مشاهده نسخه کامل
: حسام استپ و عماد پیت بوی Vs. یاس
با سلام به همه برو بکس گل پی سی ورلد مخصوصا n_ravi
خب همونطور که از اسم تاپیک مشاهده میکنید (نمیگم جنگ بین ) رقابت بین حسام استپ عماد پیت بوی با یاس رو توی این تاپیک میخوایم بحث کنیم و نظر بدیم
خودم هم به دلیل مسایل مختلفی که توی تاپیک بهترین رپ خون ایرانی کیه ؟؟؟ گفتم به حسام استپس رای میدم
saman rossi
10-05-2008, 20:46
به نظر خودت این دو تا قابل مقایسن . به هر حال هر کسی نظری داره ولی خودت تکست و موضوع کارای یاسو با استپس مقایسه کن. یاس 80% کاراش اجتماعیه ولی استپس و پیت بوی 90% دیس و کل کل و داف بازی.
از نظر بیت هم که همه کارای استپس کاوره ولی کارای جدید یاس همگی دست سازن اونم به چه زیبایی
Consul 141
12-05-2008, 13:24
سلام
من با توجه به علاقه خاصی که به یاس و شعراش دارم بهش رای دادم
چون فکر میکنم یاس واقعا شعراش با معنی و ناب هستش
کاملا اجتماعی و طرفداراش رو همه نوع قشر تشکیل میدن...
حسام استپس و پیت بوی هم خواننده های خوبی هستن
و توی رپ فارس جایگاه خودشون رو دارن...
ابتدا با تشکر فراوان از دوست خوبم elendil عزیز برای ایجاد کردن این تاپیک
یاس 80% کاراش اجتماعیه ولی استپس و پیت بوی 90% دیس و کل کل و داف بازی.
کارای جدید یاس همگی دست سازن اونم به چه زیبایی
100٪ تایید میشه
سلام
کاملا اجتماعی و طرفداراش رو همه نوع قشر تشکیل میدن...
حسام استپس و پیت بوی هم خواننده های خوبی هستن
و توی رپ فارس جایگاه خودشون رو دارن...
من هم با نظر این دوستمون کاملا موافقم
سامان جان من هم میدونیم اگه بخوام حسام استپس رو با خواننده های دیگه مقایسه کنم باید با اونایی باشه مثل مثلا زدبازی , .... ولی این تاپیک رو همونطور که راوی گفتش با درخواست خودم و خودش و سرانجام خودم ایجاد کردم
mahtabseif_ms
14-05-2008, 13:48
به نظر من ياس عاليه!!!!!!هم فوق العاده است ، منم به ياس راي دادم چون كاراش را خيلي دوست دارم. اما حسام استپس هم خوب و دوست داشتنيه! نظر ديگران هم قابل احترامه .....................
mohsen_3
17-05-2008, 23:33
اين حسام استپس هم خيلي خودشو بالا گرفته ها خيلي بد دهنه
من با رپ راحتم مگه رپ .....
اقا اين 2 تا رو اصلا نمي شه با هم مقايسه كرد حالا حسام رو بگي يه چيزي چند ساله داره رپ مي خونه ولي اين عماد ... چي مي گه !
محسن جان انگار همین حسام استپ و عماد پیت بوی بودن که اومدن فرمول بیت قافیه و 3 قافیه رو گفتن نه یاس و بقیه
bagher_mo68
19-05-2008, 14:11
من به خاطر تکستای حسام استپس بهش رأی نمیدم ... به نظر من خیلی میتونه بهتر بخونه ... اصلاً از سبک تکستاش خوشم نمیاد ... فقط از یه آهنگ فشار منگنه که اجتماعی بود خوشم اومد ... بقیش اکثراً همونطور که دوستان گفتن دیس و کلکل و داف بازی و ... است که من نمیپسندم ... و به نظر من خوندم دیس و کلکل کردن آهنگ محسوب نمیشن فقط در حد کلکل ...
فک نمیکنم کسی با دیس بزرگ بشه
حسام استپس و پیت بوی رو بهتر بود با مانکن و مخته مقایسه میکردی
WaTeRsTyLeR
19-05-2008, 15:20
سوال از این فنی تر نبود؟اخه این چه سوالیه دیگه؟یاس باید با هیچکس مقایسه بشه نه با کل کل کنایی مثل حسام.
سلام به شروع كننده تاپيك به نظر من با توجه به نظريه اين چند تن از دوستان بهتره بحث همينجا تموم بشه
فكر ميكنم برات ثابت شده باشه كه ياس ...
linkinkurd
01-06-2008, 00:36
با کمال احترام برای سازنده تاپیک... بحث تمومه دیگه. یاس جاش اون بالا بالا هاست... این مقایسه امکانپذیر نیست.
amin_k700
09-06-2008, 11:58
بازم از اون تاپیک های عجیب و غریب!! این دیگه چه جور مقایسه ایه؟! یاس با استپس یا پیت بوی چه سنخیتی دارند؟!تنها وجه مشترکشون اینه که رپ می خونن(اونم فقط تو حرف نه عمل).
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.