مشاهده نسخه کامل
: درخواست الگوریتم آزمون اینترنتی
bk_marjan
08-05-2008, 22:31
سلام
من می خوام یه آزمون اینترنتی مطابق با سطح کاربر طراحی کنم . با asp.net(یعنی سوالات هر مرحله بسته به جوابای کاربر در مرحله قبلی باشه)
مشکلم اینکه یه الگوریتم مناسب برای بخش آزمون ندارم . کسی پیشنهاد خوبی نداره
peyman1987
09-05-2008, 09:04
من asp.net رو به اون صورت کار نکردم ولی اگه زبان پایه مو PHP در نظر بگیرم و بخوام از قابلیتهای اون استفاده کنم یه همچین چیزی میشه. البته برای درآوردن اون بخش انتخاب سوال نسبت به سطح کاربر فکر کنم باید از یه خصوصیت مثل رتبه سوال استفاده کنی که مثلا خودت از 1 تا 100 نسبت به سختی سوال به هر سوال امتیاز بدی و ذخیره ش کنی تا بعدا استفاده کنی:
شروع
1- سوال اول رو بصورت تصادفی از کاربر میپرسی
2- سوال پرسیده شده رو علامت گذاری کن تا دیگه تکراری نپرسی
3- سوال بعد رو با توجه به نمره کاربر از دیتابیس برمیگردونی ( اگه کاربر قبلا به یه سوال با امتیاز 50 جواب داده شما بگرد دنبال اولین سوال که امتیازش بیشتر از 50 باشه. مثلا 51 )
4- سوال پرسیده شده رو علامت گذاری کن تا دیگه تکراری نپرسی
5- اگر سوال درست بود امتیاز این سوال رو با امتیاز سوالهای دیگه میانگین بگیر و دوباره بعنوان نمره میانگین در نظر بگیر.
6- اگر تعداد سوالات کافی بود ( بستگی به شرطی که میخوای باهاش آزمون تموم بشه ) برو به مرحله 7 و اگر کافی نبود برو به مرحله 3.
7- آمار سوالات و جوابهای کاربر رو بهمراه نمره ش بهش بده.
پایان
در واقع شما همیشه سوالی که میپرسی یه مقدار از میانگین نمراتش بالاتره. اینجوری سوالات تقریبا تو سطح خود کاربر میمونه. بازم اگه نامفهوم بود یا مشکلی داشتی بگو توضیح میدم.
bk_marjan
09-05-2008, 10:45
ممنونم الگوریتم خوبی بود.
یه سوال : تو مرحله سوم اگه جواب اشتباه بود چی میشه . سوال با سطح پایین ترو به کاربر می دی یا دوباره رندم انتخاب می کنی.
من خودم اینجوری فکر کردم که جستجوی دودویی رو یه تغییراتی بدم و سطح سوالات رو با جستجوی دودویی تشخیص بدم . مثلا اگه 10 سطح سوال دارم اول سطح 5 رو امتحان کنم اگه جواب داد برم سطح 7 در غیر اینصورت برم سطح 3 و ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.