ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرویس جدید آنلاین مایکروسافت برای علاقمندان فضا



keylogger-A
10-05-2008, 16:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رييس مايكروسافت اعلام كرد كه شركتش در پاسخ به Google Sky، تا پايان ماه جاري ميلادي پروژه‌ي تلسكوپ جهاني را اجرا مي‌كند.

سرويس آنلاين Worldwide Telescop‌ مايكروسافت، ترابايت‌ها تصوير كهكشاني را با اطلاعات ديگر تركيب مي‌كند كه كاربران مي‌توانند با به‌كارگيري نرم‌افزار مشاهده‌يي كه از موتور Visual Experience مايكروسافت استفاده مي‌كند، در آن‌ها به جست‌وجو بپردازند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تلسكوپ جهاني همچنين داراي لينك‌هاي تعاملي به نمايش‌هاي صوتي و ويديويي است كه اطلاعات بيش‌تري در مورد آن قسمت از فضا كه كاربران در حال مشاهده‌ي آن هستند، ارايه مي‌كنند.

اين سرويس رايگان بوده و به جيم گري، محقق مايكروسافت كه سال گذشته در دريا مفقود شد، اهدا شده است.

بنا بر اعلام مايكروسافت، بيشتر فن‌آوري به كار رفته در تلسكوپ جهاني، بر روي پروژه اسكاي سرور گري بنا شده است.

تلسكوپ جهاني شبيه سرويس گوگل اسكاي است كه غول موتور جست‌وجو در ماه اوت گذشته به سايت Google Earth افزود؛ گوگل براي اين پروژه با موسسه اسپيس تلسكوپ ساينتيس و تلسكوپ فضايي‌ هابل همكاري كرد و تلسكوپ جهاني نيز از داده‌هاي تلسكوپ‌ هابل استفاده مي‌كند.

مايكروسافت با راه‌اندازي تلسكوپ جهاني نبرد خود با گوگل براي برتري اينترنتي را به كهكشان مي‌برد.

اين دو شركت در سال‌هاي اخير در تلاش براي تعيين خود به عنوان پلتفرم نرم‌افزاري برتر وب، سرويس‌هاي خود را يكديگر تطبيق داده‌اند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alizshah
11-05-2008, 02:25
منم منتظر نرافزار هستم بیا ببینم چطوریه
دربارش مطلب زیاد خوندم

mobin
13-05-2008, 17:56
برنامه‌ي مبتني بر وب رايگان تلسكوپ جهاني كه كاربران را از پشت ميزهاي رايانه‌ي خود به سفر كهكشان مي‌برد از سوي مايكروسافت راه‌اندازي شد.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تلسكوپ جهاني كه توسط بخش تحقيقاتي مايكروسافت طراحي شده تصاوير گرفته شده توسط تلسكوپ فضايي‌ هابل، مركز Chandra x-Ray Observatory و مطالعات Sloan Digital sky و ديگران را در يك جا گرد مي‌آورد.

كاربران رايانه مي‌توانند در اين برنامه خود به گردش در كهكشان‌ پرداخته و يا از تورهاي راهنمايي مقصد‌هاي فضايي مختلف كه توسط ستاره شناسان و دانشگاهيان ايجاد شده استفاده كنند.

اين سايت به كاربران امكان مي‌دهد از بين تلسكوپ‌هاي مختلف يكي را انتخاب كرده و بين موج‌هاي نوري مختلف سوئيچ كنند.

بيل گيتس در بيانيه‌اي تلسكوپ جهاني را ابزار قدرتمندي براي دانش و آموزش معرفي كرده كه كاوش كهكشان را براي همگان امكان‌پذير مي‌سازد.

befermatooo
13-05-2008, 22:43
ممنون . جالب بودن

alizshah
13-05-2008, 23:35
امروز خبرش رو شنیدم خیلی خوشحال بودم ولی بعد از دانلود و استفاده خوشم نیومد
البته کیفیت عکس ها از google sky بهتر بود ولی تابلو بود یک عکس هست و...

shimanelou
14-05-2008, 00:14
اگه میشه لینک برنامه رو بزارید.

mobin
14-05-2008, 04:19
اگه میشه لینک برنامه رو بزارید.
:41::41::41:

kasra_khan2003
16-05-2008, 10:54
فكر كنم حداقل گوگل تو ايران پيشتاز نشه! چون به جنبه هاي سياسي اهميت ميده! منظورم خليج فارس هست! متاسفانه كسي نميدونه پشت اين دو برادر كيا واستادن!

iman_s
17-05-2008, 04:23
نسخه ابتدایی نرم افزار آسمان نمای شرکت مایکروسافت با نام "تلسکوپ جهان گستر" در دسترس همگان قرار گرفت.
پس از ماهها انتظار، مسئولان شرکت مایکروسافت به وعده خود برای طراحی نرم افزار آسمان نما جامه عمل پوشاندند و نسخه ابتدایی این نرم افزار را با نام تلسکوپ جهان گستر (World Wide Telescope) برای استفاده عموم مردم بر روی شبکه وب قرار دادند.



آنچه در ابتدا، پس از نصب این برنامه به چشم می خورد، بدون شک برتری تمام جانبه قابلیتهای این آسمان نما، نسبت به آسمان نمای شرکت رقیب مایکروسافت با نام گوگل اسکای یا همان آسمان گوگل در محیطی دلنشین و زیبا است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]





دارا بودن مجموعه ای بی نظیری از بیش از 200 تصویر تلسکوپ فضایی هابل، بیش از 50 تصویر تلسکوپ فضایی اسپیتزر (در ناحیه فروسرخ) ، نزدیک به 30 تصویر تلسکوپ فضایی چاندرا (در ناحیه پرتوهای ایکس)، به همراه مجموعه ای از تصاویر پیمایش آسمان در بخش های فروسرخ، ریزموج و رادیویی، این آسمان نمای آن لاین را منحصر به فرد کرده است.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




علاوه بر آن داشتن مجموعه صورتهای فلکی، مجموعه نام ستارهها، مجموعه نام اجرام اعماق آسمان و مجموعه اجرام مسیه، در کنار جستجوی پیشرفته آن در منابع قوی ترین پایگاه دادههای اجرام سماوی جهان با نام سیمباد (SIMBAD)، هم بر راحتی دسترسی آن نسبت به باقی آسمان نماهای آن لاین افزوده شده و هم این نرم افزار را تبدیل به آسمان نمای مورد استفاده حرفه ای ها کرده است.



آسمان گوگل یا گوگل اسکای بیشتر مورد استفاده حرفه ای های نجوم آماتوری قرار می گرفت ولی تلسکوپ جهان گستر مورد استفاده تحصیل کرده های دانشگاهی علم نجوم نیز قرار می گیرد. تلسکوپ جهان گستر برای نخستین بار در جهان علاوه بر قابلیت نمایش آسمان با استفاده از قوی ترین منابع داده ای جهان مانند SDSS و DSS در ناحیه مرئی، امکان نمایش تمام آسمان را در نواحی غیر مرئی رادیویی، ریزموج، فروسرخ، ماورا بنفش، ایکس و گاما را در چند زیرمجموعه فراهم کرده است.



قابلیت رصد آسمان، مشاهده سیارات و زمین از فضا و همچنین دید پانورامای مریخ نوردهای روح و فرصت از سطح مریخ، به همراه امکان بزرگنمایی از دیگر مشخصات ویژه این آسمان نما است. امکان مشخص کردن منطقه رصدی در هر نقطه دنیا با قابلیت مشخص کردن میدان دید تلسکوپی و دوربین نجومی متصل به آن نیز در کنار امکان هدایت تلسکوپ قرار گرفته و از این رو تصویربرداری از اجرام سماوی را برای منجمان راحتتر از پیش کرده است.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



با وجود همه این امکانات بی نظیر برای آسمان نمای آن لاین، مایکروسافت برای حذف رقیب خودش، آسمان گوگل، اقدام به قراردهی امکان عضویت گروههای نجومی مشهوری همچون مجله آسترونمی (Astronomy)، مجله اسکای اند تلسکوپ (Sky & Telescope) و گروه طرفداران شرکت مید (Meade 4M) کرده است.



پس از آن مایکروسافت بازهم دست از کار نکشیده و اقدام به ساخت گشتهای آموزشی نجوم در داخل آسمان نمای تلسکوپ جهان گستر کرده است. گشتهای این آسمان نما از آموزش همین نرم افزار و آلودگی نوری در زمین تا مفاهیم کیهان شناسی مانند ماده تاریک را شامل می شود. شما هم می توانید در صورت تمایل در داخل این آسمان نما گشتی در میان اجرام سماوی با صدا و موسیقی مورد علاقه تان بسازید.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




شما برای دریافت این نرم افزار با حجم 20.8 مگابایت، می توانید به وبگاه رسمی تلسکوپ جهان گستر (WorldWideTelescope.org) مراجعه کنید.



برای نصب و اجرای این برنامه، نیاز به حداقل رایانه ای با سرعت پردازش دو گیگاهرتز، یک گیگابایت رم، یک گیگابایت حافظه خالی، کارت گرافیکی 128 و نمایشگر با قابلیت نمایش 1024 در 768 یا بالاتر در محیط ویندوز اکس پی با بسته خدماتی 2 و یا در محیط ویندوز ویستا است. اتصال به اینترنت نیز بنابر اعلام شرکت مایکروسافت بایستی حداقل 56 کیلوبیت در ثانیه باشد.

بخش پژوهش شرکت مایکروسافت (Microsoft Research)، آسمان نمای تلسکوپ جهان گستر را طراحی کرده است. حال باید منتظر بود و دید که شرکت گوگل چه طرحی در برابر این حرکت مایکروسافت دارد.

منبع:
nojumnews.com