ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Call of Duty: World at War

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

king-hitler2
16-10-2008, 16:46
شما به جا من چی میکشم تا این بازی بیاد
دوباره هیتلر

S A A M
16-10-2008, 16:55
بازی آخرش کی میاد برای Pc ؟
24 نوامبر یعنی 1 ماه و 6 روزه دیگه!

S A A M
17-10-2008, 17:58
تریلر جدید بازی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کیفیت عالی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیفیت خوب:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

reza2pars
18-10-2008, 10:36
سخت افزار لازم برای نصب بازی روی pc مشخص شده چیه؟

SIMON137
21-10-2008, 19:10
دوستان بازی شنبه یا یکشنبه عرضه خواهد شد.

vitamin2002
21-10-2008, 21:21
24 نوامبر یعنی 1 ماه و 6 روزه دیگه!

آخه gamespot برای 11 نوامبر تاریخ زده

Masoud King
27-10-2008, 11:45
دو تریلر جدید از بازی:

Exclusive Nazi Zombie Gameplay

HD...53mb

SD...19mb

Exclusive Co-Op Kills Gameplay
HD...51mb

SD...18mb

shahramcat
27-10-2008, 16:34
فقط 2 هفته دیگه مونده تا بازار بازیهای ویدئویی شاهد شاهکار دیگه ای از سری کال باشه !

درجه خشونت بازی هم رفته بالا ! موتورش هم نسخه ارتقاء یافته کد4 هست ! چه شود !!!

S A A M
27-10-2008, 17:02
مصاحبه‌ی OXM با تهیه‌کننده‌ی Call of Duty: World at War

مصاحبه‌ی OXM با نوح هلر تهیه‌کننده‌ی Call of Duty: World at War

اولین چیزی که توجه مرا در مورد Cod5 جلب کرد، خشونت آن بود. برای مثال، اگر با یک گلوله‌ی تانک به یک سرباز شلیک کنیم، در بازی‌های قبلی باید منتظر می‌ماندیم که در دنیای مرگی خواب‌مانند غوطه‌ور شوند، اما در این بازی بدنشان می‌ترکد و بعد می‌میرند.آیا خشونت را آگاهانه و با تعمد در بازی داخل کردید؟

مدت مدیدی بر سر این مسئله بین اکتیویژن و تری‌آرک بحث و مناظره بود. هدف ما تصویر کردن جنگ با واقع‌گرایی بالا بود. اگر شما با یک شات‌گان به یکی از اعضای بدن دشمنان شلیک کنید و آن عضو قطع نشود، این خیانیست به جنگ. ما حتی با هیئتهای درجه‌بندی سنی نیز در این مورد صحبت کردیم و انها گفتند شما تنها دارید جنگ را به حق نشان میدهید و مشکلی نیست. پس این مسئله را در بازی گنجاندیم، بدون قصد خشونت طلبی. برای مثال، ما نمی‌توانستیم که پرتابگر آتش را در بازی قرار بدهیم، مگر اینکه دشمنانی در سطح این اسلحه نیز در بازی باشند.

این‌گونه بازی بیشتر تاثیرگذار خواهد بود زیرا اولین باریست که ما پی‌امدهای منطقی جنگ را در سری بازی مشاهده خواهیم کرد. من سربازانی را دیدم که برای ادامه‌ی زندگی شفاعت میخواستند و امکانی در بازی که به شما اجازه میداد دشمنان گریزان را...

مجروح.

بله، که دشمنان مجروح را بکشید. اولین باری که این نکته را نشان دادید، عکس‌العمل اکتیویژن چه بود؟

واقعا سخت. عده‌ای بودند که با این مسئله مشکلی نداشتند زیرا که به خلاقیت ما احترام می‌گذاشتند، و عده‌ای هم بودند که می‌گفتند "فکر نکنم که طرفداران Call of Duty برای همچین امکانی آماده باشند". اما در آخر، خلاقیت ما برگ برنده را از آن خود کرد.

واقعا برای کسانی که درگیر جنگ بوده‌اند موهن است که ببینند شخصی با توپ تانک افراد را بکشد و سپس خون‌سردانه به راه خود ادامه دهد. اینگونه نشان داده میشود که جنگ مسئله‌ی حادی نیست و اصلا ترسی ندارد.

ببینید، میتوانید به منوی آپشنز بازی بروید و خشونت بازی را خاموش کنید اگر از این گونه گیم‌پلی‌ها راضی نیستید، اما آیا شما این کار را خواهید کرد؟

مشکل بزرگ اکتیویژن این بود که آیا این موضوع خشونت غیرمقتضی نیست؟ و جواب ما این بود که نه، این مسئله میتواند مقتضی باشد. شما با یک کلت به یک نفر شلیک می‌کنید، و زیاد خونی از وی نخواهید دید. با یک مسلسل این کار را بکنید، امکان دارد که مجروح شوند. اما وقتی با یک شات‌گان این کار را می‌کنید، دیگر بحث سر خون‌ریزی و مجروح شدن نخواهد بود، زیرا غیرواقع‌گراست در حالی که باید باشد، وگرنه شلیک با کلت و مسلسل نیز غیرواقع جلوه خواهد کرد.

متعادل‌سازی حال و هوای بازی سخت بود؟

واقعا سخت. صحنه‌هایی در بازی بودند که در آخر کار بدون مصرف به نظر می‌آمدند، البته به گونه‌ای که ما احساس می‌کردیم. اولین صحنه‌ای که خیلی بحث‌برانگیز بود، یکی از صحنه‌های ابتدایی بود که در آن، یا شما گلوی خود را میشکافید، یا اگر اینکار را نکنید، هم قطارتان.

در صحنه‌ای که سربازان آلمان برای جانشان التماس و شفاعت میطلبند، که فکر مرا به شدت مشغول کرده است، آیا عمدا قصد نشان دادن خصوصیات تاریک جنگ را داشتید؟

(سر را تکان میدهد) و همچنین آن شخص خیانت کار دورو، که لحن خود را بسته به محیط تغییر می‌دهد. وی شخصیتی دوست‌داشتنی نداد. همه‌ی اینها به این دلیل است که ما می‌خواهیم مردم به راستی به طرز فکر روس‌ها پی ببرند. ما نمی‌خواهیم که دفاع غیرنظامیان از برلن را که به واقع اتفاق افتاده است نشان بدهیم، زیرا از هرچه بگذریم، محصول ما جهت سرگرمیست. اما ما میخواهیم مردم در مورد چگونگی اتفاقات جنگ به راستی و بدون حشو پی ببرند. آنها اکیدا تحت فرمان فرماندهان بودند تا اسیری نگیرند، پس برای ما نیز خیانت به حقیقت است که بگذاریم شما اسیر بگیرید. این مسئله بی‌احترامی خواهد بود.

مع‌هذا عادلانه است که بگوییم این بازی، پرخشونت‌ترین و همچنین واقع‌گراترین بازی سری است؟

مطمئنا.

من می‌خواهم بحث را به Call of Duty 3 سوق بدهم. یک چیز که جالب توجه من هست، اینست که امتیاز Metacritic.com به بازی اواسط 80 است، اما در اینترنت مشاهده شده است که بازی را یک کال آو دیوتی "بد" نام برده‌اند. شما وقتی که اینچنین چیزها را می‌بینید، چه احساسی بهتان دست می‌دهد، در عین حالی که بازی امتیازاتی بالا را از آن خود کرده است؟

واقعا سخت است. اما مسئله‌ی دیگری نیز هست، و آن اینست که بازی در مقایسه با Call of Duty 4 اصلا بازی خوش امتیازی نیست.

چیزی که ما در سال گذشته آموختیم این بود که عذرخواهی یا هر کار احمقانه‌ی دیگری جهت دفاع از CoD3 انجام ندهیم زیراکه بازی در استحقاق خود، یک بازی خود به حساب می‌آید. چیزی که ما خواهیم گفت این خواهد بود که نتیجه ی کار 9 ماهه ی ما اینست. حال بگذارید که نتیجه‌ی کار دوساله‌مان را نشانتان بدهیم.

توجیه خود یا تیمتان و هم چنین اکتیویژن را برای بازگشت به جنگ جهانی دوم بعد از CoD4 چه گونه بود؟

سخت. در عین حال World at War دوسال در حال ساخت بود، زمانی که Modern Warfare حتی عرضه هم نشده بود، بنابراین مسیرمان از ابتدا معلوم گردیده بود، که نمایش پایان جنگ جهانی دوم است.

من نمی‌خواهم زیاد برای خوانندگان شما چیزی رو کنم، اما میگویم که قصد ما نمایش اخرین نبردهای اقیانوس اطلس و اروپاست و این مسئله به ما اجازه می‌دهد که به جنگی خونین نزدیک‌تر گردیم. مطمئنم که کمپانیهای بازی‌سازی سال‌های مدیدی در آینده بازیهای جنگ جهانی دوم را خواهند ساخت، زیراکه جنگیست کلاسیک و عامه‌پسند، اما ما خوشحالیم که جنگ جهانی را در سری CoD به پایان میرسانیم.

شما میگویید که CoD4 زمانی عرضه شد که شما روی World at War کار می‌کردید، بنابراین عکس‌العملتان بعد از دیدن نقدهای این بازی چه بود؟

خوب... انتظارات از ما بالاتر رفته بود. و دیگر اینکه، باید روی مالتی‌پلیر بازی تمرکز بیشتری می‌کردیم چون پرطرفدارتر بود.

مسلما ما مادرن وارفیر را قبل از عرضه نیز تحت نظر داشتیم و می‌دانستیم که بازی بزرگی خواهد شد، اما بعد از عرضه واقعا حائلی بزرگ برایمان گردید. البته ما رقابت با یک بازی دیگر از اکتیویژن را نسبت با هر بازی دیگری ترجیح می‌دهیم، زیرا چالش برانگیزتر و بهتر است.

مالتی پلیر بازی از CoD4 نشئت میگیرد، من آنرا به عنوان ملهم اصلی مالتی پلیر CoD5 میبینم.

خوب می‌دانید، CoD4 تقریبا یک بازی بی‌نقض بود، یا شاید هم بی‌نقض، از لحاظ مالتی پلیر منظورم است. و واگرایی از آن برای ما بسیار سخت است، پس تصمیم را بر هم‌گرایی گرفتیم. ما مرکز پایه‌ی خود را بایستی CoD4 قرار می‌دادیم.

برای مثال سگ که وقت زیادی هم از ما گرفت. خیلی طول کشید تا تیم سازندهی قسمت آنلاین بازی سگ‌ها را به درستی وارد بازی کنند. بعضی حتی این را باور نمی‌کردند. تیم آنلاین بازی، میگفتند "ما میخواهیم از سگ‌ها هم استفاده کنیم، عالی خواهد شد" و عده ای دیگر نیز که می‌گفتند "سگ؟ واقعا؟ واقعا کارساز خواهد بود؟" و...

همینطور artillery که شبیه Airstrike در COD4 خواهد بود، شما می‌توانید مسیر گلوله‌ها را در هوا تماشا کنید تا بفهمید که artillery در کجا فرود خواهد آمد. این مسئله واقعا تجربه‌ای جدید به ارمغان خواهد آورد.

(توضیح برای کسانی که CoD4 MP بازی نکردن: در بازی به تعداد قتلهاتون بدون مرگ، جایزه میگیرید. 3 قتل بدون مرگ، نقشه برای کل تیم. 4 قتل، راکت انداز، 5 قتل، راکت انداز، 6 قتل هلیکوپتر، و 7 قتل، استفاده از نیروی هوایی. اینطور که ایشون میگن وقتی چند نفر رو کشتید، میتونید از کمک مهمات هوایی استفاده کنید)

شما چه قسمتهایی را که هم اکنون در نسخه‌ی آزمایشی هست، از نسخه‌ی اصلی مالتی‌پلیر خواهید گرفت؟

با توجه به ترافیک شبکه. همچنین مفاد قابل دانلود نیز برای بازی عرضه خواهیم کرد، ما اینکه مدتی پشت بازی را بعد از عرضه نگه داریم را دوست میداریم.

نسخه‌ی بتا چه چیزهایی را به شما نشان داده است؟

گفتنش سخت است. من خوشحالم که مردم تفنگهای خان‌کشی شده و گلگدن‌دار را با آغوش باز پذیرفته‌اند، زیرا من نگران این بودم که خیل مردم به تفنگهای اتوماتیک علاقه مند باشند اما خیلی‌ها نیز به یک شلیک-یک مرگ علاقه مندند، همینطور من.

آیا وجود Co-Op در بازی، از اول طرح شده بود؟

بله. یک چیز که از روز اول شروع کارم می‌دانستیم این بود که بازی کو-آپ نیز خواهد داشت و یکی از قسمت‌های اصلی خواهد بود.

Death Cardـها را برای اجبار بازی کننده به گشت و گذار بیشتر در مرحله وارد بازی کردید؟

نه زیاد، پیدا کردن آنها سخت نیست. آنها تنها برای به سازی کو-آپ ساخته شده اند. یک چیز دیگر هم در قسمت کو-آپ هست که Sticks and Stones نام دارد که در آن همه ی اسلحه ی خود را از دست میدهید و تنها نارنجک بی نهایت دارید که آنها نیز همه مشقی خواهند بود. و چاقویتان را خواهید داشت، پس بهترین کار برای کشتن دشمنان پرت کردن نارنجکهای مشقی به سمتشان و کشتن آنها با چاقوست. چیزهای دیگری هم در کو-آپ هست که بعد از اتمام بازی در تکنفره آزاد میشود که مطمئنا هیجان انگیز خواهد بود.

در پایان، برای کسانی که در تری‌آرک شک دارند، چه چیز دارید که بگویید؟

ما نسخه ی بتا را عرضه کردیم، و امیدواریم که نسخه ی دمو را نیز بیرون دهیم. خود بازی، همه چیز را توضیح خواهد داد. چند وقت پیش، شاید شش یا هفت ماه پیش، ما طلب فرصت میکردیم، حال می‌گوییم، بازی کنید و بعد قضاوت کنید.

در مورد مردمی که به شما فرصتی ندهند چه؟

دیگر کاری نخواهیم کرد. خیلی از مردم احساس بدی نسبت به جنگ جهانی دوم و تری‌آرک داشتند، امیدوارم که عاقبت بدانند که ما سازنده‌ای خوب هستیم که بازی‌های خوب میسازد.

منبع:بازي سنتر

irmpmn
28-10-2008, 07:18
امیدوارم که خوب باشین
وگرنه فحش می خورید

mohandes1369
29-10-2008, 02:03
سيستم مورد نياز بازي چيه؟؟
من تازه cod4 رو دارم بازي ميكنم خيلي باحاله.....!!!!!!!!

Masoud King
29-10-2008, 08:18
سيستم مورد نياز بازي چيه؟؟
من تازه cod4 رو دارم بازي ميكنم خيلي باحاله.....!!!!!!!!

حداقل سیستم مورد نیاز:

* CPU: AMD 64 3200+ / Intel Pentium 4 3.0GHz +
* Memory: 512MB (XP) or 1GB (Vista)
* HD Space: 8GB
* Graphical Card: Nvidia 6600GT/ATI Radeon 1600XT or higher (Shader 3.0 or better) with 256MB memory

king-hitler2
29-10-2008, 10:43
پس کی این انتظار به سر خواهد امد

همه با هم دعا کنیم

raedy for cod
go

vga : 7300 gs
ram : 2gig

suport

mojtaba007
29-10-2008, 11:29
اگه ممکنه کسی به من بگه سازندگان هر 5 نسخه این بازی چه کسانی بودند

ali_ranger22
29-10-2008, 11:37
Call of Duty: World at War Multiplayer Beta

845.97 MB

SAM-SON 70
29-10-2008, 15:59
اقا شرمنده این حرف رو میگم من وقت نکردم پستای قبل رو بخونم این بازی الان توی بازار هستش ؟!

S A M
29-10-2008, 16:40
به این سیستم میخوره ؟!
رم : 1 گیگ
گرافیک : 7100 جیفورس
سی پی یو : 3.2
ویندوز : Xp
مرسی

king-hitler2
29-10-2008, 16:51
به این سیستم میخوره ؟!
رم : 1 گیگ
گرافیک : 7100 جیفورس
سی پی یو : 3.2
ویندوز : Xp
مرسی

سامی جون قربونت برم با این سیستمت

میتونی مکس پین رو بازی کنی :27::27::27:

اقا سیستم من جواب میده

VGA ;7300GS

RAM:2GIG
CPU 3.4 2 CORE

shahramcat
29-10-2008, 17:26
اقا شرمنده این حرف رو میگم من وقت نکردم پستای قبل رو بخونم این بازی الان توی بازار هستش ؟!

خیر .

این بازی زمان انتشار رسمی 11 نوامبر برایر 13 روز دیگس !

البته الان نسخه بتا مولتی پلیر اومده که نسخه آزمایشی هست .

p3yman_xl
29-10-2008, 20:54
اگه ممکنه کسی به من بگه سازندگان هر 5 نسخه این بازی چه کسانی بودند

Call of duty Infinity Ward
Call of Duty 2 Infinity Ward
Call Of Duty 3 Treyarch
Call of Duty: Modern Warfare Infinity Ward
Call Of Duty: World at War Treyarch

mohandes1369
30-10-2008, 16:55
من با اين سيستم ميتونم بازي كنم؟ cod 4 رو خيلي باحال و روان بازي كردم تموم شد؟
راستي چقدر مرحله هاش كم بود؟
cpu 3.4
1 Gig ram
256 nvidia geforce 7200

S@nti@go_s&k
31-10-2008, 01:22
من با اين سيستم ميتونم بازي كنم؟ cod 4 رو خيلي باحال و روان بازي كردم تموم شد؟
راستي چقدر مرحله هاش كم بود؟
cpu 3.4
1 Gig ram
256 nvidia geforce 7200

سلام.............
شدن که میشه اما کارت گرافیکتو ببری بالا بهتره.
8600 درسته دیگه قدیمی شده ولی کارتو راه می اندازه
قیمتشم خوبه.یه 1 گیگ رم هم بگیر.

*IN*
31-10-2008, 15:17
با این سیستم میتونم بازیو روون اجراکنم؟
cpu :2.53 core
ram: 2gb
vga: 8600 gt

B3HZ@D
31-10-2008, 15:45
مگه بازی اومده که همه دارن در مورد سیستم بازی سوال می کنن؟؟؟؟؟

shahramcat
31-10-2008, 16:14
مگه بازی اومده که همه دارن در مورد سیستم بازی سوال می کنن؟؟؟؟؟

خیر ... 10 روز دیگه ایشالا

B3HZ@D
31-10-2008, 19:51
همه پلتفورم ها با هم رلیز میشن؟؟؟؟؟
یا این که اول برای این یکی میاد دوم اون یکی

shahramcat
31-10-2008, 21:48
همه پلتفورم ها با هم رلیز میشن؟؟؟؟؟
یا این که اول برای این یکی میاد دوم اون یکی

تاریخ انتشار برای 3 پلتفرم 11 نوامبر هست .

king-hitler2
01-11-2008, 09:37
سلام سایت تکین تاریخ انتشار رو زده همینه هفته فکر کنم یک شنبه فردا
یعنی میاد

milky way
01-11-2008, 11:09
یعنی میاد
اون یچیزی نوشته بازی یازدهم میاد .

shahramcat
01-11-2008, 12:47
یعنی میاد

تکین کارش خوبه اما تبلیغات الکی هم زیاد داره برای جذب مشتری ...

مثلا از 3 روز قبل تو فروشگاه میزنه فلان بازی موجود با قیمت .... اما همون روز هم میری میگه برو 2 روز دیگه بیا الان موجود نیست !

انتشار بازی 10 روز دیگس حالا بگیم 2 روز یا 1 روز هم قبلش لینک دانلود بیاد تو تورنت میشه 8 روز دیگه !

sinaset
01-11-2008, 20:53
سلام دوستانیه توضحی کوچیک می دید در رابطه با بازیمثلان گرافیک چطوری نسبت به نسخه قبلی چه فرقی کردهو همچنین در چه دورهی و با چه کشورهای می جنگه ( ایا همش با ژاپن می جنگه)***به نظر من بازی ها رو که با ژاپن می جنگن زیاد قشنگ نیستن........

shahramcat
01-11-2008, 22:36
سلام دوستانیه توضحی کوچیک می دید در رابطه با بازیمثلان گرافیک چطوری نسبت به نسخه قبلی چه فرقی کردهو همچنین در چه دورهی و با چه کشورهای می جنگه ( ایا همش با ژاپن می جنگه)***به نظر من بازی ها رو که با ژاپن می جنگن زیاد قشنگ نیستن........

بازی موتور ارتقاء یافته COD4 هست ...

بازی در دوران جنگ جهانی دوم هست ...

در دوقسمت شما و دو جبهه شما میجنگید ... جبهه شرق در نقش نیروهای آمریکایی با ژاپن / جبهه غرب در نقش نیروهای روسی با آلمان که به بطرف برلین میرید !

google_boy07
01-11-2008, 23:49

اینم نسخه شبکه بازی

Information on the Game
Title: Call of Duty: World at War
Genres: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Language: English
Year: 2008
File Size: 845 Mb

Minimum system requirements:
System: XP / VISTA
Processor: AMD 64 3200 + / Intel Pentium 4 3.0GHz or better
Memory: 512MB RAM (XP) / 1GB RAM (VISTA)
Video card: 256MB Nvidia Geforce 6600GT/ATI Radeon 1600XT or better with Shader 3.0 or better
Hard disk: 8 GB

Installation instructions:
1) By registering on the site
2) activate the account avtorizuemsya.
3) Go to
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید, enter account information, then confirm the information.
4) Next, turn on
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید and in line PC BETA Key Code: see your private key.
5) Set in beta and put the resulting key.
6) Finish.

On file:
Type of publication: Beta - Version
Medicine: Not required
File format:. Exe
Platform: PC

لینک دانلود :

یا

mosolim
02-11-2008, 01:00

در دوقسمت شما و دو جبهه شما میجنگید ... جبهه شرق در نقش نیروهای آمریکایی با ژاپن / جبهه غرب در نقش نیروهای روسی با آلمان که به بطرف برلین میرید !
سلام
جبهه غرب رو قبلا که در call of duty1 بازی کرده بودیم. چرا دوباره این مراحل رو قرار دادن. البته با موتور گرافیکی cod4 جزابیت های بیشتری می تونه داشته باشه. ولی نبر آفریقا هم می تونست باشه.

Damian
02-11-2008, 15:00
امیدوارم این بازی موفقیت نسخه 4 رو تکرار کنه

senjin
02-11-2008, 15:08
سلام
اعلام نشده چند ساعت بازی داره ؟ خدا کنه مثل cod4 کوتاه نباشه .

sinaset
02-11-2008, 15:24

سلام دوستانمن همیشه از جبهه روس بیشتر خوشم امده تا جبهه امریکا ...چون شلوغ تر اسلحه هاش بهتر و جذاب تره...........

LORD GAMES
02-11-2008, 18:15
با این سیستم بازی خوب اجرا میشه؟
Vga:8600gt 1gig
Ram:2 Gig
Cpu: 3.4

king-hitler2
02-11-2008, 18:38
کسی این نسخه رو بازی کرده

اگه کسی بازی کرده خواشن برا ما هم بگه چه طوری هستش که کف کردیم

king-hitler2
02-11-2008, 20:00
دموی خیلی خفنی از بازی
با سرعت پایین هم زود لود میشه

milky way
02-11-2008, 20:08
چیزی نمونده تا اومدن بازی یک هفته دیگه .

[siavah]
02-11-2008, 20:40
تا 1 هفته ديگه farcry 2 رو تموم ميكنم بعد ميرم سراغ اين بازي......به به.....چي ميشه........

resident_evil
02-11-2008, 21:17
من يه Trailer ديدم از بازي كه زامبي داشت.اول فكر كردم جزء مراحل بازيه ولي بعد دقت كردم ديدم بازي يه حالت داره Bounas mode كه با زامبيا مي جنگي.درست ديدم؟؟!!!

king-hitler2
03-11-2008, 09:57
اره راست میگه من چند جا دیدم زامبی داشت
ولی این زامبی ها خود المانیها هستن نه موجودات ادم خار

S A M
03-11-2008, 09:59
اره راست میگه من چند جا دیدم زامبی داشت
ولی این زامبی ها خود المانیها هستن نه موجودات ادم خار

از کی تا حالا زامبی ها شکل آدم شدن ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

king-hitler2
03-11-2008, 10:33
منظور من از رامبی ::

بله این بار زامبی ها را نیز درCall of Duty: World at War تجربه خواهید کرد.نازی های باشکوه با بهترین یونیفرم ها منتظر شما هستند.خبر بزرگی بود که از طرف GameTrailers TV episode در تعطیلات آخر هفته منتشر شد.
ظاهرا سازندگان Call of Duty در جدیدترین نسخه آن مدی را قرار دادند که شاهد حضور زامبی های نازی در آن خواهیم بود که به طور وحشیانه ای به شما حمله ور خواهند شد و فقط برای زنده ماندن باید انها را نابود کنید. این مد با تمام کردن قسمت مرحله ای بازی آزاد می شود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamed-pc
03-11-2008, 14:12
دوستان به محض انتشار این بازی سریع در این بخش اعلام کنیید
راستی چند رو ز دیگه مونده؟

resident_evil
03-11-2008, 14:21
دوستان به محض انتشار این بازی سریع در این بخش اعلام کنیید
راستی چند رو ز دیگه مونده؟

طبق تاريخ سايت ها 8 روز.البته چند وقتي كه بازيا زودتر از تاريخي كه سايت ها ميزنند ميان.

king-hitler2
03-11-2008, 16:52
طبق تاريخ سايت ها 8 روز.البته چند وقتي كه بازيا زودتر از تاريخي كه سايت ها ميزنند ميان.

سایت تیک--- گفته همین هفته

mohammad_twe
03-11-2008, 16:57
من در موفقیت این بازی شکی ندارم به نظرم یک سورپرایزه

resident_evil
03-11-2008, 18:07
سایت تیک--- گفته همین هفته

منم كسي كه ازش بازي مي گيرم گفته اين هفته.خدا كنه بياد زودتر:5:

mosolim
03-11-2008, 20:14
همه ما به صبرانه منتظر ورود بازی به بازار هستیم.
کی میاد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه تحمل ندارم.

B3HZ@D
04-11-2008, 09:33
امروز سه شنبه است....
کسی تونسته بازی رو گیر بیاره؟؟؟؟؟؟
یا این که یکشنبه هفته دیگه میاد؟؟!!!

king-hitler2
04-11-2008, 10:03
امروز شنبه است....
کسی تونسته بازی رو گیر بیاره؟؟؟؟؟؟
یا این که همون یکشنبه میاد؟؟!!!

امروز سه شنبه هستش
کجایی

B3HZ@D
04-11-2008, 10:23
امروز سه شنبه هستش
کجایی

شرمنده اشتب شد
درستش کردم....مخم تعطیل شده حسابی:31:
حالا این هفته قرار بوده بازی بیاد یا هفته دیگه؟؟؟

king-hitler2
04-11-2008, 10:50
شرمنده اشتب شد
درستش کردم....مخم تعطیل شده حسابی:31:
حالا این هفته قرار بوده بازی بیاد یا هفته دیگه؟؟؟

مدیر تیکن گفته همین هفته
امین

king-hitler2
04-11-2008, 12:38
نسخه مولتی
برای دانلود

Call of Duty: World at War Multiplayer Beta

shahramcat
04-11-2008, 22:48
من امروز یک تریلر Hd از قسمت مولتی پلیر دیدم / کرکو پرم ریخت ! عجب مودهایی داره !

king-hitler2
05-11-2008, 09:52
من یه نسخه دموی خیلی کوچک از سینگل گرفتم
به خدا محشر بود
اونای که گرافیک خدا دارن باید بعد از این بازی جان را به ملکوت تقدیم کنن

raminr63
06-11-2008, 11:57
سلام
چه فایده من که cod5 رو دانلود کردم ولی افسوس که کد میخواد من ندارم
تو سایت هم ثبت نام کردم ولی کدی واسم نفرستاد...

اگه کسی کدی برا این بازی داره لطف کنه اینجا برامون بزاره ممنون
منتظرم

EASPORTS-FIFA
06-11-2008, 12:52
وقتی اومد تو این سایت هم میشه سفارش داد؟

milky way
06-11-2008, 15:14
نسخه Pc که چندین ماه مشخص میاد این بازی مولتی پلتفرمه .

raminr63
07-11-2008, 00:04
سلام
اقا من cod5 رو دانلود کردم وقتی میخوام وارد سرو بازی یشم این خطا رو میده؟

Unable to connect. Duplicate qport on server

لطفا کمک کنید

havas_1980
07-11-2008, 02:52
تریلر بازی ... انتشار

Launch Trailer

SD Size: 15.3MB

HD Size: 43.9MB

playstation 3
07-11-2008, 08:51
این بازی منتشر شده؟ اگه شده بگید؟

milky way
07-11-2008, 10:42
نه نشده هنوز فقط یه دمویه مولتی پلیر اومده ازش . من نمیدونم بازی هنوز ریلیز نشده چرا انتقالش دادن . بازی 4-3 روز دیگه میاد .

EASPORTS-FIFA
07-11-2008, 11:01
یه بار دیگه میپم وقتی بازی منتشر شد تو این سایت هم به فروش میرسه یا نه؟:19:

p3yman_xl
07-11-2008, 12:13
یه بار دیگه میپم وقتی بازی منتشر شد تو این سایت هم به فروش میرسه یا نه؟:19:

به احتمال 90 درصد بله، در مورد fifa و pes که اینطور بود.

khelane
07-11-2008, 12:59
من همه نسخه های call of duty رو بازی کردم والا تا این برسه به دستم از کف این بازی میمیرم برای همینه اصلا" به این تایپیک سر نمیزنم

sosssmar
07-11-2008, 14:22
میگن فروشش تو مغازه ها غیر مجازه ...
راست میگن؟...

Damian
07-11-2008, 16:50
میگن فروشش تو مغازه ها غیر مجازه ...
راست میگن؟...
من به یک مغازه دار گفتم اونم بهم گفت اونا هر چی میخوان بگن ما کار خودمونو میکنیم
راستی کسی تونسته این بازی رو گیر بیاره یا نه؟
مگه قرار نیست این بازی 21 آبان ریلیز بشه؟
چطوریه که تو ایران اومده؟

havas_1980
07-11-2008, 17:10
نه نشده هنوز فقط یه دمویه مولتی پلیر اومده ازش . من نمیدونم بازی هنوز ریلیز نشده چرا انتقالش دادن . بازی 4-3 روز دیگه میاد .در فاصله کمتر از 5 روز به تاریخ انتشار, انتقال تاپیک بازی به صفحه اصلی میتونه انجام بشه و مشکلی نداره. :46:

pedram_sad
07-11-2008, 22:21
لينك دانلود اين بازي براي XBOX 360 و REGION PAL اماده شد

mojtaba007
07-11-2008, 23:02
الان شرکت تکین برای xbox 360 را زده برای فروش

starn
07-11-2008, 23:09
Call Of Duty World At War برای ایکس باکس منتشر شده کسی از برو بکس خریده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Benygh
07-11-2008, 23:12
سلام
یک سوال من که XBOX ندارم ولی این Region PAL و FREE ها یعنی چی ؟

pedram_sad
07-11-2008, 23:23
Call Of Duty World At War برای ایکس باکس منتشر شده کسی از برو بکس خریده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لينك بازي كه تازه منتشر شده
تا DL كنن و تست كنن كه ببينن سالمه يا نه و اماده بشه و خريداري بشه يكم طول ميكشه

سلام
یک سوال من که XBOX ندارم ولی این Region PAL و FREE ها یعنی چی ؟
بهتر بود تو تاپيك خود XBOX 360 ميپرسيدي
اما REGION بندي بازي ها بر طبق كنسول هست و نوشته پشت كنسول
كه PAL براي EUROPE و UC براي AMERICA و J براي JAPAN هست
و اگه FREE باشه يك بازي يعني به هر 3 تا ميخوره

keylogger
08-11-2008, 10:08
فردا این بازی منتشر خواهد شد امیدوارم مانند همه ی سری های CoD یکی از بهترین ها باشد !
ما که از همین حالا واسش تیم تشکیل دادیم !
در ضمن میگن مپهای مولتی پلیر ش فقط 3 هستش راست میگن؟؟؟؟

king-hitler2
08-11-2008, 10:18
فردا این بازی منتشر خواهد شد امیدوارم مانند همه ی سری های CoD یکی از بهترین ها باشد !
ما که از همین حالا واسش تیم تشکیل دادیم !
در ضمن میگن مپهای مولتی پلیر ش فقط 3 هستش راست میگن؟؟؟؟

فردا در امریکا منتشر میشه یا ایران

سایت تیکن گفته بود امروز

mojtaba007
08-11-2008, 13:54
خوب این بازی هم برای کامپیوتر منتشر شد
Size : 2 DVD
درجه سنی

shahramcat
08-11-2008, 13:54
فردا در امریکا منتشر میشه یا ایران

سایت تیکن گفته بود امروز

تکین الکی میزنه تو سایت ! امروز بزنه بری مگیه برو 3 روز دیگه بیا تا آماده بشه ! من 3 بار کلک همین رو خوردم رفتم تا میدون ولی عصر !

starn
08-11-2008, 15:03
بازی برای pc هم منتشر شد
وست زده بعد از ظهر می اره
---------
با این سیتم می اد بالا؟
Vga 8600 gt 256 ddr3
rap 1gig
cpu 4.2
????

امير موسر
08-11-2008, 18:55
بازی برای pc هم منتشر شد
وست زده بعد از ظهر می اره
---------
با این سیتم می اد بالا؟
Vga 8600 gt 256 ddr3
rap 1gig
cpu 4.2
????

با سیستمتون حتما اجرا می شه !

mohammad_twe
08-11-2008, 19:26
پردیس هم منتشر کرد

S A M
08-11-2008, 19:28
سلام
با این سیستم اجرا میشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رم : 128
گرافیک : 64
سی پی یو : 2
ممنونم

king-hitler2
08-11-2008, 19:37
سلام
با این سیستم اجرا میشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم

اره مکس پین اجرا میشه

اخه دوست من این سیستم تو مکس چینم نمیتونه اجرا کنه :10::10::10:

امير موسر
08-11-2008, 19:39
من فقط منتظرم ماشین برسه و برم بخرم ! هیجانه بالایی دارم !

S A A M
08-11-2008, 19:42
سلام
ممنونم
با این سیستم بهتره کانتر بازی کنی:31:

S A M
08-11-2008, 19:43
اره مکس پین اجرا میشه

اخه دوست من این سیستم تو مکس چینم نمیتونه اجرا کنه :10::10::10:

مکس چین میخوام چیکار ؟
اینو اجرا میکنه ؟ :27:

mosolim
08-11-2008, 19:47
سلام
بچه تو این سایت تبلیغاتی زده که از یه مجله معتبر بازی نمره 10 از 10 گرفته. واقعا اینطوره.؟ کرایسیس وارهد هم 10 از 10 نگرفته.

Ahmad-Ra
08-11-2008, 19:53
برای این سیستم خوبه ؟؟

cpu : 4600+ 64bit amd
vga : 8500 gt 512 mb of ram

V A H I D
08-11-2008, 19:55
با این سیتم می اد بالا؟
Vga 8600 gt 256 ddr3
rap 1gig
cpu 4.2
????
نه برادر !! :دي
عمرا اگه اجرا شه !! :دي
من اسمم رو عوض می کنم اگه اجرا شه !! :دي
چون سیستمتون اصلا چیزی به عنوان Ram نداره !! و بجاش از تکنولوژی فوق بشری Rap استفاده می کنه و این برای این بازی در این سطح غیر قابل شناسایی هست !! :دي

Ahmad-Ra
08-11-2008, 19:57
چون سیستمتون اصلا چیزی به عنوان Ram نداره !! و بجاش از تکنولوژی فوق بشری Rap استفاده می کنه و این برای این بازی در این سطح غیر قابل شناسایی هست !! :دي

به خشکی شانس! برم پس ارتقائش بدم!!!!!:27::27::27::31:

مرسی!!!!:27::21::31:

V A H I D
08-11-2008, 19:58
Processor: Intel Pentium 4 3.0Ghz /
AMD Athlon 64 3200+

Display Card!: NVIDIA Geforce 6600 GT 256MB /
ATI Radeon X1600 XT 256MB

Memory: 1024MB
Free Disk Space: 8GB
Operating System: Windows XP SP2 / Windows Vista
یه سوال برام پیش اومده ! یعنی خودتون نمی تونید بفهمید که سیستمتون از این بالاتره یا پایین تر ؟؟ :دي

به خشکی شانس! برم پس ارتقائش بدم!!!!!

مرسی!!!!
برادر نمی خوام ضایت کنما !! :دي ولی نگاه کن ببین من کودوم پست رو نقل قول کردم !! :دي

mosolim
08-11-2008, 20:14
این همون سیستم مورد نیاز cod4 . پس خیلی راحت و روون می تونم اجراش کنم.

Black Prince
08-11-2008, 21:31
برای این سیستم خوبه ؟؟

cpu : 4600+ 64bit amd
vga : 8500 gt 512 mb of ram

آره داداش, میتونی بازی کنی.:10:

ali_ranger22
08-11-2008, 21:37
وحید بسی ما را خنداندی ! :دي

p3yman_xl
08-11-2008, 21:56
امروز بازی رسید دستم و همونطوری که انتظار داشتم فوق العاده بود ... خوشبختانه استودیوی Treyarch تمرکز زیادی روی این بازی کرده و واقعا نتیجه راضی کننده است. مرحله ی اول بازی در شب و هنگامی که سربازان ژاپنی در حال شکنجه ی یکی از همرزمان شخصییت اول بازی هستند شروع میشه... یک بار دیگر قدرت موتور گرافیکی Call of Duty 4 برای من ثابت شد!. جزییات چهره و صورت سرباز ژاپنی به طور غیر قابل باوری بالاست. نکته ی دیگه روون بودن بازی حتی در صحنه های خیلی شلوغ هست. تا الان با چیزی به نام افت فریم مواجه نشدم ... احتمالاً سازندگان این بازی همکاری نزدیکی با استودیو Infinity Ward داشتند چرا که بازی شباهت خیلی زیادی به نسخه ی قبلی یعنی Call of Duty: Modern Warfare داره. در یکی از مرحله های بازی به نام Vendetta که در روسیه اتفاق می افته به صحنه ی جالبی برخورد کردم که من رو شدیداً یاد فیلم Enemy at The Gates انداخت. شما در وسط میدان در حال درازکش افتادید و سربازان آلمانی هم مشغول پایان دادن به زندگی سربازانی که در حال جان دادن هستند. حالا باید کنترل سرباز رو بدست بگیرید و از اسلحه ی اسنایپر استفاده کنید و ... . موسیقی بازی فوق العادست.
واقعا جالبه ... نیازی به توضیح اضافه نمیبینم. کسانی که Call of بازند، این بازی رو حتما میگیرند.
موفق باشید

Creeping Death
08-11-2008, 21:59
آقا این پیروز رو تبریک می گم فقط یه مشکل:

cpu 4 core 2 dual
ram 1.75
graphic : nvidia gf 6100 256 mb

گرافیکم خیلی جواته؟ برم تو کار 8600 ؟

Ahmad-Ra
08-11-2008, 22:12
یه سوال برام پیش اومده ! یعنی خودتون نمی تونید بفهمید که سیستمتون از این بالاتره یا پایین تر ؟؟ :دي

برادر نمی خوام ضایت کنما !! :دي ولی نگاه کن ببین من کودوم پست رو نقل قول کردم !! :دي

اه ه ه ه ه ه !
بابا من زیاد بازی نمیکنم چمیدونم کدوم سیستم رو میخواد!:31:

حالا تو هم گیر دادی ها:31:

Ahmad-Ra
08-11-2008, 22:12
آره داداش, میتونی بازی کنی.:10:

مرسی :40::11:

Ahmad-Ra
08-11-2008, 22:13
وحید بسی ما را خنداندی ! :دي

جدا!:31:
رو آب بخندی (شوخی کردما نیای بزنی ) :10:

sepehr_x50
08-11-2008, 22:36
دوستان بین این و فارکرای کدوم بهترند؟!

از نظر گرافیکی چی؟

Masoud King
08-11-2008, 23:13
دوستان بین این و فارکرای کدوم بهترند؟!

از نظر گرافیکی چی؟
هنوز بازی منتشر نشده, پس هنوز نمیشه گفت که کدوم بهتر هستند!
و از روی تریلر ها هم نمیشه قضاوت کرد!!!

pedram_sad
08-11-2008, 23:13
امروز بازی رسید دستم و همونطوری که انتظار داشتم فوق العاده بود ... خوشبختانه استودیوی Treyarch تمرکز زیادی روی این بازی کرده و واقعا نتیجه راضی کننده است. مرحله ی اول بازی در شب و هنگامی که سربازان ژاپنی در حال شکنجه ی یکی از همرزمان شخصییت اول بازی هستند شروع میشه... یک بار دیگر قدرت موتور گرافیکی Call of Duty 4 برای من ثابت شد!. جزییات چهره و صورت سرباز ژاپنی به طور غیر قابل باوری بالاست. نکته ی دیگه روون بودن بازی حتی در صحنه های خیلی شلوغ هست. تا الان با چیزی به نام افت فریم مواجه نشدم ... احتمالاً سازندگان این بازی همکاری نزدیکی با استودیو Infinity Ward داشتند چرا که بازی شباهت خیلی زیادی به نسخه ی قبلی یعنی Call of Duty: Modern Warfare داره. در یکی از مرحله های بازی به نام Vendetta که در روسیه اتفاق می افته به صحنه ی جالبی برخورد کردم که من رو شدیداً یاد فیلم Enemy at The Gates انداخت. شما در وسط میدان در حال درازکش افتادید و سربازان آلمانی هم مشغول پایان دادن به زندگی سربازانی که در حال جان دادن هستند. حالا باید کنترل سرباز رو بدست بگیرید و از اسلحه ی اسنایپر استفاده کنید و ... . موسیقی بازی فوق العادست.
واقعا جالبه ... نیازی به توضیح اضافه نمیبینم. کسانی که Call of بازند، این بازی رو حتما میگیرند.
موفق باشید
پيمان جان ممنون
مثل هميشه حرفه اي كوتاه و مختصر و مفيد نقد كردي
براي XBOX 360 ديگه درسته ؟

p3yman_xl
08-11-2008, 23:15
پيمان جان ممنون
مثل هميشه حرفه اي كوتاه و مختصر و مفيد نقد كردي
براي XBOX 360 ديگه درسته ؟
ممنون پدارم عزیز
آره، این مطالب برای نسخه ی X360 بود. :)

Oracle_Eldorado
08-11-2008, 23:17
موفق باشید

وای خوش به حالت .
ما که کرمانشاهیم یه 3 ، 4 روز دیگه میرسه ):
منتظر نظر بقیه دوستان هستم ...

sepehr_x50
08-11-2008, 23:18
هنوز بازی منتشر نشده, پس هنوز نمیشه گفت که کدوم بهتر هستند!
و از روی تریلر ها هم نمیشه قضاوت کرد!!!

کی گفت منتشر نشده؟!!!!:18:

Masoud King
08-11-2008, 23:36
کی گفت منتشر نشده؟!!!!
من تو فکر 11 نوامبر بودم : دی
الان کسی به غیر پیمان جان این بازی رو گرفته؟!
طبق گفته پیمان جان باید از فار کرای 2 بهتر باشه!
چون cod4 که از نظر گرافیکی عالی بود و اینم از همون موتور استفاده میکنه پس اینم باید عالی باشه!

resident_evil
09-11-2008, 00:38
پيمان جان region بازي free هستش يا pal?

qo0oick
09-11-2008, 00:44
دوستان من همین الان بنرشو تو Forum دیدم چشام 4 تا شد:18:!
بعد میگید منتشر نشده؟
من رفتم که بخرمش.....:8:

Mentally Art
09-11-2008, 02:05
ایشالا ما هم این آخر هفته بازی رو میگیریم و یه صفای اساسی میکنیـــــــــــــــــــم
البته اگه تا آخر هفته برسه اینجا !

امیدوارم مرحله هاش کم نباشه فقط.

hossein500300
09-11-2008, 02:38
واقعاً اين بازی زيباست،از لحاظ گرافيکی عاليه،فقط به نظر من بدی که اين بازی داره،دوباره برگشته به حالت قديم،
يعنی به سبک قديمی ساخته شده،تا اونجايی هم که من بازی کردم تو ژاپن بوده،راستی مگه هنوز تو ايران نيومده؟

B3HZ@D
09-11-2008, 04:53
به نظر من سبک جنگ جهانی خیلی بهتره و توی این سبک موفق تره
البته توی این شماره 4 که حالت پیشرفته بخودش گرفته بود هم خوب بود
ولی جنگ جهانی یه چیز دیگست

king-hitler2
09-11-2008, 09:23
اقا تبریک
مژده
ورود کال اف را بر همه تبریک میگم

ایشالا جای فار کری و کریسیس و ووووو همشونو پر کنه

کی بازی کرده
زود دارم میمیرم
از هیتلر توش خبری نیست

Oracle_Eldorado
09-11-2008, 11:17
Hossein500300 عزیز ممنون ولی باید اینجا میزاشتی >

به نظر من سبک جنگ جهانی خیلی بهتره و توی این سبک موفق تره
البته توی این شماره 4 که حالت پیشرفته بخودش گرفته بود هم خوب بود
ولی جنگ جهانی یه چیز دیگست

آره شماره 4 واسه تنوع خوب بود ...

Sam Fisher 11
09-11-2008, 11:53
سلام
دیشب بازی پخش شد...
خیالتون راحت گیم پلی همون حس و حال CoD رو به شما میده;)
بازی شروع خیلی خوبی داره......جو بازی تو همون مایه های 1و2 و مخصوصا 3 هست... شلوغ و پر زد و خورد. گرافیکش بسیار پر زرق و برق و زیباست...
در خرید یا دانلودش شک نکنید!

king-hitler2
09-11-2008, 12:15
خون تو این بازی مثل شماره های قبیلی باید یه گوشه وایس تا پر بشه یا باید از پاکتهای خون استفاده کنی

ماموریتها مثل شماره 4 قسمت قسمت باز میشن یا مثل شماره 5 باید تک تک بازی کنیم تا باز بشن

تو این بازی با چاقو شیفت میکنه یا با تفنگ

mosolim
09-11-2008, 12:50
سلام
من که الان رفتم بگیرم گفت یا بعد از ظهر یا فردا. من که دیگه طاقتم طاق شد.

SIMON137
09-11-2008, 14:06
من ديروز بازي رو تهيه كردم ، بازي بسيار نيكويي است ، گرافيك كه بسيار زيبا كار شده ، گيم پلي هم كه ...
من فكر مي كردم با برگشت بازي به سبك جنگ جهاني بازي بيخود ميشه ولي كاملا اشتباه كردم !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط يك مقدار خشونتش بالاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

miladddd
09-11-2008, 14:15
خيلي خوشحال شدم كه بازي اومده
من هنوز بازي نرسيده دستم، ولي مطمئنم نه فاركراي نه كرايسيس به گردشم نمي رسن!!!!

Mostafa NBA
09-11-2008, 15:13
وای یکی منو بگیره دارم دیوونه میشم. درست و حسابی تعریف کنین بگین بازی چطوره !!؟

G G Game
09-11-2008, 15:18
o,h خواهشآ کرایسیس رو با این یکی مقایسه نکنید که دیگه وقتش گذشت.
درباره نصب بازی و مولتی پلیر بازی کسی مشکلی ندیده؟

omid07
09-11-2008, 16:29
سلام دوستان من بازیو نصب کردم و زمانیکه می خوام برم مرحله ی اول 4 گزینه میزنه که نمیدونم درباره ی چیه که مهم نیست ولی زمانیکه گزینه ی دوم میزنم می خواد که وارد مرحله ی اول بشه یه مرده درمورده مرحله توضیح میده و زمانیکه مرد حرف میزنه صدا قطع و وصل میشه و یهو صفحه سیاه میشه و باید ریستارت کنکم تورو خدا کمکم کنید منم می خوام بازی کنمممممممممم

shahramcat
09-11-2008, 16:43
سلام دوستان من بازیو نصب کردم و زمانیکه می خوام برم مرحله ی اول 4 گزینه میزنه که نمیدونم درباره ی چیه که مهم نیست ولی زمانیکه گزینه ی دوم میزنم می خواد که وارد مرحله ی اول بشه یه مرده درمورده مرحله توضیح میده و زمانیکه مرد حرف میزنه صدا قطع و وصل میشه و یهو صفحه سیاه میشه و باید ریستارت کنکم تورو خدا کمکم کنید منم می خوام بازی کنمممممممممم

شما اول ببین درایور کارت گرافیکت آخرین ورژن هست یانه ؟!‌

کارت گرافیکت چی هست ؟

p3yman_xl
09-11-2008, 16:48
دوستی دو صفحه ی قبل در باره ی ریجن بازی سوال کرده بود که باید بگم ریجن بازی Free هست.
موفق باشید

omid07
09-11-2008, 17:02
شما اول ببین درایور کارت گرافیکت آخرین ورژن هست یانه ؟!‌

کارت گرافیکت چی هست ؟
گرافیگم 512 . geforce8500 هست و نمیدونمم که درایور کارت گرافیکم چی ؟ یعنی بلد نیستم اصلا کجا نوشته که چه ورژنی هست؟ تورو خدا بگین که چی کار کنم

king-hitler2
09-11-2008, 17:08
گرافیگم 512 . geforce8500 هست و نمیدونمم که درایور کارت گرافیکم چی ؟ یعنی بلد نیستم اصلا کجا نوشته که چه ورژنی هست؟ تورو خدا بگین که چی کار کنم

روی صفحه خالی دستکتاپ کلیک راست کنید
1-PROPERT
2-SETTING
3-ADVANCED
4-ADAPTER
5-PROPERTIS
6-DRIVER
7-DRIVER VERSION

omid07
09-11-2008, 17:09
ورژن درایورم6.14.11.5822[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست حالا باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟

king-hitler2
09-11-2008, 17:11
یکی جواب منو بده

خون تو این بازی مثل شماره های قبیلی باید یه گوشه وایس تا پر بشه یا باید از پاکتهای خون استفاده کنی

ماموریتها مثل شماره 4 قسمت قسمت باز میشن یا مثل شماره 5 باید تک تک بازی کنیم تا باز بشن

تو این بازی با چاقو شیفت میکنه یا با تفنگ

khelane
09-11-2008, 17:17
من کلا" از سایت خودمون خرید میکنم این بازی رو از اینجا سفارش دادم باید وایسم تا بیاد ببینیم چی شده

omid07
09-11-2008, 17:25
[/quote]
ورژن کارت درایورم 6.14.11.5822 هست حالا چی کار کنم لطفا راهنماییم کنید:19::19::19::19:

shahramcat
09-11-2008, 18:29
ورژن کارت درایورم 6.14.11.5822 هست حالا چی کار کنم لطفا راهنماییم کنید:19::19::19::19:[/QUOTE]

کارت شما Gforce هست ؟ !‌ باید کارت شما ATI باشه ! مدل کارت رو دقیقا بگو ؟؟؟؟

اگر کارت شما Gforce باشه این لینک آخرین درایور حتما دانلود کن سری 6/7/8/9 :
برای ویندور XP :

اگر کارت شما ATI باشه این لینک آخرین ورژن کاتالیست :

برای ویندور XP :

Oracle_Eldorado
09-11-2008, 19:15
منم این بازی رو همین الآن گرفتم و دارم نصب میکنم .
خیلی عجیب بود امروز آورده بود !
فعلا ...

starn
09-11-2008, 19:40
آقا من بازی رو گرفتم نصب کردم 2 مرحله با رزولوشن 1440 در 900 بازی کردم (مانیتورم واید) بعد مرحله 2 که تموم می کنم می خوام برم مرحله 3 اون مرده داره حرف می زنه یهو سیستم قاطی می کنه و تصویر آبی می شه ی چیزای می نویسه و بعد ریستارت می کنه اینم عکس اون تصویر آبی (با گوشیم سری عکس گرفتم)
بعد خواستم برم تو ی پیام داد که در رابطه با رزولوشن بود فکر کنم 3 تا گذینه داشت yes و no و اون یکیش یادم نیست بعد من no رو زدم رفتم تو بازی دوباره باید مرحاه 2 رو بازی می کردم با همون رزولوشن 1440 در 900 دوباره مرحله رو بازی کردم گفتم شاید اون بار قاطی کرده باشه ولی باز همین مشکل رو داشت بعد باز ریستارت شد اومد بالا اینبار رزولوشن رو به 1240 در 768 تغییر دادم گفتم شاید درست بشه باز اون مرحله ر و بازی کردم ولی ابز همین مشکل روداشت و وقتی می خواست بره مرحله 3 این تصویر آبی می اومد و ریستارت می کرد این بار که بالا اومد خواستم برم تو بازی اون اروری که داد yes رو زدم که خودش رزولوشن رو پایین پایین اورد یعنی روی 640 می خواستم ببرم بالا ولی گفتم بار ببینم اینطوری مشکل حل می شه ولی بازی کردم باز همون مشکل رو داشت فقط این باز اوت تصویر آبی نیومد و هنگ کرد همه چی مجبور به ریستارت شدم و دیگه داخل بازی نرفتم اومدم ببینم دوستان می تونید کمکم کنید گرافیکم 8600 آخرین درایوری که روش ریختمم 178.13 بوده مشکل از چی
دمتون گرم کمک کنید چی کار کنم
اینم از مشخصات کارت گرافیکم
یعنی باید ورژن 178.24 رو دانلود کنم مشکل 100% حل می شه؟؟

sepehr_x50
09-11-2008, 19:45
آقا من بازی رو گرفتم نصب کردم 2 مرحله با رزولوشن 1440 در 900 بازی کردم (مانیتورم واید) بعد مرحله 2 که تموم می کنم می خوام برم مرحله 3 اون مرده داره حرف می زنه یهو سیستم قاطی می کنه و تصویر آبی می شه ی چیزای می نویسه و بعد ریستارت می کنه اینم عکس اون تصویر آبی (با گوشیم سری عکس گرفتم)
بعد خواستم برم تو ی پیام داد که در رابطه با رزولوشن بود فکر کنم 3 تا گذینه داشت yes و no و اون یکیش یادم نیست بعد من no رو زدم رفتم تو بازی دوباره باید مرحاه 2 رو بازی می کردم با همون رزولوشن 1440 در 900 دوباره مرحله رو بازی کردم گفتم شاید اون بار قاطی کرده باشه ولی باز همین مشکل رو داشت بعد باز ریستارت شد اومد بالا اینبار رزولوشن رو به 1240 در 768 تغییر دادم گفتم شاید درست بشه باز اون مرحله ر و بازی کردم ولی ابز همین مشکل روداشت و وقتی می خواست بره مرحله 3 این تصویر آبی می اومد و ریستارت می کرد این بار که بالا اومد خواستم برم تو بازی اون اروری که داد yes رو زدم که خودش رزولوشن رو پایین پایین اورد یعنی روی 640 می خواستم ببرم بالا ولی گفتم بار ببینم اینطوری مشکل حل می شه ولی بازی کردم باز همون مشکل رو داشت فقط این باز اوت تصویر آبی نیومد و هنگ کرد همه چی مجبور به ریستارت شدم و دیگه داخل بازی نرفتم اومدم ببینم دوستان می تونید کمکم کنید گرافیکم 8600 آخرین درایوری که روش ریختمم 178.13 بوده مشکل از چی

سلام.

:41:

من فکر میکنم از پاور باشه.

S A M
09-11-2008, 19:49
سلام.

:41:

من فکر میکنم از پاور باشه.

دقیقا درسته :31:
برای من هم پاور خراب شده بود همین ارور رو میداد :27:

starn
09-11-2008, 20:00
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18:امکان نداره چرا باید خراب بشه؟؟؟؟:18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18:
پاورم 400 وات درضمن اگه پاور چرا مرحله 1و 2 رو اجرا می کنه
اگه پاور خراب باشه کلا ویندوز هم نمی تونه بالا بیاد !!!!!!!!!!!
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18:
نمی دونم والا:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
چه راه هایی برای تست پاور هست؟؟؟؟
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18:

mehdy.z
09-11-2008, 20:06

این جور ایرادها(منظورم هنگ و reset کردن سیستم در در حین بازیه )معمولا به خاطر هماهنگ نبودن سخت افزار کامپیوتر و نرم افزار بازی پیش می یاد که تقریبا تنهاو بهترین راه حلش upgrad کردن سی پی یو و درایور گرافیکه که بهترین درایور پیشنهادی هم همونی هست که معمولا همراه پکیج بازی توی dvd اون وجود داره وگرنه بهتره همیشه آخرین درایور موجود رو نصب کنی( دوستمون توی همین پست قبل آدرسش رو داده که از مال شما جدیدتره) که اگه درست شد که فبها وگرنه یا خود بازی یه مشکلی داره(که با توجه به اینکه این بازی جدید اومده و هنوز معلوم نیست که اصلا خود بازی های توی بازار مشکلی داره یا نه بعید نیست) و یا یه جای سخت افزار میلنگه که که احتمالش ضعیفه مگر اینکه توی بازیهای دیگه هم یه همچین مشکلی رو داشته باشی...

starn
09-11-2008, 20:15
توی بازی های دیگه این مشکل رو نداشتم و چند روز پیش بازی Jb007 رو تموم کردم
-----
اما در مورد سی پی یو درایور سی پی یو رو از کجا می شه دانلود کرد؟؟؟؟؟؟ سی پی یو من Amd 4.2
تنها بازی که نیاز به نصب درایور سی پی یو داشت بازی گرز اف وار بود بعد از اون من به هیچ بازی بر خورد نکردم که این رو بخواد

omid07
09-11-2008, 20:21
ورژن کارت درایورم 6.14.11.5822 هست حالا چی کار کنم لطفا راهنماییم کنید:19::19::19::19:

کارت شما Gforce هست ؟ !‌ باید کارت شما ATI باشه ! مدل کارت رو دقیقا بگو ؟؟؟؟

اگر کارت شما Gforce باشه این لینک آخرین درایور حتما دانلود کن سری 6/7/8/9 :
برای ویندور XP :

اگر کارت شما ATI باشه این لینک آخرین ورژن کاتالیست :

برای ویندور XP :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/quote]
گرافیکم geforce 8500 هست ونوکرتم این لینکه دانلود برای geforc 83 mb هست و منم adsl ندارم تا فردا طول میکشه حالا چیکار کنم اصلا لازم هست که دالنود کنم مشکل از جای دیگه نیست؟ مطمنی که از ورژنه گرافیکه؟

MOHAMMAD2010
09-11-2008, 20:27
سلام
ببخشین این سوالو میپرسم ( شاید خیلی دربارش بحث شده باشه )
میخواستم بدونم با سیستمی که Call of Duty 4 عالی اجرا شده این نسخه چه جوری اجرا میشه
مرسی

mehdy.z
09-11-2008, 20:38
توی بازی های دیگه این مشکل رو نداشتم و چند روز پیش بازی Jb007 رو تموم کردم
-----
اما در مورد سی پی یو درایور سی پی یو رو از کجا می شه دانلود کرد؟؟؟؟؟؟ سی پی یو من Amd 4.2
تنها بازی که نیاز به نصب درایور سی پی یو داشت بازی گرز اف وار بود بعد از اون من به هیچ بازی بر خورد نکردم که این رو بخواد

خوب اگه توی بازی های سنگین دیگه همچین مشکلی نداری سخت افزار(مخصوصا پاورت سالمه)...آخیش خیالم راحت شد.:31:
(ولی در مورد بازی هنوز چیزی نمیشه گفت!!)

ولی در مورد گرافیک می تونی از اینجا:

و در مورد سی پی یو هم از اینجا:

درایور ها رو دانلود کنی...

امیدوارم کارت راه بیفته...

Ahmad-Ra
09-11-2008, 20:39
اقا میدونم خیلی زوده ولی اگه هر کی بازی کردش و تموم کرد بیاد اینجا بگه بازی چند تا پایان داره؟ چون شنیدم پایان های بازی (مثلا مثل general) مختلفه...
مرسی

Mostafa NBA
09-11-2008, 20:42

برای یکی از دوستام هم این مشکل پیش اومد برای بازیه Bully .

من فکر میکنم مشکل از رم و یا به احتمال بیشتر از پاور میتونه باشه.منم یه زمانی برای بازیه Test Drive این مشکل برام پیش میومد که سیستم ارتقا دادم درست شد.
من اصلا این مشکلو از درایور گرافیک نمیدونم.

رم و پاورت چنده؟

SIMON137
09-11-2008, 20:53
توي سيستم من هم توي xp اجرا نميشه ، ارور ميده ، ميره توي بازي dont send ميده...

davoodf
09-11-2008, 21:05
دوست عزیز با توجه به تجربه ای که دارم مشکل به احتمال خیلی زیاد می تونه از رم باشه.
رمت چنده و نوعش چیه؟

milky way
09-11-2008, 21:14

ابن چیزی که شما گذاشتی مشخصه به درایور گیر داده درایور کارت گرافیک رو دوباره بریز پاک کن دوباره بریز یا اینکه نسخه جدید همون 178 رو بریز ولی اگر یبار درایور رو Uninstall کنی دوباره بریزی خیلی بهتره البته اگر مجدد خواستی بریزی آخرین ورژن درایور رو بریزی بازم خیلی بهتره . میتونی از نرم افزاری مثل نرم افزار زیر استفاده کنی , امید وارم با این کارا مشکلتون حل بشه .

mehdy.z
09-11-2008, 21:21
برای یکی از دوستام هم این مشکل پیش اومد برای بازیه Bully .

من فکر میکنم مشکل از رم و یا به احتمال بیشتر از پاور میتونه باشه.منم یه زمانی برای بازیه Test Drive این مشکل برام پیش میومد که سیستم ارتقا دادم درست شد.
من اصلا این مشکلو از درایور گرافیک نمیدونم.

رم و پاورت چنده؟

اولا غلط نکنم تاپیک داره منحرف میشه(پس با اجازه مدیریت)

ثانیا چون دوستمون تو بازی های دیگه یه همچین مشکلی ندارند (مخصوصا جمیز باند که یه جورایی با موتور گرافیک نسخه چهار این بازی نوشت شده)نمیشه گفت که مال پاورشه ولی خوب یه راه حل ساده داره اونم اینکه
برنامه 3d market رو در تنظیمات سنگین اجرا کنه(یا حداقل یه بازی خیلس سنگین مثل کراسیس اونم در سنگین ترین حالت حتی اگر خیلی زیاد تیک میزنه) اگه بازم سیستمش هنگ کرد این دفعه منم قبول دارم که به احتمال زیاد مال پاورشه وگرنه بیخود خرج دست بنده خدا ندیم:20:
در ضمن من خودم قدیما یه پاور 350 داشتم با یه گرافیک 9200se ولی برای یکی دوتا بازی با یه همچین ایرادی مواجه شدم(ولی چون خیلی در این زمینه اطلاعات نداشتم نمی دونستم مشکل از کجاست) ولی مطمئنا از پاورم نبوده چون این گرافیک از نصف قدرت این پاور هم نمی تونست استفاده کنه...

smallfrank
09-11-2008, 22:04
با این سیستم چه جوری میتونم بازی کنم؟
Cpu:AMD 4000
Ram:3 gig
VGA:8500 GT

p3yman_xl
09-11-2008, 22:06
تمام شد ... بازی فوق العاده زیبا اما کوتاه خیلی زود تمام شد.
اصلا فکر نمیکردم بازی اینقدر کوتاه باشه ... کلا بازی از 15 مرحله تشکیل شده که هر کدوم حداکثر 30 دقیقه طول میکشه تا تموم بشه. البته این مقدار برای مناطق و مرحله های مختلف، متفاوته.
باید به سازندگان بازی تبریک گفت؛ واقعا برای کسانی که سری call of duty ، BIA و Medal of honor رو بارها تموم کردن، اما باز هم تازگی داره و محیطهایی رو میبینید که تا به حال در چنین بازیهایی ندیدید. ( خصوصا مرحله ی آخر بازی و ساختمان پارلمان ژرمن ها )
به هر حال درسته که این بازی رو خیلی زود تموم کردم، اما حالا حالا ازش دست نخواهم کشید... .
موفق باشید

SIMON137
09-11-2008, 22:18
و در اين مرحله رسما مي گوييم كف مي كنيم :18:

جدا؟ كاد 4 هم كه همينجوري بود ، اصلي ترين مشكلش كم بودن مرحله هاش بود ، يعني مثل اونه؟

CAPITAN MAC
09-11-2008, 22:20
سلام
با این سیسنم بازی روان اجرا میشود
Cpu: Q6600
Ram: 2gig
Vga:8800 Gt

Mentally Art
09-11-2008, 22:25
بســـــــــــــــی ضد حال خوردیم قبل از بازی کردن .... خیلی مرحله هاش کمه
چرا اکثر بازی های جدید مرحله هاش کمه؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif

SIMON137
09-11-2008, 22:31
چرا اکثر بازی های جدید مرحله هاش کمه؟؟؟؟؟؟
شايد دليلش حفظ جذابيت بازي باشه و اينكه حوصله شخص از بازي كردن سر نره ...

shahramcat
09-11-2008, 22:38
آقا نیومده تموم کردین !!!!

بازیهای جدید بیشتر روی قسمت Multiplayer کار میکن .

sepehr_x50
09-11-2008, 22:41
سلام

سلام.

از نظر رم و سی پی یو که مشکلی نداری. کارت گرافیک هم خوبه.

فکر نمیکنم مشکلی باشه.

حالا اساتید هم باید نظر بدند.:46:

SIMON137
09-11-2008, 22:49
سلام
من دارم با گرافيك 7100 gs , رم 1 و سي پي يو اينتل 3.2 به راحتي بازي مي كنم روان ، بستگي دار منظور شما از روان بودن بازي چه باشد.

Mentally Art
09-11-2008, 22:52
شايد دليلش حفظ جذابيت بازي باشه و اينكه حوصله شخص از بازي كردن سر نره ...

این دیگه چه دلیلیه؟
والا مکس پین 1 که یه cd بود و کلی مرحله داشت نه ما رو خسته کرد نه حوصله مون سر رفت
تازه اگه گرافیک مکس پین 1 رو با این بازی ها مقایسه کنی که کلا کار دنیا به غلط میافته
دیگه کاریه که شده...... مجبوریم بعد تموم کردن بازی هر مرحله رو 5-6 بار بریم تا جبران بشه... مثل cod 4 !!!

Benygh
09-11-2008, 22:54
سلام
سی پی یو درایوری نداره !
مشکل شما میتونه از ناپایداری سیستم باشه !
اون پیغام No / Yes در تمامی سری بوده و دلیلش اینه که شما به صورت غیر عادی و غیر معمول از بازی خارج شدید به همین خاطر ازتون میپرسه که تنظیمات رو اولیه بذارم ؟ که با No این کار صورت نمیگیره و همه چیز عین قبل میشه !

click_dez
09-11-2008, 23:08
بهتر نیست حالا که بازی بیرون اومده بقیه پست ها رو تو یه تاپیک جدید ادامه بدیم تا برای مراجعه های بعدی راحتتر باشیم؟

p3yman_xl
09-11-2008, 23:08
جدا؟ كاد 4 هم كه همينجوري بود ، اصلي ترين مشكلش كم بودن مرحله هاش بود ، يعني مثل اونه؟بله، مرحله ها کم هستن و بازی زود تموم میشه. اما بازی واقعا زیباست و شاید یکی از دلایل کوتاه بودن بازی همین باشه چون بر اساس واقعیات تاریخی داستان جلو میره و تموم میشه و سازنده ها نمیتونستن از خودشون چیزی رو اضافه کنن... همچنین میشه بازی رو روی درجه های مختلف سختی تموم کرد.

بهتر نیست حالا که بازی بیرون اومده بقیه پست ها رو تو یه تاپیک جدید ادامه بدیم تا برای مراجعه های بعدی راحتتر باشیم؟

خیر دوست عزیز، نمیشه. روال کاری بخش بازی های کامپیوتری همینطور هست که در یک تاپیک واحد در مورد یک بازی بحث و تبادل نظر صورت میگیره.

موفق باشید

*hamedkhatar*
10-11-2008, 00:15
بازی برای PC کی منتشر شد؟
تا دیروز که میگفتند فقط برای Xbox 360 اومده
قضیه چیه؟
توی سایت هم گذاشته برای فروش

Oracle_Eldorado
10-11-2008, 00:34
بازی برای PC کی منتشر شد؟
تا دیروز که میگفتند فقط برای Xbox 360 اومده
قضیه چیه؟
توی سایت هم گذاشته برای فروش

خسته نباشی استاد !
من الآن مرحله ی اول رو تموم کردم :21:

در مورد بازی باید بگم یه شاهکار دیگه ......
اول بازی خیلی قشنگه .
سبک بازی که دقیقا همون قبلی ها هست .
صداگذاری که دیگه بحثی توش نیست ...
گرافیک بازی هم عالیه .
من تونستم با آخرین تنظیمات بازی کنم .
اول بازی هم خیلی جالب کار شده .
در کل بازی خیلی توپیه ولی کاش مثل COD4 مراحلش کم نباشه .

با این سیستم چه جوری میتونم بازی کنم؟
Cpu:AMD 4000
Ram:3 gig
VGA:8500 GT

شما میتونی با تنظیمات High بازی کنی .

Black Prince
10-11-2008, 00:48
عـــــــــــــــــــــــج ب بازی خفنی!!
من که کلی حال کردم!
مرحله اول هم تومو شده. حیف فقط سیستم من ضعیفه!

FOURTH RETURN
10-11-2008, 01:17
اصليترين دليل كم بودن مرحله هاي اين بازي و اكثر بازيهاي جديد اولا بالا بودن گرافيك اونا و اندك بودن زمان ساخت ميباشد آخه يه سال براي ساخت ورژن جديد از يك بازي كافي نيست وقتي اكثر حجم يك بازي صرف گرافيكش بشه خوب معلومه اگه بخواد مراحل بيشتري داشته باشه حجمش بسيار زياد ميشه مثلا به جاي دو دي وي دي چهارتا يا بيشتر به نظر من مقطع كنوني رو بايد مقطع اوج بحران محتواي بازيهاي كامپيوتري دونست بايد منتظر موند ببينيم در آينده با توجه به پيشرفتهاي سخت افزاري و نرم افزاري سازندگان چه كاري براي كسل كننده نشدن و تكراري نشدن بازيها انجام ميدن خداييش من هنوز هم خاطره بازيهاي قديمي رو نميتونم از ذهنم پاك كنم بازيهايي بي ادعا از گرافيك داراي مراحل زياد اشتياق زياد براي رفتن به مرحله بعد حتي اگه سخت باشه تاثير گذار مثل hidden&dangerous و deadly dozen انگار هر چي جلوتر ميريم بازيا گ...تر ميشن توش مونديما......

resident_evil
10-11-2008, 01:47
واقعا عاليه من با گرافيك Cod4 كلي حال كردم اينم مثل اونه
بازي فوق العاده روونه و منو كه اصلا خسته نمي كنه اينم مثل قبلي 3بار تموم مي كنم كه حسابي حال كنم
فقط مي شه گفت حرف نداره ديگه.
ديگه بايد منتظر Cod6 باشيم

starn
10-11-2008, 03:17
دوست عزیز با توجه به تجربه ای که دارم مشکل به احتمال خیلی زیاد می تونه از رم باشه.
رمت چنده و نوعش چیه؟
رم من 1 گیگ Crucial هست اینج جزئیات دقیقش
1gig 240 - pin 128x64 ddr2 pc2_6400 unbuffered

Ship Storm
10-11-2008, 08:08
امشب این بازی از ماهواره W3 بوسیله کارت --- داره دانلود میشه از دیشب شروع شده و ادامه داره همچنان دانلود این بازی

Ship Storm
10-11-2008, 08:17
دوستان فراموش کردم
حداقل سیستم مورد نیازش رو هم میگید چیه

Black Hawk
10-11-2008, 09:05
سلام یکی از دوستان میتونه کمک کنه من زمان اجرای بازی برام خیلی کند اجرا میشه کارت گرافیکم quadro 110m و رمم هم 1.5 گیگه البته من آپدیت کارت گرافیکم رو پیدا نکردم ولی با ورژن قبلی این بازی مشکلی نداشتم برای اجرا

Oracle_Eldorado
10-11-2008, 10:38
سلام یکی از دوستان میتونه کمک کنه من زمان اجرای بازی برام خیلی کند اجرا میشه کارت گرافیکم quadro 110m و رمم هم 1.5 گیگه البته من آپدیت کارت گرافیکم رو پیدا نکردم ولی با ورژن قبلی این بازی مشکلی نداشتم برای اجرا

ببخشید شما با لپتاپ بازی میکنی ؟
اگه آره که لپتاپ قدرت لازم رو واسه این بازی نداره .
اگه نه مدل دقیق کارت گرافیکتو بنویس .

YAMAHA-FZ16
10-11-2008, 10:50
سلام سوالاتم رو خواهشا الان جواب بدید!حجم بازی چند گیگه؟؟من یه نسخه ی 7 گیگی پیدا کردم!برای دانلود!ایا این کامله؟؟؟
لپ تاپ من دارای رم 2 گیگ و گرافیک 8600 gt هست ایا جواب میده؟؟؟؟؟؟؟خواهشا سریعا پاسخ بدید!با سپاس!

king-hitler2
10-11-2008, 11:33
سلام سوالاتم رو خواهشا الان جواب بدید!حجم بازی چند گیگه؟؟من یه نسخه ی 7 گیگی پیدا کردم!برای دانلود!ایا این کامله؟؟؟
لپ تاپ من دارای رم 2 گیگ و گرافیک 8600 gt هست ایا جواب میده؟؟؟؟؟؟؟خواهشا سریعا پاسخ بدید!با سپاس!

نسخه بازی 7 گیگه
اره جواب میده
مطمعن باش

king-hitler2
10-11-2008, 12:03
دموی جدید از بازی
البته به صورت انلاین

starn
10-11-2008, 12:30
آقا درایور جدید روهم دانلود کردم نصب کردم ولی مشکل حل نشده بازم اون صفحه ی آبی می اد
------
در ضمن من هم کریسیس 1 و هم 2 رو تموم کردم با سیستمم هیچ مشکلی نداشت
-----
حالا چی کار کنم؟؟؟؟

milky way
10-11-2008, 13:14
نسخه فشرده شده 5.66 گیگی هم داره که مشکلی نداره .

Black Hawk سلام یکی از دوستان میتونه کمک کنه من زمان اجرای بازی برام خیلی کند اجرا میشه کارت گرافیکم quadro 110m و رمم هم 1.5 گیگه البته من آپدیت کارت گرافیکم رو پیدا نکردم ولی با ورژن قبلی این بازی مشکلی نداشتم برای اجرا

دوست عزیز کارت گرافیک شما اصلا برای بازی نیست کندی هم طبیعیه .

david23
10-11-2008, 13:39
سلام دوستان امروز بازی رو خریدم اما وقتی نصب میشه موقع اجرای بازی به ترتین این ارور ها رو میده لطف کنید بگید مشکل از کجاس در ضمن بگم با اینکه بازی دو تا dvd اما با dvd اول نصبش کامل میشه

سیستم

8600 gt
ram 1gig
cpu 2180

بعد از اینکه yes میزنم این ارور و میده

morteza_m2n
10-11-2008, 13:59
سلام دوستان امروز بازی رو خریدم اما وقتی نصب میشه موقع اجرای بازی به ترتین این ارور ها رو میده لطف کنید بگید مشکل از کجاس در ضمن بگم با اینکه بازی دو تا dvd اما با dvd اول نصبش کامل میشه

سیستم

8600 gt
ram 1gig
cpu 2180

مشکل منم شبیه به مشکل شماست

من وقتی dvd دوم رو میذارم تو اواخر نصب ارور میده wrong volume... بعد نصبش خود به خود تموم میشه وقتی بازی رو از کامپیوتر نصب میکنم وقتی میحوام بازی رو اجرا کنم همین پیغام david23 رو میده:13:

SIMON137
10-11-2008, 14:30
مشکل منم شبیه به مشکل شماست

من وقتی dvd دوم رو میذارم تو اواخر نصب ارور میده wrong volume... بعد نصبش خود به خود تموم میشه وقتی بازی رو از کامپیوتر نصب میکنم وقتی میحوام بازی رو اجرا کنم همین پیغام david23 رو میده

من هم دقيقا همين مشكل رو توي xp داشتم ، كه مجبور شدم روي ويستا بريزم ، مشكل چيه؟

sepehr_x50
10-11-2008, 14:35
دوستانی که مشکل دارید بازی رو از فروشگاه سایت گرفتید؟!

starn
10-11-2008, 14:37
آقا درایور جدید روهم دانلود کردم نصب کردم ولی مشکل حل نشده بازم اون صفحه ی آبی می اد
------
در ضمن من هم کریسیس 1 و هم 2 رو تموم کردم با سیستمم هیچ مشکلی نداشت
-----
حالا چی کار کنم؟؟؟؟

==============
مال منم وقتی که از بازی بیرون میندازه اون صفحه ی ابی می اد ریستارت می کنه بعد وقتی که می خوام برم داخل بازی این نوشته می اد
ولی من وقتی yes می زنم می ره تو بازی فقط وقتی می خواد بره مرحله 3 میندازه بیرون ریستارت می کنه

sepehr_x50
10-11-2008, 14:39
==============
مال منم وقتی که از بازی بیرون میندازه اون صفحه ی ابی می اد ریستارت می کنه بعد وقتی که می خوام برم داخل بازی این نوشته می اد
ولی من وقتی yes می زنم می ره تو بازی فقط وقتی می خواد بره مرحله 3 میندازه بیرون ریستارت می کنه

سلام.

مشکل شما از این ارور نیست این ارور فقط وقتی ظاهر میشه که یهو بصورت ناگهانی از بازی خارج شوید.

:40:

[siavah]
10-11-2008, 14:41
دوستان كساني كه بازي كردن لطف كنن يه توضيحي درمورد بازي بدن (تا ما اينقدر تو كف نمونيم!!!!!)

shahramcat
10-11-2008, 14:50
من همین الان بازی رو گرفتم دارم نصب میکنم .... بلافاصله بعد از بازی کردن میام خبرش رو میدم .

shahramcat
10-11-2008, 15:06
==============

دوستانی که مشکل دارید بازی رو از فروشگاه سایت گرفتید؟!

سیستم

8600 gt
ram 1gig
cpu 2180

دوستانی که این مشکل رو دارن در اول بازی پرت میشن بیرون ... طریقه رفع برای هردو ویندوز :

if you're on Windows Vista, go into:
Playback Devices > Speakers > Properties > Advanced
Then change your Default Format to: 24 bit, 48000 Hz (Studio Quality).

for xp user
go into My Computer...View System Info...Hardware....Device Manager...select Sound, Video, Game Controllers....then DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device

Optimus Prime
10-11-2008, 15:23
اتفاقا من هم فکر می کردم ممکنه بازی خوب از آب در نیاد که اشتباه بود. بازی زیباست دقیقا مثل بقیه CoD هاست همچنان کنترل مانند قبل Config دکمه ها همانطور تقریبا شبیه CoD 4 . موارد قبل هم که دوستان توضیح دادند.

starn
10-11-2008, 15:47
باید چی کار کرد جناب shahramcat اینجا؟

جناب shahramcat من اول بازی پرت نمی شم بیرون من وقتی می خوام برم مرحله ی 3 پرت می شم بیرون ریستارت می کنه

king-hitler2
10-11-2008, 16:33
دوستانی که این مشکل رو دارن در اول بازی پرت میشن بیرون ... طریقه رفع برای
for xp user
go into My Computer...View System Info...Hardware....Device Manager...select Sound, Video, Game Controllers....then DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device

اقا این گزینه نی
کجاست
:27::27::27::27:

king-hitler2
10-11-2008, 17:02
اسلحه های موجود در بازی

U.S. Weapons:

- Thompson M1A1
- M1A1 Carbine
- M1 Garand
- Trench Shotgun
- Browning Automatic Rifle (B.A.R)
- Springfield M1903
- Springfield M1903: Scoped
- M2 flamethrower
- M1911 (aka Colt 45)
- Bayonet
- M9 Bazooka
- M1919A6 Browning
- M2 machinegun

Explosives:

- MK2 Frag Grenade
- Smoke Grenade
- Satchel Charges
- Mines

Russian Weapons:

- TT-33
- Mosin Nagant
- Mosin Nagant Scoped
- PPSH (71 round Drum Magazine)
- PPSH (31 round Banana Magazine)
- Bayonet

Explosives:

- RGD-33

German Weapons:

- P08 Luger
- Kar98
- Kar98 scoped
- MP44
- MP40
- MG42
- MG34
- Messer

shahramcat
10-11-2008, 17:06

جناب shahramcat من اول بازی پرت نمی شم بیرون من وقتی می خوام برم مرحله ی 3 پرت می شم بیرون ریستارت می کنه

اقا این گزینه نی
کجاست
:27::27::27::27:

آقایون من خودم و 2 نفر دیگه هم از همین طریق مشکل رو حل کردیم ! این گزینه وجود داشت ! عکس رو پایین میزارم .

حالا پس بر میگرده به مدل کارت صدا آنبرد ! من بیشتر تحقیق میکنم براتون میزارم .

king-hitler2
10-11-2008, 17:10

همون طوری که گفتی فکر کنم به علت مختلف بودن کارت صداست

حالا اگه ما بیازی رو گرفتیم و همچین مشکلی داشتیم چیکار کنیم

میشه بگی مدل کارت صدات و مادربردت چیه
:27::27:

resident_evil
10-11-2008, 17:11
خوب اين بازي هم به سلامتي تموميد.خيلي عالي بود و بسيار حاليديم
به نظر من از قبلي سختر بود كه باعث شد بازي جذاب تر بشه.
موزيك مرحله آخر بازي حرف نداشت واقعا معركه بود
خلاصه هيچ كس اين بازيو از دست نده ديگه

king-hitler2
10-11-2008, 17:16
خوب اين بازي هم به سلامتي تموميد.خيلي عالي بود و بسيار حاليديم
به نظر من از قبلي سختر بود كه باعث شد بازي جذاب تر بشه.
موزيك مرحله آخر بازي حرف نداشت واقعا معركه بود
خلاصه هيچ كس اين بازيو از دست نده ديگه

دوست من شما که بازی رو تموم کردین به گفته خود سایتش این اصلحه ها تو بازی بود

U.S. Weapons:

- Thompson M1A1
- M1A1 Carbine
- M1 Garand
- Trench Shotgun
- Springfield M1903
- M2 flamethrower
- M1911 (aka Colt 45)
- Bayonet
- M9 Bazooka
- M1919A6 Browning
- M2 machinegun

Explosives:

- MK2 Frag Grenade
- Smoke Grenade
- Satchel Charges
- Mines

Russian Weapons:

- TT-33
- Mosin Nagant
- Mosin Nagant Scoped
- Bayonet

Explosives:

- RGD-33

German Weapons:

- P08 Luger
- Kar98
- Kar98 scoped
- MP44
- MP40
- MG42
- MG34
- Messer __________________

starn
10-11-2008, 17:31
آقایون من خودم و 2 نفر دیگه هم از همین طریق مشکل رو حل کردیم ! این گزینه وجود داشت ! عکس رو پایین میزارم .

مال من که چنین گذینه ای وجود نداره عکسش هم بالا گذاشتم خودتون دیدیش ترو خدا کمک کنید من کارت صدام انبرد ( روی pc کارت صدا نداشتم پس انبرده)

Black Hawk
10-11-2008, 17:58
ببخشید شما با لپتاپ بازی میکنی ؟
اگه آره که لپتاپ قدرت لازم رو واسه این بازی نداره .
اگه نه مدل دقیق کارت گرافیکتو بنویس .

بله ولی دوست عزیز من ورژن قبلی رو هم با لب تاب بازی کردم مشکلی هم نبود

Mostafa NBA
10-11-2008, 18:10

واسه منم گزینه unimodem رو نداره.

shahramcat
10-11-2008, 18:11
همون طوری که گفتی فکر کنم به علت مختلف بودن کارت صداست

حالا اگه ما بیازی رو گرفتیم و همچین مشکلی داشتیم چیکار کنیم

میشه بگی مدل کارت صدات و مادربردت چیه
:27::27:

مدل کارت صدای آنبرد من RealTek ALC888 هست . تو مادربوردهای جدید یعنی 10 ماه به اینور بیشترشون همین گزینه رو دارن .
البته من فکر میکنم این گزینه مربوط به مودم سیستم میشه که تامین کننده صدای مودم هست ! یعنی مطمئن هستم !
باز میپرسم .

Mostafa NBA
10-11-2008, 18:15
آقای shahramcat من از یک نفر که وارد بود الان پرسیدم بعد گفتش که این گزینه برای مودم هستش.گفت مودم هم, صدا داره برای همون توی این قسمت اومده.در نتیجه ما که ADSL داریم , این گزینه رو نداریم.

ترخدا یکی بگه چی کار کنیم....!

starn
10-11-2008, 18:22
آدم این همه منتظر این بازی بشه آخرش 2 مرحله رو با خوشحالی بازی کنه و وقتی که می خوای بری مرحله 3 از بازی بیرون بندازه
ای کجای جوانی که یادت بخیر(اصلا چه ربطی داشت :31::27::goatee:)

shahramcat
10-11-2008, 18:22
آقای shahramcat من از یک نفر که وارد بود الان پرسیدم بعد گفتش که این گزینه برای مودم هستش.گفت مودم هم, صدا داره برای همون توی این قسمت اومده.در نتیجه ما که ADSL داریم , این گزینه رو نداریم.

ترخدا یکی بگه چی کار کنیم....!

من هم گفتم برای مودم هست ! من دارم براتون پیگیری میکنم ..... دقت کنید این راه حل مربوط به فقط ویندوز XP میشه ! برای ویستا فرق داره که بالا گفتم ....

starn
10-11-2008, 18:24
جناب shahramcat دمت گرم برای ما هم پیگیری کن مال من xp همانطوری که عکسشو گذاشتم صفحه ی قبل چنین گذینه ای وجود نداره
باید چی کار کرد که بشه بازی رو ادامه داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

omid07
10-11-2008, 18:25
واسه منم گزینه unimodem رو نداره.
برای منم همچین گزینه ی نداره چی کار کنم .البته ورژن درایو هم دانلود کردم وقتیکه نصب میکنم ویندوزم شبییه safe mode میشه برای color هم 4 bit هست چی کار کنم منم می خواهم بازی کنم:19::19::19::19::19:

sepehr_x50
10-11-2008, 18:26
صفحات زیر به انگلیسی درباره ی این مشکل یه چیزایی داره.

ببینید خوبه؟

starn
10-11-2008, 18:31
این لینک هایی که گذاشتی اصلا ربطی به این نسخه نداره و مربوط می شه به نسخه ی قبلی یعنی نسخه ی 4 Modern Warfare
---------------------

shahramcat
10-11-2008, 18:34
برای منم همچین گزینه ی نداره چی کار کنم .البته ورژن درایو هم دانلود کردم وقتیکه نصب میکنم ویندوزم شبییه safe mode میشه برای color هم 4 bit هست چی کار کنم منم می خواهم بازی کنم:19::19::19::19::19:

شما اگر درایور جدید کارت رو میخای بریزی اول قبلی رو کاملا Uninstal کن بعدش یک بار رستارت کن و بعد درایور جدید رو بریز .... بازهم رستارت کن .

omid07
10-11-2008, 18:40
شما اگر درایور جدید کارت رو میخای بریزی اول قبلی رو کاملا Uninstal کن بعدش یک بار رستارت کن و بعد درایور جدید رو بریز .... بازهم رستارت کن .
نوکرتم به خدا خیلی آقایی میشه بگی ورژن قبلیو چه جوری پاک کنم؟؟؟؟میسی

starn
10-11-2008, 18:49
نوکرتم به خدا خیلی آقایی میشه بگی ورژن قبلیو چه جوری پاک کنم؟؟؟؟میسی

داداش اینجوری پاک می کنن بفرما

mehdy.z
10-11-2008, 18:51
به!! از پست ها معلومه که بازی یه مشکلی داره:13:

چجوریاست نکنه این هم قضیه اش مثل assassin هست یا نه مال کمپانی خاصی اینجوریه؟؟

qo0oick
10-11-2008, 18:58
همه کلاً از بحث Cod اومدن بیرون..
فعلاً بحث رفع مشکلات نرم افزاری و سخت افزاریه:27:

omid07
10-11-2008, 18:59

دستت درد نکنه زمانیکه ورژن جدیدو میریزم فقط 4 bit داره و 32 نمیشه چی کار کنم؟؟؟؟؟

m_a_h_n_o
10-11-2008, 19:09
سلام به همه....
یکی نمیتونه بگه این بازی رو مشهد کجا میتونم تهیه کنم ؟؟؟
من بد جوری انتظار میکشم....
ممنون

sepehr_x50
10-11-2008, 19:17
سلام به همه....
یکی نمیتونه بگه این بازی رو مشهد کجا میتونم تهیه کنم ؟؟؟
من بد جوری انتظار میکشم....
ممنون

سلام.

فکر میکنم ارشاد رایانه تو راهنمایی داشته باشه!:46:

resident_evil
10-11-2008, 19:17
دوست من شما که بازی رو تموم کردین به گفته خود سایتش این اصلحه ها تو بازی بود

U.S. Weapons:

- Thompson M1A1
- M1A1 Carbine
- M1 Garand
- Trench Shotgun
- Springfield M1903
- M2 flamethrower
- M1911 (aka Colt 45)
- Bayonet
- M9 Bazooka
- M1919A6 Browning
- M2 machinegun

Explosives:

- MK2 Frag Grenade
- Smoke Grenade
- Satchel Charges
- Mines

Russian Weapons:

- TT-33
- Mosin Nagant
- Mosin Nagant Scoped
- Bayonet

Explosives:

- RGD-33

German Weapons:

- P08 Luger
- Kar98
- Kar98 scoped
- MP44
- MP40
- MG42
- MG34
- Messer

والا من به اسم اسلحه ها دقت نكردم زياد ولي اينا خيلي زيادن
ولي فكر كنم بيشتر اينا بود چون اسم بعضي هاشونو بلدم:20:

sepehr_x50
10-11-2008, 19:19
این لینک هایی که گذاشتی اصلا ربطی به این نسخه نداره و مربوط می شه به نسخه ی قبلی یعنی نسخه ی 4 Modern Warfare
---------------------

سلام.

وقتی مشک مشترک باشه چه فرقی داره کدوم نسخه هست؟!!!

شما اصلا خوندی؟:40:

king-hitler2
10-11-2008, 19:21

حتی اگه انیستال نکنی
ورژن جدید رو نصب کنی
جواب میده

m_a_h_n_o
10-11-2008, 19:22
سلام مجدد
امید میتونی از device manager هم Uninstall کنی توی عکس زیر روی اسم گرافیکت right Click کن و بد Uninstall رو بزن . ok?
اگه پنجری ای باز شد ، Yes to all رو بزن تا درایور بطور کامل پاک شه !!!
حالا درایور جدیدو نصب کن و بعد restart کن ببین بازم مشکلی هست ؟

m_a_h_n_o
10-11-2008, 19:30
سلام.

فکر میکنم ارشاد رایانه تو راهنمایی داشته باشه!:46:

سلام بر تو رفیق :11:
شمارشو داری بهم بدی ؟ آخه من قاسم آبادم. کو تا راهنمایی ! میخوام سفارش بدم برام بفرسته. !!!

امير موسر
10-11-2008, 19:39
سلام مجدد
امید میتونی از device manager هم Uninstall کنی توی عکس زیر روی اسم گرافیکن right Click کن و بد Uninstall رو بزن . ok?
اگه پنجری ای باز شد روی Yes to all رو بزن تا درایور بطور کامل پاک شه !!!

بعد از این که پاک کردی باید یه ری استارت بزنی سیستم رو بعد بیای و بری درایو ویندوز و از قسمت فولدر ویندوز رو SYSTEM32 راست کلیک کنی و بعد SEARCH و بعد هم (*.*NV) رو SEARCH کنی و هرچی پیدا کرد رو پاک کنی و بعد درایور جدید رو بریزی ....

sepehr_x50
10-11-2008, 19:41
سلام بر تو رفیق :11:
شمارشو داری بهم بدی ؟ آخه من قاسم آبادم. کو تا راهنمایی ! میخوام سفارش بدم برام بفرسته. !!!

سلام.

الان نه متاسفانه. منم که مشهد نیستم چالوسم.:31:

از 118 بگیر.:46:

king-hitler2
10-11-2008, 19:48
سلام.

الان نه متاسفانه. منم که مشهد نیستم چالوسم.:31:

از 118 بگیر.:46:

خاهشن این پست هارو تو پیغام خصوصی به هم بدید
تا از پر شدن صفحه با اسپم پر نشه

starn
10-11-2008, 20:14
آقا کسی راه حل مشکل رو پیدا نکرد

امير موسر
10-11-2008, 20:14
نسخه قبلی به نظر خودم بهتر بود !
اسلحه ها تو بازی جالب کار نشده و ...

Mostafa NBA
10-11-2008, 20:17
اونایی که توی بازی مشکل داشتن شرکت پخش کنندشون چی بوده؟ سروش سافت؟

هر چی هست اسمشو بگید.

morteza_m2n
10-11-2008, 20:54
منم این مشکل رو دارم کلا نمیتون وارد بازی شم ارور رو میده و بعد dont send

سیستم من:

ram: 1gig

geforce 7300 se/7200 Gs

cpu: 3.40

king-hitler2
10-11-2008, 20:56
منم این مشکل رو دارم کلا نمیتون وارد بازی شم ارور رو میده و بعد dont send

سیستم من:

ram: 1gig

geforce 7300 se/7200 Gs

cpu: 3.40

این پیغام از بازی هستش نه از سیستم

mehdy.z
10-11-2008, 21:00
آقا جواب ما رو ندادید!!

ابن یازی کلا مشکل داره(مثل assassin ) یا نسخه خاصی اینطوره؟؟

omid07
10-11-2008, 21:01
سلام مجدد
امید میتونی از device manager هم Uninstall کنی توی عکس زیر روی اسم گرافیکت right Click کن و بد Uninstall رو بزن . ok?
اگه پنجری ای باز شد ، Yes to all رو بزن تا درایور بطور کامل پاک شه !!!

بازم سلام ببین دوسته عزیز من الان ورژنیکه گفته بودیدو من نصب کردم یعنی قبلیو پاک کردم و بعد جدید رو ریختم ولی تو ورژن جدید در قسمت setting تو display properties اونجایی که زده color quality بری همه 32 bit هست ولی برای من تو ورژن درایور جدید4 bitهست که صفحه ی دسکپاپم انگار گرافیک نداره ولی اگه این 4 bit به 32 bit برسه مطمنا درست میشه

milky way
10-11-2008, 21:03

درایور رو اینطوری پاک بکنید خیلی فایده نداره مخصوصا کارت گرافیک بهتر از برنامه هایی که برای Uninstall کردن درایور هست استفاده کنید در صفحات قبلی یکی گذاشتم فکر کنم .

starn
10-11-2008, 21:03
من از وست گیم خریدم
-------------
من 2 مرحله ی اول رو می تونم بازی کنم ولی بعد از بازی میندازه بیرون و.... توی صفحات قبل توضیح کامل دادم
----------------
کسی واشه این مشکل چاره ای پیدا نکرد؟؟؟؟؟؟

Black Prince
10-11-2008, 21:21
سلام:
من امروز رسیدم مرحله سوم یا چهارم!! یادم نیست مرحله چند بیدم! ولی از بازی پرت شدم بیرون!! راه حلی نداره؟

یه مشکل دیگه ام دارم اینه, 10 الی 15 دقیقه طول میکشه تا منو بازی بیاد, 5 دقیقه هم طول میکشه تا مرحله رو لود کنه! چرا؟

سیستم لگن من هم اینه:
Ram: 1 GIG DDR
CPU: Athlon 3200
VGA: 7600 GT

starn
10-11-2008, 21:26
اصلا نیازی به پاک کردن درایور نیست شما اگه نسخه ی جدید رو نصب کنی جایگذین نسخه ی قدیمی میشه من تعجب می کنم برای شما چرا اینجوری!!!!
--------------
نکته ی مبهمی اینجا وجود داره
واقعا شاید بازی ی مشکل جدی داشته باشه
- -----
و دوستانی که بازی رو تموم کردن فکر کنم با x box 360 تموم کردن (من که آقا نوید رو میشناسم فکر کنم با x box 360 تموم کرده )

Damian
10-11-2008, 21:30
سلام:
من امروز رسیدم مرحله سوم یا چهارم!! یادم نیست مرحله چند بیدم! ولی از بازی پرت شدم بیرون!! راه حلی نداره؟

یه مشکل دیگه ام دارم اینه, 10 الی 15 دقیقه طول میکشه تا منو بازی بیاد, 5 دقیقه هم طول میکشه تا مرحله رو لود کنه! چرا؟

سیستم لگن من هم اینه:
Ram: 1 GIG DDR
CPU: Athlon 3200
VGA: 7600 GT
باز گرافیک شما 300 تا بیشتر منه
شما روی low بازی میکنید؟
چون سیستم من هم به غیر از گرافیک همینه

arizona
10-11-2008, 21:33
من از وست گیم خریدم
-------------
من 2 مرحله ی اول رو می تونم بازی کنم ولی بعد از بازی میندازه بیرون و.... توی صفحات قبل توضیح کامل دادم
----------------

به احتمال 99 درصد مشکل شما از رم هست.منظورم ظرفیت رم نیست،بلکه مارک رمته.به نظرم باید یه رم با پدر مادر بخری.

resident_evil
10-11-2008, 21:34
و دوستانی که بازی رو تموم کردن فکر کنم با x box 360 تموم کردن (من که آقا نوید رو میشناسم فکر کنم با x box 360 تموم کرده )

اره عزيز من ديگه با PC نمي تونم رو HIGH يا VERY HIGH بازي كنم سيستمم جواب نميده.
اينجوريم ضد حاله.CoD5 يعني اينقدر مشكل داره نسخه ي PC؟

sepehr_x50
10-11-2008, 21:35
من از وست گیم خریدم
-------------
----------------

سلام.

شما بازی رو پاک کردید دوباره نصب کنید؟! نه؟!

اگر اینکارو کردید و نشد من احتمال میدم که مشکل سخت افزاری باشه.:46:

king-hitler2
10-11-2008, 21:35
شما روی low بازی میکنید؟

لود مرحله بیشتر به رم بستگی داره
روی روزلیشین 600

Black Prince
10-11-2008, 21:36
شما روی low بازی میکنید؟

آره من هم روی Low بازی میکنم!
کسی نمیدونه چرا از بازی میپره بیرون؟

starn
10-11-2008, 21:49
به احتمال 99 درصد مشکل شما از رم هست.منظورم ظرفیت رم نیست،بلکه مارک رمته.به نظرم باید یه رم با پدر مادر بخری.
رم :18: مارک رم من Crucial و یکی از بهترین رم ها در دنیاست و من با هیچ بازی چنین مشکلی نداشتم (حتی با اون گند هاش مثل کریسیس)

m_a_h_n_o
10-11-2008, 22:00
دوستان ببینید وقتی اون صفحه به قول خودتون ارور رو داد (که از بازیه نه از سیستم) به جای yes روی No یبک کنید تا توی تنظیمات گرافیک تغییرات اعمال نــشه..اونوقت میره توی بازی !
ضمنا دوستان بهتره بعد از نصب بازی DirectX ویندوزو Update کنن (هر چند ممکنه که طی مراحل نصب ، آپدیت DirectX توسط بازی صورت بگیره ولی چون اغلب مواقع نسخه های قدیمی DirectX همراه بازی نصب میشه ، لازمه که خودمون هم به صورت دستی این کارو بکنیم... اگه نسخه march 2008 باشه بهتره !!! --- این تجربه شخصی خودمه که بارها بهش پی بردم و حالا بهش اعتقاد دارم---
و در جواب دوستی که میگه ارور صفحه آبی میاد باید بگم که بهش (blue Crash) میگن و این ارور بیشتر مواقع سخت افزاریه نه نرم افزاری... احتمال میدم از رم باشه ...و بدش گرافیک !
مدلشون چیه؟ رمت مرغوبه؟
ضمنا اگه سی پی یو یا رم رو آورکلاک کردین ، دوباره به حالت اول برگردونین... چون احتمالا فرکانس رم نمیتونه بکشه و ازین قبیل ....

starn
10-11-2008, 22:05
من DirectX که توی dvd بازی بود نصب کردم!!!!!!!!!!

m_a_h_n_o
10-11-2008, 22:14
دوستان من در یکی از پستهای همین تاپیک دیده بودم که دوستی عکسی از device manager گذاشته بود و از ظواهر پیدا بود که درایور چیپست مادربوردشو نصب نکرده بود (گزینه SMbus ناشناخته بود )... !! به عرض برسونم که درایورهای مادربوردو مخصوصا چیپست رو حتما نصب کنین چون بعغی جاها شاید توی همین ببازی به مشکل بر میخورید...
دوستان ببینید وقتی اون صفحه به قول خودتون ارور رو داد (که از بازیه نه از سیستم) به جای yes روی No یبک کنید تا توی تنظیمات گرافیک تغییرات اعمال نــشه..اونوقت میره توی بازی !
ضمنا دوستان بهتره بعد از نصب بازی DirectX ویندوزو Update کنن (هر چند ممکنه که طی مراحل نصب ، آپدیت DirectX توسط بازی صورت بگیره ولی چون اغلب مواقع نسخه های قدیمی DirectX همراه بازی نصب میشه ، لازمه که خودمون هم به صورت دستی این کارو بکنیم... اگه نسخه march 2008 باشه بهتره !!! --- این تجربه شخصی خودمه که بارها بهش پی بردم و حالا بهش اعتقاد دارم---
و در جواب دوستی که میگه ارور صفحه آبی میاد باید بگم که بهش (blue Crash) میگن و این ارور بیشتر مواقع سخت افزاریه نه نرم افزاری... احتمال میدم از رم باشه ...و بدش گرافیک !
مدلشون چیه؟ رمت مرغوبه؟
ضمنا اگه سی پی یو یا رم رو آورکلاک کردین ، دوباره به حالت اول برگردونین... چون احتمالا فرکانس رم نمیتونه بکشه و ازین قبیل ....

starn
10-11-2008, 22:17
دوست عزیز توی صفحه ی قبل هم مدل رمم و گفتم

مارک رم من Crucial و یکی از بهترین رم ها در دنیاست و من با هیچ بازی چنین مشکلی نداشتم (حتی با اون گند هاش مثل کریسیس)
جزیئاتش هم اینه 1gig 240 - pin 128x64 ddr2 pc2_6400 unbuffered

Oracle_Eldorado
10-11-2008, 22:26
خوب دوستان منم بازی رو تموم کردم .
با درجه ی دومی ( اسمش یادم نیست )
آخر بازی واقعا محشر بود .
این Rezno عجب سگ جونیه !
به قول خودش » We Cheat Death !!
ولی من هنوز نمیفهمم چرا انقدر اینا واسه کشور های دیگه احترام قائل نمیشن .
وقتی بازی رو تموم میکنی یه مرحله هست که نیروهای نازی در شکل زامبی هستن و ما توی یه خونه هستیم |:

omid4mit
10-11-2008, 22:34
با تشکر از shahramcat عزیز منم مشکل داشتم که با انجام توضیحات ایشون درست شد.

Scary Feelings
10-11-2008, 22:49
----- Initializing Renderer ----
execing ragdoll.cfg from disk
----- Client Initialization -----
----- Client Initialization Complete -----
Trying SMP acceleration...
...succeeded.
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 3.0
Vertex shader version is 3.0
Shader model 2.0 code path is available.
Shader model 3.0 code path is available.
Using Shader model 3.0 code path because it is the best available path on this hardware.
Attempting 1024 x 768 fullscreen with 32 bpp at 60 hz
Game window successfully created.
Using 4x anti-aliasing
Creating Direct3D device...
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
Loading fastfile code_post_gfx
Loading fastfile ui
Loading fastfile common
Initializing render targets...
Requested frame buffer to be 24-bit color with 8-bit alpha
DirectX returned a frame buffer that is 24-bit color with 8-bit alpha
Initializing static model cache...
Initializing dynamic buffers...
Initializing particle cloud buffer...
Creating Direct3D queries...
Loading fastfile 'code_post_gfx'
used 1.13 MB memory in DB alloc
Setting initial state...
DirectX reports 512 MB of video memory and 534 MB of available texture memory.
Using video memory size to cap used texture memory at 496 MB.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 0 on normal maps, and 0 on specular maps
Waited 460 msec for asset '$white' of type 'image'.
Waited 1 msec for asset '$black' of type 'image'.
Waited 0 msec for asset '$gray' of type 'image'.
Waited 0 msec for asset '$pixelcostcolorcode' of type 'image'.
Waited 155 msec for asset '$default' of type 'material'.
Waited 2 msec for asset '$additive' of type 'material'.
Waited 180 msec for asset 'light_corona' of type 'material'.
Waited 2 msec for asset 'clear_alpha' of type 'material'.
Waited 1 msec for asset 'depthprepass' of type 'material'.
Waited 0 msec for asset 'shadowclear' of type 'material'.
Waited 1 msec for asset 'shadowcookieoverlay' of type 'material'.
Waited 2 msec for asset 'shadowcookieblur' of type 'material'.
Waited 804 msec for asset 'shadowcaster' of type 'material'.
Waited 0 msec for asset 'shadowoverlay' of type 'material'.
Waited 3 msec for asset 'stencilshadow' of type 'material'.
Waited 909 msec for asset 'cinematic' of type 'material'.
Error: Waited 929 msec for missing asset "water_droplet".
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0

------- sound system initialization -------
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc
Waiting for $init to finish. There may be assets missing from code_post_gfx.

Error during initialization:
Unhandled exception caught

ee بابا یکی به ما بگه این ارور چیه؟

Mostafa NBA
10-11-2008, 23:43
خوب دوستان منم بازی رو تموم کردم .
با درجه ی دومی ( اسمش یادم نیست )
آخر بازی واقعا محشر بود .
این Rezno عجب سگ جونیه !
به قول خودش » We Cheat Death !!
ولی من هنوز نمیفهمم چرا انقدر اینا واسه کشور های دیگه احترام قائل نمیشن .
وقتی بازی رو تموم میکنی یه مرحله هست که نیروهای نازی در شکل زامبی هستن و ما توی یه خونه هستیم |:

شما نسخه پی سی رو بازی کردین؟

مشکلی در اجرای بازی نداشتین؟ از بازی نمیپرید بیرون؟

Oracle_Eldorado
10-11-2008, 23:57
شما نسخه پی سی رو بازی کردین؟

مشکلی در اجرای بازی نداشتین؟ از بازی نمیپرید بیرون؟

بله من روی P30 تمومش کردم .
نه مشکلی در اجرای بازی نبود .
اصلا از بازی هم نپرید بیرون .
فقط یه جا تقریبا آخرای بازی یه 10 ثانیه گیر کرد ولی دیگه گیر نکرد .
مگه شما مشکلی داری ؟

------- sound system initialization -------
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc
Waiting for $init to finish. There may be assets missing from code_post_gfx.

Error during initialization:
Unhandled exception caught

ee بابا یکی به ما بگه این ارور چیه؟

دوست عزیز سیستم شما چیه ؟

starn
11-11-2008, 00:09
دوست عزیز خیلی از کاربرا مشکل پرت شدن از بازی رو دارن صفحه های قبل رو نگاه کنی متوجه می شی

mojtaba007
11-11-2008, 00:37
چند ساعت وقت لازمه تا بازی تمام بشه

خدا کنه بیشتر از نسخه 4 زمان ببره