ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ HTC Touch Diamond

صفحه ها : 1 [2]

Bahram.EE
29-04-2009, 20:01
اصفهان 660

------------------------------------------
من امروز خریدم. استفاده کننده حرفه ای نیسنم ولی اگه سوالی بود در خدمتم

SamGun
08-05-2009, 19:20
گوشی مزخرفیه !!!!
فقط TOUCH DIAMOND 1

AryanLand
08-05-2009, 23:51
گوشی مزخرفیه !!!!
فقط TOUCH DIAMOND 1

سلام.

علت ؟ ضمنا" این گوشی TOUCH DIAMOND 1 که گفتید تازه اومده یا قراره بیاد؟ یا منظورت همون TOUCH DIAMOND هست؟ که اگر این آخریه که 1 نداره.:46:

s-a-l-i-m
09-05-2009, 19:48
اسم جدید واسش گذاشتن.........بیخیال.....باشه فقط تاچ دایموند 1 .......ولی می تونی بگی برای چی فقط؟؟؟؟؟؟؟/

AryanLand
10-05-2009, 00:39
اسم جدید واسش گذاشتن.........بیخیال.....باشه فقط تاچ دایموند 1 .......ولی می تونی بگی برای چی فقط؟؟؟؟؟؟؟/

سلام.

حالا من اصلا" به اینم کار ندارم که فقط ,من میخوام بدونم که چرا اون یکی مزخرفه.!!!!
هر چند فکر میکنم که دیگه همه بدونن من در حال حاضر نه اینو دارم نه اونو فقط اینکه مزخرفه برام سوال شده که چرا!!!!!

SamGun
11-05-2009, 11:53
سلام.

حالا من اصلا" به اینم کار ندارم که فقط ,من میخوام بدونم که چرا اون یکی مزخرفه.!!!!
هر چند فکر میکنم که دیگه همه بدونن من در حال حاضر نه اینو دارم نه اونو فقط اینکه مزخرفه برام سوال شده که چرا!!!!!

علت مزخرف بودنش :
1-طراحی بد گوشی بزرگ بودن و سادگی
2-بزرگ بودن صفحه (غیر استاندارد )
3-نداشتن دکمه ی scorle لمسی
4-نداشتن دکمه ی enter در وسط گوشی .
و ...
من خودم TOUCH Diamond رو دارم .واقعا نسبت به 2 خیلی بهتر و بصرفه تره.
در حال حاظر بهترین طراحی گوشیه ماله TOUCH Pro II هست که فکر میکنم بالای یک میلیون 500 هزار تومن باشه.
من کارم گوشی موبایل هست .البته واردکننده هستم.از مرداد ماه دوباره شروع به کار میکن اگه خدا بخواد.

hasanmotori
11-05-2009, 12:15
علت مزخرف بودنش :
و ...
در حال حاظر بهترین طراحی گوشیه ماله TOUCH Pro II هست که فکر میکنم بالای یک میلیون 500 هزار تومن باشه.
من کارم گوشی موبایل هست .البته واردکننده هستم.از مرداد ماه دوباره شروع به کار میکن اگه خدا بخواد.

1-كجاش بزرگه؟
2-نميدونستم بزرگ بودن ال سي دي بده. اتفاقاً ال سي دي diamond 1 خيلي كوچيكه
3-گوشي كه كاملاً لمسي هست ديگه به اين چيزا نيازي نداره
4-اينم مثل 3

دايموند 1 باتري خيلي ضعيفي داره ال سي ديشم خيلي كوچيكه. مموري نميخوره. دوربينش ضعيفه
ورژن تاچ فلو 2 از 1 جديدتره و نقص هاش بر طرف شده.دايموند 2 رم بيشتري داره. فيلم برداريشم بهتره.
فكر كنم اينا از اون چيزايي كه شما گفتيد خيلي مهمتر باشن

s-a-l-i-m
11-05-2009, 16:12
تاچ پرو 2 با قیمت حداکثر 800 تومان تو ایران میاد...اگرم بالا باشه فقط چند روز صبر کنی میاد پایین.

AryanLand
12-05-2009, 00:07
علت مزخرف بودنش :
و ...

سلام.ا

تفاقا" دایموند یکی از گوشیهای اچ تی سی هست که ضعفهای بسیاری داره و HTC واسه بر طرف کردن اون ضعفها اومد دایموند 2 رو وارد بازار کرد ضمن اینکه جالبه که شما ال سی دی بزرگ رو ضعف میدونید!!!!!
احتمالا" از پاکت پی سی تون فقط برای تلفن زدن استفاده میکنید و کلاس گذاشتن .ضمن اینکه پرو 2 امکان نداره قیمتش به 800 تومن هم برسه من فکر میکنم شما قیمت یک جفتش رو گفتید 1,500 :46:
البته اگر هم برسه مثل X1 در عرض یک هفته میرسه به اون چیزی که باید باشه.X1 رو هم من اولین بار با یک میلیون و چهارصدو هشتاد تومن دیدم یک هفته بعد شده بود 680 که من خریدم.

OMID=KING
27-05-2009, 15:16
دوستان یک مقدار بیشتر در مورد باتری گوشی توضیح میدید ؟ حداکثر چه مقدار دوام میاره ؟ .... گوشی هم شنیدم خیلی لکه میگیر واقعیت داره ؟

در آخر اخرین قیمتش ؟

SamGun
08-06-2009, 00:47
1-كجاش بزرگه؟
2-نميدونستم بزرگ بودن ال سي دي بده. اتفاقاً ال سي دي diamond 1 خيلي كوچيكه
3-گوشي كه كاملاً لمسي هست ديگه به اين چيزا نيازي نداره
4-اينم مثل 3

دايموند 1 باتري خيلي ضعيفي داره ال سي ديشم خيلي كوچيكه. مموري نميخوره. دوربينش ضعيفه
ورژن تاچ فلو 2 از 1 جديدتره و نقص هاش بر طرف شده.دايموند 2 رم بيشتري داره. فيلم برداريشم بهتره.
فكر كنم اينا از اون چيزايي كه شما گفتيد خيلي مهمتر باشن

بزرگ بودنش که مسلمه !!
1-قضیه ضعف بزرگ بودن LCD هم بر میگرده به دیدن فیلم و موزیک ویدئو و هر فایل تصویری که شما نمیتونید به صورت تمام صفحه ببینید.
چون نسبت طول و عرض LCD اصلا استاندارد نیست !!
وگرنه بزرگ بودنش که خیلی هم خوبه (البته اگه کارایی رو که گفتم نخواین انجام بدین که غیر ممکن هست)
2-مگه دایموند جایی که لمسی نباشه هم داره !!! تمام صفحه ی جلوی دایموند لمسی هست.
3-خدارو شکر با باطری جدید مشکلش حل شده و شما تا 2الی 3 روز میتونید از گوشی لذت ببرید.
4-با اومدن Windows Mobile 6.5 تاچ فلو 2 هم برای دایموند عرضه میشه .(خواهشن یکم مطالعه کنید)
5-مهم بودن حرف های من یا شما هیچ اهمیتی نداره .مهم اینه که درست خرید کنیم

سلام.
اتفاقا" دایموند یکی از گوشیهای اچ تی سی هست که ضعفهای بسیاری داره و HTC واسه بر طرف کردن اون ضعفها اومد دایموند 2 رو وارد بازار کرد ضمن اینکه جالبه که شما ال سی دی بزرگ رو ضعف میدونید!!!!!
احتمالا" از پاکت پی سی تون فقط برای تلفن زدن استفاده میکنید و کلاس گذاشتن .ضمن اینکه پرو 2 امکان نداره قیمتش به 800 تومن هم برسه من فکر میکنم شما قیمت یک جفتش رو گفتید 1,500
البته اگر هم برسه مثل X1 در عرض یک هفته میرسه به اون چیزی که باید باشه.X1 رو هم من اولین بار با یک میلیون و چهارصدو هشتاد تومن دیدم یک هفته بعد شده بود 680 که من خریدم.
آزه فقط نمیدونم چطور با این همه ضعف و ایراد دومین گوشی پر فروش دنیا بعد از N96 شده (واقعا متاسفم که بدون دلیل حرف میزنید)!!!
خواهش میکنم گوشی رو یک بار ببینید و کارایی هاشو نگاه کنید بعد نظر بدید .خوبه حالا خودم دستم تو کاره !!!
اینم مشخصات:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Touch HD با اون عظمتش که من واقعا دوسش دارم تا 2 ماه زیر 960 هزار تومن نیومد .اوایلش هم که حدود 1 میلیون و 200 بود.
بعدشم شما PDA رو با NOKIA یا نمیدونم SE که نباید مقایسه کنی !!! کاهش قیمت یک PDA خیلی پایین تر از NOKIA و SE هست.
وقتی که اسم X1 رو گفتید فهمیدم که زیاد در بند گوشی نیستید !! شما تا حالا متوجه نشدید که چـــرا گوشی های Samsung و SE انقدر زود با کاهش قیمت روبه رو میشن !!؟؟؟ جواب اینو میزارم به عهده ی خودتون .

موفق باشید

Mohammad
08-06-2009, 08:56
دایموند2 گوشیه خوبی بود اگه باتری خوبی داشت !!! آخرش هم مجبور میشن مثل دایموند1 قاب و باتری جدید براش تولید کنند !

آزه فقط نمیدونم چطور با این همه ضعف و ایراد دومین گوشی پر فروش دنیا بعد از N96 شده (واقعا متاسفم که بدون دلیل حرف میزنید)!!!

در مورد X1 هم صحبت های دوستان رو قبول ندام .X1 یکی از بهترین پاکت پی سی هاست .حتما دلیلی داره که یکی از پر فروشترین ها و پر طرفدارترین گوشی هاست . این حرف از شما بعیده !

SamGun
08-06-2009, 23:21
دایموند2 گوشیه خوبی بود اگه باتری خوبی داشت !!! آخرش هم مجبور میشن مثل دایموند1 قاب و باتری جدید براش تولید کنند !

در مورد X1 هم صحبت های دوستان رو قبول ندام .X1 یکی از بهترین پاکت پی سی هاست .حتما دلیلی داره که یکی از پر فروشترین ها و پر طرفدارترین گوشی هاست . این حرف از شما بعیده !

محمد جان X1 اولین ویندوز موبایلی هست که سونی اریکسون به بازار داده و تا به تجربیات HTC برسه خیلی مونده !!!
درسته که طرف دار زیاد داره و گوشیه خوبی هست ولی فکر کنم خودت دیه باشی که چه بلایی سره Omnia اومد !!
با اینکه این همه طرف دار داشت ولی بازم شکست خورد.البته این نظر شخصیه من و چند تن از دوستانم هست و نمیشه گفت که همه همینو قبول دارن .
من فعلا با X1 کار نکردم چون اصلا از SE خوشم نمیاد.

Mohammad
08-06-2009, 23:36
در زمینه ویندوز موبایل و تجربه سونی اریکسون حرف شما درسته . همونطور هم که می دونید HTC در ساخت X1 دست داشته .دراین مورد بحثی نیست ولی این دلیل نمیشه برای نا موفق بودن X1 .
من یه زمانی به نوکیا واقعا تعصب داشتم ولی نوکیا شدیدا افت کرده . حالا باز کمی بهتر شده ولی در مقابل تمامی برندهای دیگه در حال حاضر به نظر من عقب افتاده . P1 از سونی اریکسون رو گرفتم که باز هم سیمبین بود .
دوران این برند و اون برند واقعا تموم شده . الان تمامی برند ها قدرتمند دارن کارمی کنند . همین HTC تا چند سال قبل اصلا اسمش نبود ولی به اعتقاد شما و من و شاید خیلی های دیگه الان گوشی هایی با کیفیتی بسیار عالی تولید می کنه.
من به شخصه اصلا امنیا رو قبول ندارم و از اونجایی که سخت تصمیم می گیرم حتی در زمانی که قصد تعویض گوشی داشتم حتی جزو گزینه هام هم نبود ! ولی داستان X1 کاملا متفاوت هست . به نظر من گوشی بسیار موفقی بوده علیرغم عیوبی که داره (گوشی بدون عیب وجود نداره! )

من به شخصه X1 رو بسیار موفق می دونم و چندان در قید و بند برند نیستم.

SamGun
09-06-2009, 00:36
در زمینه ویندوز موبایل و تجربه سونی اریکسون حرف شما درسته . همونطور هم که می دونید HTC در ساخت X1 دست داشته .دراین مورد بحثی نیست ولی این دلیل نمیشه برای نا موفق بودن X1 .
من یه زمانی به نوکیا واقعا تعصب داشتم ولی نوکیا شدیدا افت کرده . حالا باز کمی بهتر شده ولی در مقابل تمامی برندهای دیگه در حال حاضر به نظر من عقب افتاده . P1 از سونی اریکسون رو گرفتم که باز هم سیمبین بود .
دوران این برند و اون برند واقعا تموم شده . الان تمامی برند ها قدرتمند دارن کارمی کنند . همین HTC تا چند سال قبل اصلا اسمش نبود ولی به اعتقاد شما و من و شاید خیلی های دیگه الان گوشی هایی با کیفیتی بسیار عالی تولید می کنه.
من به شخصه اصلا امنیا رو قبول ندارم و از اونجایی که سخت تصمیم می گیرم حتی در زمانی که قصد تعویض گوشی داشتم حتی جزو گزینه هام هم نبود ! ولی داستان X1 کاملا متفاوت هست . به نظر من گوشی بسیار موفقی بوده علیرغم عیوبی که داره (گوشی بدون عیب وجود نداره! )

من به شخصه X1 رو بسیار موفق می دونم و چندان در قید و بند برند نیستم.کاملا با حرفاتون مواقم

البته یه تازگی یکی از بستگان نزدیکم X1 رو خریده .ببینمش حتما یه دستی به سرش میکشم تا ببینم با این همه تعریف های شما واقعا ارزش داره یا نه

AryanLand
09-06-2009, 01:08
خواهش میکنم گوشی رو یک بار ببینید و کارایی هاشو نگاه کنید بعد نظر بدید .خوبه حالا خودم دستم تو کاره !!!
اینم مشخصات:
Touch HD با اون عظمتش که من واقعا دوسش دارم تا 2 ماه زیر 960 هزار تومن نیومد .اوایلش هم که حدود 1 میلیون و 200 بود.
بعدشم شما PDA رو با NOKIA یا نمیدونم SE که نباید مقایسه کنی !!! کاهش قیمت یک PDA خیلی پایین تر از NOKIA و SE هست.
وقتی که اسم X1 رو گفتید فهمیدم که زیاد در بند گوشی نیستید !! شما تا حالا متوجه نشدید که چـــرا گوشی های Samsung و SE انقدر زود با کاهش قیمت روبه رو میشن !!؟؟؟ جواب اینو میزارم به عهده ی خودتون .

موفق باشید

اینکه فروشش چقدر بوده دلیل بر بهتر بودنش نیست کما اینکه در مورد خیلی از پاکت پی سی ها و گوشیهای دیگه هم این اتفاق افتاده ضمن اینکه این امار رو از کجا در اوردی؟؟؟؟
اما یانکه شما دستت تو کاره خوبه یا بده اینم به صحبتهای من و من ربطی پیدا نمیکنه به خودتون مربوط میشه.اما اچ دی چقدر قیمتش رو 1میلیون و دویست موند؟ این مهمه نه اینکه تا 2 ماه از 960 پایین نیومدو فکر میکنم اگر یک کم دقت کنید من X1 رو مثال زدم و نگفتم که X1 گوشی خوبیه یا نه دوستان همه میدونن که من الان از X1 استفاده نمیکنم.در مورد افت قیمت هم فکر میکنم بعد از 5,5 سال کار کردن با پاکت پی سی و داشتن 6 تا پاکت پی سی (البته بجز اونایی که رد کردم رفته این 6 تا رو الان دارم و میتونم باهاتون قرار بزارم و حرفم رو اثبات کنم) یه چیزایی بدونم.
اما در مورد تحقیق کردن و حرف زدن فکر میکنم بهتره شما بری تحقیق کنی و علت تمایل ساخت دایموند 2 توسط اچ تی سی رو متوجه بشی .یک موردش ساپورت نکردن مموری کارت بقیه اش رو هم خودت تحقیق کن تا متوجه اون ضعف هایی که گفتم بشی.(یه تحقیق شما به من دادی یکی من به شما.)

شاد و پیروز باشید.

AryanLand
09-06-2009, 01:16
محمد جان X1 اولین ویندوز موبایلی هست که سونی اریکسون به بازار داده و تا به تجربیات HTC برسه خیلی مونده !!!
درسته که طرف دار زیاد داره و گوشیه خوبی هست ولی فکر کنم خودت دیه باشی که چه بلایی سره Omnia اومد !!
با اینکه این همه طرف دار داشت ولی بازم شکست خورد.البته این نظر شخصیه من و چند تن از دوستانم هست و نمیشه گفت که همه همینو قبول دارن .
من فعلا با X1 کار نکردم چون اصلا از SE خوشم نمیاد.

سلام.

اینکه سونی اریکسون اولین WM که داده تو بازار X1 هست درست اما چون اچ تی سی خودش این گوشی رو ساخته به سفارش SE با قسمت دوم حرفت موافق نیستم.چون اصلا" تجربه ای برای SE تو این مورد وجود نداره.
و اینکه امنیا شکست خورده دلیل حرفتون چیه؟و اون بلایی که میفرمایید چی بوده ؟ چون اکثر استفاده کننده ها ی ایرانی و خارجیش (به XDA مرجعه کنید) از داشتن این گوشی راضی هستن و ریویو های خوبی در موردش دادن و نظرشون کاملا" بر خلاف شماست.ممنون میشم راهنمایی کنید.

شاد و پیروز باشید.

AryanLand
09-06-2009, 01:20
کاملا با حرفاتون مواقم

البته یه تازگی یکی از بستگان نزدیکم X1 رو خریده .ببینمش حتما یه دستی به سرش میکشم تا ببینم با این همه تعریف های شما واقعا ارزش داره یا نه

سلام.

شما وقتی هنوز با X1 کار نکرده بودید (الان نمیدونم کار کردید یا نه) چطور تشخیص دادید وقتی من X1 رو خریدم زیاد در بند گوشی نیستم؟ و چطور تشخیص دادید که این گوشی خوبه یا بد؟؟؟؟!!!!!!!!!

SamGun
09-06-2009, 10:27
اینکه فروشش چقدر بوده دلیل بر بهتر بودنش نیست کما اینکه در مورد خیلی از پاکت پی سی ها و گوشیهای دیگه هم این اتفاق افتاده ضمن اینکه این امار رو از کجا در اوردی؟؟؟؟
اما یانکه شما دستت تو کاره خوبه یا بده اینم به صحبتهای من و من ربطی پیدا نمیکنه به خودتون مربوط میشه.اما اچ دی چقدر قیمتش رو 1میلیون و دویست موند؟ این مهمه نه اینکه تا 2 ماه از 960 پایین نیومدو فکر میکنم اگر یک کم دقت کنید من X1 رو مثال زدم و نگفتم که X1 گوشی خوبیه یا نه دوستان همه میدونن که من الان از X1 استفاده نمیکنم.در مورد افت قیمت هم فکر میکنم بعد از 5,5 سال کار کردن با پاکت پی سی و داشتن 6 تا پاکت پی سی (البته بجز اونایی که رد کردم رفته این 6 تا رو الان دارم و میتونم باهاتون قرار بزارم و حرفم رو اثبات کنم) یه چیزایی بدونم.
اما در مورد تحقیق کردن و حرف زدن فکر میکنم بهتره شما بری تحقیق کنی و علت تمایل ساخت دایموند 2 توسط اچ تی سی رو متوجه بشی .یک موردش ساپورت نکردن مموری کارت بقیه اش رو هم خودت تحقیق کن تا متوجه اون ضعف هایی که گفتم بشی.(یه تحقیق شما به من دادی یکی من به شما.)

شاد و پیروز باشید.

پس اگه فروش یک گوشی ربطی به خوب بودن یا نبودن اون گوشی نداره شما چطور میگید که X1 خیلی عالی بوده !!؟؟
دوست خوبم این اماری هست که هر ساله بعد از ساخت چند گوشیه توسط هر شرکت , به صورت رسمی اعلام میکنند چطور نمیدونید ؟؟؟؟!!!!
حدودا 2 الی 3 هفته .
پس خودارو شکر خودتون پاکت باز هستید و میدونید که کیفیت ساخت گوشیه omnia چقدر بد بود وحتی به گفته ی خیلی از تعمیر کار ها
این گوشی نقص فنی در مادربورد داشته .
در کل ساخت Touch Diamond 2 جزو یک دوره ی تولیدی محصوب میشه وهیچ ربطی به برطرف کردن مشکلات دایموند 1 نداره .همانطور که Touch Pro II ساخته شده .ما گوشی ای بدون ضعف وایراد نداریم این از شمایی که تا حالا این همه پاکت داشتی بعیده !!!!
پس بی حساب شدیم داداش :46:

سلام.

اینکه سونی اریکسون اولین WM که داده تو بازار X1 هست درست اما چون اچ تی سی خودش این گوشی رو ساخته به سفارش SE با قسمت دوم حرفت موافق نیستم.چون اصلا" تجربه ای برای SE تو این مورد وجود نداره.
و اینکه امنیا شکست خورده دلیل حرفتون چیه؟و اون بلایی که میفرمایید چی بوده ؟ چون اکثر استفاده کننده ها ی ایرانی و خارجیش (به XDA مرجعه کنید) از داشتن این گوشی راضی هستن و ریویو های خوبی در موردش دادن و نظرشون کاملا" بر خلاف شماست.ممنون میشم راهنمایی کنید.

شاد و پیروز باشید.
سلام.
پس نگید X1 !!!! بگید HTC X1 !!!
مگه قرار هر گوشی که خوب فروش بره برنده باشه !!! تا حالا افراد زیادی رو دیدم که از خرید امنیا ناراضی بودن (بلا از این بیشتر)
Diamond 1 هم فورش فوق العاده ای داشت و هم بدون مشکل بود(منظورم از نظر هنگ و کلا مشکلات سخت افزاری هست)
به قول بچه ها امنیا فقط رو کاغذ خوبه !!!!
بله اگه من هم فقط از گوشی به عنوان یک وسیله ی با کلاس و کار راه انداز استفاده کنم هیچ مشکلی با اون نخواهم داشت .
به نظر شما چرا بایدیک سری برنامه های امنیا جدا از دیگر گوشی ها باشه دوست من ؟؟؟؟
در صورتی که گوشی WM 6.5 رو داره !!!
بعدشم سامسونگ همین یه چیزش کم بود که اونو هم زد !!!! فقط دیگه مونده بره تو کاره تولیدات خودرو و کامیونو ....

سلام.

شما وقتی هنوز با X1 کار نکرده بودید (الان نمیدونم کار کردید یا نه) چطور تشخیص دادید وقتی من X1 رو خریدم زیاد در بند گوشی نیستم؟ و چطور تشخیص دادید که این گوشی خوبه یا بد؟؟؟؟!!!!!!!!!
نیاز به کار کردن نیست !!! وقتی از کسی که داره و باهاش کار کرده بپرسی خب بهت میگه چطوریه دیگه !!!!

راستی من خیلی دوست دارم با شما بحث کنم چون این کار باعث به اشتراک گذاشتن اطلاعاتمون میشه .

موفق باشید

hasanmotori
09-06-2009, 11:00
@ samgun
طبق گفته خود شما فروش بیشتر نشونه برتریه پس اینو بخونید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امنیا بازار اسمارت فونهای اروپا رو تسخیر کرده حتی فروشش از آیفون هم بیشتره اونوقت شما میگی شکست خورده !
بی دلیلو مدرک حرف زدن که کاری نداره
اون عیبهاییم که شما روی امنیا میزاری فقط از روی تعصبه و هیچ دلیلو مدرکی نداره من که تاحالا ندیدم کسی از خرید امنیا ناراضی باشه هیچ کس هم نمیگه امنیا هنگ میکنه یا سرعتش پایینه اتفاقاً نسبت به بقیه پاکت پسیا سرعت خیلی بالایی داره
امنیا شاید بهترین پاکت پیسی نباشه ولی نسبت به قیمتش بهترینه و رقیب نداره
بعدشم شما که میگی سامسونگ همین یه چیزش کم بود منظورت اینه که امنیا اولین پاکت پی سی هست که سامسونگ تولید کرده در حالی که سامسونگ از سال 2004 پاکت پیسی تولید میکرده

محمد جان شما هم که میگی امنیا رو اصلاً قبول نداری دلیلش بیشتر تعصبه آخه امنیا نسبت به قیمتش واقعاً عالیه مشکل خاصیم نداره که شما در موردش اینجوری میگی

Mohammad
09-06-2009, 11:37
محمد جان شما هم که میگی امنیا رو اصلاً قبول نداری دلیلش بیشتر تعصبه آخه امنیا نسبت به قیمتش واقعاً عالیه مشکل خاصیم نداره که شما در موردش اینجوری میگی
بنده نظر شخصیم رو گفتم و مشخصا در مقایسه با X1 . بعدا در موردش مفصل تر پست می دم . اینم اضافه کنم اکثر کسانی که امنیا گرفتن راضی بودن ولی من به شخصه قبولش ندارم . فعلا.

SamGun
09-06-2009, 14:13
عجب !!!
پس اینجوریاس !!!

من هیچ وقت بدون دلیل حرف نمیزنم ولی نمیدونستم انقدر آدم تعصبی دورو برم زیاده !!!
من از 80 % کسایی که تو کار گوشی هستند پرسیدم میگن خوب در نیومده به این دلیل به اون دلیل !!!البته اون اولایی که گوشی اومده بود پرسیده بودم.
والا ما هم بین 2 راهی گیر کردیم والا !!!
کدوم حرفو قبول کنیم شما بگید ؟؟؟؟!!!!
ولی بازم میگم فقط HTC diamond
--------------------------------------------------
دوست عزیز هر چیزی یه تخصصی میخواد و کار تخصصی همیشه بهتر از همه جواب میده .

hasanmotori
09-06-2009, 14:52
عجب !!!
پس اینجوریاس !!!

من هیچ وقت بدون دلیل حرف نمیزنم ولی نمیدونستم انقدر آدم تعصبی دورو برم زیاده !!!
من از 80 % کسایی که تو کار گوشی هستند پرسیدم میگن خوب در نیومده به این دلیل به اون دلیل !!!البته اون اولایی که گوشی اومده بود پرسیده بودم.
والا ما هم بین 2 راهی گیر کردیم والا !!!
کدوم حرفو قبول کنیم شما بگید ؟؟؟؟!!!!
ولی بازم میگم فقط HTC diamond
--------------------------------------------------
دوست عزیز هر چیزی یه تخصصی میخواد و کار تخصصی همیشه بهتر از همه جواب میده .

دایموند و امنیا گوشیهای خوبی هستن ولی باید قبول کرد که امنیا امکانات کاربردی تری داره.. در عوض دایموند کلاسش بیشتره.. پس اگه برای کسی امکانات مهمتره امنیا بهتره.. تو همین فرومو اگه نگاه کنید تعداد کسایی که امنیا دارن خیلی بیشتر از کسایی هست که دایموند دارن دلیلش همینه که مردم بیشتر دنبال امکانات هستن
قبل از اینکه من 8510 بگیرم یه عده ای میگفتن که سیمبین سامسونگ بدرد نمیخوره و از این حرفا ولی حالا که گرفتم میبینم که اون حرفا همش از روی تعصب بوده تازه سیمبین سامسونگ باگ خیلی کمتری نسبت به نوکیا داره..شما هم داری مثل اونا حرف میزنی که نمیدونم سامسونگ نباید ویندوز موبایل بزنه و از این حرفا در حالی که امنیا هیچ ایراد خاصی نداره
مثلاً یه عده میگفتن پیکسلای ال سی دی امنیا خیلی راحت دیده میشن ولی من هر چی نگاه کردم نتونستم پیکسلاشو ببینم و به نظر من کیفیت ال سی دیش خوبه درسته که به x1 نمیرسه ولی اگه به تنهایی بهش نگاه کنی اصلاً نمیگی ال سی دیش بده
در مورد رزولوشن غیر استاندارد هم اگه توجه کنی خیلی از برنامه ها مالتی اسکیرین هستن خیلی هاشون qvga هستن که رو امنیا فقط یه ذره از صفحش خالی میمونه و چون امنیا فروش بالایی داشته خیلی برنامه 240x400 براش اومده پس از این نظر فک نمیکنم مشکلی داشته باشه
برای شما که بیشتر به کلاس گوشی اهمیت میدی دایموند بهتره ولی برای خیلیا که امکانات گوشی براشون مهمتره امنیا بهتره

AryanLand
10-06-2009, 01:19
پس اگه فروش یک گوشی ربطی به خوب بودن یا نبودن اون گوشی نداره شما چطور میگید که X1 خیلی عالی بوده !!؟؟
دوست خوبم این اماری هست که هر ساله بعد از ساخت چند گوشیه توسط هر شرکت , به صورت رسمی اعلام میکنند چطور نمیدونید ؟؟؟؟!!!!
حدودا 2 الی 3 هفته .
پس خودارو شکر خودتون پاکت باز هستید و میدونید که کیفیت ساخت گوشیه omnia چقدر بد بود وحتی به گفته ی خیلی از تعمیر کار ها
این گوشی نقص فنی در مادربورد داشته .
در کل ساخت Touch Diamond 2 جزو یک دوره ی تولیدی محصوب میشه وهیچ ربطی به برطرف کردن مشکلات دایموند 1 نداره .همانطور که Touch Pro II ساخته شده .ما گوشی ای بدون ضعف وایراد نداریم این از شمایی که تا حالا این همه پاکت داشتی بعیده !!!!
پس بی حساب شدیم داداش :46:

سلام.
پس نگید X1 !!!! بگید HTC X1 !!!
مگه قرار هر گوشی که خوب فروش بره برنده باشه !!! تا حالا افراد زیادی رو دیدم که از خرید امنیا ناراضی بودن (بلا از این بیشتر)
Diamond 1 هم فورش فوق العاده ای داشت و هم بدون مشکل بود(منظورم از نظر هنگ و کلا مشکلات سخت افزاری هست)
به قول بچه ها امنیا فقط رو کاغذ خوبه !!!!
بله اگه من هم فقط از گوشی به عنوان یک وسیله ی با کلاس و کار راه انداز استفاده کنم هیچ مشکلی با اون نخواهم داشت .
به نظر شما چرا بایدیک سری برنامه های امنیا جدا از دیگر گوشی ها باشه دوست من ؟؟؟؟
در صورتی که گوشی WM 6.5 رو داره !!!
بعدشم سامسونگ همین یه چیزش کم بود که اونو هم زد !!!! فقط دیگه مونده بره تو کاره تولیدات خودرو و کامیونو ....

نیاز به کار کردن نیست !!! وقتی از کسی که داره و باهاش کار کرده بپرسی خب بهت میگه چطوریه دیگه !!!!

راستی من خیلی دوست دارم با شما بحث کنم چون این کار باعث به اشتراک گذاشتن اطلاعاتمون میشه .

موفق باشید

سلام.

من کی گفتم X1 عالی بوده؟!!!
فکر میکنم این شما بودی که گفتی چ.ن فروش دایموند بالا بوده پس عالی بوده.که البته همین صحبتتون رو هم خودتون با این بحث که :

مگه قرار هر گوشی که خوب فروش بره برنده باشه !!!

نقض کردید.در مورد آمار هم همه میدونن که امار سالانه اعلام میشه.شما لطف کن لینک مربوط به اون اماری که دادید رو بفرمایید که ما بفهمیم اطلاعاتش بر مبنای چی و از کجاست.
اما در مورد امنیا و ایراد در مادر بردش اینم اگر لطف کنید لینک منبع بدید ممنون میشم.چون نه خود م و نه هیچ کس دیگه ای تا اونجایی که من توی فروم های مختلف دیدم کسی شکایت از مشکل مادر برد نداشته.در مورد اینکه فرمودید کیفیت امنیا بد بوده اینم در موردش بحثی نمیکنم و بهتون پیشنهاد میدم یک کم ریویو های مختلف رو بخونید تا پی به اشتباهتون ببرید.
اما اینکه فرمودی<<د سامسونگ همین یه چیزش کم بود>> اگر منظورتون پاکت پی سی هست و با ساخت امنیا تکمیل شده باید به عرضتون برسونم که امنیا فکر میکنم نهمین یا دهمین پاکت پی سی هست که سامسونگ ساخته و در این مورد هم اطلاعاتتون ناقصه.
در مورد برنامه های جدا هم اگر یک کم توضیح بدید ممنون میشم و یکی دو موردش رو نام ببرید.
در مورد اینکه نیاز به کار کردن یست و اگر از کسی که داره باهاش کار میکنه بپرسی بهت میگه و کافیه .آیا با گفتن اونی که کار کرده شما به تمام مسائلش واقف میشید؟من اینطور فکر نمیکنم چون من باهاش کار کردم و میبینم که اطلاعاتتون در مورد هر دو گوشی یعنی امنیا و X1 ناقصه.در مورد WM6.5 هم باید به عرض برسونم که امنیا 6,1 داره و نه 6,5 و اون چیزی که شما به عنوان 6,5 ازش یاد میکنید افیشیال نیست و رم های کوک شده هستن ضمن اینکه مایکروسافت وین مو بعدیش رو 7 اعلام کرده پس قاعدتا" 6,5 هیچ وقت بصورت رسمس نخواهد امد مگر اینکه مایکروسافت تصمیمش عوض بشه و اعلام کنه.
در هر صورت از نظراتتون استفاده میکنم.

شاد و پیروز باشید.

kalepoook
10-06-2009, 08:28
سلام.
اما اینکه فرمودی<<د سامسونگ همین یه چیزش کم بود>> اگر منظورتون پاکت پی سی هست و با ساخت امنیا تکمیل شده باید به عرضتون برسونم که امنیا فکر میکنم نهمین یا دهمین پاکت پی سی هست که سامسونگ ساخته و در این مورد هم اطلاعاتتون ناقصه.

شاد و پیروز باشید.

سلام
انجا کلوپ امنیا نیست ولی متاسفانه راجع به امنیا بحث میشه کلا اینجا هرکی هر چی داره میگه خوبه عالیه ولی بقیه مشکل دارن در مورد اینکه این اولین پاکت پی سی سامسونگه اشتباه اینو دیگه خدارو شکر همه میدونن.ولی اینکه مشکل مادربردو این حرفاش استفاده از رامهایی که اصلی نیست و بیشترین مورد هم به خاطر مشکلاتی هست که موقع تعویض رام پیش میاد،من الان 6.5 دارم روش و اینکه میخوان سیستم عامل آندرویید هم برای امنیا بسازین به هر حال خوب و بدش همه یه سری مشکل دارن ولی باید انصاف داشت.

Mohammad
10-06-2009, 23:15
سلام ...
اما در مورد امنیا قرار بود نظر شخصی خودم رو در ادامه بحث ها گذشته اعلام کنم ...
دلایل عمده ضعف امنیا به نظر من رزیلوشن پایین در مقابل سایز صفحه( و مشخصا کیفیت نه چندان مطلوب صفحه) ، نداشتن کیبورد سخت افزاری و قلم(!) ، میزان رم پایین به نسبت پردازنده قوی ، نداشتن سوکت 3.5 ، طراحی نه چندان جذاب به نسبت X1 ، باتری ضعیف تر و سیستم عامل سسفارشی نه چندان جالب سامسونگ ( Touchwiz) هست .
اون اوایل هم زیاد از هنگ کردن و مشکلات ریز و درشت امنیا صحبت می شد که نمی دونم الان تا چه حد بر طرف شده .
امنیا صفحه نمایش مناسبی داره ولی رزیلوشنی عجیب ! نطراحی نشدن جای قلم هم در نوع خودش جالبه !!!
فکر هم نمی کنم سایز صفحه توجیهی برای این موضوع باشه ! من که دوست ندارم همیشه یه قلم به گوشیم آویزون باشه !
کیبورد سخت افزاری هم یه مورد کاملا سلیقه ای هست .

====
پست دوستان رو هم به دلیل کمبود وقت مطالعه نکردم.
این مطالب رو پیرو بحث قبلی عرض کردم و درکل بهتر ادامه دهنده عنوان تاپیک باشیم.

kalepoook
11-06-2009, 00:18
سلام
نظر شما محترم،من خودم احتیاجی به کیبورد ندارم،سوکتم براش تبدیل اومده یعنی الان برای همه گوشیا تبدیل اومده به 3.5،طراحی هم سلیقه ای هست شما میگی بد من میگم خوب سلیقه ای هست،باطریشم برای من 4 روز کار میکنه برای من کافیه،من روش هم تیتانیوم دارم هم سامسونگ با اضافه کردن تاچ ویز جدید،راجع به قلم هم حق با شماست ولی من استفاده نمیکنم از قلمش واسه اینکه مشکلی ندارم،من امنیا رو خریدم 250 به نظر شما با این پول ایکس 1 میدن به من ! پس تو این قیمت عالیه برای من،البته جسارت نشه کلا سلیقه ای هست و فنی من که میگم فنی ضعیف سلیقه ای هم من بدم نمیاد یعنی به پولی که دادم عالیه.
موفق باشید.

Mohammad
11-06-2009, 00:38
حرفتون رو از این لحاظ که نسبت به این قیمت عالیه تایید می کنم . با 250 چنین گوشی با این امکانات ... ارزش داره !

SamGun
12-06-2009, 16:33
من چند خط مفصل در مورد جواب دوستم آقای AryaLand نوشته بودم که الان نمیدونم چرا نیست !!!؟؟؟
با لینکی که براتون میزارم فکر نمیکنم دیگه کسی حرفی برای گفتن داشته باشه :

SamGun
12-06-2009, 19:19
سلام.

من کی گفتم X1 عالی بوده؟!!!
فکر میکنم این شما بودی که گفتی چ.ن فروش دایموند بالا بوده پس عالی بوده.که البته همین صحبتتون رو هم خودتون با این بحث که :

مگه قرار هر گوشی که خوب فروش بره برنده باشه !!!

نقض کردید.در مورد آمار هم همه میدونن که امار سالانه اعلام میشه.شما لطف کن لینک مربوط به اون اماری که دادید رو بفرمایید که ما بفهمیم اطلاعاتش بر مبنای چی و از کجاست.
اما در مورد امنیا و ایراد در مادر بردش اینم اگر لطف کنید لینک منبع بدید ممنون میشم.چون نه خود م و نه هیچ کس دیگه ای تا اونجایی که من توی فروم های مختلف دیدم کسی شکایت از مشکل مادر برد نداشته.در مورد اینکه فرمودید کیفیت امنیا بد بوده اینم در موردش بحثی نمیکنم و بهتون پیشنهاد میدم یک کم ریویو های مختلف رو بخونید تا پی به اشتباهتون ببرید.
در مورد برنامه های جدا هم اگر یک کم توضیح بدید ممنون میشم و یکی دو موردش رو نام ببرید.
در مورد اینکه نیاز به کار کردن یست و اگر از کسی که داره باهاش کار میکنه بپرسی بهت میگه و کافیه .آیا با گفتن اونی که کار کرده شما به تمام مسائلش واقف میشید؟من اینطور فکر نمیکنم چون من باهاش کار کردم و میبینم که اطلاعاتتون در مورد هر دو گوشی یعنی امنیا و X1 ناقصه.در مورد WM6.5 هم باید به عرض برسونم که امنیا 6,1 داره و نه 6,5 و اون چیزی که شما به عنوان 6,5 ازش یاد میکنید افیشیال نیست و رم های کوک شده هستن ضمن اینکه مایکروسافت وین مو بعدیش رو 7 اعلام کرده پس قاعدتا" 6,5 هیچ وقت بصورت رسمس نخواهد امد مگر اینکه مایکروسافت تصمیمش عوض بشه و اعلام کنه.
در هر صورت از نظراتتون استفاده میکنم.

شاد و پیروز باشید.
اشکال نداره دوبار توضیح میدم .
سلام
خوب شاید نگفتید ولی حسابی ازش تعریف کردید !!
بله من گفتم که فروش زیاد ملاک خوب بودن هست و اینو هم حدس میزدم که این حرفو بزنید.ولی اینو بدونید که بعد از فروش راضی بودن مشتریان و خدمات گوشی و پایداری اون مهم هست !!
من به شما گفتم که از کسایی که گوشی رو تعمیر کردن و آشنایی با گوشی دارن پرسیدم که گوشی مشکل سخت افزاری داره !! بنده حرفی از خوندن یا دیدن این مطلب در جایی زدم !!!؟؟؟
نه منظور من ساخت امنیا نبود !!! دوست من شما چرا پست های بنده رو به دقت نمیخونید که من دوباره مجبور به گفتن اونها بشم !!!
؟؟
من گفتم که داره همه چی درست میکنه !! از لوازم خونه گرفته تا گوشیه تلفن همراه و قطعات کامپیوتر و ... فقط مونده وارد صنعت ماشین سازی بشه که دیگه کارش تکمیل میشه !! همیشه میگن تخصصی کار کردن موجب پیشرفت میشه .
با این حرفتون موافقم که باید با گوشی کار کرد تا چم و خمش دست آدم بیاد ولی به نظره شما کسی که با گوشی کار کرده نمیتونه بگه که این گوشی چطوری هست !!!!؟؟؟
خوب در مورده ویندوز علت اشتباه من ندونستن نبود .اشتباه تایپ کرده بودم !! من میدونم که ویندوز 6.1 بر روی امنیا هست .
دوست خوبم حرف شما درسته !! قرار بود ویندوز 7 برای PPC ها عرضه بشه ولی به علت سیاستی که ماکروسافت در پیش گرفته
ویندوز 6.5 رو عرضه خواهد کرد که به قول خود شما این را م فعلا کوک شده است و افشیال نیست ولی دوست من شما کدوم رام کوک شده رو دیدید که منو های اون و حتی تنظیماتش عوضش شده باشه !!!!! و شما شاهد یک نوع تقریبا جدید باشید !!!!؟؟؟؟
وقتی بعد از رام 6 ,6.1 هم اومد چیزه عجیبی نیست که 6.5 هم عرضه بشه !!!
چند وقت دیگه رام رسمی 6.5 تو سایت HTC قرار خواهد گرفت .حتمی دانلود کنید که معرکست .

از صحبتهاتون استفاده کردم

راستی لینکی رو که خواستید گذاشتم .

AryanLand
13-06-2009, 00:18
اشکال نداره دوبار توضیح میدم .
سلام
خوب شاید نگفتید ولی حسابی ازش تعریف کردید !!
بله من گفتم که فروش زیاد ملاک خوب بودن هست و اینو هم حدس میزدم که این حرفو بزنید.ولی اینو بدونید که بعد از فروش راضی بودن مشتریان و خدمات گوشی و پایداری اون مهم هست !!
من به شما گفتم که از کسایی که گوشی رو تعمیر کردن و آشنایی با گوشی دارن پرسیدم که گوشی مشکل سخت افزاری داره !! بنده حرفی از خوندن یا دیدن این مطلب در جایی زدم !!!؟؟؟
نه منظور من ساخت امنیا نبود !!! دوست من شما چرا پست های بنده رو به دقت نمیخونید که من دوباره مجبور به گفتن اونها بشم !!!
؟؟
من گفتم که داره همه چی درست میکنه !! از لوازم خونه گرفته تا گوشیه تلفن همراه و قطعات کامپیوتر و ... فقط مونده وارد صنعت ماشین سازی بشه که دیگه کارش تکمیل میشه !! همیشه میگن تخصصی کار کردن موجب پیشرفت میشه .
با این حرفتون موافقم که باید با گوشی کار کرد تا چم و خمش دست آدم بیاد ولی به نظره شما کسی که با گوشی کار کرده نمیتونه بگه که این گوشی چطوری هست !!!!؟؟؟
خوب در مورده ویندوز علت اشتباه من ندونستن نبود .اشتباه تایپ کرده بودم !! من میدونم که ویندوز 6.1 بر روی امنیا هست .
دوست خوبم حرف شما درسته !! قرار بود ویندوز 7 برای PPC ها عرضه بشه ولی به علت سیاستی که ماکروسافت در پیش گرفته
ویندوز 6.5 رو عرضه خواهد کرد که به قول خود شما این را م فعلا کوک شده است و افشیال نیست ولی دوست من شما کدوم رام کوک شده رو دیدید که منو های اون و حتی تنظیماتش عوضش شده باشه !!!!! و شما شاهد یک نوع تقریبا جدید باشید !!!!؟؟؟؟
وقتی بعد از رام 6 ,6.1 هم اومد چیزه عجیبی نیست که 6.5 هم عرضه بشه !!!
چند وقت دیگه رام رسمی 6.5 تو سایت HTC قرار خواهد گرفت .حتمی دانلود کنید که معرکست .

از صحبتهاتون استفاده کردم

راستی لینکی رو که خواستید گذاشتم .

سلام.

من فکر میکنم که شما دقت نمیکنید.اولا" که من نه تنها حسابی ازش تعریف نکردم بلکه اصلا" تعریف نکردم.من فقط گفتم تاچ پرو 2 امکان نداره قیمتش به 800 برسه . شما که میگی 1,5 میایون احتمالا" قیمت یک جفتش رو میگی که تا اینجاش رو درست گفتم چون من 4شنبه خودم پرو 2 رو خریدم 775 تومن.تنها صحبتی هم که از X1 کردم این بود که اگر قیمت پرو 2 بالا باشه عین X1 خیلی سریع میاد پایین که اونم اصلا" بالا نبود.
اما اینکه دایموند توی فروش دوم شده بعد از N96 به گفته شما,اگر یک کم دقت کنی طبق لینکی که دادی اولا" که دایموند دوم نشده و چهارم هست و دوم اینکه اصلا" توی اون لیست منکه N96 نمیبینم حالا اگر شما یا دوستان دیگه میبینید منو روشن کنید.اما بازم تاکید میکنم میزان فروش دلیل بر بهتریا بدتر بودن نمیشه اگر بخواد بشه پس با این حساب نوکیا 3109 باید از دایموند بهتر باشه چون فروشش بیشتر بوده!!!! اما تازه بازم پر فروش ترین گوشی دنیا نشده چون ما توی دنیا بالای 200 کشور داریم که این امار فقط مربوط به 50 تا ی اونه پس زیاد هم جای تعمیم دادن نداره.
هر چند من این امار رو قبول ندارم اماچون شما قبول داری بهش استناد میکنم و میگم اگر سامسونگ امنیا گوشی ضعیفی هست چرا توی همون لینک گفته که داره آیفون رو تهدید میکنه؟!!!!

اما اینکه شما میفرمایید از عده ای شنیدید که این گوشی ایراد سخت افزاری داره ,من شنیده های شما رو باید قبول کنم یا داشته های خودم رو؟شما شنیدید اما من خودم گوشی رو دارم مطمئن باش هیچ ایرادی نداره.
اما منم با این حرفتون موافقم که فقط فروش مهم نیست بلکه راضی بودن مشتری مهمتره واسه همین هم گفتم من که تا حالا اعتراض از دارندگان گوشی نشنیدم.شما هم واسه اینکه مطمئن بشی یک سر برو تو تاپیک امنیا.
در مورد ویندوز 6,5 من نگفتم عرضه نمیکنه گفتم فعلا" که چیزی نگفته.
در مورد رام های کوک شده با تنظیمات تغییر یافته هم که نمیدونم منظورتون چیه اگر برداشت من درست باشه از حرفتون که من زیاد دیدم شما توضیح بده اگر برداشتم درست بود بفرمایید برای په گوشی میخواهید تا تقدیمتون کنم.(البته لینکش رو).
ضمنا" در مورد X1 بنده بازم تاکید میکنم که نه تنها تعریف نکردم بلکه یکی از منتقدین این گوشی هستم (البته بدلیل یکسری ضعفهای موجود) برای اطمینان یکسر به پستهای من توی تاپیک X1 بزنید.

شاد و پیروز باشید.

AryanLand
13-06-2009, 00:34
من چند خط مفصل در مورد جواب دوستم آقای AryaLand نوشته بودم که الان نمیدونم چرا نیست !!!؟؟؟
با لینکی که براتون میزارم فکر نمیکنم دیگه کسی حرفی برای گفتن داشته باشه :

سلام.

در مورد این لینک هم همونطور که خودتون گفتید فکر نمیکنم کسی حرفی برای گفتن داشته باشه منکه حرفی ندارم چون طبق اون چیزی که تو پست قبلیم گفتم این لینک اصلا" از نظر من ارزش صحبت کردن رو نداره.(اگر یکم دقت کنی لینکی که دادید حتی عکس گوشی امنیا رو هم اشتباهی گذاشته به کلیدهای پایین و کنار گوشی نگاه کن) حالا دوستان دیگه رو نمیدونم.

SamGun
13-06-2009, 08:51
سلام.

من فکر میکنم که شما دقت نمیکنید.اولا" که من نه تنها حسابی ازش تعریف نکردم بلکه اصلا" تعریف نکردم.من فقط گفتم تاچ پرو 2 امکان نداره قیمتش به 800 برسه . شما که میگی 1,5 میایون احتمالا" قیمت یک جفتش رو میگی که تا اینجاش رو درست گفتم چون من 4شنبه خودم پرو 2 رو خریدم 775 تومن.تنها صحبتی هم که از X1 کردم این بود که اگر قیمت پرو 2 بالا باشه عین X1 خیلی سریع میاد پایین که اونم اصلا" بالا نبود.
اما اینکه دایموند توی فروش دوم شده بعد از N96 به گفته شما,اگر یک کم دقت کنی طبق لینکی که دادی اولا" که دایموند دوم نشده و چهارم هست و دوم اینکه اصلا" توی اون لیست منکه N96 نمیبینم حالا اگر شما یا دوستان دیگه میبینید منو روشن کنید.اما بازم تاکید میکنم میزان فروش دلیل بر بهتریا بدتر بودن نمیشه اگر بخواد بشه پس با این حساب نوکیا 3109 باید از دایموند بهتر باشه چون فروشش بیشتر بوده!!!! اما تازه بازم پر فروش ترین گوشی دنیا نشده چون ما توی دنیا بالای 200 کشور داریم که این امار فقط مربوط به 50 تا ی اونه پس زیاد هم جای تعمیم دادن نداره.
هر چند من این امار رو قبول ندارم اماچون شما قبول داری بهش استناد میکنم و میگم اگر سامسونگ امنیا گوشی ضعیفی هست چرا توی همون لینک گفته که داره آیفون رو تهدید میکنه؟!!!!

اما اینکه شما میفرمایید از عده ای شنیدید که این گوشی ایراد سخت افزاری داره ,من شنیده های شما رو باید قبول کنم یا داشته های خودم رو؟شما شنیدید اما من خودم گوشی رو دارم مطمئن باش هیچ ایرادی نداره.
اما منم با این حرفتون موافقم که فقط فروش مهم نیست بلکه راضی بودن مشتری مهمتره واسه همین هم گفتم من که تا حالا اعتراض از دارندگان گوشی نشنیدم.شما هم واسه اینکه مطمئن بشی یک سر برو تو تاپیک امنیا.
در مورد ویندوز 6,5 من نگفتم عرضه نمیکنه گفتم فعلا" که چیزی نگفته.
در مورد رام های کوک شده با تنظیمات تغییر یافته هم که نمیدونم منظورتون چیه اگر برداشت من درست باشه از حرفتون که من زیاد دیدم شما توضیح بده اگر برداشتم درست بود بفرمایید برای په گوشی میخواهید تا تقدیمتون کنم.(البته لینکش رو).
ضمنا" در مورد X1 بنده بازم تاکید میکنم که نه تنها تعریف نکردم بلکه یکی از منتقدین این گوشی هستم (البته بدلیل یکسری ضعفهای موجود) برای اطمینان یکسر به پستهای من توی تاپیک X1 بزنید.

شاد و پیروز باشید.

پس معلوم شد که بازار بد جوری عوض شده که انقدر قیمت پرو 2 رو ارزون میدن !!!!
اتفاقا من تمام لینکهای رام های کوک شده رو دارم ممنون.
منظورم این بود که یک رام کوک شده دارای تغییر در بعضی از نرم افزار ها ومیزان فضای خالی رم و حافظه ی خود گوشی هست !! درسته ؟؟؟
ولی ویندوز 6.5 خیلی از تنظیمات گوشی رو تغییر داده و حتی منو ها و ... که فکر نمیکنم این رو بشه یک رام کوک شده حساب کرد.

حتما یک بار دیگه لینک رو نگاه کنید و از اول تا آخرشو بخونید
حالا من پست رو با دقت نمیخونم یا شما !!!!
بعدشم من این اطلاعاتی رو که در مورد رتبه ی دایموند دادم رو اگه خواستید بازم براتون میزارم.
راستی عکس گوشی دایموند هم به درستی قرار داده شده !!!!! دیگه واقعا این حرفتون بی منطق هست !!!!!من خودم الان دایموند دارم .قبلا هم Jas Jam داشتم .اصلا نمیشه این 2 رو با هم مقایسه کرد!!!! چون دایموند یه چیزه دیگس !!
راستی یکم در مورد این پرو 2 توضیح بدید که خریدید .
مبارکتون هم باشه .

موفق باشید.

AryanLand
14-06-2009, 23:54
پس معلوم شد که بازار بد جوری عوض شده که انقدر قیمت پرو 2 رو ارزون میدن !!!!
اتفاقا من تمام لینکهای رام های کوک شده رو دارم ممنون.
منظورم این بود که یک رام کوک شده دارای تغییر در بعضی از نرم افزار ها ومیزان فضای خالی رم و حافظه ی خود گوشی هست !! درسته ؟؟؟
ولی ویندوز 6.5 خیلی از تنظیمات گوشی رو تغییر داده و حتی منو ها و ... که فکر نمیکنم این رو بشه یک رام کوک شده حساب کرد.

حتما یک بار دیگه لینک رو نگاه کنید و از اول تا آخرشو بخونید
حالا من پست رو با دقت نمیخونم یا شما !!!!
بعدشم من این اطلاعاتی رو که در مورد رتبه ی دایموند دادم رو اگه خواستید بازم براتون میزارم.
راستی عکس گوشی دایموند هم به درستی قرار داده شده !!!!! دیگه واقعا این حرفتون بی منطق هست !!!!!من خودم الان دایموند دارم .قبلا هم Jas Jam داشتم .اصلا نمیشه این 2 رو با هم مقایسه کرد!!!! چون دایموند یه چیزه دیگس !!
مبارکتون هم باشه .

موفق باشید.

سلام.

من لینک رو دوباره نگاه کردم اشتباهی نکرده بودم.ضمنا" الان دیگه واقعا" مطمئن شدم که دقت نمیکنید !!!اگه یکبار دیگه بخونی متوجه مبشی که من در مورد عکس امنیا صحبت کردم نه دایموند!!!حالا یه توضیح بدید که کجای حرفم بی منطقه؟!!!!
ممنونم از تبریکتون در چه موردش میخواهید بدونید که من بتونم در خدمتتون باشم؟
چیزی که در حال حاضر میتونم خدمتتون عرض کنم که واقعا" در مقایسه با پرو معمولی عالی شده قابلیت زاویه دار کردن اسکرین در موقع استفاده از کیبرده.اما اگر مورد خاص دیگه ای مد نظرتون باشه در خدمتم.

شاد و پیروز باشید.:11:

merikh_merikh
15-06-2009, 09:21
من سه صفحه ي اخر را به صورت مختصر مطالعه کردم.......
بحث خيلي پيچيده شده...اين جا تاپيک تاچ دياموند ميباشد ولي بحث رفته روي اي900 و ايکس1 البته خوبه اخه به اطلاعاتمون اضاف ميشه.
حالا به نظره من اي900 بهتر از تاچ دياموند ميباشد چون تاچ دياموند در طراحي بدنه بسيار ضعيف ميباشد و براي من که دوست دارم گوشي سالم بمونه اصلن خوب نيست(به علت برامدگي هايي که در پشت داره زود خش ميفته و اذيت ميکنه).در کل اگه امکانات هر دو گوشي را هم در نظر بگيريم اي900 بهتر عمل کرده به خصوص با توجه به قيمتي که داره.
ولي در مورد ايکس1 بايد بگم که به کل از هر دو گوشي (تاچ دياموند و اي900)بهتر ميباشد.ايکس1 کيفيت ال سي ديش بسيار عالي ميباشد.يه کيبرد بسيار خوبم داره که به نظره من بودن کيبرد يه خوبي به حساب مياد دوستان شما بايد با کيبرد مدتي کار کنيد تا به ويژگي هاش پي ببرين.در ضمن محيط زيباي ايکس1 را هم فراموش نکنيد که باعث ميشه ديرتر از گوشي خسته بشيم.البته در این مورد اچ تی سی هم چیزی کم نداره.

SamGun
17-06-2009, 10:25
سلام.

من لینک رو دوباره نگاه کردم اشتباهی نکرده بودم.ضمنا" الان دیگه واقعا" مطمئن شدم که دقت نمیکنید !!!اگه یکبار دیگه بخونی متوجه مبشی که من در مورد عکس امنیا صحبت کردم نه دایموند!!!حالا یه توضیح بدید که کجای حرفم بی منطقه؟!!!!
ممنونم از تبریکتون در چه موردش میخواهید بدونید که من بتونم در خدمتتون باشم؟
چیزی که در حال حاضر میتونم خدمتتون عرض کنم که واقعا" در مقایسه با پرو معمولی عالی شده قابلیت زاویه دار کردن اسکرین در موقع استفاده از کیبرده.اما اگر مورد خاص دیگه ای مد نظرتون باشه در خدمتم.

شاد و پیروز باشید.:11:

خب دوست من شما در پستتون گفتید که عکس دایموند رو اشتباه گذاشته که درست بود!!!!
بعد گفتید که دایموند رتبه اش 4 هست در صورتی که در پرانتز 2 نوشته .
خب اینایی که گفتید بی منطق بود دیگه :31:!!!
خب یه سری اطلاعات از نوع بدنه و مرغوبیت جنسش و سرعت گوشی و دوربین و از این چیزا .
راستی بازار موبایل و کامپیوتر به شدت خوابیده و تا چند وقت دیگه همینطوری خواهد موند وگرنه شما پرو 2 رو با این قیمت نمیخریدی.

Mohammad
17-06-2009, 10:39

دوستان خواهش از بحث های انحرافی پرهیز کنید !! منم خسته شدم ! به کلوپ HTC TOUCH Diamond سر می زنم در مورد پرو2 بحث شده !
فقط یه یادآوری !

AryanLand
21-06-2009, 01:52
خب دوست من شما در پستتون گفتید که عکس دایموند رو اشتباه گذاشته که درست بود!!!!
بعد گفتید که دایموند رتبه اش 4 هست در صورتی که در پرانتز 2 نوشته .
خب اینایی که گفتید بی منطق بود دیگه :31:!!!
خب یه سری اطلاعات از نوع بدنه و مرغوبیت جنسش و سرعت گوشی و دوربین و از این چیزا .
راستی بازار موبایل و کامپیوتر به شدت خوابیده و تا چند وقت دیگه همینطوری خواهد موند وگرنه شما پرو 2 رو با این قیمت نمیخریدی.

سلام.
آقا مثل اینکه یا من نمیدونم چه جوری باید بگم یا شما اصلا" نمیخونی!!!!
بابا من توی پستم گفتم عکس امنیا رو اشتباهی چاپ کرده نه دایموند
اما در مورد عدد 2 داخل پرانتز هم اگر دقت کنی و بخونی متوجه میشی که اون فقط مال یک ماه گذشته هست نه اینکه پرفروشترین گوشی سال.!!!!
به هر حال من که دیگه ادامه نمیدم چون دوستان و حتی خود من خسته شدیم.در مورد تاچ پرو 2 هم چشم در تاپیک مربوط به خودش توضیح میدم.

یا علی .

mehr1095
21-06-2009, 09:12
بابا حداقل در مورد Diamond2 صحبت کنید خواهشا":13:

AryanLand
22-06-2009, 00:19
بابا حداقل در مورد Diamond2 صحبت کنید خواهشا":13:

سلام.

من خودم به شخصه قبول دارم که بحث تاپیک به انحراف کشیده شده . و بنده از طرف خودم از دوستان عذرخواهی میکنم اما شما برای اینکه نتیجه بهتری بگیرید به تاپیک دایموند 2 مراجعه کنید اینجا به اصطلاح دایموند بود.

SamGun
27-06-2009, 12:17
منم قبول دارم بد جوری به انحراف کشیده شده :31:
-----------------------------
در مورده Diamond 2 هم میشه گفت فعلا گوشی بدون عیب بوده و فقط از نظر باطری هنوز مشکل Diamond 1 رو داره .
گوشی فقط خیلی ساده هست و یکسری طرف دار خاص خودشو داره .
ولی خب مثل اینکه از نظر هنگ و سرعت کاملا اصلاح شده .
گوشیه خوبی هست ولی من که زیاد باهاش حال نکردم .

Bs_panzer
06-07-2009, 14:53
X1 , Diamond , omnia

من بدجوری بین اینا گیر کردم
من اولویت هام ایناس
1.بازی با گوشی (مهم)
2.مرور اینترنت
3. تاچ فلو سه بعدی
4.فیلمبرداری
5. باکلاس باشه (خز نباشه)
6. سرعتش زیاد باشه
7. کیفیت پخش موسیقی
8.صدای زنگ بلند تا منو صبح از خاب بیدار کنه
9.پخش فیلم عالی (مهم)
دعاتون می کنم اگه کمک کنید
لطفا بدون تعصب بگید (منم از سامسونگ بدم می یاد ولی اومنیا خوبه)

و هر قسمت از گوشی خودشون تعریف می کنن می گن اونای دیگه خوب نیست دیوونه شدم

'گفتن از دایموند دار ها هم بپرسم این نیاز هایی که من دارم رو براورده می کنه ؟
چون واقعا دلمو برده این دایمند
اومنیا هم خوبه ولی یه طوری میشم دلچسب نیست همچین

Amin.M.1986
06-07-2009, 16:14
X1 , Diamond , omnia

من بدجوری بین اینا گیر کردم
من اولویت هام ایناس
1.بازی با گوشی (مهم)
2.مرور اینترنت
3. تاچ فلو سه بعدی
4.فیلمبرداری
5. باکلاس باشه (خز نباشه)
6. سرعتش زیاد باشه
7. کیفیت پخش موسیقی
8.صدای زنگ بلند تا منو صبح از خاب بیدار کنه
9.پخش فیلم عالی (مهم)
دعاتون می کنم اگه کمک کنید
لطفا بدون تعصب بگید (منم از سامسونگ بدم می یاد ولی اومنیا خوبه)

و هر قسمت از گوشی خودشون تعریف می کنن می گن اونای دیگه خوب نیست دیوونه شدم

'گفتن از دایموند دار ها هم بپرسم این نیاز هایی که من دارم رو براورده می کنه ؟
چون واقعا دلمو برده این دایمند
اومنیا هم خوبه ولی یه طوری میشم دلچسب نیست همچین

عزیزم من خودم امنیا دارم و دارم بهت میگم که اگه بازی واست خیلی مهمه برو گوشی کیبرد دار بگیر:11:

Mohammad
06-07-2009, 19:22
به نظر من
X1
Omnia
Diamond

با این امکاناتی که شما می خواید اگه Diamond بگیرید باتریش جوابگو نیست !
6 مورد اول رو که X1 خیلی خوب جوابگو هست . صداش بلندی خوبی داره ولی کیفیت چندانی نداره . ولی مشکل اساسی X1 ترک خوردن قابش هست !!
بزرگترین مشکل دایموند هم به نظر من باتریش هست و در کل گوشیه خوبیه ... اگه پول به اندازه کافی داشته باشید Pro2 گزینه بسیار مناسبی هست .

Bs_panzer
08-07-2009, 01:25
سلام دایموند گرفتم از راهنماییتون ممنون
باتریش رو از وقتی گرفتم انقدر باهاش ور رفتم 4 دفعه شارژ کردم !!! :دی
باتری اصلاح شده گوشی چند هست ؟
میگن پرشین تله کام میده 45 !
ولی من گوشی رو بدون گارانتی کرقنم یعنی نمی تونم بخرم ؟

Bs_panzer
08-07-2009, 01:32
عزیزم من خودم امنیا دارم و دارم بهت میگم که اگه بازی واست خیلی مهمه برو گوشی کیبرد دار بگیر:11:

به نظر من
X1
Omnia
Diamond

با این امکاناتی که شما می خواید اگه Diamond بگیرید باتریش جوابگو نیست !
6 مورد اول رو که X1 خیلی خوب جوابگو هست . صداش بلندی خوبی داره ولی کیفیت چندانی نداره . ولی مشکل اساسی X1 ترک خوردن قابش هست !!
بزرگترین مشکل دایموند هم به نظر من باتریش هست و در کل گوشیه خوبیه ... اگه پول به اندازه کافی داشته باشید Pro2 گزینه بسیار مناسبی هست .

در ضمن من گوشی جمع و جور می خواستم چون قبلی تو هر جیبی جا نمیشد
وگرنه مرض نداشتم جاسجم نازنین رو بدم بره ! :31:
کیفیت صفحه برام مهم بود و استاندارد بودن رزولوشن ! :5:
موزیک پلیر جالبی هم داره این گوشی ! :8:
و فیلم ترمیناتور رو وی جی ای کردم ریختم روش کیفیت در حد کره محلی ! :21:

AryanLand
08-07-2009, 23:59
سلام دایموند گرفتم از راهنماییتون ممنون
باتریش رو از وقتی گرفتم انقدر باهاش ور رفتم 4 دفعه شارژ کردم !!! :دی
باتری اصلاح شده گوشی چند هست ؟
میگن پرشین تله کام میده 45 !
ولی من گوشی رو بدون گارانتی کرقنم یعنی نمی تونم بخرم ؟

سلام.

شما میخوای پول بدی بخری به گارانتی ربطی نداره.(بری شرکتشون میفروشن بهت.)

merikh_merikh
09-07-2009, 12:12
به نظره منم ايکس1 انتظارات بيشتري را از شما براورده ميکنه.
البته دياموند هم خوبه ولي اي کاش پولتو بيشتر ميکردي و دياموند2 ميگرفتي تا به روز هم باشي.

Amin.M.1986
09-07-2009, 12:43
در ضمن من گوشی جمع و جور می خواستم چون قبلی تو هر جیبی جا نمیشد
وگرنه مرض نداشتم جاسجم نازنین رو بدم بره ! :31:
کیفیت صفحه برام مهم بود و استاندارد بودن رزولوشن ! :5:
موزیک پلیر جالبی هم داره این گوشی ! :8:
و فیلم ترمیناتور رو وی جی ای کردم ریختم روش کیفیت در حد کره محلی ! :21:

چند خریدی؟ چند فروختی؟

Bs_panzer
09-07-2009, 15:11
جاس جم رو ؟
470 خریدم 280 گذاشتم برای فروش

Bs_panzer
09-07-2009, 15:14
به نظره منم ايکس1 انتظارات بيشتري را از شما براورده ميکنه.
البته دياموند هم خوبه ولي اي کاش پولتو بيشتر ميکردي و دياموند2 ميگرفتي تا به روز هم باشي.

من که مثل شما مایه دار نیستم اگه گوشیمو می خریدن ! پرو 2 می گرفتم ولی نزدیک 2 ماهه که آگهی دادم کسی نمی خره
منم مجبور شدم چون اصلا آدمه صبوری نیستم :8:

merikh_merikh
09-07-2009, 15:44
منم مایه دار نیستم ولی همیشه تا اون جایی که میتونم پول جمع میکنم و او چیزی را میگیرم که میدونم خوبه.
شما هم انتخاب خوبی کردی.
مبارک باشه.

Bs_panzer
09-07-2009, 20:22
ممنون
آقا کسی باتریشو گرفته ؟

Bs_panzer
09-07-2009, 20:26
چرا خلوته این قدر این جا ؟

Bs_panzer
10-07-2009, 13:20
آقا همه منتظز بودید من بخرم فرار کنید !
تا من گرفتم همه فرار کردین هیچ کس این تو نیست !
گوشی ارزون و قرازه نخریدم که کسی تو کلوپش نباشه

mehrdad_11
06-08-2009, 08:53
سلام به همگی,من میخواستم daiamond بخرم,
می خواستم ببینم در پخش موسیقی صداش در حد خوبیه؟؟؟
در هد ست چه طور؟؟؟:11:با تشکر

Bs_panzer
09-08-2009, 19:32
هدست بدک نبود
ولی اسپیکرش زیاد جالب نبود :دی

HOJ-JAT
13-08-2009, 17:58
روش بازی هم هست؟
یک چیز دیگه میگن رو اینا هست یک چند تا میخ سفیدن که گوشی رو تکون میدی جابجا میشن این گوشی داره؟

HOJ-JAT
17-08-2009, 21:30
منوش فقط سیاه رنگش عوض نمیشه؟

Bs_panzer
18-08-2009, 00:25
منوش فقط سیاه رنگش عوض نمیشه؟
چرا میشه !
یه تم باید بریزی فقط :دی

روش بازی هم هست؟
یه بازی با شتاب سنج هست + بازی های دیفالت ویندوز موبایل

یک چیز دیگه میگن رو اینا هست یک چند تا میخ سفیدن که گوشی رو تکون میدی جابجا میشن این گوشی داره؟

نمی فهمم چی میگی ...............

HOJ-JAT
18-08-2009, 08:18
یک چیزی تو مایه های شتاب سنجه
گوشی خوبیه ازش راضی هستی؟

Royce
18-08-2009, 09:56
سلام
بچه ها من کار کرده ی این گوشی و پیدا کردم در حد خیلی تمیز 2 ماه هم از گارانتیش هنوز مونده میگه 370 تومن.به نظرتون بخرم؟

Bs_panzer
18-08-2009, 15:09
نه !
داره گرون میده خفن !
بدون گارانتی (نو)

380-90 هست بگرد پیدا می کنی

اون گوشی هم که پیدا کردین 310-20 نهایتش !

Bs_panzer
18-08-2009, 15:12
گوشی خوبیه ازش راضی هستی؟

از بابام باید بپرسم :34:

ببین مشکل باتریش نبود من خیلی دوسش داشتم !
باتری اصلاح شدش رو بابام خرید 45 تومن
(نمیارزه)

اگه مشکل باتری نداری عالیه هیچ عیب و نقصی نداره

Giorgio Armani
18-08-2009, 23:19
سلام به همه دوستان
خواهشا يه جوانمردي بياد به ما تنظيمات GPRS همراه اول touch diamond رو بصورت دستي بگه.
به صورت اتوماتيك كه خود همراه اول تنظيماتشو نمي فرسته !
نميدونم فقط واسه من نميفرسته يا كلا واسه touch diamond رو نداره.فقط مي گه پشتيباني مي كنه!!ولي تنظيماتشو نمي فرسته!

لطفا كمك كنين!خسته شدم ديگه!

Khosravani
23-08-2009, 14:34
سلام به همه دوستان
خواهشا يه جوانمردي بياد به ما تنظيمات GPRS همراه اول touch diamond رو بصورت دستي بگه.
نميدونم فقط واسه من نميفرسته يا كلا واسه touch diamond رو نداره.فقط مي گه پشتيباني مي كنه!!ولي تنظيماتشو نمي فرسته!

دوست عزیز اگر رام جدید رو نصب کنید مشکلی نیست در غیر این صورت در قسمت پرسش و پاسخ سایت همراه اول توضیحشو نوشته (نه توضیحات خود سابت)

Royce
24-08-2009, 15:01
سلام دوستان
من میخوام این گوشی و بخرم ولی قبلش میخوام یه چیزایی رو راجبش بدونم
لطفا بچه هایی که این گوشی و دارن اگه این پستو دیدن جواب بدن
1.این گوشی ساخت کجاست وقیمتش الان با گارانتی و بدون گارانتی چنده حدودا؟
2.GPS ش قوی هست یا نه؟چون خیلی برام مهمه
3.کلا کسایی که دارن خریدشو توصیه میکنن یا نه؟
مرسی

Bs_panzer
24-08-2009, 20:56
1.این گوشی ساخت کجاست وقیمتش الان با گارانتی و بدون گارانتی چنده حدودا؟

390 بدون گارانتی با گارانتیش خیلی گرونه و به صرفه نیست ( در اون صورت امنیا توصیه میشه)

2.GPS ش قوی هست یا نه؟چون خیلی برام مهمه

زیاد من باهاش کار نکردم :دی

3.کلا کسایی که دارن خریدشو توصیه میکنن یا نه؟

من داشتم خیلی هم راضی بودم به خاطر باتری و صفحه نمایش کوچیک عوض کردم

AryanLand
25-08-2009, 04:21
سلام به همه دوستان

سلام

به لینک زیر برید و از قسمت تنظیمات ویندوز موبایل استفاده کنید.:11:

IMAN_AF
03-01-2010, 19:08
سلام عزيز بزرگوار.من داموندم اومدم HardSPL كنم يهو خاموش شد ديگه روشن نمي شه.خدا خيرت بده مارو راه بنداز.ميشه با نرم افزاري دوباره بوتش كرد يا رامش عوض كرد ؟ هميشه پايدار باشيد و سبز سبز.

AryanLand
04-01-2010, 00:37
سلام عزيز بزرگوار.من داموندم اومدم HardSPL كنم يهو خاموش شد ديگه روشن نمي شه.خدا خيرت بده مارو راه بنداز.ميشه با نرم افزاري دوباره بوتش كرد يا رامش عوض كرد ؟ هميشه پايدار باشيد و سبز سبز.

سلام.

شما یک هارد ریست کن 99% گوشی دوباره بالا میاد و نیازی به هیچ چیزی نیست فقط باید بگم که کل اطلاعات رو گوشی پاک میشه.(به استثناء اون چیزی که رو مموری 4 گیگ هست.)

برای هارد ریست سخت افزاری هم که حتما" میدونید به چه صورت عمل کنید:

قلم رو در بیارید سپس کلید کم کردن صدا رو با کلید اینتر (دایره وسط) رو با هم میگیرید سپس با قلم ریست میکنید .قلم رو از دکمه ریست بر میدارید اما دو کلید دیگه رو نگه میدارید تا صفحه زیر بیاد:

سپس 2 کلید رو رها میکنید و کلید طیاد کردن صدا رو میزنید گوشی ریست میشه.(هارد ریست):11:

IMAN_AF
04-01-2010, 14:22
سلام.

شما یک هارد ریست کن 99% گوشی دوباره بالا میاد و نیازی به هیچ چیزی نیست فقط باید بگم که کل اطلاعات رو گوشی پاک میشه.(به استثناء اون چیزی که رو مموری 4 گیگ هست.)

برای هارد ریست سخت افزاری هم که حتما" میدونید به چه صورت عمل کنید:

قلم رو در بیارید سپس کلید کم کردن صدا رو با کلید اینتر (دایره وسط) رو با هم میگیرید سپس با قلم ریست میکنید .قلم رو از دکمه ریست بر میدارید اما دو کلید دیگه رو نگه میدارید تا صفحه زیر بیاد:

سپس 2 کلید رو رها میکنید و کلید طیاد کردن صدا رو میزنید گوشی ریست میشه.(هارد ریست):11:
سلام مجدد عزيز.من اينكارو كردم ولي هيچ عكس العملي نشون نميده.تايم خاصي بايد نگه دارم يا نه؟ آيا رام يا هارد اس پي ال خاصي اين كار هست كه گوشي رو بوت كنه ؟ آخه يه چند وقت پيش همچين چيزي رو براي تاچ پي3450 پيدا كردم كه الان يادم نمي ياد از كدوم سايت بود گرفتم و روشن شد. ممنون از كمكت.

IMAN_AF
06-01-2010, 12:53
سلام مجدد عزيز.من اينكارو كردم ولي هيچ عكس العملي نشون نميده.تايم خاصي بايد نگه دارم يا نه؟ آيا رام يا هارد اس پي ال خاصي اين كار هست كه گوشي رو بوت كنه ؟ آخه يه چند وقت پيش همچين چيزي رو براي تاچ پي3450 پيدا كردم كه الان يادم نمي ياد از كدوم سايت بود گرفتم و روشن شد. ممنون از كمكت.:46::20:

raharay
11-01-2010, 21:54
من برنامه نویس هستم امیدوارم با ارائه نیازمندی ها در این انجمن بتونم نرم افزار های این گوشی رو فراهم کنم

dampayi
11-01-2010, 23:30
سلام دوستان خوب و مهربووون:دی
من امروز یه دایموند خریدم :دی
منو راهنمایی کنید بیام تو باغ !
این رام چیه؟
رام کوک شده چیه؟
این نامرد فروشنده یه 20 تومن ازم گرفت مثلا برنامه بریزره روش!
ظاهرش خیلی با اون چیزی که دیده بودم فرق کرده ! منظورم اینه که اصلا شبیه عکساش نیست !
همه ی منو و اینهاش با اون عکسای تو کاتالوگش فرق کرده !!!:دی
یه نقشه گارمینم ریخته روش ! فارسی هم ریخته !
منو راهنمایی کنید !
به عنوان یه تازه وارد چی کار ها باید بکنم؟
ممنون!

dampayi
13-01-2010, 23:19
ای بابا ! مثل اینکه هیچکی اینجا نیست مارو کمک کنه!

AryanLand
14-01-2010, 01:02
سلام مجدد عزيز.من اينكارو كردم ولي هيچ عكس العملي نشون نميده.تايم خاصي بايد نگه دارم يا نه؟ آيا رام يا هارد اس پي ال خاصي اين كار هست كه گوشي رو بوت كنه ؟ آخه يه چند وقت پيش همچين چيزي رو براي تاچ پي3450 پيدا كردم كه الان يادم نمي ياد از كدوم سايت بود گرفتم و روشن شد. ممنون از كمكت.:46::20:

سلام.

والا یه چند ثانیه ای باید نگه داری تا گوشی رو شن بشه اما بعد از روشن شدن 2 کلید دیگه رو باید نگه داری تا صفحه مورد نظر بیاد.در مورد قسمت دوم سوالتون اطلاعی ندارم چون گوشی دایموند 1 رو ندارم.اگر راه دیگه ای پیدا کردم براش خدمتتون عرض میکنم.(پیگیری میکنم ببینم نتیجه میگیرم یا نه):11:

من برنامه نویس هستم امیدوارم با ارائه نیازمندی ها در این انجمن بتونم نرم افزار های این گوشی رو فراهم کنم
سلام.

نیاز بالا رو بر طرف بفرمایید.(با نوشتن یه برنامه هارد اس پی ال یا یه همچین چیزی):11:

این رام چیه؟
رام کوک شده چیه؟
ظاهرش خیلی با اون چیزی که دیده بودم فرق کرده ! منظورم اینه که اصلا شبیه عکساش نیست !
منو راهنمایی کنید !
ممنون!

سلام.

مبارک باشه.بفرمایید تو باغ دم در بده.:31:
رام همون ویندوزه که رو گوشیتون نصبه.
رام کوک شده رامی هست که توسط یک سری کاربران برنامه نویس موبایل توشون تغییراتی ایجاد شده و با کم و زیاد کردن برنامه ها و...نیازهای یکسری کاربرهارو مرتفع میکنن.
در مورد برنامه هایی که رو گوشیتون ریخته یا نریخته من نظری ندارم چون گوشیتون رو ندیدم.اما گارمین و فارسی ساز رو قطعا" اضافه کرده چون فابریکش نداره.
دیگه راهنمایی در چه موردی میخواهید بفرمایید اگر در توان و در حد اطلاعات من و دوستان باشه در خدمتتون هستیم.
اولین پیشنهادم اینه که یک محافظ صفحه برای گوشی بگیرید و رو ال سی دی نصب کنید.:11:

ای بابا ! مثل اینکه هیچکی اینجا نیست مارو کمک کنه!

گاهی اوقات کسی هست گاهی اوقات هم کسی نیست مخصوصا" با این وضع خوب اینترنتمون.(منکه دیشب هر کاری کردم نتونستم بیام توسایت تازه خیر سرم ADSL هم دارم مثلا"):46::31::11:

dampayi
14-01-2010, 09:13
مبارک باشه.بفرمایید تو باغ دم در بده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رام همون ویندوزه که رو گوشیتون نصبه.
رام کوک شده رامی هست که توسط یک سری کاربران برنامه نویس موبایل توشون تغییراتی ایجاد شده و با کم و زیاد کردن برنامه ها و...نیازهای یکسری کاربرهارو مرتفع میکنن.
در مورد برنامه هایی که رو گوشیتون ریخته یا نریخته من نظری ندارم چون گوشیتون رو ندیدم.اما گارمین و فارسی ساز رو قطعا" اضافه کرده چون فابریکش نداره.
دیگه راهنمایی در چه موردی میخواهید بفرمایید اگر در توان و در حد اطلاعات من و دوستان باشه در خدمتتون هستیم.
اولین پیشنهادم اینه که یک محافظ صفحه برای گوشی بگیرید و رو ال سی دی نصب کنید.

ممنون دوست مهربووون !
سلامت باشد :دی
خدمت شما عرض کنم که این جور که متوجه شدم توی سری جدید دایموندا اونایی که جعبشون هرمی نیست و مکعبه (یعنی مال من :دی) خود شرکت اچ تی سی یه محافظ گذاشته ! همچنین قاب پشتش دیگه براق نیست ! باطریشم به قول خود مغازه دارا دوآل شده ! (یک مقداری کلفت تر از اون چیزیه که من تو عکسا دیده بودم :دی)
محافظو انداختم :دی
یه چند تا سوال دیگه هم داشتم :
چی حوری می تونم حساسیت صفحرو بالا ببرم ؟ من هر چی گشتم نبود ! اصلا می شه ؟

بعد اینکه وقتی گوشیو وصل می کنیم به کامپیوتر با این برنامه ی اکتیو سینک وقتی من می رم توی مای کامپیوتر توی اون عکس موبایله کجا باید برم که بشه مموری داخلی گوشی؟(همون 4 گیگه:دی)
اخه من یه فایل خیلی کوچیکو گذاشتم توی internal storage با این که می دونم بیشتر از 3 گیگ خالی داشت ولی گفت جا نداری!:دی
چرا؟
اصلا من نمی فهمم ! وقتی می ریم توی مموری چرا دوتا قسمت داره؟
main , storage card! مگه این گوشی حافظه هم می خوره!
بازم ممنون دوست مهربووون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AryanLand
15-01-2010, 00:13
ممنون دوست مهربووون !
سلامت باشد :دی
خدمت شما عرض کنم که این جور که متوجه شدم توی سری جدید دایموندا اونایی که جعبشون هرمی نیست و مکعبه (یعنی مال من :دی) خود شرکت اچ تی سی یه محافظ گذاشته ! همچنین قاب پشتش دیگه براق نیست ! باطریشم به قول خود مغازه دارا دوآل شده ! (یک مقداری کلفت تر از اون چیزیه که من تو عکسا دیده بودم :دی)
محافظو انداختم :دی
یه چند تا سوال دیگه هم داشتم :
چی حوری می تونم حساسیت صفحرو بالا ببرم ؟ من هر چی گشتم نبود ! اصلا می شه ؟

بعد اینکه وقتی گوشیو وصل می کنیم به کامپیوتر با این برنامه ی اکتیو سینک وقتی من می رم توی مای کامپیوتر توی اون عکس موبایله کجا باید برم که بشه مموری داخلی گوشی؟(همون 4 گیگه:دی)
اخه من یه فایل خیلی کوچیکو گذاشتم توی internal storage با این که می دونم بیشتر از 3 گیگ خالی داشت ولی گفت جا نداری!:دی
چرا؟
اصلا من نمی فهمم ! وقتی می ریم توی مموری چرا دوتا قسمت داره؟
main , storage card! مگه این گوشی حافظه هم می خوره!
بازم ممنون دوست مهربووون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام.

والا اون قسمتهای اولی رو که در مورد ظاهر و بسته بندی گوشی بود اطلاعی ندارم.اما شما برای اینکه بری توی مموری 4 گیگ گوشی باید برید تویStorage گوشی .درسته که گوشی مموری کارت نمیخوره اما اون حافظه 4 گیگ رو حافظه خارجی حساب میکنه و اینکه بشما گفته گوشی مموری داخلیش جا نداره درست گفته چون اون 4گیگ جزو اینترنال مموری به حساب نمیاد.برای رفتن به قسمت استورج هم که وقتی با اکتیو سینک وصل شدید روی آیکون اول از سمت چپ بالا(نمیدونم تو دایموند نامش چیه اما به احتمال زیاد My Windows Mobile-Based Device هست ) کلیک میکنید سپس توی صفح بعد استورج رو انتخاب میکنید.(تو گوشیهای مموری خور اسمش Storage Card هست تو اینم فکر کنم همین باشه.):11:

پ ن:
راستی در مورد افزایش حساسیت تاچ هم بله میتونید اینکار رو انجام بدید منتها از طریق اعمال تغییر در رجیستری گوشی. یک مدتی باهاش کار کنید براتون نحوه انجامش رو میزارم.

dampayi
16-01-2010, 00:07
یه سوال دیگه هم داشتم! :دی
خدمت شما عرض کنم که من چی جوری می تونم این t9 چیه !؟ شما چی بهش می گین؟
prediction box !! رو بر دارم ! من هر چی تیک توی قسمت ستینگ اینپود درباره این بود برداشتم ولی بازم تا می رم توی اس ام اس زرت می یاد اون بالا !

سوال دوم هم این که من یه فایل وردی که توی استوریجم بود و ضمنا توی استوریج هم کلی جا داشتم در حدود 3 گیگ :دی ادیت کردم ولی موقع سیو کردن گفت جا نداری!
چرا!
ممنون :دی

dampayi
27-03-2010, 23:22
اینجارو نیگا:13:
کلوپ دایموند رفته صفحه دوم...!!!:13:
حالا مهم نیست کسی جواب نمی ده !
حداقل تاپیک و بالا نگه دارید...!

Khosravani
31-03-2010, 12:16
سلام

کسی خبر نداره رام دیگه ای برای دایموند میاد یا نه؟

mand007
04-05-2010, 17:23
سلام

بعد می خوام برم ببینمش (کلا اونجا چیا رو چک کنم که ببینم سالمه یا نه(مخصوصا باطریش که خیلی مهمه)یا مثلا تعمیر رفته یا چقدر فلش شده و.....)

بعد این گوشی الان چطوره خوبه بد(حافظه گوشی 4 گیگه داخلی هست این موضوع اذیت نمی کنه مثلا بسوزه و....)

الان روش ویندوز 6.1 هست می خوام ببینم می تونم روش ویندوز 7 موبایل نصب کنم

یا ویندوز اکس پی پی سی یا مکافی یا لینوکس یا .....(اصلا رو هارد و سی پی یو و...... گوشی میکشه؟)

بعد نرم افزار های پی سی میشه روش نصب کرد

ی چیزی که خیلی برام مهمه اینترنت اکسپلور و مدیا ویندوز هست
که میشه به صورت زنده فیلم های فلش یا بازی های ان لاین جاوا یا شبکه های تلوزیونی (live.irib.ir) رو می تونه اجرا کنه

بازی و نرم افزار براش زیاد گیر می یاد
مثلا رو سیمباین انگیج هست گیم بوی پیشرفته چنتا بازی با حجم یک گیگ براش هست و....

آقا خیلی ممنون که با حوصله جواب می دین(و ببخشید که زیاد شد البته ی چیزای دیگه بود که ننوشتم:31:)

ممنون

EMIN3M1404
24-05-2010, 14:40
این رام چیه؟
رام کوک شده چیه؟
منو راهنمایی کنید !
ممنون!

مبارکه:11::11::11::11::11:
از کجا خریدی؟
چند خریدی؟
رویه باطریت نوشته 1350 یا 900 mA؟
در پشتش ضخیم تره؟

dampayi
24-05-2010, 14:44
سلام مهربوون :دی
سلامت باشی ....
الان که سه چهارماه گذشته ...:دی
از علاالدین !! 315 تومن !! دیروز پریروز بود که قیمت کردم یارو گفت 300

آره باطریش از این جدیداست :دی خیلی خوب می مونه !
در پشتش ضخیم نیست ! این باطریه کلفتره به خاطر این کلا گوشی ضخیم شده ... و البته درش کدره ... که به مراتب به نظرم از برراقش قشنگتره ..:دی

EMIN3M1404
24-05-2010, 14:50
چقدر باطربش دووم میاره؟(1.پخش فیلم 2.پخش موسیقی 3.استفاده معمولی)

dampayi
24-05-2010, 14:54
سلام

بعد می خوام برم ببینمش (کلا اونجا چیا رو چک کنم که ببینم سالمه یا نه(مخصوصا باطریش که خیلی مهمه)یا مثلا تعمیر رفته یا چقدر فلش شده و.....)

سلام مهربوون :دی
چرا سفید تایپ کردی ؟ :دی
این جملتو نفهمیدم ! :دی

بعد این گوشی الان چطوره خوبه بد(حافظه گوشی 4 گیگه داخلی هست این موضوع اذیت نمی کنه مثلا بسوزه و....)

خوب و بد بودن بستگی به نیاز هر فرد داره ... :دی داخلی بودن به نظر من یه حسنه ... من تازه گرفتم و از این اتفاقایی که شما می گی براش نیوفتاده :دی

الان روش ویندوز 6.1 هست می خوام ببینم می تونم روش ویندوز 7 موبایل نصب کنم

یا ویندوز اکس پی پی سی یا مکافی یا لینوکس یا .....(اصلا رو هارد و سی پی یو و...... گوشی میکشه؟)

فعلا که سون برای دایموند نیومده و بعید می دونم بیاد ولی 6.5 هست و می تونید بریزید
این ویندوز ها ویندوز موبایله و با ویندوز رو پی سی خیلی فرق داره !!!! :دی
و مسلما نمی تونید اکس پی و... رو روی اون بریزید ...

بعد نرم افزار های پی سی میشه روش نصب کرد

همونطور که گفتم کلا این ویندوز با ویندوزه رو ی پی سی فرق داره و نمی شه برنامه های اونارو روش ریخت

بازی و نرم افزار براش زیاد گیر می یاد
مثلا رو سیمباین انگیج هست گیم بوی پیشرفته چنتا بازی با حجم یک گیگ براش هست و....
برنامه مرنامه زیاده ولی بازی من زیاد پیدا نکردم... مخصوصا بازی های خفن
البته از این بازی پرحجما زیاد هست ولی نه 1 گیگ :دی

موفق باشید

dampayi
24-05-2010, 19:57
چقدر باطربش دووم میاره؟(1.پخش فیلم 2.پخش موسیقی 3.استفاده معمولی)

باطریش راستش من اینجوری امتحان نکردم ...:دی
من چون گوشی قبلیم این آخریا باطریش خراب شده بود (5و6 ساعت می موند ) اینو که دیدم به وجد اومدم :دی
با استفاده ی معمولی (یه ذره بیشتر از معمولی) فک کنم 4 روز اینا دووم بیاره :دی

Amin.M.1986
25-05-2010, 11:19
باطریش راستش من اینجوری امتحان نکردم ...:دی
من چون گوشی قبلیم این آخریا باطریش خراب شده بود (5و6 ساعت می موند ) اینو که دیدم به وجد اومدم :دی
با استفاده ی معمولی (یه ذره بیشتر از معمولی) فک کنم 4 روز اینا دووم بیاره :دی
باطري اصلاح شده براي گوشي موجوده.. از جمهوري تهيه كنيد

dampayi
25-05-2010, 20:16
باطري اصلاح شده براي گوشي موجوده.. از جمهوري تهيه كنيد
مال من بهبود یافتشه ...:دی
تو سری های جدیدش ( که جعبشون حالت الماس نداره و مکعبه ) هم باطریش بهتر شده و هم قاب پشتش دیگه براق نیست ...:دی

mohamadreza666
25-05-2010, 21:21
جند تا سوال
1.این گوشی چرا یهو اینقدر ارزون شد؟؟؟!!!
2.این سری جدیداش با اون قدیمی هاش چه فرقی کرده؟؟؟(از لحاظ باکس ،کیفیت ساخت و...)
3.پورت 3.5 میلی متری داره؟
4.کیفیت صداش چجوره؟(در حد کدوم گوشی)
5.تاچش خازنیه یا مقاومتی؟
6.کیفیت ال سی دی ؟!
7.با آپدیت شدن به WM 6.5 مشکلی از لحاظ هنگ و سرعت و... نداره؟؟؟!!
مرسی!
سبز باشین...!!!:10:

dampayi
25-05-2010, 23:11
جند تا سوال
1.این گوشی چرا یهو اینقدر ارزون شد؟؟؟!!!

سلام بر تو !!
می تونه دلایل مختلفی داشته باشه ولی به نظر من چون اچ تی سی یهو کلی گوشیه خوب عرضه کرد .. و همچنین عرضه یه گوشی به اسم دایموند 2 تاثیر دو چندانی داشته ...

2.این سری جدیداش با اون قدیمی هاش چه فرقی کرده؟؟؟(از لحاظ باکس ،کیفیت ساخت و...)
اونجوری که مغازه دارا می گفتن فرقش یکی توی باطریشه یکی توی قاب پشتش ... به من همین دوتارو گفت ..:دی

3.پورت 3.5 میلی متری داره؟
نه یه ایراده گوندش همینه ... :دی یو اس بی یه !! ولی یه هدفون خوب تو جعبش هست ... باید تلاش کنی گم نشه ...:دی
البته از این مبدل ها هم که ریخته ...ولی در کل :41:

4.کیفیت صداش چجوره؟(در حد کدوم گوشی)
کیفیت صدا بیشتر وقتی صدا رو زیاد می کنیم مفهموم پیدا می کنه در حالیکه صدای گوشی نسبت به بقیه گوشی ها خیلی ضعیفه و تو اون میزان صدا کیفیتش خوبه :دی (البته نسبت به بقیه پاکت ها فکر می کنم صدای بهتر داره)

5.تاچش خازنیه یا مقاومتی؟
نمی دونم :دی خازنی از اوناست که با گرماهه ؟؟!! نه این باید فشار بدیم :دی

6.کیفیت ال سی دی ؟!
رزولوشنش خوبه 640*480 (vga) ولی تعداد رنگش عدده کوچیکی بود نسبت به بقیه (که البته اهمیت نداره :دی)

7.با آپدیت شدن به WM 6.5 مشکلی از لحاظ هنگ و سرعت و... نداره؟؟؟!!
چند نوع رام 6.5 داریم ...
ظاهرا یه سریشون حداکثر زیبایی حداقل سرعتن یه سری شون حداقل زیبایی حداکثر سرعت
من مانیلا سنس 2.5 رو ریختم که واقعا خوشگله ولی حداقل روزی یه بار هنگ می کنه :دی
بقیه رام هارو امتحان نکردم .... نمی دونم چی جوریه ... ولی فکر نمی کنم هنگ بکنن ...:دی

مرسی!
سبز باشین...!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ربنا لا تزغ قلوبنا بعد اذ هدیتنا :46:

موفق باشی

4870x2
26-05-2010, 13:54
دوستان تایید می کنین که این گوشی دو سری هستش؟
که سری جدیداش مشکل باطری ندارن؟
خود HTC اینو تایید نکرده و فقط diamond 2 رو معرفی کردش

dampayi
26-05-2010, 16:28
دوستان تایید می کنین که این گوشی دو سری هستش؟
که سری جدیداش مشکل باطری ندارن؟
خود HTC اینو تایید نکرده و فقط diamond 2 رو معرفی کردش

جسارتا تو سه چهارتا پست قبل تو همشون در این باره حرف زده شد!!
نمی دونم اسمشو می شه گذاشت سری دوم یا نه ...
ولی اینجوری بگم :دی :
تو بسته بندی های جدیدش (که دیگه شکل الماس نیست و مکعب شده) یک باطری قوی تری وجود داره که همینجوری هم شما می تونید از مغازه ها بخرید ... این باطریه یه ذره کلفت تره و باعث شده گوشی حدود 4 میلیمتر ضخیمتر بشه ...
قاب پشتیه گوشی هم کدر شده ...

:46:

moas
30-01-2011, 00:38
سلام منم به جمع diamondدارها پیوستم!
گوشی رو دست دوم خریدم روش ویندوز6.5 مصب بود چون touchFLOنداشت تصمیم گرفتم ویندوزشو عوض کنم فایل آپدیت رام رو از سایت دانلود کردم ولی...چشمتون روز بد نبینه داغون شد!
خلاصه 30هزار تومن دادیم ویندوز عوض کردن
1سوال فروشنده گفت خودت میتونی ویندوز عوض کنی ولی رام رو نمیتونی آپدیت کنی
مگه رام این گوشی همون ویندوزش نیست؟

moas
03-02-2011, 23:40
کسی نیست جواب ما رو بده؟
هدفون گوشی من وقتی به گوشی وصلش میکنم میکروفونش کار نمیکنه ولی صدا توش هست میکروفونش تنظیم خاصی داره یا خرابه؟

kamran 1983
13-04-2011, 23:18
:46:آخه این گوشی از اسمش هم که پیداست الماسه و طراحی زیبای پشت این گوشی حالت الماس رو داره

سلام
دوستان garmin روی این گوشی جواب میده یا نه
من این گوشی رو حداقل 2 سال خریدم به امید جی پی اس ولی گارمین آنتن نمیده
آیا برنامه دیگه هم هست یا گارمین من مشکل داره ؟
ممنون:46:

Best_Downloads
12-03-2012, 22:35
من يه سوال داشتم در مورد گوشي Touch Diamond2.من يه گوشي همين مدلي دارم ميخواستم بدونم چرا هر وقت من اينرو شار‍ ژ ميكنم باتري ان زود تمام ميشود؟حداكثر نگهداري مدت شارژ باتري 18-20 ساعت است.ايا باتري من مشكل داره يا چيز ديگه اي؟