مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی برای php
Bill Gates
09-05-2008, 16:01
سلام
در صفحه من یک edit box به نام big وجود داره من میخوام زمانی که روی دکمه submit کلیک میشه به زبان php تست کنه که در این edit box متن وجود داره یا نه و اکر بود که به کارش ادامنه میده و اگر نبود کار رو ایست بده
:10:
peyman1987
09-05-2008, 17:12
قربونت برم يه کم سرچ کن!!!
خب بهش می گفتی دیگه عزیزم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی یادم رفت بگم:
مشکل از ایشون نیست.
این انجمن باید 1 قسمت (1 تاپیک) برای تازه کارها (البته شالی جون دیگه حسابی راه افتاده) داشته باشه، که سوالات ابتدایی رو بتونن راحت پیدا کنن
Ultimator
09-05-2008, 19:27
سلام ازونجایی که من علم غیب دارم و پیش بینی بلدم !! لیست بحث های مهم رو مینویسم ! ویرایش خواهد شد :
تست وجود متن در تکست باکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آپلود فایل در #C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش آپلود فایل با PHP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برنامه کامل آپلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توابعی برای اسکیپ کردن رشته ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جلوگیری از حملات mySql Injection و XSS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کدی برای ارور دادن هنگام مشاهده کد های html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بدست آوردن IP کاربر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انجام عملی در صورت خالی بودن متغیری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بدست آوردن طول و عرض عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بدست آردن تعداد ستون ها در mySQL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ساختار دستور for ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بدست آوردن اعداد مضرب 3 کوچکتر از 100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3 تا 3تا خواندن ستون ها در mySQL (نوع 1) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3 تا 3تا خواندن ستون ها در mySQL (نوع 2) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بک آپ گرفتن از mySQ: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بدست آوردن طول و عرض مانیتور با جاوا اسکریپت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بدست آوردن آدرس فایل در حال اجرا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بدست آردن تعداد ستون ها در mySQL همراه محدود کننده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یکی در میون عوض کردن رنگ سطر های یک جدول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خواندن محتویات یک فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمایش محتویات یک پوشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کد حذف (delete) کردن فایل ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
move کردن فایل ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انتخاب ستون ها در صورت معلوم بودن یک فیلد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بدست آوردن تعداد ستون ها در mySQL همراه با محدود کننده و ذخیره در یک متغیر PHP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نوشتن کد های جاوا اسکریپت در میان کد های PHP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بدست آوردن مجموع اعداد درون یک فیلد در mySQL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مثالی از لیست کردن موضوعات یک کتابخانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بدست آوردن Extension یک فایل از نام کاملش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تفاوت mysql_fetch_assoc و mysql_fetch_array ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ساب دومین مجازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضیح کد ساب دومین مجازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آموزش پاک کردن فیلدی از پایگاه داده، هر 15 دقیقه یک بار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قرار دادن یک رشته ی چند خطی در یک متغیر (heredoc) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مفهوم escape کردن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تست وجود رشته ای در یک رشته ی دیگر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بر طرف کردن مشکل محدودیت زمانی در کد ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بدست آوردن طول یک رشته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایجاد یک فایل با محتوای معلوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمایش عکس های ذخیره شده در پایگاه داده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تغییر نام یک فایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
افزایش خودکار یک فیلد در mySQL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
<Dog>با تشکر ویژه از مسیح ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز <Dog/>
خب من که گفتم برید انجمن رو به 4 نفر حرفه ای معرفی کنید تا سطح اینجا بره بالا تر
الان من نمی تونم اینجا سوالام رو بپرسم
معمولاً googling می کنم چون می بینم واقعاً سطحمون پایینه (شاکی نشیم دیگه! خدایی ببین چه سطحی داره این انجمن. خود من هم از همه بدتر)
Bill Gates
09-05-2008, 22:16
من تازه php شروع کردم حالا ببخشید که ابتدایی میپرسم
سوالات حرفه و حرفه اصلی من چیزه دیکه ای که نه تو گوگل هست نه تو انجمن ها ولی در زمینه کامپیوتر هستش
تشکر// :دی
میشه من هم اون سوالاتتون رو بدونم؟
شاید تونستیم با هم جوابش بدیم!
Bill Gates
09-05-2008, 22:36
بهتر ندونید :دی
چون مثل من یه جور و یه مدلی میشید که کلا بهم میریزید
peyman1987
09-05-2008, 23:15
سوال ابتدايي پرسيدن هيچ ايرادي نداره. منظور من اين بود که تکراري نپرسن.
Bill Gates
09-05-2008, 23:21
سلام
ببین بعضی موقع آدم نمی تونه یه چیزایی رو جستجو کنه چون نمودونه چیو باید سرچ کنه!
این دیگه دست آدم نیست
تشکر/
neopersia
09-05-2008, 23:54
از همه این حرفا که بگذریم یکی به من بگه این edit box اصلاً چی هست؟!
سلام به همه دوستان
چطوری باید تو تنظیمات سایتی که ساختم , عکسها به صورت اوتوماتیک به اون اندازه ای که تنظیم شده (ابعاد) دربیاد ....نه اینکه اون اندازه عکس رو پیدا و آواتور کنم.
مثلا در تنظیمات آواتور نوشتم که ابعاد 200.170 باشه ولی منظور از این عمل این بود که عکس ها در نهایت بعد از اینکه توسط شخص مورد نظر آپلود شد اینگونه باشه. نه اینکه عکس در ابتدا همین اندازه باشه.
مثلا همین فروم : هر عکسی رو که میخوایم بهش میدیم و سپس به این اندازه تبدیل میشه.(فکر کنم باید تو تنظیمات رباتهای سایت باشه) ولی نمیدونم چه جوری یا چطور؟؟؟
اگه کسی رو میشناسید که وارده بگید یا تاپیکی که دراین مورد است(من که چیزی پیدا نکردم)چون اصلا نمیدونم باید دنباله چی باید باشم)
دیگه مغزم داره ارور میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bill Gates
10-05-2008, 12:16
منظورت اینه که عکس به سایز اصلی خودش در بیاد؟
اگر منظورت اینه باید در قسمت تعیین سایز عکس اون رو برداری یعنی کدی که سایز رو تعیین میکنه برداری
تشکر//
منظورت اینه که عکس به سایز اصلی خودش در بیاد؟
اگر منظورت اینه باید در قسمت تعیین سایز عکس اون رو برداری یعنی کدی که سایز رو تعیین میکنه برداری
تشکر//
نه دوست عزیز.
یعنی سایز واقعی عکس با هر ابعادی هست رو قبول کنه ولی در موقعه بارگذاری عکس رو به اندازه دلخواد مدیر سایت در بیاره.
اگه کد رو بردارم هر کسی از نوع عکسی رو بخواد میتونه قرار بده و اصلا جالب نمیشه.یکی عکسش کوچیک و اونیکی اینقدر بزرگ میشه که باعث دیر لود شدن سایت و همینطور زشت شدن طرح سایت میشه.
:11:
Bill Gates
10-05-2008, 15:01
سلام
من یه کد خیلی ساده واسه آپلود فایل با امکان محدود کردم پسوند فایل آپلودی
خیلی ساده
تشکر//
سلام
من یه کد خیلی ساده واسه آپلود فایل با امکان محدود کردم پسوند فایل آپلودی
خیلی ساده
تشکر//
این رو می خوای یا نوشتی یا چی؟
Bill Gates
10-05-2008, 18:49
معلومه دیگه :دی
میخوام
1 کم سعی کن ببین با چیز هایی که بلدی می تونی بنویسی یا نه (می خوام برنامه نویس شی ها وگرنه کدش کاری نداره)
Bill Gates
10-05-2008, 19:54
به خودمون فشاره مغزی میاریم ببینیم میتونیم یا نه
تشکر//
Ultimator
10-05-2008, 21:47
fileupload1.postedfile.saveas(physicalpath); // dar c# ingoone ast !
neopersia
10-05-2008, 23:28
توی php هم اگه بخوایم خلاصه بگیم میشه این:
Bill Gates
11-05-2008, 21:16
سلام
این کد رو باید کجای صفحه وارد کنم؟
یه توضیحی بدید
تشکر//
قبلش 1 کم دیگه هم کد داره
باید توی 1 صفحه html که به این صفحه فرستاده میشه یه input از نوع فایل با نام form_field بذاری
بعد این رو هرجای صفحه که خواستی بنویس
تمومه
Bill Gates
11-05-2008, 22:55
tmp_name
این چیه؟
neopersia
11-05-2008, 22:58
و اینکه یادت نره حتماً اینو توی تگ فرم قرار بدی:
Bill Gates
11-05-2008, 23:00
سلام
یه توضیحی راجع به این ها بده : tmp_name / form_field / file/patch/in/server
move_uploaded_file($_FILES['form_field']['tmp_name'], 'file/path/in/server')
neopersia
11-05-2008, 23:02
tmp_name رو نباید تغییر بدی چون نام موقت فایل آپلود شده توی سرور هست
و اگه میخوای فایل با نام خودش توی سرور آپلود بشه اسم فایل رو میتونی از این برای نام فایلت استفاده کنی:
form_field هم اسم فیلدی هست که توی فرم باید فایل رو انتخاب کنه
Bill Gates
11-05-2008, 23:13
form_field همون فیلدی که توش نوشته : c:\amir\salam.dat ??
form_field اینه:
و دقیقاً همونه که شما گفتی
Bill Gates
11-05-2008, 23:19
اینو توضیح ندادین :دی :
'file/path/in/server'
معلومه دیگه
آدرس جاییه که می خوای فایلت اونجا save بشه
البته باید نام فایلت هم توش باشه که اینجوری می تونی بدست بیاریش:
neopersia
11-05-2008, 23:32
امشب همزمان داشتیم پست میزدیم یه کم موضوع قاطی پاتی شد برای همین اینو با تأخیر نوشتم!
برای آپلود فایل ما به یک فرم HTML احتیاج داریم که توش یه فیلد داشته باشه از نوع file یعنی یه چیزی شبیه این:
حالا وقتی که تو فرم بالا یه فایل انتخاب بشه و فرم سابمیت بشه فای آپلود میشه توی سرور. تو سرور فایل توی پوشه temp با یه نام موقتی که همون tmp_name باشه نگهداری میشه که اگه اسکرپت php که برای آپلود فایل نوشته شده این فایل رو جابجا نکنه پس از پایان اسکرپت اون فایل موقتی حذف میشه.
توی اسکرپت مربوطه میتونید فایل آپلود شده و اطلاعات مربوط به اونو از طریق این متغیر کنترل کنید:
اطلاعات فایل شما به صورت یک آرایه توی متغیر بالا نگهداری میشه که حاوی اینها هست:
خب حالا که فایل آپلود شده و ما نام موقت اونو میدونیم تنها کاری که باید انجام بدیم اینه که فایل رو از پوشه tmp به پوشه ای که میخوایم فایل ذخیره بشه منتقل کنیم که بهترین راه برای این کار استفاده از تابع move_uploaded_file هست
است تابع هم دو تا پارامتر میگیره پارامتر اول نام موقت فایل آپلود شده هست و پارامتر دوم مسیری هست که فایل باید به اونجا انتقال داده بشه. البته توی قسمت پارامتر دوم باید نام فایل رو هم مشخص کنی. مثلاً کد زیر فایل آپلود شده رو توی پوشه ای که اسکرپت اجرا میشه و با نامی که فایل توی کامپیوتر کاربر داره ذخیره میکنه:
Bill Gates
11-05-2008, 23:55
سلام
من که نتونستم آخر جمو جورش کنم
اگر زحمتی نیست اجراییش رو برام بزار
تشکر//
neopersia
12-05-2008, 00:02
سلام
من که نتونستم آخر جمو جورش کنم
اگر زحمتی نیست اجراییش رو برام بزار
تشکر//
من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
اگه نتونستی درستش کنی آدرسی رو که میخوای فایل تو سرورت ذخیره بشه بزار به همراه نام فیلدی که میخوای فایل رو بگیره تا برات بنویسم
راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم. متد فرمی که فایل آپلود میکنه باید post باشه یعنی اینجوری«
Bill Gates
12-05-2008, 12:05
آدرسی که میخوام فایل در اون باشه : فولدر amir
نام فیلد : iran
اگه زحمتش رو بکشی میمنون میشم
تشکر//
neopersia
12-05-2008, 16:01
این یک اسکرپت ساده آپلود فایل هست که فایل شما رو آپلود میکنه توی پوشه amir
در صورتی هم که فایلی با نام فایل فعلی وجود داشته باشه به جای اینکه فایل جدید رو جانشین فایل قبلی کنه اسم فایل جدید رو تغییر میده
این فایل upload.php:
و اینم کدهای مربوط به فرم آپلود فایل هست:
neopersia
12-05-2008, 16:13
البته میشه امکانات دیگه ای هم به این فایل اضافه کرد که بستگی به خودتون داره چون این فقط یه مثاله
مثلاً میتونید سایز فایل رو چک کنید و محدودیت برای سایز در نظر بگیرید و همینطور ارورهاشو طوری که میخواید نمایش داده بشه تنظیم کنید و یا محدودیت بزارید برای نوع فایلهایی که میشه آپلود کرد و...
Bill Gates
12-05-2008, 16:59
سلام
مرسی کارم راه افتاد
من یه کدی میخوام که نزاره کدهای html یا php موقع ثبت وارد بانک بشه یا نمایش داده بشه باید چیکار کنم نمایشش رو بگید هم مشکلم حل میشه
neopersia
12-05-2008, 18:15
ببین کدوم یکی از این توابع به دردت میخوره:
Bill Gates
12-05-2008, 18:55
سلام
من تازه php شروع کردم این تگ ها رو کجا وارد کنم؟!
تشکر//
Bill Gates
12-05-2008, 19:14
حالا این تابع ها رو کجاش وارد کنم؟؟ ( این کد من هستش ) :13:
توی این که شما نوشتی اصلاً نمیشه SQL Injection انجام داد چون این بخش نمایش هست
شما باید توی بخش گرفتن اطلاعات و ثبتشون این کار رو بکنی
البته اگر می خوای همین کار رو بکنی باید به جای:
بنویسی:
Bill Gates
12-05-2008, 19:57
خوب در ثبت کجاش وارد کنم؟
تشکر//
در ثبت مثلاً داری:
باید به این تغییرش بدی:
که هم جلوی SQL Injection رو بگیری و هم جلوی XSS رو
Bill Gates
12-05-2008, 23:39
سلام
این کد اصلا دیگه ثبت نمیکنه چیزی رو که میخوام یه متن ساده بدن کد html رئ ثبت نمیکنه
کد ثبت من اینه :
چیکارش کنم؟
</div>
neopersia
12-05-2008, 23:49
توی کدهایی که مسیح داد کاراکترهای خاص استفاده شده توی تگهای html تبدیل میشن به معادل html اونا که دیگه خاصیت ساختن المنتهای html ندارن مثلا < تبدیل میشه به >
ولی اگه میخوای کلاً هیچ تگی وارد دیتابیس نشه میتونی متن مورد نظرت رو قبل از ورود به دیتابیس با استفاده از تابع strip_tags تصفیه کن تا همه تگهای موجود توی اون حذف بشه
اینم آدرس توضیحات این تابع توی منوال php که نکته پیچیده ای هم نداره:
فقط بعد از تصفیه کردن تگها نکات امنیتی رو فراموش نکن. همون چیزایی که مسیح تو پستهای قبلی نوشت اگه درست استفاده کنی کافیه
Bill Gates
13-05-2008, 00:04
من که کلی قاطی کردم
اگر میشه به زبان شیرین فارسی منو کمک کنید خیلی مهمه
چیکار کنم که html وارد بانک نشه یا هرچیز مخرب؟!
تشکر//
neopersia
13-05-2008, 00:24
شما یه چیزی رو مشخص کن
نمیخوای اصلاً هیچ تگ html ی وارد دیتابیس بشه
یا نه
میخوای کاربرها هرچی خواستن بنویسن ولی برای صفحه شما مشکلی پیش نیاره و کدهاشون قابلین اجرا شدن نداشته باشه؟
Bill Gates
13-05-2008, 12:06
سلام
در بانک ثبت نشه هم رازی هستم ولی حالا اگر اونجور هم بگید مشکلی ندارم که نمایش داده نشه
تشکر//
Bill Gates
13-05-2008, 14:26
سلام
از همگی عذر میخوام من تو یه جایی اشتباه میکردم هم در ثبت هم در نمایش
حالا اگر بخوام کاری کنم که کد های html در صورت تشخیص در بانک ثبت نشه و یه عکل دیگه صورت بگیره باید چه کنم؟
Bill Gates
13-05-2008, 18:28
کسی نیست راهنمایی کنه؟!
تشکر//
باید با عبارات با قاعده، تشخیص بدی که تگ html وجود داره و اگر بود ارور بدی.
ولی خدایی الان وقت ندارم که کد بدم.
ایشالا بچه ها کمکت می کنند.
Regular Expressions
Bill Gates
13-05-2008, 18:55
با دستور if انجام میشه؟
$text همون مقدار موجود در textarea هستش
بیا آقا، فقط بخاطر تو:
Bill Gates
13-05-2008, 23:34
سلام
کد کار نکردش
یعنی کد html رو ثبت میکنه و پیغام thank you ]م میده
چیکار کنم؟؟!
دست همگی طلا یه کمکی کنید حالا :دی
تشکر//
(آقا آواتورت قشنگ شده، فقط گوشه اش 1 مشکلی داره)
شما کد html ی که بهش دادی رو به من بده تا مشکل رو پیدا کنم
Bill Gates
14-05-2008, 13:14
سلام
ممنون dogtag جون :دی
وقتی رفتم خونه واست کد رو میزارم اینجا
تشکر//
Bill Gates
14-05-2008, 22:39
سلام
من چطور میتونم ip کاربر رو بگیرم و اون رو در یک متغیر بزارم
تشکر//
Bill Gates
15-05-2008, 12:18
مرسی بابت کد دستت درد نکنه
بازم اگر سوالی داشتم همینجا میپرسم
تشکر//
Bill Gates
15-05-2008, 12:27
سلام
من میخوام یه کد جاوا در یک متغیر در php قرار بدم باید چه کنم؟
تشکر//
mashaheeer
15-05-2008, 12:48
البته اگه منظورت رو درست فهميده باشم.
neopersia
15-05-2008, 15:59
سلام
من میخوام یه کد جاوا در یک متغیر در php قرار بدم باید چه کنم؟
تشکر//
جاوا!!؟ اگه ما که مثلاً برنامه نویس وب هستیم به جاوا اسکرپت بگیم جاوا تکلیف بقیه دیگه مشخصه!
شاید منظورشون یه اپلت جاوا بوده
یه کم صمیمی تر رفتار بشه بهتره!
(به دل نگیرید)
Bill Gates
15-05-2008, 18:04
بابا حالا یه چیزی پروندیم
ببخشید مارو :دی
خودمون جدا از این کد یه کد دیگه نوشتم
تشکر//
Bill Gates
15-05-2008, 22:10
سلام
سایت farsnews.com از چه روشی در گالری عکس خودش استفاده میکنه هم در ثبت هم در نمایش؟!!
تشکر//
دقیقاً کدوم قسمتش؟
من که چیز عجیب یا روش جدیدی نمی بینم
لطفاً من رو روشن کن (حل (hol) جواب نمیده!)
neopersia
16-05-2008, 02:29
شاید منظورشون یه اپلت جاوا بوده
یه کم صمیمی تر رفتار بشه بهتره!
(به دل نگیرید)
بابا حالا یه چیزی پروندیم
ببخشید مارو :دی
خودمون جدا از این کد یه کد دیگه نوشتم
تشکر//
من منظور خاصی نداشتم فقط میگم بهتره ما که فرق این دو تا رو بهتر از بقیه میدونیم از کلمات درست استفاده کنیم تا لااقل وقتی یکی که وارد نیست میاد اینا رو میخونه دچار اشتباه نشه
سلام
سایت farsnews.com از چه روشی در گالری عکس خودش استفاده میکنه هم در ثبت هم در نمایش؟!!
تشکر//
این سوال خیلی مبهم طرح شده!
Bill Gates
16-05-2008, 12:25
یعنی که در هنگام ثبت عکس چطور تعداد رو تعیین میکنه؟
یعنی از قبل 30 تا فیلد تعیین میکنه ؟
هنگام ثبت رو میخوام بدونم چه میکنه!
تشکر//
باز هم منظورت رو نفهمیدم
آخه تعیین تعداد نمی خواد
یکی یکی کار می کنی دیگه!
Bill Gates
16-05-2008, 12:48
یعنی چی که یکی یکی کار میکنه؟؟
یعنی موقع ثبت چه چیز هایی رو درخواست میکنه؟!
تشکر//
خب عکس رو درخواست می کنه دیگه
جداً نمی فهمم چی میگی
شما procedure ی که خودت فکر می کنی انجام میشه رو بگو تا من بفهمم چی میگی
Bill Gates
16-05-2008, 13:11
ببین من فکر میکنم این در هنگام ثبت یکی عنوان گالری و نام ارسال کننده و تاریخ ثبت و در اینجا موندم که چجوری داره عکس رو ثبت میکنه به هر تعدادی که میخواد
یعنی از قبل فیلد تعیین میکنه مثلا 25 تا؟؟ یا چیزه دیگه؟
از این ساده تر؟ :دی
تشکر//
میشه 1 لینک بدی به اون صفحه ای که عکس ها رو می گیره
Bill Gates
16-05-2008, 13:24
این آدرس یکی از گالری هاش :
که با این کاری ندارم
این آدرس زیر رو میگم ( واسه نمایش هستش )
تشکر//
Service Unavailable
لینک مشکل داره
Bill Gates
16-05-2008, 13:35
مدتی بعد وارد بشو الان مشکل پیدا کرده
راستی اگر بخوام ببینم که در یکی از فیلد ها به نام text خالی هست در بانک و عملی انجام بشه درسته کد زیرم؟
Bill Gates
16-05-2008, 13:36
راستی این سایتی که دادم رو تا یک ساعت دیگه برو
تشکر// چون خیلی مهم
آره ولی تابع آماده هم براش داریم:
Bill Gates
16-05-2008, 15:33
سلام
من اگر بخوام که width یک عکس رو در یک متغیر قرار بدم باید چیکار کنم؟ چه کدی هست؟
تشکر//
width رو داری و می خوای روش اعمال کنی یا می خوای width ش رو به دست بیاری؟
Bill Gates
16-05-2008, 15:43
ببین اعمال رو خودم درست میکنم :دی
الان فقط میخوام width رو بگیره و در یک متغیر قرار بده همین :دی
تشکر//
Bill Gates
16-05-2008, 16:05
دستت درد نکنه dogtag جــــون :دی
تشکر//
Bill Gates
16-05-2008, 16:33
سلام
آقا مشکل ثبت من حل شده واسه گالری فقط من حالا در نمایش مشکل دارم
اون آدرسی که صفحه قبل دادم رو به جای .net بکون .com میری داخل
ببین در نمایش چیکار کرده؟!
خیلی مهم تشکر//
توی
که خیلی راحته
با اون عدد ها مثلاً می تونی 1 عملیات SELECT رو برای mySQL انجام بدی و آدرس عکس رو که در DataBaseت هست بگیری و توی اون border آدرس عکس رو بذاری توی کد < img >
برای
هم میشه از یه for توی به for دیگه
با اولی می تونی کد های tr جدول رو درست کنی و با دومی td های جدول رو درست کنی و عکس ها رو بچسبونی (مثلاً با همون SELECT)
اگر توضیح ها کافی نبود بگو 1 کاری اش بکنم
Bill Gates
16-05-2008, 23:03
سلام
مشکل من اصلا یه چیز دیگه بود :دی
ولی با کمک این انجمن ( انجمن ها نه قالب این انجمن ) که به صورت تصادفی داشتم صفحه رو عوض میکردم به یه چیز بر خوردم که حل شد
تشکر//
Bill Gates
16-05-2008, 23:18
سلام
اگر بخوام بگم که هر 3تایی که نمایش داد این کار رو بکون باید از چه کدی استفاده کنم؟
تشکر//
خب شما که هنوز بهمون نگفتی اون چیزی که پیدا کردی چی بوده تا ما بگیم چجوری می تونی بعد از 3 تا اون کار رو بکنی!
Bill Gates
17-05-2008, 12:09
من معمولا سوالام رو مستقیما نمیپرسم :دی
این لینک. نگاه کن : showthread.php?t=218922&page=10
این صفحه 10 رو باز میکنه من فقط خواستم بدونم چطور دوتا یا چندتا مقدارو از لینک بگیرم که قهمیدم با & میشه و باهاش طریق نمایش رو حل کردم
تشکر//
حالا با توجه به این پست آخر، پست 88 تت رو توضیح بده
Bill Gates
17-05-2008, 12:28
یعنی مثلا از بانک 3 تا ستون رو باز میکنم و موقعی که چهارمین میخواد نشود داده بشه کاری که من میخوام ( حالا هرچی ) انجام بشه
تشکر//
تعداد ستون هات رو بگیر :
با PHP تقسیم بر 3 کن و intval ش کن + 1
این میشه تعداد دفعه هایی که باید اون رو توی یه for بذاری و از 0 تا اون عدد 3 تا 3 تا انتخاب کنی
اگر نتونستی کد رو بنویسی بگو تا برات بنویسم
البته الان نه (فردا دیف 2 دارم. 2 روز بعدش هم گست داگ (گسسته)) انقدر هم روی 1 کد کار کردم که کله ام داره صدای جوجه می ده!
Bill Gates
17-05-2008, 12:41
من هنوز با for آشنایی ندارم اگر کارشم بگی دستت طلا
کد هم بنویس :دی ( اگر خسته نمیشی )
تشکر//
شما هنوز for رو نمی شناسی؟!؟!
پس چجوری داری سایت طراحی می کنی؟
نوشتنش رو هم قول نمی دم ولی سعی می کنم تا امشب بنویسم
کار سختی نیست ولی وقتی سرت درد می کنه نمی تونی درست ماجرا رو آنالیز کنی و درصد سوتی می ره بالا (نزدیک 100%)
Bill Gates
17-05-2008, 13:46
آقا شما ببخش
من for رو نمیدونم شما یه توضیحی بده
من زبنون برنامه نویسی وب رو تازه شروع کردم کار قبلیم برنامه نویسی ویندوز بوده :دی
حالا شما یه توضیحی بدی ممنون میشم
آخه توی ویندوز هم for داریم
توی for حداکثر می تونی 3 تا عبارت بنویسی که با ; جدا شده باشند
اولی یه متغیر از عددی رو تعریف می کنه که می تونی مساوی صفر یا هر عدد دیگه قرار بدی
دومی می گه تا وقتی که به این دومی نرسیدی مثلاً $i < 100 کار رو ادامه بده
سومی هم می گه که بعد از هر بار انجام کار یه کاری روی اون متغیر عددی انجام بشه
بعد جلوش یه { می ذاری و کار هایی که می خواد انجام بشه رو می نویسی و }
همین
توی PHP Manual توضیح بهتر داره
Bill Gates
17-05-2008, 14:25
کد اینکه از 3تا بیشتر شد این رو بزنه رو ههم یه جور دیگه ساختم
تشکر//
Bill Gates
17-05-2008, 18:15
سلام
من یه کدی میخوام که اعداد ضریب 3 رو در یک متغیر قرار بده
تشکر//
سلام
من یه کدی میخوام که اعداد ضریب 3 رو در یک متغیر قرار بده
تشکر//
من 1 ساعت روضه خوندم که چی بشه؟
این مضارب 3 کمتر از 100 رو چاپ می کنه
اگر پست من رو نفهمیده بودی، بهتر بود بگی نفهمیدم
(ببخشید که بد اخلاغ شدم. 1 کم اوضاع خرابه :41:)
Bill Gates
17-05-2008, 22:13
خوب من منظروم این نبود مسیح جان
هوا هم گرم زود آدم عصبانی میشه
حالا یه جور دیگه میگم
من یه کدی میخوام که هر 3تایی که از بانک نمایش میده یه عملی انجام بشه حالا هرچی
این با اونی که قبلا پرسیدم فرق داره
تشکر//
neopersia
18-05-2008, 00:04
اگه اشتباه نکنم فهمیدم چی میخوای
فرض کنیم برای fetch کردن داده های گرفته شده از دیتابیس از یه حلقه while استفاده کنیم:
به قول طرف : "می خوای اذیت کنی؟!"
نمی دونم می خوای چی بگی ولی بذار فردا. شاید حالم بهتر شد
سرم درد می کند از بس می نویسم و زحمتم به چشم نمی آید (منظورم انجمن نیست ها. کلی PHP نوشتم ولی آخرش به نظر خیلی ساده میاد و طرفم فکر می کنه که هیچ کاری نکردم و پول درست و حسابی نمی ده)
باز هم neopersia به داد ما رسید
دستت طلا
Ultimator
18-05-2008, 01:35
سرم درد می کند از بس می نویسم و زحمتم به چشم نمی آید (منظورم انجمن نیست ها. کلی PHP نوشتم ولی آخرش به نظر خیلی ساده میاد و طرفم فکر می کنه که هیچ کاری نکردم و پول درست و حسابی نمی ده)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باز ازین حرفا زدی ؟! بنویس اعتراض نکن ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bill Gates
18-05-2008, 13:14
دست همتون درد نکنه که مشکلم رو حله حل کردید تشکر//
Bill Gates
18-05-2008, 19:05
سلام
من کدی که در پنل مدیریت بعضی سایت ها وجود داره و از اون طریق میتونند از کنترل پنل از دیتا بیش بک آپ بگیرن رو میخوام
تشکر//
الان نمی دونم ولی حتماً اگر وقت کنم برات پیداش می کنم
ولی با یه دستور 1 خطی، می شد اگر اشتباه نکنم
قبلاً 1 بار دیدم
نیما جان، شرمنده که اونها رو گفتم ولی اون + فشار امتحان + گیر اطرافیان + ... = دیوانگی!
Bill Gates
19-05-2008, 12:21
سلام
اشکالی نداره هر موقع تونستی بزار ولی یادت نره خودم یه یاد آوری میکنم چند روز دیگه
تشکر//
برای بک آپ گرفتن:
برای برگرداندن:
و اگر بخوای با کامند پرامپت کار کنی:
Bill Gates
19-05-2008, 13:49
یعنی این کد از بانک من بک آپ کامل میگیره ؟
دستت طلا
تشکر//
باید برای تک تک جدول ها این کار رو بکنی
خواهش می شود
Ultimator
19-05-2008, 14:34
احیانا یه چیزی تو این مایه ها ندارین شما ؟ :21:
نمی دونم جون تو. تازه دارم for dummies رو می خونم (البته وقت اصلاً ندارم)
Bill Gates
19-05-2008, 19:21
سلام
من اگر بخوام از کامپیوتر پرینت بگیرم کد php اون چیـــه؟
تشکر//
از شما بعید بود!
PHP زبون Server Side
با JavaScript میشه فکر کنم هم دستورش همون print باشه. دقیقاً یادم نیست.
Bill Gates
19-05-2008, 20:07
سلام
جاوا رو میدونم :دی
بعید بود چیه php رو میخوام این که بعید نبود :دی
تشکر//
neopersia
19-05-2008, 20:11
اگه اشتباه نکنم با یکی از اکستنشنهای php میشه مطالب مورد نظر رو با اسکرپت فرستاد به پرینتر سرور تا پرینت بشه
ولی این اکستنشن به صورت پیش فرض نصب نیست ببین اگه به دردت میخوره بگردم پیداش کنم ببینم اسمش چیه
Bill Gates
19-05-2008, 20:46
سلام
این مشکلم رو حل کردم
حالا یه کد میخواستم که بتونه سایز صفحه رو بدست بیاره مثلا : 800x600 یا هر چی دیگه
تشکر//
توی جاوا اسکریپت که اینه:
ولی PHP نمی دونم داره یا نه.
neopersia
19-05-2008, 22:35
نه مسیح جان این یکی دیگه php نداره همونی که نوشتی درسته
Bill Gates
20-05-2008, 11:37
پس یعنی خلاصه یه محدودیتی تو این php پیدا شد؟!!
یعنی هیچ راهی نداره؟
تشکر//
Bill Gates
20-05-2008, 12:49
سلام
یه کد خیلی ساده میخواستم
نام فایل صفحه ای که در ان هستیم رو در یک متغیر قرار بده
و یه چیز دیگه اونم اینه که من اگر بخوام چندتا ف ی ل ت ر انجام بدم باید چه کنم مثلا میگیم : WHERE id LIKE 1 حالا من میخوام هم آیدی اینکارو کنم و هم model باید چه کنم؟
WHERE model LIKE 2
WHERE id LIKE 1
.این دو رو بخوام با هم مخلوط کنم باید چه کدی وارد کنم؟
تشکر//
تشکر//
مثل این می مونه که به سایت یاهو بگی بره برات نون بگیره!
اون دو خطی رو که نوشتی بکن 1 خط و به جای Where دوم از And استفاده کن
neopersia
20-05-2008, 18:24
پس یعنی خلاصه یه محدودیتی تو این php پیدا شد؟!!
یعنی هیچ راهی نداره؟
تشکر//
تا شما محدودیت به چی بگی
مثلاً اگه بگی یه ماشین تو سرعت محدودیتش 200 کیلومتر در ساعت هست قیاس درستیه ولی نمیتونی بگی فلان ماشین تو شنا کردن محدودیت داره!
آخه مگه php یا هر زبون سرور ساید دیگه ای به کامپیوتر کاربرش دسترسی داره که بتونه اندازه صفحه رو تشخیص بده؟
یه کد خیلی ساده میخواستم
نام فایل صفحه ای که در ان هستیم رو در یک متغیر قرار بده
آدرس فایل فعلی رو دو جور میتونی به دست بیاری
اول با استفاده از این متغیر:
که آدرس فایلی رو که اسکرپت ازش اجرا میشه نسبت به دایرکتوری ریشه سایت برمیگردونه
روش دوم با این کد:
که آدرس مطلق فایلی رو که اسکرپت داره ازش اجرا میشه توی سرور بر میگردونه
Bill Gates
20-05-2008, 18:35
مثل این می مونه که به سایت یاهو بگی بره برات نون بگیره!
این یــــعنی چی؟
سلام
من یه کدی میخواستم که بره در بانک محتوای یک متغیر به نام $salam رو پیدا کنه و اگر در بانک بود یه عملی انجام بشه
تشکر// :10:
همون مثال neopersia جان بهتر بود
(منظورم این بود که طرف کارش این نیست ولی خیلی کارهای دیگه میتونه انجام بده)
متغیر تو بانک؟
منظورت رو روشن تر بگو
منظورت اسم 1 فیلد ه؟ یا محتواش؟
Ultimator
20-05-2008, 18:45
من یه کدی میخواستم که بره در بانک محتوای یک متغیر به نام $salam رو پیدا کنه و اگر در بانک بود یه عملی انجام بشه// :10:
یه select اینشکلی میشه :
این یه عدد برمیگردونه اگه فیلد یونیک باشه یا صفر میده یا یک
Bill Gates
20-05-2008, 20:51
خوب یکم راجع به این کد توضیح بده؟ متغیر $salam در کجا استفاده شده؟ و ...
تشکر//
(منظورم این بود که طرف کارش این نیست ولی خیلی کارهای دیگه میتونه انجام بده)
خوب این چه ربطی به موضوع داشت؟
عزیز، جواب من رو بده
متغیر دیگه صیغه شماره چنده؟
Bill Gates
20-05-2008, 22:57
هیچی مشکلم حل شد
( خیلی الانا عصبانی هستی )
تشکر//
Bill Gates
21-05-2008, 09:10
پرتال مامبو چطور فایل متنی رو به pdf تبدیل میکنه یعنی اخبار سایت رو میتونه به صورت pdf بیرون بده
کدی داره؟؟
تشکر//
یه اکستنشن داریم مخصوص همین کار
یه روش دیگه هم اینه که بفرستی اش به یکی از سایت هایی که تبدیل می کنند و نتیجه رو نشون بدی
در کل معمولاً روی هاست ها جواب نمیده
Bill Gates
21-05-2008, 10:31
یه اکستنشن داریم مخصوص همین کار
خوب میشه بزاری :دی
تشکر//
باید این رو دانلود کنی:
و بعدش هم این رو مطالعه کن:
Bill Gates
21-05-2008, 12:18
سلام
بعضی سایت ها رو دیدی که در جدولی که نمایش مدین هر یه ردیف در میان رنگ ردیف پر رنگ میشه یعنی به صورت زیر :
کمرنگ
پر رنگ
کمرنگ
پر رنگ
این از چه کدی استفاده میکند؟
تشکر//
همون قضیه زوج و فرد ه
اگر زوج بود رنگ پشت رو می کنن کمرنگ و اگر فرد بود، می کنند پر رنگ
اگر نمی دونی چجوری رنگ رو عوض می کنند، به neopersia بگو 1 کلاس html برات بذاره
زوج و فرد هم که به تازگی بحثش بود
Bill Gates
21-05-2008, 13:57
بابا دستت درد نکنه مارو اینقدر خنگ گیر اوردی؟؟
html که بلدم 4سال هم که بلدم
م...
تشکر//
Bill Gates
21-05-2008, 17:32
حلــــــــه دستت طلا
تشکر//
neopersia
21-05-2008, 18:24
درسته با زبانهای سمت سرور + html میشه رنگ زمینه سطرهای جدول رو تغییر داد ولی من خودم بیشتر ترجیح میدم با جاوا اسکرپت این کار بکنم.
اینجوری کد Php هم سبک تر میشه و هم خلوت تر. در حقیقت کار سرور رو میندازم رو دوش مرورگر.
البته در صورتی که این رنگ جدولها خیلی مهم باشه بهتره از همون php استفاده کنی
خواهش می کنم
خدمت از ماست
آقا ما خیلی به شما بدهکاریم ها.
جداً اگر نبودی، داینامیک رو زمین می موند.
خوبه که شما تشنه یادگیری هستی و سوال می پرسی.
درسته با زبانهای سمت سرور + html میشه رنگ زمینه سطرهای جدول رو تغییر داد ولی من خودم بیشتر ترجیح میدم با جاوا اسکرپت این کار بکنم.
اینجوری کد Php هم سبک تر میشه و هم خلوت تر. در حقیقت کار سرور رو میندازم رو دوش مرورگر.
البته در صورتی که این رنگ جدولها خیلی مهم باشه بهتره از همون php استفاده کنی
اون هم میشه ولی باید ما که حرفه ای هستیم، کد هامون رو جوری بنویسیم که اگر جاوا اسکریپت طرف غیر فعال بود، هم جواب بده
neopersia
21-05-2008, 19:00
برای همین گفتم کدهای مهم رو نباید با جاوا اسکرپت بنویسیم
البته طبق آماری که من از بازدید کنندگان خودم دارم چیزی بالای نود و سه چهار درصد جاوا اسکرپتشون فعال بود
Bill Gates
21-05-2008, 23:39
خوب همون 7 درصد کار خودشونو میکنن اومدو بین این 7درصد چندتا آدم تبلیغاتی بودن بجای تبلیغ مثبت میرن تبلیغ منفی میکنن من استفاده از جاوا رو یکم چیز میدونم - جاهای مهم رو به نظرم در php همون php استفاده بشه بهتره
تشکر//
کاملاً تایید میشه
آقا ببخشید، نفهمیدم کی 500 پست ه شدی!
پروفشنال شدنت رو تبریک می گم
Bill Gates
22-05-2008, 10:37
تشکررررر میکنیمممممم :دی
خوب اینقدر سوال کردم اینجا که دیگه نه چیزی یادم میاد نه چیزی یهو 500 به بالا شد :دی
شب میایم یه سری سوال دارم میپرسم
تشکر// دست همتون درد نکنه
Bill Gates
22-05-2008, 19:11
سلام
من یه کدی میخوام که در یک فایل متنی به نام salam.txt هرچی که میخوام رو وارد کنه
تشکر//
Bill Gates
22-05-2008, 19:15
ههممممم ؟؟؟ استاد داگی شما در مدرسه هوانگهو هم درس سرعت عمل گرفتید؟ نپرسیده زدی رو هوا :دی
تشکر//
خواهش میشه
ما در خدمت کسانی هستیم که تشنه یادگیری هستند.
Bill Gates
22-05-2008, 19:59
دستت بازم ندرده :دی
استاد داگی واست تا شنبه یکشنه یه خبری دارم :دی از الان به فکرش باش
تشکر// با پخ بهت میگم
من در خدمتم فقط پول زیاد میگیرم ها :دی
شوخی کردم. من هر کاری برات می کنم.
منتظرم
Bill Gates
22-05-2008, 20:14
کار نیست - یه بازده ای از منه میخوام ببینم استاد داگی رازی هست یا خیر :دی
تشکر//
خوشحال می شم ببینم جواب های مختصرم برای شما مفید بوده
شدیداً منتظرم
Bill Gates
22-05-2008, 20:30
به احتمال زیاد زودتر میشه :دی شاید فردا شب شاید امشب
تشکر// یه چیزایی هم هست بهت میگم :دی
تشکر//
Ultimator
22-05-2008, 21:15
به احتمال زیاد زودتر میشه :دی شاید فردا شب شاید امشبشما چقدر از اسمایل استفاده میکنید !!
دوساعت داشتم فکر میکردم این :دی چه نقشی در جمله داره !! دی شاید یعنی چی ؟!!
الان فهمیدم مثل بقیست !!
راستی تیکه ی منو میای ؟ پخ ؟
من هم از وقتی با فروم آشنا شدم دارم سعی می کنم :دی رو از زوایای مختلف نگاه کنم که شبیه چه جور اسمایلیه!
یه چیزی تو مایه های همین هم تو فروم های انگلیسی است که اون رو هم نفهمیدم.
برای انحراف پوزش می خوام.
( حالا که بحث منحرف کردن شد، بذارین همتون رو منحرف کنم: )
Come in here dear boy have a cigar
You gonna go far
You never gonna die
...
ببخشید
Bill Gates
22-05-2008, 21:25
منم واسه انحراف عذر میخوام
بابا تو یاهو :D چیه؟ طرف میخنده با دندوناش معلوم میشه این D فارسی مینویسیم :دی
پـــــــــــــــــــخ ( حالتو میگیرم از این به بعد هم استفاده میکنم ) پـــــــــــــــــــــــخ
آقا من چطور میتونم محتوای فولدر amir رو نشون بدم؟ یا در یک متغیر بزارم؟
این به کارت میاد؟
Bill Gates
22-05-2008, 21:56
چی بگم؟ بازم دستت درد نکنه شدیدا کار کرد و به کارم اومد
تشکرررررر//:دی
خواهش میشه.
اگر بخوای رمز موفقیتم رو بهت میگم.
Bill Gates
22-05-2008, 22:15
ها؟ چی؟ من؟ تو؟ کی؟ اینجا؟ بگو؟ واسه چی؟ چندتا؟ چقدر؟؟ بگو بگو
تشکر//
Ultimator
22-05-2008, 22:27
حالا که بحث کل شد
ببین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنطق رو میبینی ؟؟ همه چیز اصولی خداییش حال نمیکنی کد باهات لاو میترکونه حرف میزنه واست !!
البته این همه ی اطلاعات فایل رو توش برمیگردونه اه getfileinfo اول رو نذاریم فایل رو بصورت یک شیء بر میگردونه میشه باهاش نیمرو درست کرد :شهریور !!
اگه میگی کدش بلنده با کوتاهی بیشتر حال میکنی یه Imports My.Computer.FileSystem یا using ... (در سی شارپ ) میذاریم دیگه نمیخاد هیچ جا بنویسیش !
ضمنا این php ی که نوشتی اصلا توش . ( دات ) نداشت !! هرچی تعداد دات در یه زبونی بیشتر باشه با کلاس تره !! ( واسه همین کد رو کامل نوشتم دراز تر شه !! )
اگه بهت بگن opendir کجاست چی میگی ؟
اگه از من بپرسن مثلا متد فایل اینفو کجاست میگم نیم اسپیس my - نیم اسپیس computer - کلاس فایل سیستم - متد fileinfo
البته اینها همش از نظر با کلاس و خوشگل بودن زبانه و هیچ ارزش علمی ای نداره !!
Bill Gates
22-05-2008, 22:31
مثل رعایت نکردن اصول در کتاب نویسی هستش
که برای اینکه طرف خسته نشه یه استراحتی میدن با عکس قرار دادن در صفحه و رنگی کردن
ولی این بکوب نوشت و رفت و زدو خردو برد :دی
از زبون شلوغ خوشم نماید
Ultimator
22-05-2008, 22:40
این همونه گفتم که !
حالا چی ؟!
اصولی بودن اینی که میگی نیست ! ههه !!
Bill Gates
22-05-2008, 22:43
رنگاش کـــــو ؟ چرا این انجمن Asp.net تگشو نداره؟ :دی Asp.net هم خوب من که نگفتم بده
استاد داگی این کد بک آپ گیری از بانک رو یه بار مرور کن چون هر کاری میخوام کنم که بگیره نمیگیره!
تشکر//
Ultimator
22-05-2008, 22:48
رنگاش کـــــو ؟ چرا این انجمن Asp.net تگشو نداره؟ :دی Asp.net هم خوب من که نگفتم بده
استاد داگی این کد بک آپ گیری از بانک رو یه بار مرور کن چون هر کاری میخوام کنم که بگیره نمیگیره!
تشکر//
از ویژوال استودیو کپی کنم رنگی میشه اینو با دست نوشتم !! :31:( : شهریور !!)
چون اینجا همه بی کلاسن asp.net رو رنگی نمیکنن !
ولی حدا دقت کردی PHP با کلی رنگی منگی کردن خوندنش سخته ولی خوانایی کدهای دات نت فوق العاده است
تازه تو بگو کیه که اهمیت بده !! :31::46::21:
هیچ کدومشون بد نیستن بستگی به مرام و معرفت نویسندش داره !! :20:
راستی دقت کردی من با دوچرخه دارم وسط تاپیکتون راه میرم ؟! شرمنده حواسم نبود اسم تاپیک و محتواش چیه !! :31:
راستی برای بک آپ یه کدی دیدم اگه پیداش کردم مینویسم واست
Bill Gates
22-05-2008, 23:02
بابا من نه میگم بده نه میگم خوب :دی
هر کی یه جور دوست داره - چون شروع من با php بوده خوب عادت دیگه کاریش نمیشه کرد
کد رو شما یا استاد داگی دارید بزارید
تشکر//
ها؟ چی؟ من؟ تو؟ کی؟ اینجا؟ بگو؟ واسه چی؟ چندتا؟ چقدر؟؟ بگو بگو
تشکر//
رمز موفقیت من اینه : (فقط به کسی نگو)
AG4a5ejes5j5aad678
:خرداد
نه، جداً شما PHP Manual رو یه دانلودی بکن، از همه عالم بی نیاز میشی
--
اون بک آپ رو هم نگاه می کنم. چشم.
--
نیما، من خواستم یه بحث جانانه بکنم که موافقت نشد.
ولی بذار بگم:
1- من قدرت .Net رو درک کردم ولی اون فقط OOP ه. یعنی شما محکومی که شیء گرا کار کنی.
اما در PHP تصمیم با خودته. شیئی کار می کنیم خدا.
2- ما یه PHP Manual داریم که شما خودت رو هم بکشی نمی تونی همچین چیزی داشته باشی.
طرف خودش رو کشته رفته MSDN نوشته ، چند گیگابایت. ولی 1 مطلب هم نمیشه از توش در آورد.
3- ما Highlight داریم خدا. شما اگر بخواین همچین چیزی داشته باشین باید کلی بد بختی بکشین. این VS تون هم فوقش با 3 رنگ نشون میده.
4-
اگه بهت بگن opendir کجاست چی میگی ؟
یکی دیگه از خوبی های PHP!
هیچکس نمیگه opendir کجاست چون مستقیماً جلوی دسته ولی شما اگر بخواین یه ------ ساده بگیرید باید چی کار کنین؟
(فکر کنم این بود: convert.string.------_encode ببخشید که دقیق یادم نیست)
خب حالا من یه مبتدی، می خوام از یه stringم بیام ------ بگیرم. باید از کجا بفهمم که کجاست؟
یا بخوام آموزش بدم. همه اش باید بگم فلان چیز فلان جاست!
5- انقدر VS میاد کار رو راحت می کنه که طرف حتی احساس نمی کنه که به یادگیری html نیاز داره. خدا نکنه واسه طرف یه کار JS ی پیش بیاد. دیگه بد بخت میشه.
البته من هم می تونیم یه همچین چیزی برای PHP بنویسم و کد های آماده که یه تغییر کوچیم می خوان رو بگم Drag & Drop کنید تو برنامه تون. اگر وقت + حال داشته باشم می نویسمش.
6- ...
بی خیال دیگه خسته شدم. به غریتم بر خوردخ بود!
چون جمعون صمیمیه همه رو گفتم که بتونیم به زبون هم گیر ندیم. زشته فردا یه نفر بیاد پست هامون رو پاک کنه.
--
راستی نیما چرا تو "کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند" کنار اسمت یه "+" هست؟
Ultimator
22-05-2008, 23:17
رمز موفقیت من اینه : (فقط به کسی نگو)
AG4a5ejes5j5aad678
:خرداد
نه، جداً شما PHP Manual رو یه دانلودی بکن، از همه عالم بی نیاز میشی
--
اون بک آپ رو هم نگاه می کنم. چشم.
--
نیما، من خواستم یه بحث جانانه بکنم که موافقت نشد.
ولی بذار بگم:
1- من قدرت .Net رو درک کردم ولی اون فقط OOP ه. یعنی شما محکومی که شیء گرا کار کنی.
اما در PHP تصمیم با خودته. شیئی کار می کنیم خدا.
2- ما یه PHP Manual داریم که شما خودت رو هم بکشی نمی تونی همچین چیزی داشته باشی.
طرف خودش رو کشته رفته MSDN نوشته ، چند گیگابایت. ولی 1 مطلب هم نمیشه از توش در آورد.
3- ما Highlight داریم خدا. شما اگر بخواین همچین چیزی داشته باشین باید کلی بد بختی بکشین. این VS تون هم فوقش با 3 رنگ نشون میده.
4-
یکی دیگه از خوبی های PHP!
هیچکس نمیگه opendir کجاست چون مستقیماً جلوی دسته ولی شما اگر بخواین یه ------ ساده بگیرید باید چی کار کنین؟
(فکر کنم این بود: convert.string.------_encode ببخشید که دقیق یادم نیست)
خب حالا من یه مبتدی، می خوام از یه stringم بیام ------ بگیرم. باید از کجا بفهمم که کجاست؟
یا بخوام آموزش بدم. همه اش باید بگم فلان چیز فلان جاست!
5- انقدر VS میاد کار رو راحت می کنه که طرف حتی احساس نمی کنه که به یادگیری html نیاز داره. خدا نکنه واسه طرف یه کار JS ی پیش بیاد. دیگه بد بخت میشه.
البته من هم می تونیم یه همچین چیزی برای PHP بنویسم و کد های آماده که یه تغییر کوچیم می خوان رو بگم Drag & Drop کنید تو برنامه تون. اگر وقت + حال داشته باشم می نویسمش.
6- ...
بی خیال دیگه خسته شدم. به غریتم بر خوردخ بود!
چون جمعون صمیمیه همه رو گفتم که بتونیم به زبون هم گیر ندیم. زشته فردا یه نفر بیاد پست هامون رو پاک کنه.
--
راستی نیما چرا تو "کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند" کنار اسمت یه "+" هست؟
من گفتم تاپیک رو دیگه منحرف نمیکنم ! پس جوابتو بعدا با پخ میدم !! نگی کم آورد :شهریور
راستی یه بار دیگه اون پست h2 رو درمورد oop بخون ( فروم نویسی )
یه چیزی !
فکرشم نکن وقتی سعی کردی بنویسی بهت میگم !!
اون چندتا علت داره :
اولا خیلی مهمم میخاد جلب توجه کنه !!
خیلی بچه + ام( یعنی مثبت ! )
مثل این فیلم ها هست بازیگر اصلی رو آخر میگن ... و ... و ... و نیما یعنی این اصل کاریه !!
و ...
چرا این کار نکرد؟
چی میگه؟
Bill Gates
22-05-2008, 23:30
نه ارروری نه چیزی
هیچ عملی انجام نمیشه
تشکر//
اگر روی سرور باشه و محدود باشی جواب نمیده
و بهت میگه که اجازه نداری
ولی می تون از PHP My Admin استفاده کنی
این میاد با کلی بد بختی همه چیز رو SELECT می کنه و به صورت کد MySQL در میاره
Bill Gates
22-05-2008, 23:52
خوب من از لوکال دارم تست میکنم
این کدایی که دادی چه چیز داشت ؟ ایراد داشت؟
تشکر//
نه
باید کار کنه
بعداً میرم اون ویندوز برات تست می کنم
Bill Gates
23-05-2008, 00:05
بابا این PHP Manual عجب افسانه ای هستش که من خبر نداشتم ایول دستت درد نکنه نصف عمرم بر باد رفته بود که اینو نداشتم
همه چی داره
یکی بیاد منو از این جدا کنــــه
تشکر//
چه بد شد!
خوب شد که این رو پیدا کردی و کار هات راه می افته ولی از فردا دیگه نمیای اینجا سوال بپرسی
انجمن غیرفعال میشه!
Bill Gates
23-05-2008, 00:41
انجمن که رو انگشت شما داره میچرخه
نه بابا اتفاقا میام چه جورم
امروز چرا اینقدر پستام زیاد شده؟ 30 الی 40 تا پست دادم
تشکر//
Bill Gates
23-05-2008, 17:23
کد بک آپ سالم یا اینکه من بتونم استفاده کنم استاد داگی داری؟ :31:
آقا می تونی PHPMyAdmin رو دانلود کنی؟
اگر بتونی، هم بهت در یادگیری MySQL کمک می کنه و هم می تونی بک آپ بگیری
Bill Gates
23-05-2008, 17:48
دارم phpmyadmin همراه خود Easy php بود
تشکر//
خب باهاش راحت میری export می کنی
Bill Gates
23-05-2008, 18:00
درسته
ولی واسش که کد php نمیسازه من بتونم از اون در پنل مدیریت سایت استفاده کنم
تشکر//
یعنی چی؟
اگر بک آپه که با همون دوباره می تونی بر گردونی ولی خودش هم تبدیلش میکنه به دستور Php.
قشنگ نگاه کن، دکمه اش رو می بینی.
Bill Gates
23-05-2008, 18:14
ببین یه آدرس کوتاه بدی پیداش میکنم
من بانک و انتخاب میکنم روی Export کلیک میکنم خوب کجاست؟ نیستش؟ :31:
تشکر//
روی اسم دیتا بیسا کلیک کن تا در سمت راست، جدول هات رو ببینی
حالا بالا دست راست، این دکمه هست
Bill Gates
23-05-2008, 19:26
نگرفتی چی میگم :دی
ولی مشکلم رو با گوگلی حل کردم دستت استاد هم درد نکنه که اون کدا یکم منو نزدیک کرد به هدف
تشکر//
با این حال که کاری نکردم ولی خواهش می کنم. قابل شما رو نداشت ناجی
Bill Gates
23-05-2008, 21:00
سلام
از شانس بد من کد رو اشتباهی زدم پاک کردم و یه چیز دیگه جاش سیو شد :(
استاد داگی واسم یه کد میتونی پیدا کنی؟ من هر چی دارم میگردم پیدا نمیکنم:))
کد اگر برای بک آپ می خوای که همینه.
با myadmin هم نشد؟
نمی دونم. شاید اگر دقیق تر بگی مشکل از کجاست، بتونم راهنمایی کنم ولی فعلاً شرمنده. عقلم به جایی قد نمیده.
Bill Gates
23-05-2008, 23:33
حل شد یه کد دیگه یافتم و قرار دادم که از قبلی هم بهتر بود
تشکر//
Bill Gates
24-05-2008, 20:51
سلام
من کدی میخوام که توانایی حذف فایل یا فولدری از یک فولدر به نام amir رو داشته باشه
تشکر//
Bill Gates
24-05-2008, 21:35
درســــــته :: استاد داگی :31: <> :دی
تشکر//
Bill Gates
24-05-2008, 22:51
خارج از بحث امشب :
آواتار جدید را مبارک
درون بحث :
چطور میتونم یک فایل را از فولدر amir به فولدر many عمل MOVE انجام بدم؟
Bill Gates
25-05-2008, 11:34
نبود استاد داگی؟ کوشی؟ کسی نیست جوابی بدهد؟
تشکر//
<dog>
آواتار جدید را مبارک
مرسی.
دیدم html خیلی tag کم داره، گفتم من به نوبه خودم یه dogTag بهش اضافه کنم!
چطور میتونم یک فایل را از فولدر amir به فولدر many عمل MOVE انجام بدم؟
شرمنده که دیشب جواب ندادم. سوالت رو ندیدم قبل از دیسکانکت شدن.
</dog>
Bill Gates
25-05-2008, 12:30
خوب بازم دستت درد نکنه ما هم یه تگ واسه این دستت درد نکنه میسازیم تا
<thanks>dogtag</thanks>
Bill Gates
26-05-2008, 18:15
سلام
یه کدی میخواستم که بتونه مثلا در بانک amir مقدار ستون هایی که فیلد did آنها عدد 1 هست رو امار بده
تشکر//
یعنی چی؟
منظورت همونیه که 100 سال پیش هم پرسیدی؟
منظورت اینه؟
Bill Gates
26-05-2008, 22:05
بابا من یک سال هم نمیشه عضوم عجبا :دی
نخیر منظورم این نبود یکمش این بود
بعد میخواستم تعداد ستون های بدست آورده رو در یک متغیر قرار بده
تشکر//
این هم قبلاً مطرح شده استاد html
Bill Gates
26-05-2008, 23:03
استاد html ؟! کی؟ من؟
چطور در متغیر بزارم؟مغزم داغ کرد خودت که میدونی چی شده یکم دیر میگیرم :دی
تشکر//
استاد html ؟! کی؟ من؟
تشکر//
راستی تو اون کار موفق نشدی؟
منتظر اشک هات هستم :46::31: :11:
Bill Gates
26-05-2008, 23:11
نخیرم - اشکم عمرا در بیاد :-> میکوشیم - ولی الان یه پروژه هست با امتحانا این یه پروژه رو فردا پس فردا تمام میکنم دیگه تا 22 هیچکاری نمیکنم فقط درس و اینجا :دی بعد میرم سرش چون تابستان و خیال ها راحت بعدش حله حله
تشکر//
neopersia
27-05-2008, 00:35
استاد html ؟! کی؟ من؟
تشکر//
اگه تو اسم فیلد مشکل داری هم میتونی از روشی که استاد داگی گفت استفاده کنی و هم اینکه برای اون قسمت یه نام مستعار تعریف کنی و بعداً با اون نام تو php اونو بکشی بیرون:
البته این روش بیشتر به درد وقتی میخوره که بخوای تعداد سطرها رو به همراه چند تا فیلد دیگه از دیتابیس بگیری وگرنه روش مسیح راحتت تره
neopersia
27-05-2008, 00:37
** ویرایش شد **
ببخشید به دلیل سرعت پایین اینترنتم پست دوبله ارسال شد
اگه تو اسم فیلد مشکل داری هم میتونی از روشی که استاد داگی گفت استفاده کنی و هم اینکه برای اون قسمت یه نام مستعار تعریف کنی و بعداً با اون نام تو php اونو بکشی بیرون:
البته این روش بیشتر به درد وقتی میخوره که بخوای تعداد سطرها رو به همراه چند تا فیلد دیگه از دیتابیس بگیری وگرنه روش مسیح راحتت تره
تایید میشه
ممنون از تذکرت
Bill Gates
27-05-2008, 18:56
استاد داگی؟! استاد پیش همه استادی :31: ( :دی )
دستتون درد نکنه
استاد داگی یه کد php که درنوش که کد جاوا باشه رو برام مثال میکنی؟
تشکر//
منظورت اینه: ؟
یا
ولی در کل هم نفهمیدم!
Bill Gates
27-05-2008, 20:33
هر دوتا حله -
یه کد میخوام که مجموع محتوای موجود در فیلد did رو جمع کنه ( 2 + 2 = 4 ) بعد جمع کل رو Print :نه
تشکر//
باز هم نفهمیدم!
ولی شاید منظورت این باشه:
Bill Gates
27-05-2008, 23:30
ببین منظورم اینه :
عددهایی که در فیلد did در بانک amir وجود داره رو جمع کنه و بعد نمایش بده
اونی که نوشتم همین کار رو می کنه
Bill Gates
28-05-2008, 00:09
درسته
مشکلم رو حل کردم با یه راه دیگه ولی دستت درد نکنه اشتب دادم
اگه کس دیگه ای روبه این جمع راه میدین منم بپرسم؟
لطفا راهنمایی کنید!.این کد رو چطور بنویسم که وقتی من یه رکورد به یه جدول مثلا جدول موضوع اضافه کردم بیاد یه لینک توی یه ستون مشخص که من لینکهارو گذاشتم بذاره.من به صورت پیش فرض خودم چند تا موضوع رو صفحه گذاشتم.
خواهش می کنم
شما صاحب خونه ای
ولی امیر می دونه، من 1 کم دیر می گیرم
منظور شما رو نفهمیدم
میشه 1 کم باز تر بگی؟
ای کیوی خودم در حد صفر که نه ولی حدود 0.01 است شما که استادید.می دونی منظورم چیه من باید یه کتابفروشی انلاین تحویل بدم که هیچ کاریش نکردم.تو صفحه اول یه ستون سمت راست دارم که موضوعات کتابها توشه خوب! می خوام وقتی مدیر تو صفحه مدیریت خواست مثلا یه موضوعی رو اضافه یا کم کنه اون موضوع به صورت لینک تو این ستون ظاهر شه.حالا من چیکار باید بکنم؟(ای بابا چرا هرچی مینویسم همیشه یه چیزی از قلم میندازم ومجبور میشم ویرایش کنم)
1 سوال دارم که زیاد جدی نگیرش:
چرا این پروژه رو قبول کردی؟
سعی می کنم برات کد رو بنویسم
باید برای موضوعات 1 جدول جدا داشته باشی مثلاً با این ساختار:
جدول categories:
فیلد id از نوع int که auto increment باشه و کلید اصلی
فیلد name از نوع text
و این قطعه کد رو بذاری جایی که می خوای عناوین رو نشون بده:
ولی اگر صفری کاملاً بی خیالش شو
(اگر پولیه، بیا با هم نصف ، نصف)
Bill Gates
29-05-2008, 23:47
این جمله آخرت رو قبول دارم :5::31:
من دوبــــاره اومدم :دی استاد داگی چطوری؟!
آقا سوال داشتم
من یه edit دارم که توش تایپ شده amir.doc میخوام بدونم چطوری میتونم با کدی بفهمم این پسوندش doc هستش و اگر نبود یه پیغام بیاد
تشکر//
Ultimator
30-05-2008, 09:54
این جمله آخرت رو قبول دارم :5::31:
من دوبــــاره اومدم :دی استاد داگی چطوری؟!
آقا سوال داشتم
من یه edit دارم که توش تایپ شده amir.doc میخوام بدونم چطوری میتونم با کدی بفهمم این پسوندش doc هستش و اگر نبود یه پیغام بیاد
تشکر//
سوال خوبی نبود ! از باتجربه ها انتظار بیشتری میره ! :شهریور
موافقم
از شما بعید بود
قبلاً 2 - 3 بار به انواع مختلف من و neopersia این رو گفته بودیم
وی یکی از تاپیک های پر صفحه بود
Bill Gates
30-05-2008, 12:35
حالا شما راهنمایی کنید این روزا مخ بنده یکم تو فضا سیر میکند
تشکر//
Bill Gates
30-05-2008, 13:00
متشکریم از استاد داگـــــی :دی
تشکر//
پولی؟!! نه بابا این کار مال برادرمان می باشد که خودش 700 تا پروره ریخته سرش نمیرسه انجامش بده.کلید کرده این کارو انجام بده.حتما می خوادش وگرنه صفر میشه.خدا بگم چیکارش کنه که مارو توحچل انداخت .خودم هزار تا کار دارم... کمک شما فقط خیر اخروی داره (انشاءالله)از کد داده شده ممنون.این تیکه از کد رو می دونم.نمی دونم کجا باید بذارمش.تو table که رو فرمه؟
خب می خوای کجا این نشون داده بشه؟
همونجا
فکر کنم با html زیاد آشنایی ندارین. درسته؟
دوست عزیز کد زیر همنو کار() mysql_fetch_assoc رو انجام میده ایا؟
(mysql_fetch_array($sql, MYSQL_ASSOC)
نه
شبیه به هم هستند ولی کاراییشون فرق می کنه
برای mysql_fetch_assoc باید نتیجه ای که از دیتا بیس میاد، فقط یه row داشته باشه
ولی mysql_fetch_array می تونه بیشتر هم داشته باشه
هر بار هم که mysql_fetch_array اجرا بشه و کامل بشه، اتوماتیک میره row بعدی رو load می کنه و می تونی با یه حلقه، کل نتایج رو پرینت کنی
این کد رو برای اتصال به پایگاه نوشتم اما error میده:
خطا:
مگه نمیشه که mysql_connect() رو بدون ارگومان به کار برد؟ پس چرا جواب نمیده.جای پسورد و یوزر چی باید بنویسم
استاد داگ تاگ!
برای صفحه ایمیل هم ارور میده:
خطا:
خط 15 همنوجایی که header تعریف شده.
neopersia
05-06-2008, 02:00
jتو هر دوتا کدت مشکل سینتکس داری
جای کوتیشنها رو درست کن باید کار کنه
neopersia
05-06-2008, 02:00
من نمیدونم چرا ولی از وقتی این فروم آپگرید شده پستای منو دوبله میفرسته!
شاید مشکل از مد پاسخ سریع باشه چون من تو این دو روزه چهار بار ویندوز عوض کردم همینطور مرورگرمو ولی بازم همینطوریه!
دوست عزیز چرا خطای اتصال می ده پس؟
neopersia
05-06-2008, 15:30
دوست عزیز چرا خطای اتصال می ده پس؟
آدرس سرور یا نام کاربری یا کلمه عبور اشتباهه!
در ضمن فقط در صورتی میتونی از تابع mysql_connect بدون پارامتر استفاده کنی که پارامترهای مورد نیاز توی فایل php.ini مشخص شده باشند.
$mail_to= "ghafaseh@yahoo.com"
آخرش ; نذاشتی
2008_06_02'
اولش ' نذاشتی
البته neopersia عزیز به این مطلب اشاره کرد
Bill Gates
06-06-2008, 18:08
سلام
منم بعد از گذشته مدت ها برگشتم !!
سلام استاد داگی کاربر فعال شدنت مبارک اخطار چرا گرفتی؟!!!
راستی سوال داشتم :
چطوری ساب دومین مجازی میشه ساخت؟
تشکر// :دی
ویندوزش رو نمی دونم ولی تو لینوکس یه فایل با نام [/CODE].htaccess
اون whatever.com و path/to/whatever رو هم باید متناسب با سایتت ، عوضشون کنی
و این که مرسی
Bill Gates
06-06-2008, 18:55
path/to/whatever این واسه چیه؟
خوب بعد اینکه این کار رو انجام دادم چطور میشه دامنه مجازی؟
path/to/whatever این واسه چیه؟
جاییه که فایل هات قرار داره
خوب بعد اینکه این کار رو انجام دادم چطور میشه دامنه مجازی؟
از اون به بعد هر چیزی رو قبل از دامنه ات وارد کنی، با اون خط آخریه عوض میشه
مثال:
chat.dogtag.ir ->
Bill Gates
06-06-2008, 19:26
/path/to/whatever/webroot/%2/%1.html
یعنی اینجا من باید آدرس فایلم رو بنویسم؟ و path هم نام ساب دومین مجازی منه ؟
بعد فایل رو باید کجا بزارم ؟ .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ??
الان خودت واسه همین مثالت رو پر کن
نه دیگه!
کل /path/to/whatever/webroot/%2/%1.html رو باید با مسیرت عوض کنی:
D:\vhosts\dogtag.ir\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bill Gates
06-06-2008, 19:36
درصد ها واسه چی هستند؟
Regular Expressions ه عزیزم
با (یه عبارتی){1} تعریف میشه و با %1 خونده میشه
البته به جای 1 می تونی هر عددی بذاری (یه index ه)
Bill Gates
06-06-2008, 19:39
من یکم گیج شدم
حالا یه کاری کن کل اون کدی که دادی رو با مثالی که زدی واسم بگو
RewriteEngine On
یه چیزی مثل <?php خودمون
RewriteCond %{[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]} ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]|[^(.*)]){1}whatever.com [NC]
هنگام وارد کردن آدرس، چک می کنه که آیا چیزی قبل از whatever.com تو براوزر وارد شده یا نه؟ مثلاً abcd.whatever.com
RewriteRule .* - [L]
گیر نده دیگه!!!
فکر کنم یعنی پایان شرط اول
RewriteCond %{[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]} ^([^.]+)\.whatever.com [NC]
این رو هم گیر نده!
فکر کنم مثل همون شرط بالا باشه
RewriteRule .* /path/to/whatever/webroot/%1/index.html [L]
میاد میگه که هر چیزی که از شرط اول بدست آودری رو با نام %1 داشته باش و این صفحه ای رو که آدرسش رو نوشتی رو نشون بده
و به این دلیل بین همه ی کلماتش / گذاشته که بدونی باید آدرسی وارد کنی و space نزنی
RewriteCond %{[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]} ^([^.]+)\.([^.]+)\.whatever.com [NC]
RewriteRule .* /path/to/whatever/webroot/%2/%1.html [L]
مثل بالا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.