ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فیلم روبات

sanih
09-05-2008, 00:27
سلام.به در خواست بعضی از بچه های انجمن های دیگر و سایت کریزی اینجنیرز تصمیم گرفتم فیلم تمام روبات هایی رو تا به حال ساختیم رو آپ کنم ولی به دلیل سرعت پایین اینترنت میخوام ببینم اگه آپ کنم دوستان استقبال میکنن یا نه.
هر چند که من دوست ندارم هویتم فاش بشه و لی من تو اون فیلم هستم دیگه اینو میذارم پا مرام بچه ها پی سی ورد.

روبات ها:
-مسیر یاب
-فوتبالیست
-آتش نشان
-مین یاب(اینو تو مسابقات بابل امسال برده بودیم)

حدودا" همه میشن 11تا 15 میگابایت.

لطفا نظر بدین.

یاحق

raptor22
10-05-2008, 20:46
آقا بزاري كه ممنون ميشيم بعدش در مورد لابيرنت چيزي تو بساطت نيست؟سوال هم جواب ميدي؟

sanih
10-05-2008, 22:52
آقا بزاري كه ممنون ميشيم بعدش در مورد لابيرنت چيزي تو بساطت نيست؟سوال هم جواب ميدي؟

حقیقتا من تاحالا روی لابیرنت کار نکردم چون تقلب و اینا زیاد میشه کرد(شاید هم نشه)به هر حال زیاد دوست نداشتم لابیرت رو.

اگه سئوالی داری بپرس ولی تو برنامه نویسی لابیرنت نمی تونم کمکت کنم ولی اگه سئوال حتی از پردازش تصویر داری بپرس.

یاحق

raptor22
11-05-2008, 12:27
حقیقتا من تاحالا روی لابیرنت کار نکردم چون تقلب و اینا زیاد میشه کرد(شاید هم نشه)به هر حال زیاد دوست نداشتم لابیرت رو.

اگه سئوالی داری بپرس ولی تو برنامه نویسی لابیرنت نمی تونم کمکت کنم ولی اگه سئوال حتی از پردازش تصویر داری بپرس.

یاحق

ممنون آقا كه جواب دادي اما منظورت رو از پردازش تصوير نفهميدم . منظورت چيه؟
بعدش من الان دوتا استپر موتور خريدم براي راه اندازي (درايور) ميشه از L298 استفاده كرد؟ :40:

sanih
11-05-2008, 19:04
ممنون آقا كه جواب دادي اما منظورت رو از پردازش تصوير نفهميدم . منظورت چيه؟
بعدش من الان دوتا استپر موتور خريدم براي راه اندازي (درايور) ميشه از L298 استفاده كرد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

پردازش تصویر اینه که مثلا" سه تا دایره روی ربات میچسبونی و بعد با دوربین خود کامپیوتر کنترلش میکنه یعنی جهت و مختصات و ... اینا رو از روی تصویر میگیره.

واسه راه اندازی استپر موتور من پیشنهاد بهتری دارم. بیا واسه هرکدوم از موتورات از یه ترانزیستور tip42c استفاده کن.این خیلی بهتره واسه استپر باید یه برد جدا گونه واسه اینا درست کنی!

raptor22
12-05-2008, 17:30
پردازش تصویر اینه که مثلا" سه تا دایره روی ربات میچسبونی و بعد با دوربین خود کامپیوتر کنترلش میکنه یعنی جهت و مختصات و ... اینا رو از روی تصویر میگیره.

واسه راه اندازی استپر موتور من پیشنهاد بهتری دارم. بیا واسه هرکدوم از موتورات از یه ترانزیستور tip42c استفاده کن.این خیلی بهتره واسه استپر باید یه برد جدا گونه واسه اینا درست کنی!

سلام..

آخه من يه 1 آمپري ميخوام جريان بكشم چون استپرام هركدوم 0.4 آمپرن بار هم كه بياد روش جريان كشيش بيشتر ميشه ايني كه شما ميگيد ميتونه 1 آمپر رو ساپورت كنه؟
بعد اون قسمت اول هم من فكر نكنم ربات لابيرنت هم چين چيزي بخواد با 6-7 تا سنسور راهشو پيدا ميكنه ديگه مگه غير از اينه؟ من تو فيلمهايي هم كه ديدم دوربين رو لابيرنت نديدم... :40:

sanih
13-05-2008, 01:26
یه چندا عکس:

این من و دوست روز آخر مسابقه یعنی سه اردیبهشت:
سمت راستیه خودمم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایناهم (پیرن زردا)بچه های با صفای کرج انصافا" مرد بودن. و دونفر سمت چپ هم داور ها هستن که الان سه ساله خدمتشونیم

:5:اووووو (از خود راضی:2:)

میز مسابقه روز آخر ساعت 8 اینم ربات ما:

من و دوستم در حال آنالیز زمین

ربات مین یاب تیممون

اینهم فرود گاه آهواز که واسمون گل کاشتن.ریس آموزش و پرورش استان دکتر رضوی هم اونجا بود

این هم بنده حقیر علارغم اینکه دوست نداشتم عکسمو کسی از بچه ها بشناسه:31::5:

امید وارم خوشتون اومده باشه فیلم هارو هم آماده کردم بزودی میذارم.

یاحق

raptor22
13-05-2008, 08:43

منظورت از دايره براي پردازش تصوير ايناست...

sanih
14-05-2008, 22:40
منظورت از دايره براي پردازش تصوير ايناست...

آره همین ها رو میگم.

raptor22
14-05-2008, 23:00
بعد اين رباتت چي كار ميكنه ؟مسيريابه؟

sanih
15-05-2008, 00:49
نه بابا توی اون زمین که دیدی قوطی کنسرو کار گذاشتن به جای مین. ربات به وسیله فلزیابی که داره مین ها رو تشخیص میده و توسط اون دایره ها کنترل میشه. یعنی کاپیوتر توسط اون دایره ها روبات رومیبینه و کنترلش میکنه توسط برنامه ای که توی متلب نوشتم.

raptor22
15-05-2008, 10:59
نه بابا توی اون زمین که دیدی قوطی کنسرو کار گذاشتن به جای مین. ربات به وسیله فلزیابی که داره مین ها رو تشخیص میده و توسط اون دایره ها کنترل میشه. یعنی کاپیوتر توسط اون دایره ها روبات رومیبینه و کنترلش میکنه توسط برنامه ای که توی متلب نوشتم.

پس اين مسير چيه كه براش درست كردن؟

sanih
15-05-2008, 19:27
اون مسیر نیست که اون راهنمایی برای شناختن اطراف زمینه که به درد هم نمی خوره فقط تیم های سطح پایین از این استفاده میکنن.