ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صفحه‌كليد رايانه،آشيانه ميليون ها ميكروب

ReziOnline
04-05-2008, 16:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گروه سلامت: جديدترين تحقيقات نشان مي‌دهد كه صفحه كليد رايانه (كيبورد) مي‌تواند از لحاظ ميزان ميكروب بسيار آلوده باشد.

به گزارش ايسنا، نتيجه تحقيقات يك سازمان غير دولتي در بريتانيا حاكي از آن است كه كيبورد مي‌تواند آشيانه ميليون‌ها باكتري و ميكروب خطرناك باشد.
سازمان غير دولتي«Which» در لندن اين تحقيقات را بر 33 كيبورد رايانه‌هاي خود انجام داده است. چهار تا از آن كيبوردها آن قدر آلوده بود كه خطري براي سلامت فرد تشخيص داده شد.

يكي از كيبوردها هم پنج برابر بيشتر از يكي از توالت‌هاي اداره ميكروب داشته است.

برخي از آن ميكروب‌ها در بيني و معده انسان يافت مي‌شوند و مي‌توانند باعث سرماخوردگي و حتي بروز ورم معده در افراد شوند. به گفته جان بوگ از مجله ويچ كامپيوتينگ، اكثر افراد، كاري براي مبارزه با ميكروب در صفحه كليد كامپيوترهاي خود نمي‌كنند. او مي‌گويد: ما صفحه كليد را با توالت مقايسه كرديم. توالت به دفعات تميز مي‌شود، اما حدود 11 درصد افراد هرگز كيبورد رايانه خود را تميز نمي‌كنند.

به گفته اين كارشناس، كمتر از 46 درصد از اشخاص فقط ماهي يك بار كامپيوتر خود را تميز مي‌كنند.

محققان دانشگاه آريزوناي امريكا سال گذشته ميلادي اعلام كردند كه هر كامپيوتر در محل كار مي‌تواند به طور متوسط بيش از چهارصد برابر بيشتر از يك توالت فرنگي ميكروب داشته باشد.

اما افراد چطور مي‌توانند خود را در برابر ميكروب‌هاي كامپيوترشان محافظت كنند؟

يكي از اين راه‌ها تميز كردن صفحه كليد با دستمال آغشته به الكل است و راه ديگر، تميز كردن آن با دستگاه فشار هواست.

منبع: جام جم آنلاین

Julian
04-05-2008, 17:08
من روی کیبورد سلیفون می کشم
بعد از مدتی عوض می کنم.

*MASTER*
04-05-2008, 18:05
من با تمیز کننده سبزی یک هفته به یک هفته تمیز میکنم.

Šepehr
04-05-2008, 20:05
من روی کیبورد سلیفون می کشم
بعد از مدتی عوض می کنم.

من با تمیز کننده سبزی یک هفته به یک هفته تمیز میکنم.

به به
بروبچ چقدر تمیزن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 6 ماه یه بار تمیزش می کنم
تازه اگه زیاد کثیف نباشه این مدت طولانی تر هم میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]