مشاهده نسخه کامل
: بیاید یه کتاب اوپن سورس درست کنیم.
ali zi zeperto
08-05-2008, 20:02
پیشنهاد من اینه که یه کتاب مثلا با این عنوان (آموزش کاربری مقدماتی اوبونتو در 10 روز) درست کنیم .یه سری سر فصل هایی با کمک هم تعیین کنیم و بعد در اون مورد ها رو هر کسی یه بخشی رو گردن بگیره و با تایید بقیه بره تو این کتاب.کاربر های جدید هم(مثل من) که از راه می رسن حداقل کارهای روزمره شون رو با همون راه بندازن.
پیشنهاد من اینه که یه کتاب مثلا با این عنوان (آموزش کاربری مقدماتی اوبونتو در 10 روز) درست کنیم .یه سری سر فصل هایی با کمک هم تعیین کنیم و بعد در اون مورد ها رو هر کسی یه بخشی رو گردن بگیره و با تایید بقیه بره تو این کتاب.کاربر های جدید هم(مثل من) که از راه می رسن حداقل کارهای روزمره شون رو با همون راه بندازن.
پبشنهاده خوبیه ولی من هم مثل تو کاربر جدیدم و تازه اینترتم هم ذغالیه پس فکر نکنم زیاد بتونم کمک کنم، ولی مطمئن باش اگر واقعا بخواهی این کار را انجام دهی، می توانی.
mohammad_molana
09-05-2008, 07:42
عالیه. موفق باشید
سلام
حقیقت این تاپیک رو دیدم دلم نیومد تذکر ندم مه قبلا یه کارایی شده:
راهنمای کاربری توزیع Ubuntu GNU/Linux 6.06
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی خب هم میشه تکمیلش کرد(که اینو پیشنهاد میدم گرچه ما ایرانیا بیشتر سنگ کار خودمونو به سینه میزنیم -ببخشیدا منظورم کس خاصی نیس- )
البته میشه جورای دیگه هم ارتقاش داد
موفق باشید
ali zi zeperto
11-05-2008, 11:58
آقا اینی که شما لینک گذاشتی رو من ندیده بودم.به نظر چیز کامل و مفیدیه.والا من سنگ کار خودم رو به سینه نزدم(البته می دونم طرف صحبتت من نبودم)کلا می خواستم یه کار مفیدی حالا در مورد هر توزیعی که هست انجام بشه.حالا که هست احتیاجی نیست. :6:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.