ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زمينه‌آبي براي صفحه‌ي رايانه و فونت سفید ميزان آسيب رساني به چشم را كاهش مي‌دهد

keylogger-A
05-05-2008, 14:07
يك متخصص چشم پزشك گفت: زمينه آبي و قلم سفيد براي صفحه‌ي رايانه ميزان آسيب رساني و خشكي چشم را كاهش مي‌دهد.
دكتر "علي اشكاوران " روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ايرناافزود: در سال‌هاي اخير استفاده از كامپيوتر يكي از دلايل اصلي آسيب ديدن چشم و مراجعه افراد بخصوص كارمندان به چشم پزشكي شده است.
وي‌اظهار داشت: رنگ‌آبي و سفيد از نظر علمي و روان‌شناسي براي چشم آرامش دهنده است و چشم را خسته نمي‌كند.
وي با بيان اينكه يكي از دلايل استفاده از رنگ آبي در بخش‌هاي جراحي چشم موارد فوق مي‌باشد، گفت: استفاده از رنگ‌هاي تيره در رايانه به خصوص براي تايپ و يا صفحه كار باعث پلك زدن‌هاي مكرر، ضعف و خستگي بينايي مي‌شود.
اشكاوران اضافه كرد: بازيهاي رايانه‌اي نيز به‌نوعي ديگر باعث آسيب رساني چشم كودكان شده است، به گونه‌اي كه در سال‌هاي اخير تعداد مراجعه‌كنندگان كودك به مطب و كلينك‌هاي چشم پزشكي با ميانگين سني ‪ ۵‬تا ‪ ۲۵‬سال و بعضا بالاي اين سن افزايش يافته است.
وي گفت: اين در حالي است كه پيش از اين ضعيفي چشم تنها محدود به ارث مطالعه بسيار و يا تماشاي تلويزيون از نزديك بود.
وي توصيه كرد : كاربران علاوه بر استفاده از زمينه آبي در رايانه با قلم سفيد، بايد هراز گاهي چشمان را با صورت و يا مالش دادن استراحت دهند.
اين چشم پزشك افزود : براي تامين پروتئين و جلوگيري از چروك و ضعيف شدن چشم نياز است كه تمامي كاربران رايانه‌از آب هويج و سويا مرتب استفاده كنند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

eAmin
05-05-2008, 18:02
سلام.

جالبه، من هم همیشه به غیر از آبی هیچ چیز دیگه رو انتخاب نمی کنم برای پس زمینه! در مواردی هم مشکی...

ali80
08-05-2008, 23:24
سلام.

جالبه، من هم همیشه به غیر از آبی هیچ چیز دیگه رو انتخاب نمی کنم برای پس زمینه! در مواردی هم مشکی...
فکر کنم منظور پس زمینه ی برنامه ها هست نه background ویندوز
به هر حال جالب بود
ممنون