید del وارد تنظیمات standard cmos Features بشی و تو صفحه جدید باز شده درایو فلاپی رو A یا B رو NONE کنی بعد از save خارج شی
البته این برای تنظیمات award بود