ALI16437
06-05-2008, 18:21
من پس از اضافه کردن هر آدرسی به etc/apt/sources.list/
در برنامه syneptic یک چنین اروری را میده و نمیتونم ازشون استفاده کنم
خواهش دارم کمک فوری کنید.مثلا :
پس از اضافه کردن این deb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ramon main
به فایل فوق موقع اجرا دستور reload این ارور را میدهد.
W: GPG error:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید sarge Release: Unknown error executing gpgv
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ramon Release: The following signatures couldn't be verified because the public key is not available: NO_PUBKEY A15267D926DB05E5
یا با این خط
:deb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید sarge/volatile main contrib
non-free
این ارور رو میده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید sarge/volatile Release: The following signatures couldn't be verified because the public key is not available: NO_PUBKEY EC61E0B0BBE55AB3
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید sarge Release: Unknown error executing gpgv
من این کلیدها را از کجا بگیرم
در برنامه syneptic یک چنین اروری را میده و نمیتونم ازشون استفاده کنم
خواهش دارم کمک فوری کنید.مثلا :
پس از اضافه کردن این deb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ramon main
به فایل فوق موقع اجرا دستور reload این ارور را میدهد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ramon Release: The following signatures couldn't be verified because the public key is not available: NO_PUBKEY A15267D926DB05E5
یا با این خط
:deb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید sarge/volatile main contrib
non-free
این ارور رو میده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید sarge/volatile Release: The following signatures couldn't be verified because the public key is not available: NO_PUBKEY EC61E0B0BBE55AB3
من این کلیدها را از کجا بگیرم