مشاهده نسخه کامل
: ویرایش فایل های با پسوند .dat
mahmoodrm
09-05-2008, 19:31
با سلام خدمت تموم بچه ها
یه سوال داشتم در مورد اینکه چطور میتونم یه قسمت از فایل .DAT رو که در واقع یه فیلم هست(اکثر فیلم های ویدئو کلوب ها با این فرمت هست)رو cut کنم بدون اینکه فرمت رو مجبور بشم دوباره تبدیل به .dat کنم؟ با vcd cuter امتحان کردم ولی اون بعد از برش،فایل رو با دو فرمت خروجی avi و mpg میتونه تحویل بده.میخوام مستقیما خود فایل dat رو برش بدم و همون رو استفاده کنم و دیگه تبدیل انجام ندم.دوستان نرم افزاری سراغ دارند؟:13:
omid.sarmad
09-05-2008, 20:16
سلام.فایل dat تصویری و فایل mpeg1 هر دو یکی هستند،فقط پسوندهاشون فرق دارن.
باورت نمیشه فایلت رو rename کن و بجای dat بنویش mpg .
mahmoodrm
09-05-2008, 20:46
ممنون امید عزیز:20:
mahmoodrm
09-05-2008, 20:49
ممنون امید عزیز.درسته کاملا حق با شماست.
حالا یه سوال دیگه داشتم.در داخل هر VCD که با فرمت .DAT هست جمعا 6 تا فولدر وجود داره با نام های
CDI-EXT-MPEGAV-Pictures-SEGMENT-VCD
حالا اگه من یک قطعه از فایل اصلی فیلم رو که در پوشه MPEGAV قرار داره CUT کنم و همین قطعه رو به جای همین قطعه اصلی که در پوشه MPEGAV هست روی سی دی رایت کنم روی دستگاه پخش خانگی (VCD Player) پخش میشه یا اینکه این فایل های موجود در این پوشه ها هم باید برای قطعه بریده شده بوسیله نرم افزارهای ایجاد VCD مثل NERO نوشته بشه از نو؟
اصلا این پوشه ها حاوی چه اطلاعاتی هستند؟ چون برای پخش فیلم بر روی کامپیوتر نیازی وجود بقیه پوشه ها نیست و مستقیما با اجرای فایل .DAT موجود در پوشه MPEGAV پخش میشه ولی اگه همین فایل .DAT به تنهایی و بدون پوشه های دیگه بر روی سی دی کپی بشه قابل پخش بر روی دستگاه های پخش خانگی نیست.البته جدید ها فکر کنم .mpg رو به صورت مستقیم پخش میکنند(بدون نیاز به پوشه هایی که گفته شد)
ممنون از لطف شما
omid.sarmad
09-05-2008, 21:40
سلام.
احتمالا اون پوشه ها حاوی اطلاعاتی هست که قسمت نرم افزاری Vcd باید اونو بخونه و به دستگاه پخش منتقل کنه.در مورد رایت Vcd فکر می کنم امکان تغییر توش نباشه،البته تست نکردم می تونی تست کنی جوابشرو به ما هم بدی تا استفاده کنیم.
mahmoodrm
09-05-2008, 22:28
بله.ممنون.حتما این مورد رو تست میکنم و اطلاع میدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.