مشاهده نسخه کامل
: مشکل با logout در سایت
shahin_et
04-05-2008, 17:41
با سلام
سایت من با زبان php نوشته شده سایت با ورود مشکل نداره ولی وقتی با مرورگر IE6 خروج رو می زنم به صفحه اول بر نمی گرده میشه بگید مشکل از کجاست ؟ هسته سایت php-fusion هست
وقتی از طراح سایتم می پرسم نمی تونه بفهمه مشکل از کجاست خیلی برام مهمه لطفا کمکم کنید
حد اقل آدرس سایتت رو بده تا بتونیم مشکل رو پیدا کنیم
shahin_et
04-05-2008, 20:39
اسم سایتم bazishop.net هست
Bill Gates
04-05-2008, 21:11
خوب به صفحه اول برنگرده مگه چی میشه؟
خوب خودتون برید صفحه اول :دی
تشکر// فکر نکنم ایراد یا مشکل حساب بشه
neopersia
04-05-2008, 21:32
با سلام
سایت من با زبان php نوشته شده سایت با ورود مشکل نداره ولی وقتی با مرورگر IE6 خروج رو می زنم به صفحه اول بر نمی گرده میشه بگید مشکل از کجاست ؟ هسته سایت php-fusion هست
وقتی از طراح سایتم می پرسم نمی تونه بفهمه مشکل از کجاست خیلی برام مهمه لطفا کمکم کنید
آقا این چیه نوشتی تو سایت؟:
(به دلیل برخی مشکلات IE با زبانPHP)
اصلاً اینا ربطی به هم نداره!
برای حل مشکل هم اگه یک آی دی دمو میساختی تا بتونیم لوگین بشیم و امتحانش کنیم بهتر مشد دلیلشو پیدا کرد
shahin_et
04-05-2008, 21:33
به صفحه اول نمیره یعنی دیگه نمی تونم با مرورگر IE6 برم تو سایتم تو لودینگ گیر می کنه و باید از mozila یا opera استفاده کنم تا بتونم دوباره برم تو سایتم
اینم یه آی دی:
نام :shahin
رمز عبور:123456789
Bill Gates
04-05-2008, 21:55
سلام
آدرس ورود به مدیریت رو هم اگر بزاری فکر کنم دیگر جوانان پر پر نمیشن واسه پیدا کردنش :دی
تشکر.//
shahin_et
04-05-2008, 22:03
چه ربطی داره به مدیریت من یه سوال پرسیدم هیچ کس به سوالم جواب نمیده
Bill Gates
04-05-2008, 22:11
به صفحه اول نمیره یعنی دیگه نمی تونم با مرورگر IE6 برم تو سایتم تو لودینگ گیر می کنه و باید از mozila یا opera استفاده کنم تا بتونم دوباره برم تو سایتم
اینم یه آی دی:
نام :shahin
رمز عبور:123456789
خوب باید اینو از کجا وارد بشیم و ببینیم که چی به چیه؟؟
shahin_et
04-05-2008, 22:22
خب تو قسمت ورود
shahin
رمز ورود:123456789
رو وارد کنید
بعد خروج بزنید ببینید چی میشه البته با مرورگرIE6
neopersia
04-05-2008, 22:30
من ie 7 دارم توی ورود مشکل داشتم و توی خروج هم همینطور ولی مشکل به دلیل کش شدن صفحات بود. یعنی بعد از اینکه وارد شدم برگشت به صفحه قبلی ولی وقتی رفرش کردم وارد شده بود
برای خروج هم همینطور خارج شدم و برگشت به صفحه قبلی و هنوز کادر نظرات رو نشون میداد ولی وقتی رفرش کردم خارج شده بود
shahin_et
04-05-2008, 22:36
خب حالا راه چاره چیه؟
neopersia
04-05-2008, 22:46
من الان با فایرفوکس هم که امتحان کردم همینطوری بود.
بزار بقیه دوستان با ie 6 هم امتحان کنن شاید دلیل دیگه ای برای این مشکل پیدا کنند.
برای رفع مشکل کش شدن باید ببینیم دلیل این کش شدن چیه که اونم طراح سایت بهتر میدونه. شاید هم سرورتون اینطوری تنظیم شده باشه.
shahin_et
04-05-2008, 22:54
یعنی میشه امیدوار باشم که مشکل حل میشه؟ چون طراح سایتم بهم جواب نمیده
neopersia
05-05-2008, 01:07
حل کردنش که کاری نداره ولی مهم اینه که بدونی کدهای مربوط به این قسمت رو کجا باید بزاری
من چون با CMS ها کار نمیکنم درست نمیدونم کدوم فایل رو باید ادیت کنی شاید دوستانی که توی CMS ها تجربه بیشتری دارن بتونن کمک کنند
اگر هم درست نشد شاید بشه از طریق htaccess تنظیماتش رو تغییر داد
neopersia جان
من الان کدش یادم نیست
شما لطف کن کدی که باعث می شد صفحه کش نشه رو بذار
تا ایشون بذاره توی سایتش، احتمالاً درست میشه
shahin_et
05-05-2008, 08:26
می خواستم بپرسم این کد ها برای جلوگیری از کشه:
<!-- no cache headers -->
<meta [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"Pragma" content="no-cache" />
<meta [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"Expires" content="-1" />
<meta [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"Cache-Control" content="no-cache" />
<!-- end no cache headers -
اگه هست کجا باید وارد بشه؟
آره دقیقاً منظورم همین بود
بذارش توی <head> و </head>
neopersia
05-05-2008, 15:59
اون کدها برای جلوگیری از کش هست ولی ممکنه کار نکنه
چون این کش داره از طرف سرور و با هدرهای http ست میشه ممکنه مرورگر اون متا تگها رو نادیده بگیره
برای جلوگیری از کش شدن صفحه یک سری کد php هست مثلاً:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کدها باید توی صفحه ای قرار بگیره که توی همه صفحات دیگه اینکلود شده باشه مثلاً یه چیزی مثل config.php
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.