ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك درباره نصب SqlExpres

MTPROG
04-05-2008, 00:38
سلام دوستان
من در مورد نصب SQLExpres مشكل دارم و همراه با نصب VS نصب نميشه حتي بعد از نصب هم قابل نصب شدن نيست لطفا منو راهنمايي كنيد و چطور مي تونم باهاش جدول بسازم

Bracket
04-05-2008, 23:58
باید یه database جدید ایجاد کنید از منوی Server میتونید تغییرات رویه دیتا بیستون بدید یا Table بسازید .

MTPROG
05-05-2008, 00:44
سئوال اصلي من اينكه چرا نصب نميشه و چكار بايد كرد كه بتونم نصبش كنم اگرنه ساخت جدول كاري نداري من خودم با اكسس وSql Server2000 كار كردم و برنامه هاي بانك اطلاعاتي متنوعي به سفارش مشتري توليد كرده ام ولي در بعضي كاربردها توانايي SqlServer خيلي بيشتر از اكسس هستش و هم سريعتر ولي بانكهاي sqlserver جهت اجرا در كامپيوتر ميزبان احتياج به نصب خود SqlServer داره كه براي كامپيوترهايي كه به شبكه وصل نيستند و كار حسابداري معمولي انجام ميدهند يك ايراد هستش ولي با SqlExpress ديگه نيازي به SqlServer نداري و راه اندازش با خود setup همرا مي شه و هم قدرت فايلهاي SqlServer را در برنامه نويسي در اختيار داري براي همين مي خوام با اين ابزار كار كنم در ضمن در وقت نصب راهنماي.Netكه اسمش هم هست Quick Start همرا خود VS اونجا هم نصب نميشه نسخه ويندوز منWindows Xp SP2 Version 2005 هستش

ممنون ميشم اگر راهنمايي هاي خودتونو در اختيار من بزاريد