ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا تو اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش نمي تونم تاپيك بزنم !

J A V I D
06-05-2008, 19:13
سلام

يه بار تو عمرمون اومديم براي خريد Pc با ملت مشورت كنيم ! اومديم تاپيك بزنيم نمي ذاره مي گه من اجازه اينكارو ندارم !

Mahdi_Moosavi
06-05-2008, 19:58
با سلام خدمت شما دوست عزیز .

پیرو مسائل پیش آمده قبلی و تصمیمات موقتی اعمال شده در این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک و تصمیم نهایی که توسط تیم مدیرت سخت افزار در این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک اتخاذ شد ، تالار مربوطه تا اطلاع ثانوی

Reply Only شده .

شما میتونید ، تا زمان تصمیم گیری نهایی درباره این موضوع ، از تاپیک های زیر برای مشاوره برای خرید قطعه استفاده کنید :

مشاوره و راهنمايي براي خريد كارت گرافيك و مانيتور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشاوره و راهنمايي براي خريد رم و هاردديسك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشاوره و راهنمايي براي خريد كيس و پاور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشاوره و راهنمايي براي خريد DVD Writer و ساير ادوات نوري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشاوره و راهنمايي براي خريد ساير قطعات ( شامل مودم , كارت صدا , فن و .. ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ضمنآ میتونید نظر خود را در این باره در این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک مطرح کنید .

با تشکر / .

J A V I D
06-05-2008, 21:01
آها يعني من يه سيستم الان بخوام ببندم براي هر قطعه ش بايد يه تاپيك بزنم !! چه تصميمات جالبي گرفته مي شه بعضي جا ها !

eMer@lD
06-05-2008, 21:03
آقای مهدی موسوی خسته نباشید پستتون خیلی پر بار بود

Stream
06-05-2008, 21:12
آها يعني من يه سيستم الان بخوام ببندم براي هر قطعه ش بايد يه تاپيك بزنم !! چه تصميمات جالبي گرفته مي شه بعضي جا ها !
شما توی تاپیکهایی که مهدی گفت سوالتون رو مطرح می کنید، نیازی به تاپیک جدید نیست.

J A V I D
06-05-2008, 21:17
شما توی تاپیکهایی که مهدی گفت سوالتون رو مطرح می کنید، نیازی به تاپیک جدید نیست.

متوجه شدم ولي تا حالا دقت كرديد تو تاپيك هاي كلي معمولا جواب خيلي ها رو نمي دن ! در ضمن من مي خوام سيستم ببندم نمي خوام قطعه قطعه سيستم ببندم كه اينجوري تو هر تاپيك بايد بگم كه فلان قطعه چي بگيرم ........ متاسفانه تو سخت افزارم خيلي تعطيلم ! به هر حال اينم يكي از سياست گذاري هاي اينجاست كه ما بهش احترام مي ذاريم .......

zed2
06-05-2008, 21:24
متوجه شدم ولي تا حالا دقت كرديد تو تاپيك هاي كلي معمولا جواب خيلي ها رو نمي دن ! در ضمن من مي خوام سيستم ببندم نمي خوام قطعه قطعه سيستم ببندم كه اينجوري تو هر تاپيك بايد بگم كه فلان قطعه چي بگيرم ........ متاسفانه تو سخت افزارم خيلي تعطيلم ! به هر حال اينم يكي از سياست گذاري هاي اينجاست كه ما بهش احترام مي ذاريم .......
بخاطر اینکه قیمت ها تو ایران مثل خارج ثابت نیست نمیشه یک قیمت رسمی گفت چون هر روز و از استان به استان شهر به شهر منطقه به منطقه مغازه به مغازه قیمت فرق می کنه و مثل خارج قیمت هارو ثابت نیست.
تو ایران با هر اتفاقی سریع قیمت ها تو یک روز کلی نوسان پیدا می کنه.

J A V I D
06-05-2008, 21:30
بخاطر اینکه قیمت ها تو ایران مثل خارج ثابت نیست نمیشه یک قیمت رسمی گفت چون هر روز و از استان به استان شهر به شهر منطقه به منطقه مغازه به مغازه قیمت فرق می کنه و مثل خارج قیمت هارو ثابت نیست.
تو ایران با هر اتفاقی سریع قیمت ها تو یک روز کلی نوسان پیدا می کنه.

اينو منم مي دونم اصلا مشكل قيمت ندارم مي خوام قطعه پيشنهاد بدن بزرگان بعد قيمت هم حدودي مي شه داد به هر حال .....

Stream
06-05-2008, 21:44
قبلا در بخش مشاوره متاسفانه دیده می شد که در بیشتر تاپیکها فقط یک سری لیست ارسال میشد و تقریبا در 80 درصد تاپیکها، مشاوره، به جای اینکه مفید باشه مضر بوده و باعث سردرگم شدن اون شخص شده. برای همین تصمیم گرفته شد کلا بخش مشاوره برای خرید سیستم برداشته بشه و مشاوره فقط برای قطعات اون هم بصورت جداگانه صورت بگیره. اینطوری اون شخصی که سوال داره مجبور میشه تحقیق کنه (به جای دریافت یک لیست که معلوم نیست...) و با اطلاعات بیشتر و مهمتر از همه خودش انتخاب می کنه.