مشاهده نسخه کامل
: پلیر با قابلیت خوندن pdf
pershianix
11-05-2008, 21:57
من یه mp3 player میخوام که pdf,htm رو بتونه بخونه. اصلا هست همچین چیزی؟ اگه هم نبود آیا وسیله ای هست که 4 اینچ صفحه داشته باشه و مخصوص خوندن همین pdf,htm,chm باشه؟
pershianix
12-05-2008, 06:31
نیست همچین چیزی؟
جزو قابلیت هایی نیست که خیلی توی mp3 player ها روش مانور داده شده باشه ... تک و توک هست ... و همگی گرون ... مثلا کارای cowon (من A2 و A3 رو می دونم که می تونن هردوی این فرمت ها را تبدیل کنن به فرمت های مناسب و خلاصه ساپورتش می کنن) ... یه کار از archos (که ایران گیر نمیاد تا اونجا که می دونم)
pershianix
12-05-2008, 14:44
جزو قابلیت هایی نیست که خیلی توی mp3 player ها روش مانور داده شده باشه ... تک و توک هست ... و همگی گرون ... مثلا کارای cowon (من A2 و A3 رو می دونم که می تونن هردوی این فرمت ها را تبدیل کنن به فرمت های مناسب و خلاصه ساپورتش می کنن) ... یه کار از archos (که ایران گیر نمیاد تا اونجا که می دونم)
ممنون. پس باید قید پلیر با قابلیت نمایش pdf رو بزنم. هیچ چیز دیگه ای نیست که بشه باهاش pdf خوند؟ (جز مبایل و لپتاپ و پاکت pc!)
ممنون. پس باید قید پلیر با قابلیت نمایش pdf رو بزنم. هیچ چیز دیگه ای نیست که بشه باهاش pdf خوند؟ (جز مبایل و لپتاپ و پاکت pc!)
درسته ... اگه نمی خوای اونقدر خرج کنی ، همینطوره و باید قیدش رو بزنی ...
راستی PSP هم می تونه با یه سری تغییرات نرم افزاری pdf رو بخونه ...
حذف نمیشه چی کارش کنم
آره .. چندتا قابلیت مثل حذف پست و گذاشتن لینک رو اینجا نداره ... که مثلا توی پی.تی هست ... ... و ضمنا نقل قول پست قبلی هم disable هستش ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.