ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار ساخت کلیپ صدا و سیما؟



esep30world
06-05-2008, 08:13
سلام!
آقا من دنبال اون نرم افزار صدا و سیما میگردم که تصاویر مطابق با ریتم آهنگ تغییر میکنن!
من چند تا نرم افزار از جمله Premiere و Ulead Video Studio را امتحان کردم ولی هیچ کدوم اتوماتیک این کارو انجام نمیده شاید هم درستش همینه!!! :31:
ولی آخه اینقدر این ترکیب صحنه ها با موزیک هماهنگه که بعیده خودشون اینارو تطبیق داده باشن! از جمله نماهنگ های برنامه ی "مردم ایران سلام".
لطفاً اگه کسی از چنین نرم افزاری اطلاع داره راهنمایی کنه.:46:

rvin@
06-05-2008, 08:57
دقیق نمی دونم ولی فکر کنم اونها رو با یک سخت افزار گرون میکس میکنن که کارتهای گرافیک مخصوصی هستند و فکر کنم بهش میگن میکس زنده.

rmb_ali
06-05-2008, 10:10
البته من یه کارت کپچر جدید دیدم که اینکارو میکرد یعنی موسیقی رو با تصویر ترکیب میکرد قیمتشم ارزون بود در حد 50 هزار تومن اینم یه عکس از تبلیغش



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گذاشتن عکس اینجا چقدر سخته

M Like Mother
14-05-2008, 05:39
سلام!
آقا من دنبال اون نرم افزار صدا و سیما میگردم که تصاویر مطابق با ریتم آهنگ تغییر میکنن!
من چند تا نرم افزار از جمله Premiere و Ulead Video Studio را امتحان کردم ولی هیچ کدوم اتوماتیک این کارو انجام نمیده شاید هم درستش همینه!!! :31:
ولی آخه اینقدر این ترکیب صحنه ها با موزیک هماهنگه که بعیده خودشون اینارو تطبیق داده باشن! از جمله نماهنگ های برنامه ی "مردم ایران سلام".
لطفاً اگه کسی از چنین نرم افزاری اطلاع داره راهنمایی کنه.:46:

دوست عزیز

سینک ( هماهنگی) صدا و تصویر تو کارهای حرفه ای بصورت دستی انجام میگیره و چیزی بصورت اتوماتیک نداریم.

هر چقدر هم هماهنگ باشه براحتی می شه دستی اینکار رو کرد. یه کم حس موزیک داشته باشی یه کم ذوق یه کم با نرم افزار آشنایی

ممکنه برای ساخت یک نماهنگ یک روز یا بیشتر وقت بذارند ( غیر از کارهای پیش تولید)

بعض وقتها هم چند ساعته میشه کار انجام داد ( به شرط اینکه متریال آماده باشه)

esep30world
15-05-2008, 13:25
از راهنماییهاتون ممنونم!:10:

Mohammadn17
14-06-2008, 22:44
سلام
مثل اینکه دیر رسیدم!!
به نظر من هم انجام این کار به صورت دستی کار مشکلی نیست. توی نرم افزار های حرفه ای مثل پریمیر، که توی تایم لاین یه بخش برای صداست و یه بخش برای تصویر، به راحتی این کار قابل انجامه. چون اوج و افت صدای آهنگ رو نوار تایم لاین صدا قابل مشاهده است. مثلا می توان هرجا که آهنگ به اوج رسید، جلوه ی مورد نظر را اعمال کرد.
به قول "M Like Mother" فقط یه مقدار ذوق و سلیقه برای اینکار کافیه. و مطمئن باشید که این تیزر های چند ثانیه ای صدا و سیما، که ما میبینیم و لذت می بریم، شاید ساعت ها و چه بسا روز ها روش وقت گذاشته باشند.

javadrayane
16-05-2011, 14:41
پیشرفته ترین نرم افزار میکس کدامه؟؟؟؟؟؟؟

علي طهماسبي
17-05-2011, 17:16
با سلام

پیشرفته ترین نرم افزار میکس کدامه؟؟؟؟؟؟؟
اينو از كجا پيدا كردي ؟:18:
ميكس چي عروسي - تيزر -و...

معصومه123
19-05-2011, 17:41
سلام من هم با دوستان دیگه موافقم این کارها دستی انجام میشه و کار زیاد سختی هم نیست در ادیوس هم می توانی انجام دهی همانطور که دوستمان در بالا فرمودند مطابق با نقاط اوج موزیک ترنسیشن یا کات یا افکت موردنظر را اعمال می کنیم یا در بعضی جاها مثلا در همین آرم استیشنهای شبکه 1 اگر دیده باشید تصویر مطابق با موزیک پرش دارد اینهم قبلا برایم سوال بود ولی الان کاملا برایم جا افتاده و آسان شده شما اگر تصویری که فیلمبرداری کردی یا در افتر افکت ایجاد کردی و حرکت دوربین دارد و مثلا حرکت افقی از راست به چپ روی سوژه و یا زوم این و یا چرخش دور سوژه دارید در تایم لاین که قرار می دهید در جایی که نمودار موزیک حالت اوج را دارد (باید در ادیوس روی تایم لاین زوم کنی تا نمودار موزیک را با جزییات بیتشر ببینی . به آن مسلط باشی یعنی روی دستگیره سمت چپ تایم لاین را کلیک کرده و به سمتی حرکت می دهی که واحد تایم لاین به جای دقیقه به ثانیه تبدیل شود بعد در مکانی که نقطه اوج صدا یا ضرب آن است کات زده و بعد کلیپ دوم بعد از کات را کمی کوتاه می کنی حتما می دانی چطوری کلیک موس را در خط عرضی کلیپ قرار داده شکلش تغییر می کند و وقتی کلیپ را در این حالت از خط عرضی به جلو حرکت دهی چند فریم آن کم می شود و ایجاد پرش می کند در ضمن این سینک صداو تصویر به سلیقه و ذوق خودت بستگی دارد که بخواهی کاتها ریتم تند و پشت سرهم داشته باشد یا اینکه بعضی از ضربها را جابیاندازی و روی بعضی ضربها این کار را انجام دهی تا بیننده از این کاتهای پشت سرهم خسته نشود که البته بستگی به نوع کار هم دارد اگر کار پرهیجان و یا شاد باشد مسلما ریتم تند بهتر است. خب توضیحی که دادم یکی از تکنیکهای سینک بود که امیدوارم توضیحات من مفید بوده باشه و خسته نشده باشید اگر مفهوم بوده لطفا پیغام بگذارید.

san30ro
23-07-2011, 02:57
پیشرفته ترین نرم افزار میکس کدامه؟؟؟؟؟؟؟
پیشرفته ترین Final Cut Studio محصول کمپانی اپل میباشد .