مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد Cpu های 4 هسته ای !
وقتی می گن یه Cpu بصورت Quad یا 4 هسته ای هست یعنی باید قدرتش رو 4 برابر در نظر بگیریم ؟
یعنی وقتی Quad 2.4 GH بیان میشه یعنی 4 تا Cpu 2.4 داره ؟
سلام سوال خيلي جالبي بود.
دوست من در پردازنده ها يك مركز پردازش يا تحليل اطلاعات وجود دارد.
كه به هسته ي cpu شهرت دارد مثلا p4 2.4 celeron يا full اين پردازنده داراي يك هسته ي داخلي است
حالا پيشرفت علم موجب افزايش تعداد اين هسته ها شده ولي تعداد پردازنده ها افزايش نيافته دو يا چهار هسته اي.
سرعتي كه در عملكرد داخلي cpu ميبينيد همان سرعت است با اين تفاوت كه كليه ي پردازشها بين چهار هسته
تقسيم شده تا پردازنده بتواند در شرايت سخت عهده دار چند پردازش همزمان باشد.
موسيقي و گيم باهم تماشاي فيلم رايت سي دي و انجام محاسبات.
البته سرعت هم افزايش خاهد يافت:
شما به تنهايي وسيله اي رامنتاژ كنيد بهتر است يا با كمك ديگران ؟
راندمان كار شما در چه پارامتر هايي افزايش مي يابد؟:46:
پس وقتی می نویسن 2 هسته ای 2.4 یعنی توان CPU بصورت 2.4 هستش و فقط بوسیله 2 هسته پردازش میشه ؟
2 هسته ای بودن چند درصد روی پردازش تاثیر داره ؟
مثلا 2 هسته ای E6300 چقدر با یک CPU 3 Full فرق داره ؟
سلام من سر كلاس بودم كه خدمت نرسيدم.
ببين دوست من واژه ي full كه درموردcpu به كارميره منظور حافظه ي پنهان يا L2 cashe ميباشد كه ممكن است دريك پردازنده بايك هسته بيشتر از يك پردازنده با دو هسته باشد به همين خاطرcpuهايي كه داراي حافظه ي نهان بيشتري نسبت به هم رده هاي خود باشند را full cashe مينامند.
مسلم است كه تقسيم كار بين دوهسته باعث افزايش سرعت پردازش ميشود ولي پارامتر هاي ديگري نيز در اين مسئله موء ثر هستند. :46:
alidadash
11-05-2008, 12:25
سلام
اون قدیما پردازنده های P4 که حافظه نهان سطح دوم معادل 512 کیلوبایت داشتن رو میگفتن Full Cache , البته یه اصطلاح بازاری بود.
الان 4 هسته ای های اینتل 12 مگابایت حافظه نهان سطح دوم دارن(بعضی مدلها)
یه برنامه MultiThreaded بعضا در بعضی از شرایط خاص تا 70 درصد یا حتی بیشتر ممکنه افزایش سرعت بین پردازنده تک هستهای نسبت به پردازنده دو یا چند هسته ای با فرکانس و معماری برابر داشته باشه تست ها هم اینو نشون میدن . ولی مهم اینه که برنامه مورد نظر چقدر بتونه از توان هر هسته به صورت مجزا استفاده کنه که کار سخت و فوق العاده پیچیده ایه برای شرکت های سازنده این نرم افزارها .
سلام
اون قدیما پردازنده های P4 که حافظه نهان سطح دوم معادل 512 مگابایت داشتن رو میگفتن Full Cache , البته یه اصطلاح بازاری بود.
الان 4 هسته ای های اینتل 12 مگابایت حافظه نهان سطح دوم دارن(بعضی مدلها)
دوست عزیز 512 کیلوبایت هست
در مورد پردازنده های چهار هسته ای هنوز نرم افزار های موجود قادر به استفاده بهینه از این پردازش های موازی نیستند . به همین خاطر شاید از 50 درصد توان این پردازنده ها استفاده میشه البته بعضی از نرم افزار های جدید برای استفاده از این پردازنده ها بهینه شده اند.:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.