ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تحقيقی در مورد روش های دسته بندی زبان های برنامه نويسی

Ultimator
10-05-2008, 22:52
با سلام خدمت دوستان عزيز و برنامه نويس
زبان های برنامه نويسی رو به روش های مختلفی دسته بندی ميکنند
يکی از اين روش ها از لحاظ مدل است که به 4 دسته زير تقسيم کردند .
زبانهای شئ گرا
زبانهای دستوری
زبانهای قانونمند
زبانهای تابعی

روش های ديگه اي هم برای دسته بندی زبانهای برنامه نويسی وجود داره ، حالا يکی ديگه از اين روشها رو کسی ميدونه چيه ؟
بايد در مورد اون مطلبی برای يکی از دوستان پيدا کنم ، ولی حتی نميدونم چه روشيه که در موردش تحقيق و جستجو کنم .
مربوط به درس طراحی و پياده سازی زبانها
لطفا اگه کسی منبعی چيزی ( فارسی يا انگليسی ) ميشناسه و يا مطلبی ميدونه يه لطفی کنه و ما رو از نا اميدی در بياره ،

خدايا عمريه برنامه نويسی ميکنيم حتی روش های دسته بندی زبانها رو هم نميدونيم !!! اکنون فهميده ام عمری در اعماق چاه ذلت و جهل بی خبرانه سير ميکردم ، شما هم گر ميدانيد نيک بگوييد راه حل اين مشکل را گر نميدانيد تعملی عميق کنيد شايد همانند من متحول شده به دنبال حلقه ی گمشده سرگردان بگرديد اين وسط پروژه ما هم به مرحمت شما حل شه !!!

با تشکر فراوان اميدوارم بتونم کمک هاتونو جبران کنم .
پيشاپيش از ياری سانندگان بسيار ممنونم

نيما : بهار سال يک هزار و سيصد و هشتادو هفت! قريه ی داتنتفريمورک !

maaraal
11-05-2008, 21:06
سلام
فکر کنم این لینکها بد نباشه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ultimator
12-05-2008, 00:47
خیلی ممنون اینها رو خودم پیدا کرده بودم ، اما نمیدونم به درد این تحقیق میخوره یا نه ، دوستان اگه باز هم چیزی میدونید یاری برسانید ...

paranoid_android
12-05-2008, 17:21
آره حق با شماست. وقتی میرسیم به درس طراحی و پیاده سازی میبینیم که چقدر اطلاعاتمون در مورد زبان های برنامه نویسی اندکه! از کتابای خیلی خوبی که در این زمینه وجود داره و به عنوان یکی از رفرنس های دانشگاهی استفاده میشه کتاب sebesta در این زمینه هستش با عنوان: Concepts of Programming Languages

البته اگه خیلی پیشرفته و بنیادی میخواین سراغ این مفاهیم برین دنبال این کتاب باشین چون آدم پیر میشه تا تمومش کنه :31:

خواستین از اینجا دانلود کنین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیشنهاد من به شما اینه. ولی تا اونجایی که میدونم تو تمام منابع و مقالاتی که وجود داره این زبان ها رو بصورتی که فرمودین طبقه بندی کردن.
البته جسارته شما خودتون استادین. منم برای این ترم یه پروژه برای درس طراحی و پیاده سازی دارم و Python رو انتخاب کردم.

Ultimator
12-05-2008, 18:00
آره حق با شماست. وقتی میرسیم به درس طراحی و پیاده سازی میبینیم که چقدر اطلاعاتمون در مورد زبان های برنامه نویسی اندکه! از کتابای خیلی خوبی که در این زمینه وجود داره و به عنوان یکی از رفرنس های دانشگاهی استفاده میشه کتاب sebesta در این زمینه هستش با عنوان: Concepts of Programming Languages

البته اگه خیلی پیشرفته و بنیادی میخواین سراغ این مفاهیم برین دنبال این کتاب باشین چون آدم پیر میشه تا تمومش کنه :31:

خواستین از اینجا دانلود کنین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپیشنهاد من به شما اینه. ولی تا اونجایی که میدونم تو تمام منابع و مقالاتی که وجود داره این زبان ها رو بصورتی که فرمودین طبقه بندی کردن.
البته جسارته شما خودتون استادین. منم برای این ترم یه پروژه برای درس طراحی و پیاده سازی دارم و Python رو انتخاب کردم.

خیلی ممنون من اصلا در این حد نیازی ندارم اصلا خودم دانشجوی کامپیوتر نیستم !!! مال یکی از دوستانه !! یه چند صفحه ای کافیه ! شما منبع خلاصه ای نمیشناسید ؟ اگه نه که همین کتاب رو درسته بدم خدمت دوست گرامی ! چون ابدا فرصت خوندن همچین چیزایی رو ندارم !

ویرایش : مخصوصا حالا که 120 مگ حجم داره !!!

شما سرور مایی مرسی

paranoid_android
13-05-2008, 09:32
خیلی ممنون من اصلا در این حد نیازی ندارم اصلا خودم دانشجوی کامپیوتر نیستم !!! مال یکی از دوستانه !! یه چند صفحه ای کافیه ! شما منبع خلاصه ای نمیشناسید ؟ اگه نه که همین کتاب رو درسته بدم خدمت دوست گرامی ! چون ابدا فرصت خوندن همچین چیزایی رو ندارم !

ویرایش : مخصوصا حالا که 120 مگ حجم داره !!!

شما سرور مایی مرسی

oh
ok
والا تقسیم بندی های دیگه ای هم میشه انجام داد، مثلا از نظر پیاده سازی میشه زبان ها رو به سه دسته زبان های کامپایلری و مفسری و هیبریدی تقسیم بندی کرد. تکلیف زبان های کاپایلری و مفسری کاملا معلومه و زبان هیبریدی هم مثل جاوا که ترکیبی از هر دو رو بکار میگیره، یا زبان های خانواده دات نت فریمورک که فرآیند کامپایل در دو مرحله انجام میگیره یکبار تبدیل سورس کد به IL و مرحله دوم کامپایل توسط JIT که شما خودتون استادین در این زمینه.

نوع تقسیم بندی دیگه هم از لحاظ کاربرد هستش که میشه زبان ها رو برای مقاصدی مثل ایجاد و تولید برنامه های سیستمی و کلا پردازش های سیستمی، اسکریپت نویسی، آموزشی، پردازش متن، طراحی و توسعه وب، برنامه ها و سیستم های توضیع شده، هوش مصنوعی و ... بکار برد. برای هر کدوم از این موارد میشه چند صفحه مقاله پیدا کرد.

بیشتر از این دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه. موفق باشین.

Ultimator
13-05-2008, 11:43
باز هم ممنونم شرمنده کردید فکر کنم اولی بهتره ( پیاده سازی ) من دنبالش میگردم اما اگه شما هم حدود همون چند صفحه که گفتین چیدا کردین منو بی خبر نذارین ..
سپاسگذارم . انشاالله جبران کنم .

paranoid_android
13-05-2008, 13:11
چشم اگه چیزی پیدا کردم حتما.
بنده موضوع پروژم کلی نیست و تمامی این اصول رو روی زبان پایتون پیاده خواهم کرد اگه در این مسیر مطالب کلی در این زمینه بدست آوردم دریغ نخواهم کرد.
خواهش میکنم

sastwhc
15-05-2008, 13:41
اینجا هم یه کم سطحی گفته اما سر فصل جا ننداخته

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و البته این:

Comparison and classification of programming languages

و از همه بهتر فکر میکنم این جا باشه که لیست محققین زبانهای برنامه نویسی ذکر کرده

bahareh_bus
15-05-2008, 13:42
این کتاب رو مطالعه کردید؟

paranoid_android
15-05-2008, 21:06
اینجا هم یه کم سطحی گفته اما سر فصل جا ننداخته

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو البته این:

Comparison and classification of programming languages

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو از همه بهتر فکر میکنم این جا باشه که لیست محققین زبانهای برنامه نویسی ذکر کرده

واقعا دستتون درد نکنه خیلی مفید بود، ultimator عزیز دقیقا هموناییه که میخواستی مخصوصا لینک اول.
فقط این لینک دوم مارو برد یه جای دیگه:31:

Ultimator
16-05-2008, 10:19
دوستان از کمک همتون واقعا ممنونم نمیدونم میشه جبران کرد یا نه
هنوز لینک ها رو چک نکردم اما مطمئنا اینطور که میگید باید عالی باشند . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]