مشاهده نسخه کامل
: رفع اخطار!
capitan black
11-05-2008, 17:53
سلام به دوستان عزیزم...:10:
هه هه هه..بچه ها من امروز به سلامتی همه شما یه اخطار گرفتم ....میخواستم بپرسم این اخطار بعدا پاک میشه یا واسه همیشه هستش...مرسی..
تاپیک سیاسی زدن هم این دردسرها رو هم داره! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ديد پاك ميشه . اما در پرونده شما براي هميشه باقي خواهد بود در دسترسي مديران انجمن
اگر هم تكرار بشه تبديل به بن خواهد شد طبعا . در هر زماني حتي در زماني كه اخطار ديده نميشه .
capitan black
11-05-2008, 18:10
از ديد پاك ميشه . اما در پرونده شما براي هميشه باقي خواهد بود در دسترسي مديران انجمن
اگر هم تكرار بشه تبديل به بن خواهد شد طبعا . در هر زماني حتي در زماني كه اخطار ديده نميشه .
خوب جای شکرش باقیه...
مرسی بابک جون..:11:
Mohandes_mansour
11-05-2008, 18:45
منم یه بار اخطار گرفتم ولی از دید کتربر ها مخفی هست...اما تو پروندم ثبت شده...! اون موقع یه بار اسپم کاری کرده بودم!!
هه هه هه..بچه ها من امروز به سلامتی همه شما یه اخطار گرفتم ....
تاپیک سیاسی زدن هم این دردسرها رو هم داره! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جرگهى ما خوش اومدى! :46:
◙
کاوه رسولی
18-05-2008, 07:03
بن میشه یعنی چی؟
بن میشه یعنی چی؟
یعنی دسترسیش به انجمن محدود میشه .اخراج میشه . موقت یا دائمی .
GACHDIVAR
20-05-2008, 07:33
اگه ميشه يكم بيشتر توضيح بده!
red stars
22-05-2008, 17:47
بابا يعني اينكه مثل مهمان ميشه كه هيچ كاري به جز ديدن نميتونه بكنه
اميدوارم فهميده باشي
GACHDIVAR
26-05-2008, 07:29
اين رو كه ميدونم ! موقت يا دائميش چيه؟
واضح نیست ؟
موقت یعنی دارای محدوده زمانی . مثلا یک ماه فقدان دسترسی بعدش همه چی به شرایط اول برمیگرده .
دائمی یعنی برای همیشه .
واضح نیست ؟
موقت یعنی دارای محدوده زمانی . مثلا یک ماه فقدان دسترسی بعدش همه چی به شرایط اول برمیگرده .
دائمی یعنی برای همیشه .
من دليل اخراج موقتم رو توي تاپيكي كه داريد پيدا نمي كنم . ميشه راهنمايي كنين ؟
من دليل اخراج موقتم رو توي تاپيكي كه داريد پيدا نمي كنم . ميشه راهنمايي كنين ؟
كسي پيدا نشد پاسخي به اين پرسش من بده ؟؟؟:41:
اين شد پست سوم و جوابي هم در كار نيست !!!!!!!!:19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.