مشاهده نسخه کامل
: مفاهيم CORE 2 QUAD، Dual-Core و Core2 Duo و Core 2 Quadro رو لطفاً توضيح بدين
Pejvak61
03-05-2008, 12:13
اگه ممكنه مفاهيم CORE 2 QUAD، Dual-Core و Core2 Duo و Core 2 Quadro و تفاوتشونو ميخوام بدونم.:31:
متشكرم:11:
به طور ساده و خلاصه:
Dual Core : به هر پردازنده ای که دو هسته داشته باشه می گن Dual Core . این مفهوم کلی هست و کل Core 2 Duo و Athlon X2 و ... رو در بر می گیره.
Core 2 : اسم سری جدید پردازنده های اینتل هست، این یک اسمه مثل Pentium و نشون دهنده چیز خاصی ( تعداد هسته ها یا ... ) نیست.
Core 2 Duo : به پردازنده های سری Core 2 که دو هسته ای باشند میگن Core 2 Duo . یعنی پردازنده های Dual Core از خانواده Core 2
Core 2 Quad : به پردازنده های سری Core 2 که چهار هسته ای باشند گفته میشه Core 2 Quad
Core 2 Quadro : وجود خارجی نداره! ( ابتدا یه حرفهایی بود که Core 2 های چهار هسته ای Core 2 Quadro نامگذاری بشن ولی اینطور نشد. )
Core 2 Extreme : پردازنده های نسل Core 2 هستند که Multiplier اشون باز هست و برای OverClock ساخته شده اند. Core 2 Extreme ها هم مدلهای دو هسته ای دارند ( مثل X6800 ) و هم مدلهای چهار هسته ای ( مثل QX6850 ) قیمتشون هم خیلی بالاتر از Core 2 Duo یا Core 2 Quad است.
Pejvak61
03-05-2008, 14:59
متشكرم عزيزم.
دقيقاً جوابمو گرفتم.
من Core 2 Quad دیدم ولی تعداد هسته را 2 تا زده بود قضیه چیه یعنی همه Core 2 Quad ها 4 هسته ای هست
پس Core 2 Extreme چند هسته ای هست
من Core 2 Quad دیدم ولی تعداد هسته را 2 تا زده بود قضیه چیه یعنی همه Core 2 Quad ها 4 هسته ای هست
پس Core 2 Extreme چند هسته ای هست
نه دوست من تمام Core 2 Quad ها 4 هسته ای هستند و درباره Core 2 Extreme
Core 2 Extreme : پردازنده های نسل Core 2 هستند که Multiplier اشون باز هست و برای OverClock ساخته شده اند. Core 2 Extreme ها هم مدلهای دو هسته ای دارند ( مثل X6800 ) و هم مدلهای چهار هسته ای ( مثل QX6850 ) قیمتشون هم خیلی بالاتر از Core 2 Duo یا Core 2 Quad است.
سلام . لطفا منو راهنمایی کنید. من یه مطلب کامل و جامع درباره مفاهيم زیر لازم دارم. فارسی باشه خیلی بهتره. و اگه ترجمه نشده هست لطفا جوری باشه که بعد از ترجمه به دردم بخوره. خیلی خیلی ممنونم.
CORE 2 QUAD - Core2 Duo- Dual-Core - Core 2 Extreme - athlon x2 - phenom x3 - phenom x4
M.K_Soft
13-08-2008, 01:28
سلام.
تا جايي كه من ميدونم در CPU هاي Dual core كه داراي دو هسته جدا هستند از يك Cache به صورت اشتراكي استفاده ميشه مثلا 1 مگابايت كش كه بين هر دو سي پي يو به صورت share استفاده ميشه. اما در سي پي يو هاي core 2 duo از دو كش و به صورت جدا براي هر هسته سي پي يو استفاده ميشه كه باعث افزايش بهره وري و سرعت اين رده از سي پي يو ها ميشه.
shahab_blaster
13-08-2008, 07:59
سلام . لطفا منو راهنمایی کنید. من یه مطلب کامل و جامع درباره مفاهيم زیر لازم دارم. فارسی باشه خیلی بهتره. و اگه ترجمه نشده هست لطفا جوری باشه که بعد از ترجمه به دردم بخوره. خیلی خیلی ممنونم.
CORE 2 QUAD - Core2 Duo- Dual-Core - Core 2 Extreme - athlon x2 - phenom x3 - phenom x4
CORE 2 QUAD تعداد هسته ها 4 تا و نوع سوكت LGA775
CORE 2 DUO تعداد هسته ها 2 تا براي شناسايي اول نامشون E داره و چند مدل داره سري 4 و سري 6 و سري 7 و سري 8 كه سري 7 و 8 45 نانومتري و جايگزين سري 4 و 6 هستن و سوكتشون همه LGA775
DUAL CORE نسل اول پردازنده هاي CORE هست و فركانس پائينتري رو نسبت به خانواده CORE 2 DUO داره و سوكتش LGA775
CORE 2 EXTREME اين خانواده داراي ضريب مولتي باز هست و براي اوركلاك هست اين خانواده مدا 2 و 4 هسته اي داره اگه اولش X اومده بود 2 هسته اي و اگر QX اومده بود 4 هسته اي هست نوع سوكت اينو نميدونم
ATHLON X2 پردازنده هاي خانواده AMD هست سوكتش AM2 و تعداد هسته ها 2 مي باشد
PHENOM X4 يك 4 هسته اي هست و سوكتش AM2+ هست
PHENOM X3 يك 3 هسته اي هست و سوكتش AM2+ در ضمن اين رده اول 4 هسته اي بوده و بخاطر برابر نشدن فركانس 1 هسته با 3 هسته ديگر 1 هسته غير فعال شده
اميدوارم اين مطالب به دردتون خورده باشه
اگر سوال ديگه اي بود برام پيغام بزارين
از مطالب خوبتون متشکرم.
من یه تحقیق در این رابطه باید ارائه بدم و نیاز به مطالب بیشتری دارم. لطفا منو راهنمایی کنید.
CORE 2 QUAD تعداد هسته ها 4 تا و نوع سوكت LGA775
CORE 2 DUO تعداد هسته ها 2 تا براي شناسايي اول نامشون E داره و چند مدل داره سري 4 و سري 6 و سري 7 و سري 8 كه سري 7 و 8 45 نانومتري و جايگزين سري 4 و 6 هستن و سوكتشون همه LGA775
DUAL CORE نسل اول پردازنده هاي CORE هست و فركانس پائينتري رو نسبت به خانواده CORE 2 DUO داره و سوكتش LGA775
CORE 2 EXTREME اين خانواده داراي ضريب مولتي باز هست و براي اوركلاك هست اين خانواده مدا 2 و 4 هسته اي داره اگه اولش X اومده بود 2 هسته اي و اگر QX اومده بود 4 هسته اي هست نوع سوكت اينو نميدونم
ATHLON X2 پردازنده هاي خانواده AMD هست سوكتش AM2 و تعداد هسته ها 2 مي باشد
PHENOM X4 يك 4 هسته اي هست و سوكتش AM2+ هست
PHENOM X3 يك 3 هسته اي هست و سوكتش AM2+ در ضمن اين رده اول 4 هسته اي بوده و بخاطر برابر نشدن فركانس 1 هسته با 3 هسته ديگر 1 هسته غير فعال شده
اميدوارم اين مطالب به دردتون خورده باشه
اگر سوال ديگه اي بود برام پيغام بزارين
از مطالب خوبتون متشکرم.
من یه تحقیق در این رابطه باید ارائه بدم و نیاز به مطالب بیشتری دارم. لطفا منو راهنمایی کنید.
shahab_blaster
15-08-2008, 10:26
از مطالب خوبتون متشکرم.
به آدرس ميلم پيام بفرست shahab_blaster@yahoo.com
بعد بگو راجب چيه اينا اطلاعات مي خواي و اطلاعات خودت چقدر هست
یه سوال
1-فرق cpu 2.00GHZ core 2 duo با cpu 2.00GHZ dual-core چقدره؟
اصلا چه فرقی با هم دارن حالا core 2 نسل دومه سرعتش از dual-core بیشتره ؟
2- یه cpu 2.00GHZ core 2 duo با چه cpuی تک هسته ای و dual-core از intel و چه cpuای از athlon dual.. هم ترازه؟
shahab_blaster
24-09-2008, 12:26
یه سوال
1-فرق cpu 2.00GHZ core 2 duo با cpu 2.00GHZ dual-core چقدره؟
اصلا چه فرقی با هم دارن حالا core 2 نسل دومه سرعتش از dual-core بیشتره ؟
2- یه cpu 2.00GHZ core 2 duo با چه cpuی تک هسته ای و dual-core از intel و چه cpuای از athlon dual.. هم ترازه؟
كلا خانواده core 2 duo از خانواده dual core جديدتر هستند و معماري بالاتري رو دارند
كش بالاتر - فركانس بالاتر و در نهايت قيمت بالاتر
براي اين كار بنچمارك هاي متفاوتي وجود داره تو همين فروم هم هست
برات ميزارم
intel atom چيه؟ ميشه بيشتر توضيح بديد ؟ يعني بدرد ميخوره؟ رو ياين مدل جديد پرتابل اسوس گذاشته . ميخوام بخرم . ميخوام ببينم بدرد ميخوره يا نه؟
shahab_blaster
04-10-2008, 10:28
intel atom چيه؟ ميشه بيشتر توضيح بديد ؟ يعني بدرد ميخوره؟ رو ياين مدل جديد پرتابل اسوس گذاشته . ميخوام بخرم . ميخوام ببينم بدرد ميخوره يا نه؟
اين پردازنده كلاك پائينتري داره و مصرف كمتر انرژي رو داره و حافظه پائينتر و قدرت كمتر
mahyarSAMSUNG
05-10-2008, 22:55
آقا اتفاقا منم یه همچین سوالی توی ذهنم بود که این اسم ها چطوری محاسبه میشن ؟ مثلا دوستم که توی بازار کامپیوتر خیر سرش کار میکنه به من میگفت که core 2 duo یعنی چهار هسته و core 2 quad یعنی 8 هسته . من هی فکر میکردم که 8 هسته که هنوز نزدن این چطور داره میگه . الان فهمیدم هیچی بارش نیست .
s-a-l-i-m
05-10-2008, 23:09
اولی که نوشته یعنی 2 هسته ای با یه کچ یا کش..........مثلا 2 مگا...........
اما core 2 due یعنی 2 هسته با کش یا کچ جدا که سرعتش بیشتره.....یعنی هر هسته 2 مگا کش داره...........یا 3.......
اما اونها رو نمیدونم...........در ظمن core due یا dual core برق کمتر مصرف و گرمایه خیلی کمتری تولید می کنه......
اولی که نوشته یعنی 2 هسته ای با یه کچ یا کش..........مثلا 2 مگا...........
اما core 2 due یعنی 2 هسته با کش یا کچ جدا که سرعتش بیشتره.....یعنی هر هسته 2 مگا کش داره...........یا 3.......
اما اونها رو نمیدونم...........در ظمن core due یا dual core برق کمتر مصرف و گرمایه خیلی کمتری تولید می کنه......
دوست عزیز این مفاهیم ربطی به حافظه های Cache ندارند، دوباره پست شماره 2 رو بخونید!
core 2 duo پردازنده ای که در حقیقت می شه گفت دو تا پردازنده 2 هسته ای به صورت لایه لایه است!!!!
این رو از یه آدم کاردان پرسیدم کشکی نگفتم
در ضمن سرعتشم 2 برابر می شه یعنی اگه 2.00ghz باشه انگار دو تا 2.00Ghz تو کامپیوترتونه
shahab_blaster
06-10-2008, 12:57
core 2 duo پردازنده ای که در حقیقت می شه گفت دو تا پردازنده 2 هسته ای به صورت لایه لایه است!!!!
این رو از یه آدم کاردان پرسیدم کشکی نگفتم
در ضمن سرعتشم 2 برابر می شه یعنی اگه 2.00ghz باشه انگار دو تا 2.00Ghz تو کامپیوترتونه
دوست خوب شما پست 2 رو نگاه كن متوجه ميشي
بعدشم تظميني وجود نداره كه سرعت 2 برابر بشه اين حرف علمي نيست
شما يه نرم افزار داري كه بهينه شده براي 1 هسته پردازندت هم 4 هسته اي باشه براش فرقي نميكنه چون از 1 هسته استفاده ميكنه
اون 2 پردازنده 2 هسته اي مال Core 2 Quad هستش همه سري ها رو هم شامل نميشه
كلا خانواده Core 2 داراي 2 سري Q و E هستند كه E 2 هسته اي و Q 4 هسته اي هست
hooman_top
14-12-2008, 03:33
دوست عزیز اگه ممکنه و با تاپیک بی ربط نیست لطفا در مورد کلاک هم توضیحاتی بدین، و اگه در این سی پی یوهای dual core, core 2 duo & core2 quad تفاوت هایی در مورد کلاکشان وجود دارد بگویید.
من که فرق بین cpu dual core و cpu core duo و cpu core 2 dou این سه رو نفهمیدم از مدیران درخواست میشود توضیح دهند؟؟؟؟
majidgolizadeh
30-12-2008, 22:38
امکان داره پاسخ بدین هنگام کار با Photoshop CS4 یک پردازنده دو هسته ای (core 2 duo) سرعت عمل بیشتری داره یا یک پردازنده چهار هسته ای(core2 quad)
البته به شرط اینکه هردو دارای سرعت مثلا"3.00GHباشند.اگر در مورد 3DMax هم همین موضوع رو توضیح بدین ممنون میشم
avecina.ir
30-12-2008, 23:22
كلا خانواده core 2 duo از خانواده dual core جديدتر هستند و معماري بالاتري رو دارند
كش بالاتر - فركانس بالاتر و در نهايت قيمت بالاتر
براي اين كار بنچمارك هاي متفاوتي وجود داره تو همين فروم هم هست
برات ميزارم
سلامم اینتل هم از نوع 65nmهسته ی Conroe و هم از هسته ی 45 نانومتری(پنرین) Wolfdale اومده پردازنده ی Dual Core داده بیرون.پس قدیم و جدیدی در کار نیستش.
یک سری تفاوتها ره شما گفتی مثلن کش پایین تر و فرکانس پایه ی پایین تر
پنرین های Dual Core از دستورالعمل های SSE4 پشتیبانی نمیکنن.برعکس پنرین های Core2
عوضش قابلیت اورکلاکشون حرف نداره به همین خاطر واسه افرادی خوبه که با هزینه ی کم میخوان کارایی بالایی معادل پردازنده های دو برابر قیمت عایدشون شه
avecina.ir
30-12-2008, 23:35
امکان داره پاسخ بدین هنگام کار با Photoshop CS4 یک پردازنده دو هسته ای (core 2 duo) سرعت عمل بیشتری داره یا یک پردازنده چهار هسته ای(core2 quad)
البته به شرط اینکه هردو دارای سرعت مثلا"3.00GHباشند.اگر در مورد 3DMax هم همین موضوع رو توضیح بدین ممنون میشم
مجموعه ی CS4 از چهارهسته کاملن استفاده میکنه.دیگه گذشت اون زمانیکه دنیای نرم افزار از سخت افزار عقب بودش و از قدرت Hyper Threading و چند هسته بخوبی استفاده نمیکرد.
این بنچهای زیر ره ببین.یک تک هسته ای هم توشون هست که فقط بخاطر فرکانس کار و باس بالاترش از بعضی 4 هسته ای ها مثل 6600 پیش افتاده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یک مقاله ی مفصله که ادامش بنچ ها و مقایسه های پردازنده های 2و 4 هسته ای تووی بازی ها و... هستش که کاملش توی آدرس زیر و صفحات بعدیشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
majidgolizadeh
01-01-2009, 17:13
ممنون از راهنماییت میخواستم e8600بگیرم با این تفاسیر بهتره 4هسته ای بگیرم متشکر
شاید شما براتون پیش اومده باشه که بخواین بدونین core 2 duo چه فرقی با تک هسته ای های pentium دارند
پیش فرض cpu ها رو 2.00GHZ در نظر می گیریم
فرض کنید بیت های قابل پردازش مانند صفی پشت سر هم در حال حرکتند تا به cpu برسند در پردازنده های تک هسته ای در هر ثانیه n بیت رو بر می داره و پردازش می کنه اما در 2 هسته ای n بیت رو یک هسته و هسته دیگر هم n بیت دیگر بر می داره.که می شه 2n . پس سرعت مگاهرتز هم دو برابر می شه یعنی 4.00GHZ. شاید شما بگید پس یک cpu 4.00ghz با یک cpu 2.00ghz duo 2 برابره اما اینطور نیست. بلکه در هنگام پردازش های سنگین این duo 2 هست که بهتر نشون می ده چون اگه یکی از هسته ها هنگ کنه هسته دیگه دچار مشکل نمی شه و کار خودشو ادامه می ده اما در تک هسته ای وقتی هنگ به وجود میاد بقیه کارها نیز مختل می شه. این مطلب درباره چهار هسته ای ها هم صدق می کنه یعنی سرعت پردازش در 4 هسته ای به 8ghz هم ممکنه برسه چون هر هسته n بیت بر می داره که در مجموع می شه 4n در ضمن سی پی یو های 4 هسته ای تا 3 هنگ جا داره چون یکیشون به هر حال می تونه به کارش ادامه بده !!
تشکر یادتون نره
avecina.ir
18-01-2009, 00:38
شاید شما براتون پیش اومده باشه که بخواین بدونین core 2 duo چه فرقی با تک هسته ای های pentium دارند
پیش فرض cpu ها رو 2.00ghz در نظر می گیریم
فرض کنید بیت های قابل پردازش مانند صفی پشت سر هم در حال حرکتند تا به cpu برسند در پردازنده های تک هسته ای در هر ثانیه n بیت رو بر می داره و پردازش می کنه اما در 2 هسته ای n بیت رو یک هسته و هسته دیگر هم n بیت دیگر بر می داره.که می شه 2n . پس سرعت مگاهرتز هم دو برابر می شه یعنی 4.00ghz. شاید شما بگید پس یک cpu 4.00ghz با یک cpu 2.00ghz duo 2 برابره اما اینطور نیست. بلکه در هنگام پردازش های سنگین این duo 2 هست که بهتر نشون می ده چون اگه یکی از هسته ها هنگ کنه هسته دیگه دچار مشکل نمی شه و کار خودشو ادامه می ده اما در تک هسته ای وقتی هنگ به وجود میاد بقیه کارها نیز مختل می شه. این مطلب درباره چهار هسته ای ها هم صدق می کنه یعنی سرعت پردازش در 4 هسته ای به 8ghz هم ممکنه برسه چون هر هسته n بیت بر می داره که در مجموع می شه 4n در ضمن سی پی یو های 4 هسته ای تا 3 هنگ جا داره چون یکیشون به هر حال می تونه به کارش ادامه بده !!
تشکر یادتون نره
4گیگاهرتز و 8 گیگاهرتزی که گفتی درست نیستش.همه چی که به سرعت ربط نداره که جمع بستیشون
Core Duo چی؟ توضیحی در این مورد ندادید؟
avecina.ir
29-01-2009, 14:24
Core Duo چی؟ توضیحی در این مورد ندادید؟
این که نسل اوله Core هستش و مخصوص لپتاپها بوده......
core 2duo نسل جدید core duo هست. جفتشونم دو هسته ای هستن منتها core 2 معماری بهتری داره
Core duo 32 بیتیه core duo 64 بیتیه.
avecina.ir
08-02-2009, 14:09
core 2duo نسل جدید core duo هست. جفتشونم دو هسته ای هستن منتها core 2 معماری بهتری داره
Core duo 32 بیتیه core duo 64 بیتیه.
سلامم...اینا هم درسته ولی همونی که گفتم درسته یعنیCore Duo واسه سیستمهای دسکتاپ ساخته نشده بود واسه لپتاپ فقط ساخته شده بود و از رده خارجه.معماری ابتدایی Core ره داره و اسم رمزش Yonah هستش
سلام
می خواستم ببینم که فرق cpu های inside و outside در چیه و چه مزیت هایی نسبت به هم دارند؟
avecina.ir
26-02-2009, 13:13
inside و outside دیگه چی استه؟؟؟!!! نداریم آقاجون!
:18::18::18:
منظورم اینهاست
اینها فرقشون چیه؟
avecina.ir
26-02-2009, 15:32
:18::18::18:
منظورم اینهاست
اینها فرقشون چیه؟
سه تا عکس گذاشتی ولی اولیش دیده نمیشد........همون که با رنگ سیاه نوشته Intel Ouside!!!!!!!:31:این Fake هستش یعنی واسه شوخی هر کی بوده ساخته و جزو لوگوهای اینتل نیستش:46:
دومی هم لوگوی قدیم اینتله مال زمانیه که اینتل هنوز معماری Core ره نسخته بود و روی معماری NetBurst کار میکرد...... لوگوی سومی هم که همین جدیدست دیگه....
اخه راستش رو بخاین این آخرین لوگو رو من روی یه مجله ای دیدم که روی پیراهن مردی که ظاهرا یکی از کارمند های اینتل بود (لباسش نوعی یونیفرم بود) پوشیده بود فقط جای اینساید نوشته بود اوتساید!!!
Antivirus II
02-03-2009, 18:20
آیا cpu های فنوم فقط 3 و 4 هسته ای هستن یا دو هسته ای هم دارن ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.