ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پس فرستادن ایمیل

Hossein bandarie
05-05-2008, 20:37
دوستان سلام .
از یه سایت خیلی ایمیل دریافت می کنم ( یه چیزی تو مایه های spam ) . اون رو به صورت Spam تیک گذاشتم ولی فایده ای نداشت . چطور میشه جلوی این کار رو گرفت ؟
ایمیل من تو یاهو هستش .

zed2
05-05-2008, 21:38
دوستان سلام .
از یه سایت خیلی ایمیل دریافت می کنم ( یه چیزی تو مایه های spam ) . اون رو به صورت Spam تیک گذاشتم ولی فایده ای نداشت . چطور میشه جلوی این کار رو گرفت ؟
ایمیل من تو یاهو هستش .
نباید این ایمیل ها رو نگاه و جواب بدی .یک مدت از جاهای مختلف ایمیل می یاد باید همچنان اسپم گذاری کنی . بعد از یک مدت تمام می شود

Hossein bandarie
06-05-2008, 17:15
من نخونده حذفشون می کنم . ولی تعدادشون خیلی زیاده و اذیت می کنه.

zed2
06-05-2008, 19:52
من نخونده حذفشون می کنم . ولی تعدادشون خیلی زیاده و اذیت می کنه.
کاریش نمیشه کرد تا یک مدت 3 ماهه میاد معمولا( برای من تا 6 ماه هم طول کشیده تا نیاد)چون انها هر دفعه ادرس ایمیل را تغییر می دن .برای همین فقط می تونی صبر کنی و اسپم بلوک کنی.

Hossein bandarie
07-05-2008, 08:37
کاریش نمیشه کرد تا یک مدت 3 ماهه میاد معمولا( برای من تا 6 ماه هم طول کشیده تا نیاد)چون انها هر دفعه ادرس ایمیل را تغییر می دن .برای همین فقط می تونی صبر کنی و اسپم بلوک کنی.

متشکرم . من هم صبر می کنم .
همواره پیروز باشید .

Ghaioom
07-05-2008, 17:37
دوستان سلام .
ایمیل من تو یاهو هستش .
سلام دوست عزیز
راه حل خوب برای این که ایمیل های زیادی که همیشه میان. مال منم گاهی وقت ها وقتی تو سایتی عضو بشم این طوری میشه.

حالا راه حل:
اگه شما میخوای از طرف کسی که ایمیل فرستاده میشه رو غیر فعال کنی در ایمیلت برو به Options بعد Blocked Addresses بعد در اینجا ایمیل کسانی که میان رو بنویس تا دیگه اون ایمیل نیاد.

موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]