مشاهده نسخه کامل
: درخواست مقاله اي در مورد Zip Disk و سوپرديسک
با سلام
من مقاله اي در مورد ZIP Disk و سوپر ديسک و ديسک HiFD ميخوام. حد اقل مقاله اي در مورد 2 تاي اين ها حالا هر سه هم بود چه بهتر:10:
اگه بتونيد تا فردا برام اين موارد رو بذاريد که ممنون ميشم:20:
خيلي ممنون از همگي
majid-ar
04-05-2008, 18:49
سلام.متاسفانه مطلب فارسی نیست.انگلیسی به کارتون میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.متاسفانه مطلب فارسی نیست.انگلیسی به کارتون میاد؟
ممنون از اينکه پاسخ دادين.
من اين مطلب رو براي يکي از دوستام ميخواستم . حالا بازم سرچ ميکنم اگه چيزي پيدا نشد خودم ميرم از ويکي پديا يه مقاله رو ترجمه ميکنم.
بخاطر جواب هم ممنون.
خودم يه مختصر مقاله اي (البته اسمش رو نميشه گذاشت مقاله:31:) ترجمه کردم. ميزارم اينجا شايد به درد کسي بخوره:11:
آشنايي با ديسکZIP و HiFD
zip drive نوعي از يک درايو قابل حذف بوده که داراي ظرفيت معمولي ميباشد. علي رغم اينکه کاربران زيادي ZIP driveها در هنگام ارائه به بازار يعني در سال 1994 مورد استفاده قرار دادند اما هيچ گاه ZIP drive جايگزين فلاپي ديسک هاي 5/3 اينچي نشد. ميتوان گفت امروزه CD، DVD و حافظههاي فلش جايگزين فلاپي ديسک گرديده اند. اين وسايل داراي حافظهي مناسبي بوده و قابليت نگهداري ميزان اطلاعات زيادي را دارند. zip drive هيچ گاه ابزاري معروفي براي نگهداري اطلاعات نبوده است.
اولين zip drive ساختهي شرکت Iomega قابليت نگهداري 100 مگابايت اطلاعات را دارا بود. توليد zip drive در آن زمان کمک شاياني به کاربران رايانهاي نمود. ظرفيت zip drive ها پس از آن به 250 مگابايت و سرانجام به 750 مگابايت افزايش پيدا کرد. در آن زمان Iomega قابليت هاي zip drive را براي ارسال و دريافت دادهها افزايش داد. از سال 1999 تا 2003 با وجود اينکه بازار فروش zip drive رو به کاهش بود ولي با اين وجود تا حد زيادي باعث کاهش قيمت CD ها و DVD هاي خام گرديد. با وجود گنجايش بالاي حافظههاي فلش هنوز هم بعضي از افراد هستند که از zip drive ها بخاطر دوام، اطمينان و توانايي ارسال سريع اطلاعات استفاده ميکنند.
HiFD (مخفف عبارت High capacity Floppy Disk بمعناي فلاپي ديسک با ظرفيت بالا) توسط شرکت سوني براي جايگزيني با فلاپي ديسک هاي 5/3 اينچي ارائه گرديد. اين ديسک ها در صحنهي رقابت سال 1980 موفق گرديد و توانست جايگزين فلاپي ديسک هاي 25/5 اينچي شود.
اولين HiFD که در سال 1998 ارائه گرديد داراي ظرفيت 150 مگابايت بود. HiFD در نوامبر 1999 مجددا منتشر گرديد که گنجايش آن 200 مگابايت بود و از يک اتصال USB نيز برخوردار بود.
اگر محل درج اين مقاله نامناسب است از مدير محترم تقاضا مي شود تا اين نوشته را منتقل نمايند.
majid-ar
07-05-2008, 00:21
ممنون که به فکر دیگران هم هستید.
مطمئن باشید این مطلب بعدا به کار دیگران میاد...
el_panahi
11-12-2008, 11:55
و به درد من خورد....خیلی خوشحال شدم که تونستم سریع مطلب پیدا کنم....از ترجمه تون ممنون!
باسلام به همگی
ببخشیدمن درموردzipبایدمقاله ای روتنظیم کنم ولی هرچی سرچ میکنم چیزبه دردبخوری نمیتونم پیداکنم که همه جانبه باشه ومطلب گسترده ای رودربرداشته باشه
ممنون میشم اگه درتهیه این مقاله راهنماییم کنین:20:
مطلب فارسی یاانگلیسی فرقی نمیکنه
ولی ترجیحافارسی باشه
باتشکر
باسلام به همگی
ببخشیدمن درموردzipبایدمقاله ای روتنظیم کنم ولی هرچی سرچ میکنم چیزبه دردبخوری نمیتونم پیداکنم که همه جانبه باشه ومطلب گسترده ای رودربرداشته باشه
ولی ترجیحافارسی باشه
باتشکر
سلام...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DjEbramFench
11-11-2010, 20:53
سلام. تورو خدا یه مقاله ای چیزی بدید. من هفته دیگه ارائه دارم.
DjEbramFench
11-11-2010, 20:57
باسلام به همگی
ولی ترجیحافارسی باشه
باتشکر
منم دارم. ولی هرچی می گردم چیزی نیست. احتمالا 5 نمرشو بیخیال میشم.
DjEbramFench
25-11-2010, 00:44
با سلام
من مقاله اي در مورد ZIP Disk و سوپر ديسک و ديسک HiFD ميخوام. حد اقل مقاله اي در مورد 2 تاي اين ها حالا هر سه هم بود چه بهتر:10:
اگه بتونيد تا فردا برام اين موارد رو بذاريد که ممنون ميشم:20:
خيلي ممنون از همگي
پس کجا گذاشتید. من که چیزی ندیدم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.