ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه ای برای دسترسی به درایوهای لینوکس توی میندوز می خوام

moslem.b
10-05-2008, 08:57
من یه برنامه می خوام که بتونم از طریق ویندوز درایوهای لینوکس رو ببینم و بتونم توی درایو لینوکس انتقال اطلاعات انجام بدم

sudotux
10-05-2008, 15:14
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

moslem.b
10-05-2008, 17:37
حسین جان این برنامه فقط پارتیشن ها رو نشون میده نمیشه فایلی رو جابجا یا اجرا کرد (اگه اشتباه نکنم)

من یه برنامه می خوام که بشه باهاش یه سری فایل رو تحت ویندوز به درایو لینوکس منتقل کرد

sudotux
10-05-2008, 17:42
کلا انجام چنین کاری عاقبت خوشایندی نداره. ولی اگه اصرار داری , فایل زیر رو نصب کن :

moslem.b
10-05-2008, 21:46
کلا انجام چنین کاری عاقبت خوشایندی نداره

من می خوام فقط انتقال اطلاعات داشته باشم ممکنه به پارتیشن آسیب بزنه ؟

danial_848
12-05-2008, 22:53
کلا انجام چنین کاری عاقبت خوشایندی نداره. ولی اگه اصرار داری , فایل زیر رو نصب کن :

یکمی بیشتر توضیح میدی ؟؟

sudotux
13-05-2008, 15:27

این که گفتم عاقبت خوبی نداره به این معنی نیست که حتما مشکلی پیش میاد. به هر حال به سیستم عامل ویندوز نمیشه اعتماد کرد ! اگر کمی بی احتیاطی کنید ممکنه اطلاعاتتون بپره ...

یکمی بیشتر توضیح میدی ؟؟

در مورد چی ؟

am_merman01
17-05-2008, 02:22
سلام دوست عزیز
من تازه کارم و شاید این حرفم براتون مسخره باشه ولی مگه نمشه بین درایو های ویندوز و لینوکس انتقال اطلاعات کرد؟
اصلا این کار به چه دردی می خوره ؟
من به تازگی ماندریوا 2008 رو نصب کردم و به تمام اطلاعاتم توی ویندوز از توی لینوکس دسترسی دارم . حتی جدیدا آهنگ ها و دی وی دی های قدیمیم رو فقط از توی لینوکس اجرا می کنم .

danial_848
17-05-2008, 09:10
جوابمو گرفتم

sudotux
17-05-2008, 14:32
سلام دوست عزیز
من تازه کارم و شاید این حرفم براتون مسخره باشه ولی مگه نمشه بین درایو های ویندوز و لینوکس انتقال اطلاعات کرد؟
اصلا این کار به چه دردی می خوره ؟
من به تازگی ماندریوا 2008 رو نصب کردم و به تمام اطلاعاتم توی ویندوز از توی لینوکس دسترسی دارم . حتی جدیدا آهنگ ها و دی وی دی های قدیمیم رو فقط از توی لینوکس اجرا می کنم .

این کار کاربرد خاصی نداره ! چون از داخل لینوکس تمام پارتیشن های ویندوزی قابل دسترس خواهد بود ...

Ceramic
26-05-2008, 11:28

برنامه اي هست به نام Explore To Fs كه لينك دانلودش رو براتون ميذارم . با اجراي فايل ميتونين پارتيشن هاي لينوكس رو از داخل ويندوز ببينين و با استفاده از گزينه ي Export ميتونين فايل هاي دلخواه رو بيارين داخل ويندوز . من خودم بارها اين كار رو انجام دادم و مشكلي هم نداشتم اما به هر حال دقت كنين .

لينك دانلود :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]