Max2000
04-05-2008, 10:05
به نام خدا
و با عرض سلام به دوستان
من در زمینه unwrap uvw در تری دی مکس 9 مشکل دارم و یک کم باهاش ناواردم
چند تا سئوال داشتم مثلا اگر ما مدل یک لباس داشته باشیم و متریال لباس را به مدل بدهیم و بخواهیم مثلا آن را با استفاده از unwrap uvw تنظیم کنیم
مثلا اگر دهانه لباس را انتخاب کنیم و به unwrap uvwv برویم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بخواهیم طوری تنطیم کنیم که دهانه لباس با دهانه متریال لباس یکی شود کار دشوار و و قت گیری که تک تک ورتکس را به صورت دایره بچینیم به خصوص اگر دهانه از چند دایره دیگر هم تشکیل شده باشد
آیا راهی برای چرخاندن و یا جدا کردن قسمتها در پنجره unwrap uvw وجود دارد؟؟؟
سئوال دوم فرض کنید ما یک عکس از کل متریال لباس صورت بدن کفش و اسلحه یک شخص داریم آیا میشود
با یکبار رفتن به unwrap uvw تمامی متریالها را داد یا باید با چند unwrap uvw این کار را انجام داد؟؟لطفا توضیح دهید
در پایان یک سئوال هم داشتم راجع به این خوطط سبز که اجازه میدهند ما کل پلاگینهای یک شکل را پهن کنیم اما آیا راهی برای کنترل و تنظیم این خطوط وجود دارد چون گاهی اوقات باعث خرابی در کار میشوند
ببخشید اگر سئوالات در حد بسیار ابتدایی هستن :41:
اما چاره چیه در این قسمت من مشکل دارم حالا یک ناجی پیدا میشه منو کمک کنه :4:
و با عرض سلام به دوستان
من در زمینه unwrap uvw در تری دی مکس 9 مشکل دارم و یک کم باهاش ناواردم
چند تا سئوال داشتم مثلا اگر ما مدل یک لباس داشته باشیم و متریال لباس را به مدل بدهیم و بخواهیم مثلا آن را با استفاده از unwrap uvw تنظیم کنیم
مثلا اگر دهانه لباس را انتخاب کنیم و به unwrap uvwv برویم
و بخواهیم طوری تنطیم کنیم که دهانه لباس با دهانه متریال لباس یکی شود کار دشوار و و قت گیری که تک تک ورتکس را به صورت دایره بچینیم به خصوص اگر دهانه از چند دایره دیگر هم تشکیل شده باشد
آیا راهی برای چرخاندن و یا جدا کردن قسمتها در پنجره unwrap uvw وجود دارد؟؟؟
سئوال دوم فرض کنید ما یک عکس از کل متریال لباس صورت بدن کفش و اسلحه یک شخص داریم آیا میشود
با یکبار رفتن به unwrap uvw تمامی متریالها را داد یا باید با چند unwrap uvw این کار را انجام داد؟؟لطفا توضیح دهید
در پایان یک سئوال هم داشتم راجع به این خوطط سبز که اجازه میدهند ما کل پلاگینهای یک شکل را پهن کنیم اما آیا راهی برای کنترل و تنظیم این خطوط وجود دارد چون گاهی اوقات باعث خرابی در کار میشوند
ببخشید اگر سئوالات در حد بسیار ابتدایی هستن :41:
اما چاره چیه در این قسمت من مشکل دارم حالا یک ناجی پیدا میشه منو کمک کنه :4: