ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رقابت نوكيا و APPle



ReziOnline
04-05-2008, 18:50
رقابت نوكيا و APPle
شركت APPle قصد داشت با عرضه iphone، سهم بزرگي از بازار تلفن‌هاي همراه را به خود اختصاص دهد و با اين كار با بزرگان تلفن‌هاي همراه به رقابت بپردازد كه با همين محصول توانست به موفقيت چشمگيري دست يابد و از شركت‌هايي چون مايكروسافت و موتورولا پيشي بگيرد.
اما در اين ميان، غول تلفن‌هاي همراه يعني نوكيا كه بيشترين سهم بازار تلفن همراه را در اختيار دارد نيز بيكار ننشسته و محصول جديد خود را با نام كد Tube براي رقابت با iphone معرفي كرد تا همچنان پيشگامي خود را حفظ كند.

اين گوشي نيز همانندiphone از صفحه نمايش لمسي بهره مي‌گيرد. ضمن اين كه اين گوشي به طور پيش فرض روي آن جاوا نصب شده است در حالي كه iphone جاوا ندارد. ضمن اين كهTube از استاندارد تلويزيون HDVB كه استاندارد مصوب براي اروپاست پشتيباني خواهد كرد. همچنين به گفته نوكيا، اين گوشي خواهد توانست با اتصال به شبكه HSDPA از طريق Wi-Fi به ارسال عكس به اينترنت بپردازد. پيش‌بيني مي‌شود كهGPS نيز به امكاناتTube اضافه شود. زيرا پيش از اين صحبت‌هايي براي در نظر گرفتن امكان مكان‌يابي در گوشي‌هاي تلفن هوشمند از جانب اين شركت شده بود. هنوز جزييات بيشتر در مورد قيمت و زمان عرضه محصول جديد نوكيا منتشر نشده است.

منبع: جام جم