ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ا ATI Radeon HD 4800 Series ا

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

rezidentevilone
09-09-2008, 11:47
سري Ati 4800 هم از فيزيك ايكس پشتيباني مي كنند درسته ؟ ( يه جا خوندم... البته تعجب هم كردم )

behradsn
09-09-2008, 11:53
سري Ati 4800 هم از فيزيك ايكس پشتيباني مي كنند درسته ؟:27:

درحال حاظر خیر

اما سایت NGOHQ ادعا کرده که برنامه فیزیک ایکس را دستکاری کرده و تونسته فیزیک ایکس را از طریق جی پی یو های Radeon پردازش کنه

اما مشکلاتی سرراه اتمام و ریلیز این برنامه برایشان هست که برای رفع آن از AMD کمک خواسته اند

درنهایت هنوز معلوم نیست که Radeon از فیزیک ایکس پشتیبانی خواهد کردیا خیر

حتی اگر این امر صورت نگیرد جای نگرانی نیست چون با خرید یک کارت سری 8 Nvidiaبا قیمت 50 هزار تومان میتوان از فیزیک ایکسش بعنوان پردازشکر این حالت ها استفاده نمود

apadana.1001
09-09-2008, 11:59
با سلام خدمت همه ی شما دوستان عزیز
شرمنده که این بحثای شما رو قطع میکنم .
من می خواستم بدونم که کارت 4870 که این قدرت رو داره و کمی هم مشکل گرمایی داره و این مشکل رو میشه با تغییر سرعت فن از بین برد رو میشه اور کلاک کرد ؟؟
شرمنده که این سوال رو اینجا پرسیدم ولی دیدم اینجا خیلی تخصصی به این موضوعات توجه میکنن بخصوص کارتهای جدید ati رو مد نظر دارید اینجا پرسیدم:11:
حالا میشه شما دوستان بفرمایید که میشه اور کلاک کرد یا نه ؟؟
درضمن من کیسم از شرکت NZXT هست مدلشم Apollo هست . منظورم اینه که با داشتن فن در مقابل کارت گرافیک مشکلی از لحاظ گرما ندارم و کیسم کاملا خنکه .
و راستی چه پاوری بگیرم که اگر ساله بعد خواستم این کارتو اور کنم مشکلی نداشته باشم ؟؟
با تشکر از همه ی شما دوستان مهربان :40::11::10:

xero.1992
09-09-2008, 16:43
با سلام خدمت همه ی شما دوستان عزیز
شرمنده که این بحثای شما رو قطع میکنم .
من می خواستم بدونم که کارت 4870 که این قدرت رو داره و کمی هم مشکل گرمایی داره و این مشکل رو میشه با تغییر سرعت فن از بین برد رو میشه اور کلاک کرد ؟؟
شرمنده که این سوال رو اینجا پرسیدم ولی دیدم اینجا خیلی تخصصی به این موضوعات توجه میکنن بخصوص کارتهای جدید ati رو مد نظر دارید اینجا پرسیدم
حالا میشه شما دوستان بفرمایید که میشه اور کلاک کرد یا نه ؟؟
درضمن من کیسم از شرکت NZXT هست مدلشم Apollo هست . منظورم اینه که با داشتن فن در مقابل کارت گرافیک مشکلی از لحاظ گرما ندارم و کیسم کاملا خنکه .
و راستی چه پاوری بگیرم که اگر ساله بعد خواستم این کارتو اور کنم مشکلی نداشته باشم ؟؟
با تشکر از همه ی شما دوستان مهربان

دوست من , در حال حاضر کارت های 4870 در بازار هستند که Cooling بسیار مناسبی دارند اما فکر کنم قیمتشون نسبت به نوع های دیگه این کارت بالا تره.
کارت های 4870 نسبت به 4850 دمای پایین تری دارند.که با کیسی که شما دارید دماشون خیلی مناسب میشود اما اگر قصد اور دارید
و می خواهید کارتتون در اور خنک باشد با کمی بالا بردن سرعت فن دما بسیار خوب پایین میکشد.اما به نظر من 4870 انقدر قوی هست که چند سالی به اور نیاز نداشته باشد وشما با اور همچین کارتی به ان ظلم میکنید.که نظر بنده این است که فعلا اور نکنید.
اما اگر بعدا و یا حال هم می خواهید تا حد مرگ اور کنید و از حداکثر توانایی کارت خود استفاده کنید از نوعی که Cooling مناسب و حتی Dual دارن استفاده کنید.به هر حال نظر من این است فعلا اور نکنید.

درمورد پاور هم یک پاور که 100,150,200 وات و حتی بیشتر از نیاز شما است تهیه کنید که در اور هر قطعه مشکا نداشته باشید.
4870 به یک پاور حداقل 500w با دو برق 6 پین نیاز دارد که در جعبه ان هم تبدبل 8 پین به 6 پین موجوداست.
اگر فقط می خواهید گرافیک را اور کنید یک 600, Power 580هم کافی است.

*هر سوال و دلیلی خواستی مطرح کن دوست من.:)

hadi_vazi
09-09-2008, 17:06
سلام دوستان عزيز من مي خوام كارت 4850 ati بگيرم ولي كيسم قديميه خيلي وضعيت خنك كردنش مناسب نيست مي تونم اين كارت رو بگيرم ولي اصلا سراغ اوركلاك نرم؟؟؟؟

behradsn
09-09-2008, 17:14
قبلاً در تاپیک های دیگر در مورد اور این کارت صحبت شده بود
باز هم توضیح میدم

اولین و مهمترین چیزی که اینجا باید بگم اینه که کارتی مانند 4870 اونقدر قدرتمند است که شما باید از نظر سی پی یو و سرعت رمهای سیستم اونقدر بالا باشید تا بخواهید در بازیها این کارت را محک بزنید

اگر اینگونه نباشد و سی پی یو متوسط و مموری های سرعت پایین تر از حداقل 1200 مگاهرتز استفاده کنید عملاً اور کردن این کارت تاثیر چشمگیری نخواهد داشت

دلیل هم این است که جی پی یو برای رندر کردن فریم ها از سخت افزار های دیگر پیشی میگیرد ولی سی پی یو و رم سیستم مانع از قدرت نمایی جی پی یو میشوند و پرفورمانس پایین می آید

در مورد اور کردن :

خوشبختانه مانند 4850 تولید گرما نمیکند ، دلیل فن استوک خوبی است که برروی برد کار گذاشته شده

این فن استوک سینک بزرگ ، 2 عدد پایپ ، فن بزرگ بلبرینگی و همچنین محفظه خروج باد به بیرون از کیس دارد

با همین فن دور آن را بالا ببرید میتوانید به راحتی جی پی یو را از فرکانس 750 تا 850 مگاهرتز اور کنید

در ضمن سینک خنک کننده برروی رم های ستاپ شده برروی کارت هم آمده که بوسیله سیلیکون های چسبی انتقال حرارت بین رم ها و سینک صورت میگیرد

بنابراین رم هارا نیز از 900 تا 1050 به راحتی میتونیت اور کنید.

این نکته را هم بگم که در کاتالیست شما دسترسی به اورکلاک کردن کارت دارید ، این نمایانگر این است که این سری کارتها کاملاً قابلیت اور را دارند که شرکت در کنترلر درایور این بخش را قرار داده است.

در کاتالیست شما جی پی یو را حداکثر تا 790 مگاهرتز میتوانید اور کنید ولی با RivaTuner جدید میتوانید به کلاک های بالاتری دست پیدا کنید.
امیدوارم توضیحات مفید واقع شده باشد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hadi_vazi
09-09-2008, 17:14
کمپانی GigaByte عنوان دیگری از کارت 4850 با خنک کنندگی Silent و حافظه 1024MB DDR III تولید میکند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قيمت اين كارت چقدره؟

hadi_vazi
09-09-2008, 17:17
تو رو خدا جواب من رو هم بديد من تازه عضو شدم
من مي خوام كارت 4850 ati بگيرم ولي كيسم قديميه خيلي وضعيت خنك كردنش مناسب نيست مي تونم اين كارت رو بگيرم ولي اصلا سراغ اوركلاك نرم؟؟؟؟

behradsn
09-09-2008, 17:22
قيمت اين كارت چقدره؟

این کارت خیلی جدیده

اگر وارد ایران بشه چون گیگا بایت است از طریق آواژنگ وارد میشه

پس از طریق سایت آواژنگ موجود بودن در ایرانشو بررسی کنید بعد دنبال قیمتش باشید

behradsn
09-09-2008, 17:23
من مي خوام كارت 4850 ati بگيرم ولي كيسم قديميه خيلي وضعيت خنك كردنش مناسب نيست مي تونم اين كارت رو بگيرم ولي اصلا سراغ اوركلاك نرم؟؟؟؟

اونقدر هم که دوستان در تاپیک ها میگن داغ نمیکنه

شما اگر کیستون تحویه مناسب نداشته باشه 5 تا 10 درصد نسبت به کیس های بهتر از کیس خودتون دور فن را قرار میدهید مشکل حل میشه

اور هم میتونید بکنید اما با دور فن بالاتر که یکم فن صداش در میاد ، بالای 45 درصد

apadana.1001
09-09-2008, 17:30
با سلای دوباره خدمت همه ی شما دوستان
شرمنده ولی من دوتا سوال دیگه هم دارم اونم اینه که سیستم من که در زیر نوشتم برای این کارت خوبه ( از لحاظ اور کردن )
2 . مادربرد چی میتونم بگیرم تا سقف 200 تومان ؟
البته میدونم که اینجا تاپیک مشاوره سخت افزار نیست:31: ولی خوب شماها باز اطلاعاتتون بیشتره :11:
من خودم از ایسوز خوشم میاد مخصوصا سری P5Q . ممنون میشم جوابمو بدید
با تشکر از همه بخصوص behrad عزیز:31::40::11::10:
اینم سیستمم :
CPU : Intel Q6600
Ram : corsair 2*2 Bus 800
VGA : Ati HD 4870
پس جوابارو بفرمایید لطفا .

davoodf
09-09-2008, 18:12
سلام
دوستان می خواستم بدونم پاور 550 وات real جواب گوی کارت 4870 هست؟
البته با این سیستم:
cpu:e8400
ram:4 gb/2*2 bus 800
main:p35
در ضمن من دو تا فن 12 ولت روی کیس کار گذاشتم که یکی هوا رو میده بیرون و یکی هم از بیرون میده تو در کل کیسم زیاد داغ نمی کنه ایا 4870 در این حالت می تونه تهویه ی خوبی داشته باشه؟
ایا کارت 4870 می تونه با سیستم من پرفورمانس خوبی بده؟
ضمننا من اصلا قصد اور کلاک ندارم.

behradsn
09-09-2008, 21:39
سلام
دوستان می خواستم بدونم پاور 550 وات real جواب گوی کارت 4870 هست؟
البته با این سیستم:
cpu:e8400
ram:4 gb/2*2 bus 800
در ضمن من دو تا فن 12 ولت روی کیس کار گذاشتم که یکی هوا رو میده بیرون و یکی هم از بیرون میده تو در کل کیسم زیاد داغ نمی کنه ایا 4870 در این حالت می تونه تهویه ی خوبی داشته باشه؟
ایا کارت 4870 می تونه با سیستم من پرفورمانس خوبی بده؟
ضمننا من اصلا قصد اور کلاک ندارم.

بله ، با این پاور میتونید استفاده کنید ، اما تا حدودی جای ریسک داره ، پیشنهاد پاور 700 وات هستش

البته اگر سی پی یو را اور نکنید و قطعات جانبی مانند کارت کاهواره ، هارد های متعدد ، اپتیکال درایو های متعدد نداشته باشید میتونید راحت استفاده کنید از 4870

در ضمن اگر کارت با برق مشکل داشته باشه در پشت کارت بالای قسمتی که کابل های برق به کارت متصل میشود 4 چراغ قرمز رنگ وجود دارد که برای نمایش ارور ها تعبیه شده اند

اگر کارت به درستی کار کند چراغ ها همگی خاموش میشوند و کارت درست کار میکند

در مورد سخت افزار هار دیگر هم اگر سی پی یو و مموری را اور کنید میتوانید با 4870 پرفورمانس خیلی خوبی داشته باشید

alborz_k
09-09-2008, 21:47
اره. اصلأ مشکلی نیست. اورکلاک هم می تونی بکنی.

alborz_k
09-09-2008, 21:49
شرمنده ولی من دوتا سوال دیگه هم دارم اونم اینه که سیستم من که در زیر نوشتم برای این کارت خوبه ( از لحاظ اور کردن )
البته میدونم که اینجا تاپیک مشاوره سخت افزار نیست:31: ولی خوب شماها باز اطلاعاتتون بیشتره :11:
اینم سیستمم :
همون مدل که خودت می خوای بگیری خیلی خوبه.

yasser1680
09-09-2008, 22:40
تصویری از کارت Gainward HD 4870 Golden Sample . این کارت جز کارتهای خنک این سری به حساب میاد.

سرعت هسته : 775 مگاهرتز

سرعت مموری : 1000 مگاهرتز

بررسی کارت :

alborz_k
10-09-2008, 09:21
تصویری از کارت Gainward HD 4870 Golden Sample . این کارت جز کارتهای خنک این سری به حساب میاد.

سرعت هسته : 775 مگاهرتز

سرعت مموری : 1000 مگاهرتز

بررسی کارت :

سلام.
كارت جالب و نيرومنديه . البته وجود دو فن ، يعني صداي 2 برابر.البته فكر كنم كه اين كارت ديگه تا اخر اوركلاك شده.

mcsg
10-09-2008, 13:03
سلام من یه کارت force3d مدل 4850 گرفتم دو تا فن 12cm هم انداختم دوروبرش ولی دمای کارتم روی 73 تا 75 درجس به نظر شما دما ش یه کم بالا نیست البته تو حالت بی کاری انقدره تو لود نمیدونم چقدر میشه

rezidentevilone
10-09-2008, 15:52
سلام من یه کارت force3d مدل 4850 گرفتم دو تا فن 12cm هم انداختم دوروبرش ولی دمای کارتم روی 73 تا 75 درجس به نظر شما دما ش یه کم بالا نیست البته تو حالت بی کاری انقدره تو لود نمیدونم چقدر میشه

دوروبرش 10 تا فن هم بزاري تفاوتي نمي كنه... گرماي gpu از طريق فلزي كه تعبيه شده به هيتسينك انتقال پيدا مي كنه و از طريق هيت سينك به ملكول هاي هوا... فن هم ملكول هاي گرم شده رو دور مي كنه... ( كه البته اينا هموشون معادات دارند جنس فلز اوليه...سطح مقطع تماس اوليه.. جنس فلر ثانويه... سطح مقطع پرره هاي هيت سينك.. حجم هيتسينك به ليتر...توان و دور فن..و....!!!! كه تازه همه اينا در حالت ايده عال هست و در حالت واقعي تقريب هم بهشون مي خوره (اينجوريه كه تو دانشگاه مغز ما رو سالاد مي كنند) )

اما در كل سايز بزرك ( و جنس آلياژ ) هيتسينك + سرعت انتقال هواي فن مهم هست.. و چندان مربوط به سايز فن نمي شه.. دور گرافيك هم هر چند تا فن اظافه بزاري تاثير زيدي روي چرخش هوايي نداره و كار اصلي رو فني مي كنه كه روي هيت سينك نصب شده ... كارت 4850 كلا كارت گرمي هست.. البته يه آقايي توي يك تاپيك گفتش كه در حالت بي كاري 45 درجه هست كارتش!... كه من ازش خواستم يه عكس بزاره كه متاسفانه ديگه پست نداد...

شما اگه زياد با صدا مشكلي نداري مي توني از يك فن قوي استفاده كني ( قيمت طرفاي 10.000 تومن با تغذيه 220 ac ) تا كلا كارت كولي داشته باشي:27:

davoodf
10-09-2008, 16:25
بله ، با این پاور میتونید استفاده کنید ، اما تا حدودی جای ریسک داره ، پیشنهاد پاور 700 وات هستش

البته اگر سی پی یو را اور نکنید و قطعات جانبی مانند کارت کاهواره ، هارد های متعدد ، اپتیکال درایو های متعدد نداشته باشید میتونید راحت استفاده کنید از 4870

در ضمن اگر کارت با برق مشکل داشته باشه در پشت کارت بالای قسمتی که کابل های برق به کارت متصل میشود 4 چراغ قرمز رنگ وجود دارد که برای نمایش ارور ها تعبیه شده اند

اگر کارت به درستی کار کند چراغ ها همگی خاموش میشوند و کارت درست کار میکند

در مورد سخت افزار هار دیگر هم اگر سی پی یو و مموری را اور کنید میتوانید با 4870 پرفورمانس خیلی خوبی داشته باشید

خیلی ممنونم از جواب شما:11:
نه من کارت ماهواره ای و اون چیزهایی رو که گفتید ندارم پس با این پاور راحت می تونم از این کارت استفاده کنم؟
یه سوال هم در مورد اون 4 چراغ قرمز دارم ایا اون 4 چراغ قرمز در هر حالتی روشن میشن؟مثلا کار رو تازه گرفتم و اوردم گذاشتم رو سیستم و کیس رو روشن کردم ایا توی همون اول روشن کردن اگر با پاور مشکل داشته باشه اون چراغ ها روشن میشن؟اگر روشن نشدن ایا امکان داره توی یه بازی خفن که به کارت خیلی فشار میاد روشن بشن؟

takotok
10-09-2008, 21:35
.................................................. ................

davoodf
10-09-2008, 22:03
دوست من می تونی مسخصات بقیه ی سیستم رو هم بزاری؟البته مشخصات دقیق!همیشه گفته شده که در بازی فقط کارت گرافیک شرط نیست!بلکه سی پی یو و رم هم تثایر بسیار بالایی در کارایی کارت دارند!هر چند که اینجا تاپیک انویدیا نیست و جای این نیست ولی بذارین من خودم چیزی رو که با چشمای خودم دیدم و به نتیجه هم رسیدم در بازی Clive Barker's Jericho برای شما بگم!بنده خودم حدود یکماه پیش سی پی یوی 6550 رو داشتم و توی این بازی وقتی تنظیمات گرافیکی رو روی اخرین سطح می ذاشتم 8x aa و رزولوشن 864*1152 تعداد فریم ها به زیر 10 می رسید و حتی زیر 5 که به هیچ وجه قابل بازی کردن نبود بعدا یه دفعه سی پی یوی 8400 رو دیدم و با توجه به تست هایی که ازش دیده بودم و تعریفهایی که ازش شنیده بودم ازش خوشم اومد و سفارش دادم تا برام بیارن خوب سی پی یو رسید و سی پی یوی قبلی رو برداشتم و 8400 رو گذاشتم جاش!وقتی بازی clive barker's jericho رو اجرا کردم واقعا نتایج باور کردنی نبود!داشتم شاخ در میاوردم!با اخرین تنظیمات گرافیکی 33 فریم در ثانیه می گرفتم!بدون حتی یک ذره تیک و جالب اینجا بود به هیچ وجه از 33 پایین نمیومد و کارت گرافیک و رم هم همون کارت گرافیک و رم بودن!
البته الان رم رو به 4 گیگ ارتفا دادم سیستم یه ماه پیش این بود:
e8400
ram 2gb 2*1 bus 800
8800gt
درسته شاید بازی jericho زیاد بازی ابداری نبود ولی گرافیکش خیلی سنگین و خفن بود!هنوز هم کارت گرافیکم همون 8800gt هست و می خوام یه دونه 4870 بگیرم!در ضمن بازی gears of war رو هم با اخرین تنظیمات گرافیکی با رم 2 گیگ با 60 فریم در ثانیه بازی کردم با همین 8400 و 8800.
پس اگر می خواین که از نهایت قدرت کارت گرافیک استفاده کنین من به شما پیشنهاد میدم سی پی یو و رم رو ارتفا بدین و رمهای با باس بالاتر استفاده کنین تا به نهایت قدرت این کارت برسین!به نظر من هر چه قدر سی پی یو و رم بالاتر و با کیفیت تر و قدرت بیشتری داشته باشن قدرت کارت گرافیک هم همون قدر بیشتر میشه!توجه کنین که این تجربه ی شخصی خودم هست و نه طرفدار انویدیا هستم و نه طرفدار ati من فقط با توجه به چیزی که دیدم نظرم رو اعلام کردم!

rezidentevilone
11-09-2008, 00:02
بحث در مورد 4850 بود!!!

البته cpu هم بي تاثير نيست.... چند تا بنچ توي اين تاپيك هستش كه behradsn عزيز زحمت رو كشيدند

behradsn
11-09-2008, 00:05
خیلی ممنونم از جواب شما:11:
نه من کارت ماهواره ای و اون چیزهایی رو که گفتید ندارم پس با این پاور راحت می تونم از این کارت استفاده کنم؟
یه سوال هم در مورد اون 4 چراغ قرمز دارم ایا اون 4 چراغ قرمز در هر حالتی روشن میشن؟مثلا کار رو تازه گرفتم و اوردم گذاشتم رو سیستم و کیس رو روشن کردم ایا توی همون اول روشن کردن اگر با پاور مشکل داشته باشه اون چراغ ها روشن میشن؟اگر روشن نشدن ایا امکان داره توی یه بازی خفن که به کارت خیلی فشار میاد روشن بشن؟

بله

شما اول که سیستمو روشن میکنی 3 تا چراغ از 4 تا 1 ثانیه روشن میشه و دور فن برای تست میره رو 100 درصد

بعد بایوس که چک کرد بوت میکنه کارت گرافیکی رو (هماننک کامپیوتر) بعد چراغ ها خاموش میشه

کنترل بایوس این کارت خیلی هوشمنده

اگر مشکل افت آمپر داشته باشی چراغ ها روشن میشه (هروقت که باشه)

سنسور نمایش دهنده میزان ولتاژ و مصرف آمپر ساعت هم داره که در RivaTuner میتونید ببینید

behradsn
11-09-2008, 00:09
اما اگه دیگه تصمیم گرفتید کارت بخرید و دور و بر 250 تا 300 تومن فقط می خواهید هزینه کنید این کارت بهترینه . (الان بسیاری از کارتهای بازار با ورود 48xx قیمتشون بسیار پایین امده اما در بازارایران هنوز نه!!! ) شک هم نکنید .

دوست گرامی

به نظر من من و شما و دیگر کاربران در حد و اندازه ای نیستم که خودمون از کارت گرافیکی برداشت کنیم و تحلیل انجام بدیم و نتیجه گیری کنیم

برای اینکه قدرت واقعی ، توانایی ها و ضعف یک کارت رو بتونیم بفهمیم و تشخیص بدیم بهترین کار دیدن بنچ مارک ها و بازبینی های کارت های گرافیکی توسط سایت های معتبر هست

به چند دلیل :

1. استفاده از قطعات اصلی و پرقدرت

2. استفاده از نرم افزار های بنچ مارک مناسب

3. مقایسه کارت های گرافیکی با یکدیگر برروی یک نوع سخت افزار ستاپ شده

4. استفاده از درایور ، پچ های بروز و بازی ها و نرم افزار های لایسنس شده و ...

davoodf
11-09-2008, 00:13
بحث در مورد 4850 بود!!!

البته cpu هم بي تاثير نيست.... چند تا بنچ توي اين تاپيك هستش كه behradsn عزيز زحمت رو كشيدند
منم می دونم بحث 4850 بود من تجربه ی شخصی خودم رو گفتم تا اونهایی که فکر می کنند توی بازی ها فقط کارت گرافیک تاثیر داره بدونن که این طور نیست و این طرز فکر اشتباه هست همین.

davoodf
11-09-2008, 00:18
بله

شما اول که سیستمو روشن میکنی 3 تا چراغ از 4 تا 1 ثانیه روشن میشه و دور فن برای تست میره رو 100 درصد

بعد بایوس که چک کرد بوت میکنه کارت گرافیکی رو (هماننک کامپیوتر) بعد چراغ ها خاموش میشه

کنترل بایوس این کارت خیلی هوشمنده

اگر مشکل افت آمپر داشته باشی چراغ ها روشن میشه (هروقت که باشه)

سنسور نمایش دهنده میزان ولتاژ و مصرف آمپر ساعت هم داره که در RivaTuner میتونید ببینید
ایا افت امپر به کارت هم اسیب می رسونه؟
اگر افت امپر وجود داشته باشه در همون لحظه ایا کارت هیچ عکس العملی نشون میده؟(سوال مسخره و بی ربط)

behradsn
11-09-2008, 00:19
دوست من می تونی مسخصات بقیه ی سیستم رو هم بزاری؟البته مشخصات دقیق!همیشه گفته شده که در بازی فقط کارت گرافیک شرط نیست!بلکه سی پی یو و رم هم تثایر بسیار بالایی در کارایی کارت دارند!هر چند که اینجا تاپیک انویدیا نیست و جای این نیست ولی بذارین من خودم چیزی رو که با چشمای خودم دیدم و به نتیجه هم رسیدم در بازی Clive Barker's Jericho برای شما بگم!بنده خودم حدود یکماه پیش سی پی یوی 6550 رو داشتم و توی این بازی وقتی تنظیمات گرافیکی رو روی اخرین سطح می ذاشتم 8x aa و رزولوشن 864*1152 تعداد فریم ها به زیر 10 می رسید و حتی زیر 5 که به هیچ وجه قابل بازی کردن نبود بعدا یه دفعه سی پی یوی 8400 رو دیدم و با توجه به تست هایی که ازش دیده بودم و تعریفهایی که ازش شنیده بودم ازش خوشم اومد و سفارش دادم تا برام بیارن خوب سی پی یو رسید و سی پی یوی قبلی رو برداشتم و 8400 رو گذاشتم جاش!وقتی بازی clive barker's jericho رو اجرا کردم واقعا نتایج باور کردنی نبود!داشتم شاخ در میاوردم!با اخرین تنظیمات گرافیکی 33 فریم در ثانیه می گرفتم!بدون حتی یک ذره تیک و جالب اینجا بود به هیچ وجه از 33 پایین نمیومد و کارت گرافیک و رم هم همون کارت گرافیک و رم بودن!
e8400
ram 2gb 2*1 bus 800
8800gt
درسته شاید بازی jericho زیاد بازی ابداری نبود ولی گرافیکش خیلی سنگین و خفن بود!هنوز هم کارت گرافیکم همون 8800gt هست و می خوام یه دونه 4870 بگیرم!در ضمن بازی gears of war رو هم با اخرین تنظیمات گرافیکی با رم 2 گیگ با 60 فریم در ثانیه بازی کردم با همین 8400 و 8800.
پس اگر می خواین که از نهایت قدرت کارت گرافیک استفاده کنین من به شما پیشنهاد میدم سی پی یو و رم رو ارتفا بدین و رمهای با باس بالاتر استفاده کنین تا به نهایت قدرت این کارت برسین!به نظر من هر چه قدر سی پی یو و رم بالاتر و با کیفیت تر و قدرت بیشتری داشته باشن قدرت کارت گرافیک هم همون قدر بیشتر میشه!توجه کنین که این تجربه ی شخصی خودم هست و نه طرفدار انویدیا هستم و نه طرفدار ati من فقط با توجه به چیزی که دیدم نظرم رو اعلام کردم!

خوشحالم که دوستان به این نتایج دست پیدا میکنند

خیلی از کسانیکه دنبال گیم در کامپیوتر هستند نگاهشون به کارت گرافیکی نگاهی است که یک فرد عادی به یک کنسول داره

فکر میکنند کارت گرافیکی خوب خریدند تمومه و برند 20 تا بازی سنگین بخرند و نصب کنند و با تغییری که 5 فریم بوده و الان شده 25 فریم بشینن و بازی کنند (کف هم بکنند)

دیگه نمیدونن که آتیش خریدن اما زیر خاکستر سی پی یو و رمشون خاموش نگه داشتن :31: (انتهای مثال بود)

بنده هم البته فعلاً همین کار رو کردم

به شما دوست عزیز هم پیشنهاد میکنم اگر پاور بالای 600 وات داری 8800 رو نگه دار نفروش که بز خری میکنند

در کنار 4870 میتونی از فیزیک ایکسش استفاده کنی و پرفورمانسو در گیم های فیزیک ایکس ساپورت بین 50 تا 70 درصد بالا ببری :31:

behradsn
11-09-2008, 00:27
ایا افت امپر به کارت هم اسیب می رسونه؟
اگر افت امپر وجود داشته باشه در همون لحظه ایا کارت هیچ عکس العملی نشون میده؟(سوال مسخره و بی ربط)

شما انگار هنوز فیزیک پاس نکردی (دوران دبیرستان)

وقتی یک وسیله الکتریکی یا الکترونیکی که از منبع الکتریسیته ای برق میگیره و اونرو تبدیل به انرژی میکنه

میزان مصرف برق اونرو با آمپر ساعت اندازه گیری میکنند

این میزان مصرف اگر بالا باشه و منبع تغضیه شما نتونه این میزان آمپر برق رو تامین بکنه شما افزایش آمپرمصرفی پیدا میکنی (میگن آمپر میکشه)

همین باعث سوختن و از بین رفتن قطعه میشه نه افت ولتاژ !!!

در مورد سئوالتونم بگم که بستگی به این داره که چقدر آمپر بکشه و پاور چه عکس العملی نشون بده

پاور اگه خوب باشه درجا فیوزش میسوزه یا پاور جریانو اتوماتیک قطع میکنه (چه افت ولتاژ چه افزایش آمپرمصرفی) مانند پاور خودم که اتومات قطع میکنه

اگر پاور این کارو نکنه افت ولتاژ هم ایجاد میشه و این دو مورد دست به دست هم میدن میزنن هم کارت گرافیکی هم دیگر قطعات رو از بین میبرند

حالا زمانی است که شما سیستمو درست و خوب بوت میکنی در هنگام فشار به قطعات این حالت ها پیش میاد، اون موقع اختلاف اونقدر محسوس نیست که درجا بخواد چیزیو بزنه خراب کنه (البته اگر کارت گرافیک و سی پی یو و رم اور نشده باشه) میتونید این افزایش آمپر مصرفی رو از همون چراغ ها و سنسور ها یا در مواردی هنگ کردن بی مورد سیستم و کارت گرافیکی متوجه شوید.

M659
11-09-2008, 00:36
e8400
ram 2gb 2*1 bus 800
8800gt

دوست عزیز
صحبت های شما کاملا متینه ولی ...
یک نکته رو توجه داشته باشید که در عمل رم هایی به باس مثلا 1066 تفاوت چندانی از لحاظ کارایی عملی (نه بنچ مارک) ایجاد نمی کنند و به طور کلی فقط وقتی توصیه می شن که پای اورکلاکینگ اون هم در حد بالا مطرح باشه.
اینم بگم که تا اونجایی که اطلاع دارم اصولا باس بالای 800 برای DDR2 تعریف نشده و دقت کنید این باس های معمولا ولتاژ های بالاتری دارند.حتی تا اونجایی که یادم میاد ، تا یک زمانی CPU-Z رم ها رو بالاتر از PC2-6400 نشون نمیداد (اصلا PC2-8500 ,... نبود ولی البته فرکانسش در همون حد بود)

به طور کلی برای رم اول به حجم توجه کنید (مورد نیاز) بعد به باس مورد نیازتون با توجه به کاربردتون (اورکلاک و...) بعد به تایمینگ رم هاتون (که اونم در اصل در اورکلاکینگ تاثیر می گذاره ) و بعدش هم به چیپ رم هاتو توجه کنید (که باز هم بر میگرده به اورکلاکینگ - مثلا چیپ های Micron از همه شرکت ها بهتر اور میکنند)
شما کاملا در مورد CPU درست می فرمایید ولی شما اگر به سراغ اور کلاکینگ همون E6650 هم میرفتید نتایج خیلی خوبی به دست می آوردید.

M659
11-09-2008, 00:43
اینم سیستمم :

دوست عزیز
عذر می خواهم
ولی دیگه بخش مشاوره سیستم هم که باز شد ، سوالتون رو اونجا بپرسید.
از توجهتون بسیار ممنون

Mahdi_Moosavi
11-09-2008, 01:31
شما انگار هنوز فیزیک پاس نکردی (دوران دبیرستان)

وقتی یک وسیله الکتریکی یا الکترونیکی که از منبع الکتریسیته ای برق میگیره و اونرو تبدیل به انرژی میکنه

میزان مصرف برق اونرو با آمپر ساعت اندازه گیری میکنند

این میزان مصرف اگر بالا باشه و منبع تغضیه شما نتونه این میزان آمپر برق رو تامین بکنه شما افزایش آمپرمصرفی پیدا میکنی (میگن آمپر میکشه)

همین باعث سوختن و از بین رفتن قطعه میشه نه افت ولتاژ !!!

در مورد سئوالتونم بگم که بستگی به این داره که چقدر آمپر بکشه و پاور چه عکس العملی نشون بده

پاور اگه خوب باشه درجا فیوزش میسوزه یا پاور جریانو اتوماتیک قطع میکنه (چه افت ولتاژ چه افزایش آمپرمصرفی) مانند پاور خودم که اتومات قطع میکنه

اگر پاور این کارو نکنه افت ولتاژ هم ایجاد میشه و این دو مورد دست به دست هم میدن میزنن هم کارت گرافیکی هم دیگر قطعات رو از بین میبرند

حالا زمانی است که شما سیستمو درست و خوب بوت میکنی در هنگام فشار به قطعات این حالت ها پیش میاد، اون موقع اختلاف اونقدر محسوس نیست که درجا بخواد چیزیو بزنه خراب کنه (البته اگر کارت گرافیک و سی پی یو و رم اور نشده باشه) میتونید این افزایش آمپر مصرفی رو از همون چراغ ها و سنسور ها یا در مواردی هنگ کردن بی مورد سیستم و کارت گرافیکی متوجه شوید.

توضیح بسیار خوبی بود . روی اون قسمت های قرمز رنگ یه تجدید نظری بکن .

behradsn
11-09-2008, 08:57

میزان برق مصرفی یک دستگاه الکتریکی را با آمپر ساعت یا کیلو وات ساعت اندازه گیری میکنند.

میزان مصرف برق یک دستگاه الکتریکی به هر میزان که بالا باشد میگوییم میزان آمپر مصرفی آن بالاست

اگر تامین کننده برق دستگاه نتواندجوابگوی تامین آمپر مصرفی دستگاه الکتریکی باشد میزان آمپر مصرفی از حد استاندار تامین کننده نیرو بالا میرود و در اینصورت گفته میشود که دستگاه الکتریکی آمپر میکشد

رابطه بین آمپر ، ولتاژ و وات

Amper * Volt = Watt

البته میزان واتی که روی پاور رایانه نوشته شده جمع کل توان پاور است (5.5 ولت ، 3.2 ولت و 12 ولت ها)

شاید فیوز نداشته باشه ولی خود پاور ممکنه قطعش بسوزه (قبلاً درمورد یک سیستم دیده بودم که بدلیل نصب 2 هار دیسک اضافه ، 1 اپتیکال درایو ) پاور سوخته بود یا فیوز پاور (البته این موضوع کمتر اتفاق میفته،معمولاً قطعه زودتر خراب میشه)

دلیل اصلی از بین رفتن قطعات گرمای تولیدی بعلت میزان آمپر مصرفی است ، اگر این افزایش زیاد باشد افت ولتاژ هم صورت میگیرد .اما معمولاً در قطعات الکترونیکی گرمای زیاد باعث سوختن قطعات میشود.

سوختن هم منظور جی پی یو نیست که بخواهید با فن خنک نگهش دارید و بعد پاور ضعیف بگذارید:31:، قطعات الکترونیکی دیگر مدنظر است

Mahdi_Moosavi
11-09-2008, 12:17
میزان برق مصرفی یک دستگاه الکتریکی را با آمپر ساعت یا کیلو وات ساعت اندازه گیری میکنند.

میزان توان الکتریکی مصرفی قطعات الکترونیکی رو با واحد وات اندازه می گیرند .

میزان مصرف برق یک دستگاه الکتریکی به هر میزان که بالا باشد میگوییم میزان آمپر مصرفی آن بالاست

اگر تامین کننده برق دستگاه نتواندجوابگوی تامین آمپر مصرفی دستگاه الکتریکی باشد میزان آمپر مصرفی از حد استاندار تامین کننده نیرو بالا میرود و در اینصورت گفته میشود که دستگاه الکتریکی آمپر میکشد

میزان توان مصرفی یه دستگاه الکترونیکی بالاتر بره ( در صورتی که ولتاژ رو ثابت در نظر بگیریم ) میزان جریان مصرفی آن هم بیشتر میشه ، اگر تامین کننده انرژی مورد مصرف دستگاه ، توانایی تامین جریان مصرفی بار مورد نظر رو نداشته باشه ، با افت ولتاژ مواجه خواهیم شد ! در صورتی که این افت ولتاژ بیشتر از حد مجاز تعریف شده برای پروتکشن های ایمنی پاور باشه ، پاور مورد نظر خاموش خواهد شد . ( فیوز نمیسوزه ! )

دلیل اصلی از بین رفتن قطعات گرمای تولیدی بعلت میزان آمپر مصرفی است ، اگر این افزایش زیاد باشد افت ولتاژ هم صورت میگیرد .اما معمولاً در قطعات الکترونیکی گرمای زیاد باعث سوختن قطعات میشود.

دلیل اصلی از بین رفتن قطعات گرمای تولیدی بعلت میزان آمپر مصرفی است

این درسته ! ولی تو قطعات سخت افزاری PC ؛ کلی مدارهای ایمنی و رگولاتورهای مختلف برای این امر در نظر گرفته شده ! همینطوری نیست که آمپراژ مصرفی ، برای مثال یک VGA بدون کنترل بالا بره !

مسئله پیچیده تر از یک رابطه V*I=P هست ، دوست عزیز .

============================

بنده تو همون پست قبلی میتونستم همین مسائل رو توجیح کنم ، ولی دیدم چون خوب مسائل رو تحلیل می کنی ، خودت بری دنبالش که شما دوباره رو همون مسائل تاکید داشتی !

موفق باشی .

takotok
11-09-2008, 17:38
دوست گرامی

به نظر من من و شما و دیگر کاربران در حد و اندازه ای نیستم که خودمون از کارت گرافیکی برداشت کنیم و تحلیل انجام بدیم و نتیجه گیری کنیم

و ...

سلام :40:

:11:دوست گلم من تازه یک ماه است 17 سالم شده و خیلی کوچکتر از اینم که بخواهم نظر بدهم...:11:

عذر خواهی می کنم

============

لطفا شما این جمله رو دقیق تر بیان کنید... چون باعث می شود توهم شود که با قیمت250 تا 300 این گزینه مناسب نیست و این گزینه مخالف دارد و ممکن است کسی در اشتباه قرار گیرد و ...

اون پست هم درست شد ...

:11:باز هم عذر خواهی از جمیع دوستان:11:

mahddi
11-09-2008, 17:59

رابطه بین آمپر ، ولتاژ و وات

Amper * Volt = Watt

البته میزان واتی که روی پاور رایانه نوشته شده جمع کل توان پاور است (5.5 ولت ، 3.2 ولت و 12 ولت ها)

شاید فیوز نداشته باشه ولی خود پاور ممکنه قطعش بسوزه (قبلاً درمورد یک سیستم دیده بودم که بدلیل نصب 2 هار دیسک اضافه ، 1 اپتیکال درایو ) پاور سوخته بود یا فیوز پاور (البته این موضوع کمتر اتفاق میفته،معمولاً قطعه زودتر خراب میشه)

سوختن هم منظور جی پی یو نیست که بخواهید با فن خنک نگهش دارید و بعد پاور ضعیف بگذارید:31:، قطعات الکترونیکی دیگر مدنظر است
behradsn و مهدی موسوی جون شماها با این اطلاعاتتون چرا توی تاپیک مشاوره سیستم نظر نمیدین؟

behradsn
11-09-2008, 18:05
بنده تو همون پست قبلی میتونستم همین مسائل رو توجیح کنم ، ولی دیدم چون خوب مسائل رو تحلیل می کنی ، خودت بری دنبالش که شما دوباره رو همون مسائل تاکید داشتی !

موفق باشی .

تشکر ، بنده هم استفاده کردم :20:

من بیشتر دید الکتریکی دارم نسبت به مصرف برق تا الکترونیکی (به خاطر کارم)

باز هم ممنون

ali_ranger22
13-09-2008, 10:32
چرا با کاتالیست 8.8 نمیشه سرعت فن رو تغییر داد...اصلا همچین امکانی نداره ! این rivatuner هم که تنظیماتش ثابت نمی مونه ...

davoodf
13-09-2008, 19:33
دوست من برای این با riva tuner ثابت بمونه باید اون رو سیو کنین.
به این شکل هر وقت ویندوز بالا اومد این برنامه دور فن رو به طور اتوماتیک به همون حالتی که سیو کردین بر می گردونه.

ali_ranger22
13-09-2008, 20:06
دوست من برای این با riva tuner ثابت بمونه باید اون رو سیو کنین.

به این شکل هر وقت ویندوز بالا اومد این برنامه دور فن رو به طور اتوماتیک به همون حالتی که سیو کردین بر می گردونه.

سیو میکنم ولی باز هم نمیشه آخه این smart doctor رو هرکاری میکنم آنیستال نمیشه! به خاطر اونه

davoodf
13-09-2008, 21:56
دوستان من دور فن رو روی 44 گذاشتم.الان دما در حالت معمولی 60 درجه هست!به نظر شما این طبیعی هست؟
چرا صدای فن این کارت این قدر زیاده؟وقتی بیشتر از 45 درصد می برم بالا صداش وحشتناک میره بالا!
کارت من 4870 برند سفیر هست.ایا با این دما ممکنه در اینده مشکلی پیش بیاد؟
ایا هیچ راهی وجود داره که بتونم دمای این کارت رو پایین تر ببرم؟گذاشتن فن اظافه یا هرچ چیز دیگه ای که بتونه دمای کارت رو پایین تر بیاره بدون اینکه صداش بیشتر بشه؟

rezidentevilone
14-09-2008, 00:41
دوستان من دور فن رو روی 44 گذاشتم.الان دما در حالت معمولی 60 درجه هست!به نظر شما این طبیعی هست؟
چرا صدای فن این کارت این قدر زیاده؟وقتی بیشتر از 45 درصد می برم بالا صداش وحشتناک میره بالا!
ایا هیچ راهی وجود داره که بتونم دمای این کارت رو پایین تر ببرم؟گذاشتن فن اظافه یا هرچ چیز دیگه ای که بتونه دمای کارت رو پایین تر بیاره بدون اینکه صداش بیشتر بشه؟

55.000 خرجشه تا يه فن+هيتسينك بزاري روش تا دماش از 40 - 45 بالاتر نره ( با صدايي كمتر از فن استوك ):10:

davoodf
14-09-2008, 01:05
اگر واقعا با این کار دماش این قدر میره پایین و صداش کمتر میشه حاضرم این چیزهایی رو که گفتی بخرم.این کارت ارزش این خرج اظافه رو داره.واقعا کارت خوبی هست.اون موقع باید اون فن خودش رو از روش بردارم؟!این چیزهایی که براش می خرم ایا روی کارت به راحتی میشه قرار داد؟فن + هیتسینک ها هم با هم فرق می کنن؟منظورم اینه که انوع و اقسام دارن و اگر اره کودومش بهتره؟ببخشید که سوالهام یه خورده زیاده ولی تو این کارها خیلی تازه کارم.

rezidentevilone
14-09-2008, 11:39
اگر واقعا با این کار دماش این قدر میره پایین و صداش کمتر میشه حاضرم این چیزهایی رو که گفتی بخرم.این کارت ارزش این خرج اظافه رو داره.واقعا کارت خوبی هست.اون موقع باید اون فن خودش رو از روش بردارم؟!این چیزهایی که براش می خرم ایا روی کارت به راحتی میشه قرار داد؟فن + هیتسینک ها هم با هم فرق می کنن؟منظورم اینه که انوع و اقسام دارن و اگر اره کودومش بهتره؟ببخشید که سوالهام یه خورده زیاده ولی تو این کارها خیلی تازه کارم.

بله خوب شما كل سيستم خنك كننده استوك رو بايد جدا كنيد و سيستم جديد رو ببنديد..

بله به راحتي روي كارت نصب مي شه..

خواهش مي كنم... يه زمان من سوال مي كنم شما اطلاعات داريد جواب ميديد... يه زمان هم شما سوالي داريد..:40::10::40:

كل محتويات :

كلا به نظر من كولر خوبيه...
توضيحات كامل هم در آدرس زير + لينك سفارشش موجوده :

www (dot) lion computer (dot) ir/themes/shop/2008/08/_hd4850_1.php#more

davoodf
14-09-2008, 12:12
اقا دستت درد نکنه ممنون میشم لینک رو توی پیغام خصوصی بفرستی چون مثل اینکه لینک توسط سایت خودمون فیلت ر شده.

davoodf
14-09-2008, 12:30
این فن برای 4850 هست که!
برای 4870 فن خوب چی هست؟

rezidentevilone
14-09-2008, 13:28
!!!!!!!!!!!!!!!!!
فرقي نمي كنه! براي سري 4.000 طراحي شده... روي 4870 هم نصب مي شه

davoodf
14-09-2008, 13:43
مطمعنی؟چون تا اونجایی که اطلاع دارم برد 4870 و 4850 از نظر طراحی با هم فرق می کنن؟درسته؟توی لیون کامپیوتر چیزی درباره ی 4870 نگفته که روی اون هم نصب میشه یا نه!

alborz_k
14-09-2008, 14:22
مطمعنی؟چون تا اونجایی که اطلاع دارم برد 4870 و 4850 از نظر طراحی با هم فرق می کنن؟درسته؟توی لیون کامپیوتر چیزی درباره ی 4870 نگفته که روی اون هم نصب میشه یا نه!
سلام. 4870 و 4750 بیش از اون چیزی که فکر می کنید به هم شبیه هستند.
البته ممکنه که جای حافظه ها و محل پیچ های سیستم خنک کننده فرق کنه ، که باید بررسی بشه.

davoodf
14-09-2008, 14:52
اقا بالاخره میشه این فن رو روی 4870 نصب کرد یا نه؟
اگر نمیشه هیچ فن دیگه ای وجود داره برای 4870؟
در حال حاضر دمای کارت خیلی بالا هست می ترسم یه بلایی سرش بیاد می خوام زودتر یه فن توپ براش بگیرم.

alborz_k
14-09-2008, 16:34
اقا بالاخره میشه این فن رو روی 4870 نصب کرد یا نه؟
اگر نمیشه هیچ فن دیگه ای وجود داره برای 4870؟
در حال حاضر دمای کارت خیلی بالا هست می ترسم یه بلایی سرش بیاد می خوام زودتر یه فن توپ براش بگیرم.
هیچ بلایی سرش نمی اد. ناراحت نباش.
اگه واقعأ با دماش مشکل داری ، به وسیله ی ریواتونر یا درایو کاتالیست ، دور فن رو روی 100% بزار و خودت رو راحت کن. البته اگه صداش اذیتت نمی کنه.

rezidentevilone
14-09-2008, 16:34
يك بار جواب شما رو دادم...

4850 و 4870 در نوع مموري و فركانس حافظه و هسته با هم اخلاف دارند...

از لحاظ برد و سوراخ ها به نظر من فرقي نمي كنند.. و اون فن رو مي شه روش نصب كرد ( همونطوري كه در خود سايتش هم گفته شده بود )

البته اينجا فكر كنم نظر آقاي بهراد رو بطلبه چون ايشون خودشون 4870 دارند

farsweb
14-09-2008, 16:39
ايتنا- شرکت گیگابایت اولین کارت گرافیکی Radeon HD 4870 با خنک کننده غیرفعال را به بازار عرضه کرد.

در این کارت که با یک گیگابایت حافظه به بازار عرضه می‌شود از پیکره بندی پیش فرض خود شرکت AMD استفاده خواهد شد. این پیکره بندی که پیش از این در کارت‌های با خنک کننده فعال مورد استفاده قرار می‌گرفت می‌تواند یک نسبت کارایی به قیمت خوب را در اختیار کاربران قرار دهد. کارت گرافیکی GV-R485MC-1GH که از تکنولوژی جدید خنک‌سازی گیگابایت استفاده می‌کند به یک گیگابایت حافظه GDDR3مجهز شده است که مانند نسخه های مرجع در فرکانس موثر 2000 مگاهرتزی عمل می‌کند. علاوه بر این فرکانس پردازنده گرافیکی نیز در حد 625 مگاهرتز ثابت نگاه داشته شده است تا این کارت حداقل دارای کارایی برابر با کارت‌هایی باشد که از خنک‌سازی فعال استفاده می‌کنند.

گیگابایت قبلا نیز از این تکنولوژی که با نام Multi-Core cooling یا خنک‌سازی چند هسته‌ای شناخته می‌شود در کارت‌های سری 9600GT خود استفاده کرده بود. این سیستم خنک کننده از چندین لایه تشکیل شده است. در هر لایه تعداد بسیار زیادی از پره‌های بسیار نازک قرار گرفته‌اند که سطح تماس حرارت‌گیر با هوا را تا حد ممکن افزایش می‌دهند. سه هسته مسی که به صورت گره‌هایی در قسمت‌های مختلف حرارت گیر قرار گرفته‌اند نیز این سیستم را کامل کرده و توانایی انتقال حرارت را افزایش می‌دهند.

در نهایت گیگابایت تصمیم گرفته است از یک خنک کننده ثانویه نیز در این سیستم استفاده کند. این خنک‌کننده ثانویه وظیفه انتقال هوای خنک از محیط بیرونی کیس به داخل را بر عهده دارد. گیگابایت ادعا می‌کند که سیستم خنک کننده چند هسته‌ای قادر است تا دمای کلی کارت گرافیک را تا حدود 7 درجه نسبت به مدل‌های مشابهی که از خنک‌کننده فعال استفاده می‌کنند کاهش دهد. قیمت این کارت مشخص نیست، اما به نظر نمی‌رسد اندکی تفاوت قیمت برای کاربرانی که نیازمند سیستم‌های بدون صدا هستند، چیزی از جذابیت‌های این کارت بکاهد.

behradsn
14-09-2008, 17:13

شما تحویه کیستون مناسب نیست

با دور فن 36 درصد بنده دمای کارتم میشه 53 درجه...

باید 2 اسلات زیر فن هیچ کارتی نصب نکنی

جوری فن های دمده هوا به داخل کیس تعبیه شده باشه که هوای بیرون کیس رو به سمت فن کارت هدایت کنه

اگر منظور بنده رو متوجه نشدی بگو که یک عکس از داخل کیس بیندازم در ساین قرار دهم

__________________________________________________ ____________________________________

در مورد تشابه 4850 و 4870 هم بگم که بردشون باهم متفاوته ولی بدلیل سوراخکاری استاندارد کارت های ATI در چهار گونه جی پی یو میشه فن های مختلف روش بست

ولی رم های 4870 دی دی آر 5 است و باید خنک بشه و فن استوک هم این کارو میکنه ولی فن های موجود دربازار اینطور نیستند....

4850

4870

behradsn
14-09-2008, 17:39
ايتنا- شرکت گیگابایت اولین کارت گرافیکی Radeon HD 4870 با خنک کننده غیرفعال را به بازار عرضه کرد.

در این کارت که با یک گیگابایت حافظه به بازار عرضه می‌شود از پیکره بندی پیش فرض خود شرکت AMD استفاده خواهد شد. این پیکره بندی که پیش از این در کارت‌های با خنک کننده فعال مورد استفاده قرار می‌گرفت می‌تواند یک نسبت کارایی به قیمت خوب را در اختیار کاربران قرار دهد. کارت گرافیکی GV-R485MC-1GH که از تکنولوژی جدید خنک‌سازی گیگابایت استفاده می‌کند به یک گیگابایت حافظه GDDR3مجهز شده است که مانند نسخه های مرجع در فرکانس موثر 2000 مگاهرتزی عمل می‌کند. علاوه بر این فرکانس پردازنده گرافیکی نیز در حد 625 مگاهرتز ثابت نگاه داشته شده است تا این کارت حداقل دارای کارایی برابر با کارت‌هایی باشد که از خنک‌سازی فعال استفاده می‌کنند.

گیگابایت قبلا نیز از این تکنولوژی که با نام Multi-Core cooling یا خنک‌سازی چند هسته‌ای شناخته می‌شود در کارت‌های سری 9600GT خود استفاده کرده بود. این سیستم خنک کننده از چندین لایه تشکیل شده است. در هر لایه تعداد بسیار زیادی از پره‌های بسیار نازک قرار گرفته‌اند که سطح تماس حرارت‌گیر با هوا را تا حد ممکن افزایش می‌دهند. سه هسته مسی که به صورت گره‌هایی در قسمت‌های مختلف حرارت گیر قرار گرفته‌اند نیز این سیستم را کامل کرده و توانایی انتقال حرارت را افزایش می‌دهند.

در نهایت گیگابایت تصمیم گرفته است از یک خنک کننده ثانویه نیز در این سیستم استفاده کند. این خنک‌کننده ثانویه وظیفه انتقال هوای خنک از محیط بیرونی کیس به داخل را بر عهده دارد. گیگابایت ادعا می‌کند که سیستم خنک کننده چند هسته‌ای قادر است تا دمای کلی کارت گرافیک را تا حدود 7 درجه نسبت به مدل‌های مشابهی که از خنک‌کننده فعال استفاده می‌کنند کاهش دهد. قیمت این کارت مشخص نیست، اما به نظر نمی‌رسد اندکی تفاوت قیمت برای کاربرانی که نیازمند سیستم‌های بدون صدا هستند، چیزی از جذابیت‌های این کارت بکاهد.

این کارتی که شما معرفی کردی 4850 هستش نه 4870

باتشکر

rezidentevilone
14-09-2008, 18:32
توي بخش مشاوره براي خريد كيس و پاور كسي به داد ما نرسيد!!!

آقا يه سوال....

توي ضميمه پيام عصر ارتباط كه 5 مرداد چاپ شده بود... 4850 رو توي آزمايشگاه سخت افزار تست كرده بودند...

و نوشته كه بايد حداقل 30 آمپر روي ريل هاي 12 ولت پاور جريان باشه..

حالا اين پاور GP580B از گرين جواب ما رو مي ده ؟؟؟

لينك :

behradsn
14-09-2008, 21:33
توي بخش مشاوره براي خريد كيس و پاور كسي به داد ما نرسيد!!!

آقا يه سوال....

توي ضميمه پيام عصر ارتباط كه 5 مرداد چاپ شده بود... 4850 رو توي آزمايشگاه سخت افزار تست كرده بودند...

و نوشته كه بايد حداقل 30 آمپر روي ريل هاي 12 ولت پاور جريان باشه..

حالا اين پاور GP580B از گرين جواب ما رو مي ده ؟؟؟

لينك :

بله دوست عزیز جواب میده

ولی یک مقدار دست و پا بسته باید با سیستم کار کنی ....

30 آمپر هم چیز زیادی برای پاور های 600 وات به بالا نیست

پاور من 850 وات هستش و 60 آمپر رو هم ریل 12 ولت قابل جریان است

در ضمن اگر دقت کرده باشی از 80 پلاس برنز پرفته و لوگو اس ال آی و کراس فایر هم داره

پاور خوبیه...

rezidentevilone
14-09-2008, 23:46
بله دوست عزیز جواب میده

ولی یک مقدار دست و پا بسته باید با سیستم کار کنی ....

30 آمپر هم چیز زیادی برای پاور های 600 وات به بالا نیست

پاور من 850 وات هستش و 60 آمپر رو هم ریل 12 ولت قابل جریان است

در ضمن اگر دقت کرده باشی از 80 پلاس برنز پرفته و لوگو اس ال آی و کراس فایر هم داره

پاور خوبیه...

شما يه پاور مساعد و خوش قيمت به ما معرفي كن..:10:

توي خود سايت amd بيچاره نوشته يه 450W هم كافيه!:13:

rezidentevilone
14-09-2008, 23:49
من خودم Cooler Master 650W مد نظرم بود... اما ديدم Passive PFC هست و از خيرش گزشتم

rezidentevilone
15-09-2008, 21:22
؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی امروز تماس گرفتم با وارد کننده his قیمت ice4q رو 270 می گفت!!!!

رفته بالا ؟

Stream
15-09-2008, 21:29
بحث درباره قیمت و خرید فقط در تاپیک بررسی وضعیت کارتهای گرافیک Radeon HD 4800 در بازار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) لطفا.

ممنون.

Behsood
15-09-2008, 21:32
این کارتی که شما معرفی کردی 4850 هستش نه 4870

باتشکر
سلام
آقا من هم شنیدم 4870 هست!
خبر اشتباه بوده؟:18:

davoodf
15-09-2008, 21:59
بهراد جان کاملا حق با تو بود تهویه ی کیسم مناسب نبود جای فن ها رو تغییر دادم الان با 37 درجه دور فن دمای کارت از 53 درجه بالاتر نمیره.با 53 درجه در حالت معمولی ممکنه مشکلی پیش بیاد برای کارت در اینده؟

alborz_k
15-09-2008, 22:10
بهراد جان کاملا حق با تو بود تهویه ی کیسم مناسب نبود جای فن ها رو تغییر دادم الان با 37 درجه دور فن دمای کارت از 53 درجه بالاتر نمیره.با 53 درجه در حالت معمولی ممکنه مشکلی پیش بیاد برای کارت در اینده؟
با 53 درجه ، برای کارت هیچ مشکلی پیش نمی اد .
فقط ممکنه که سرما بخوره.

behradsn
15-09-2008, 23:36

به دمای مناسب رسیدی

در بد ترین شرایط دما به 70 میرسه که اصلاً مشکلی نیست

با خیال راحت کار کن و لذت ببر :46:

davoodf
16-09-2008, 01:00
اقا خدایی این 4870 عجب چیزیه!
قدرتش باور نکردنیه!بازی lost planet رو با اخرین تنظیمات گرافیکی 70 تا 80 فریم میده!
راستی الان به یه مشکل کوچیک هم برخوردم یه دفعه توی بازی سیستم هنگ کرد و صفحه ی مانیتور سیاه شد.البته این رو بگم اولین بارم هست که به این مشکل بر خورد کردم که البته فکر کنم مشکل از درایور باشه.کاتالیست 8.8 رو نصب کردم.امیدوارم با درایور جدید این مشکل حل بشه.

HOOSEIN 105
16-09-2008, 12:55
با سلام

دوستان من یه وقتی درباره این کارت گرافیک ( 4850 ) سرچ می کردم تو اینترنت به فرومی برخوردم که شخصی از این کارت گرافیک ناراضی بود به شدت و می گفت که بازی ها رو نمی تونه به خوبی اجرا کنه
مثلا بازی مثل گرید رو نمی تونه با اخرین کیفیت نشون بده
یا کارزایس رو هم در حالت نرمال نمی تونه بازی کنه و صحنه اهسته هستش
به نظر من مشکل از رم و سی پی یو اون فرد بوده .
به نظر شما این کارت گرافیک به دردمن هم می خوره یا نه
من دو عدد رم یک گیگ دارم با باس های 533
و یه سی پی یو 3000 فول کش ( پنتیوم 4 )

rezidentevilone
16-09-2008, 13:05
هات فیکس هایی که برای سری 4000 ارائه شده رو نصب کردی ؟

davoodf
16-09-2008, 13:06
دوست من با این سی پی یو و رم انتظار کارایی بالا رو از این کارت نداشته باشید!
شما با این سیستم اگر کارت 4870x2 رو هم بگیرین مطمعن باشین که نمی تونین کریسیس یا گرید یا بازی های مشابه رو روی گرافیک بالا بازی کنین!
سی پی یو و رم مخصوصا سی پی یو تاثیر بسیار بالایی در کارایی کارت گرافیک دارن.

HOOSEIN 105
16-09-2008, 13:48
دوستان پس به نظر شما من باید سی پی یو رو حتما عوض کنم
بعد مورد بعدی یعنی 2 عدد رم یک گیگ با باس 533 برای این کارت کمه

behradsn
16-09-2008, 13:50
با سلام

دوستان من یه وقتی درباره این کارت گرافیک ( 4850 ) سرچ می کردم تو اینترنت به فرومی برخوردم که شخصی از این کارت گرافیک ناراضی بود به شدت و می گفت که بازی ها رو نمی تونه به خوبی اجرا کنه
مثلا بازی مثل گرید رو نمی تونه با اخرین کیفیت نشون بده
یا کارزایس رو هم در حالت نرمال نمی تونه بازی کنه و صحنه اهسته هستش
به نظر من مشکل از رم و سی پی یو اون فرد بوده .
به نظر شما این کارت گرافیک به دردمن هم می خوره یا نه
من دو عدد رم یک گیگ دارم با باس های 533
و یه سی پی یو 3000 فول کش ( پنتیوم 4 )

اول اینکه هیچگاه یک فرد نمیتونه راجع به کارایی بد یک کارت نظر بده ، ممکنه اون کارت روی اون سخت افزار یا حتی نرم افزار چندین مشکل داشته باشه

اگر هم اوایلی بوده که این کارت اومده بود اینو دیدین که اون موقع درایورهاش مشکل داشتند و الان تمامی باگ ها برطرف شده

راجع به سخت افزاری که گفتید باس رم و سرعت سی پی یو شما برای 4850 خیلی هم کم نیست و میتونید این کارتو بخرید و استفاده کنید به راحتی (البته باید پاور مناسب داشته باشید،بیش از 550 وات واقعی)

بنده الان 4870 دارم با سی پی یو 1.8 AMD و 2 گیگابایت رم باس 400 :31: خودم خندم گرفته

ولی Grid را با آخرین تنظیمات و 1024*1280 بازی میکنم 65 فریم پرفورمانس میده

در کرایسیس هم با تنظیمات Very High و دقت تصویر 1024*1280 بیست و چهار فریم در ثانیه پرفورمانس دارم که با یک سیبستم خوب باید تا 52 فریم بره (میتونید تفاوت رو ببینید در سخت افزار قوی وی ضعیف)

البته اقدامات اولیه برای ارتقاء قطعات رو دارم انجام میدم و مادربرد گرفتن

*** موقعی که رم و سی پی یو خریدم یه بنچ با قطعات کنونی و یک بنچ با قطعات جدید میگیرم برای دوستان قرار میدم...

behradsn
16-09-2008, 15:52
بالاخره 4850X2 هم به بازار اومد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$399_Claims_to_Outperf orm_GTX_280.html

بعد از اومدن 4870X2 صحبت بود که چیپ 4850 هم بصورت دو جی پی یو برروی یک کارت عرضه میشه

اما خوب نه قیمتش معلوم بود نه قدرتش

درباره قیمت باید بگم که 399 دلار قیمتی است که برای اولین سری تعیین شده

درمورد پرفورمانس هم اینطور که ATI ادعا کرده از GTX280 قویتر هستش

لینک منبع :

rezidentevilone
16-09-2008, 21:27
خوب 2 تا 4850 کراس فایر کنیم که قیمتش کمتر در میاد؟!

behradsn
17-09-2008, 00:35

خوب شما بخاطر اختلاف 50 دلار اینو نگو

به چند دلیل :

1. پرفورمانس این کارت یه مقدار از کراس فایرش بالاتره

2. اگه بخوای کراس فایر کنی یابد مادربردشو داشته باشی

3. وقتی کراسش کردی دیگه تموم شد ، با کارت دیگه ای بخوای کراس کنی دیگه خوب در نمیاد اما بااین کارت راحت میتونی یه کارت قوی دیگه بعد ها کراس کنی و ...

به نظر من این کارت باصرفه تره حتی از نظر قیمت که 280 اینقدر گرونه...

yasser1680
17-09-2008, 08:49
کمپانی Sapphire نسخه دیگری از کارت HD 4870 به نام Toxic طراحی کرده است که درای خنک کنندگی قدرتمند است.

yasser1680
17-09-2008, 08:51

rezidentevilone
17-09-2008, 14:03
کمپانی Sapphire نسخه دیگری از کارت HD 4870 به نام Toxic طراحی کرده است که درای خنک کنندگی قدرتمند است.

این ورژن اور شده 4870 هستش که 30 مگاهرتز GPU و 400 مگاهرتز هم حافظه اش اور شده....

به همین دلیل خنک کننده جدیدی روش نصب شده

davoodf
17-09-2008, 14:38
سلام دوستان
من امروز ویستا رو نصب کردم و کریسیس رو هم روش.پچ 1.2 کریسیس رو هم نصب کردم.
اخرین ورژن درایور کارت کاتالیست 8.8 رو نصب کردم.توی بازی با رزولوشن 768*1024 و در حالت high بدون aa
26 فریم میگیرم در حالی که توی اکس پی با همین رزولوشن و 4x aa
36 فریم در ثانیه میگیرم!
به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟من احتمال میدم این برگرده به کارهای پشت پرده ای انویدیا و شرکت بازی سازی!و یا درایور کارت!من به قدرت کارت شک ندارم.مشکل یا از خود بازی هست یا از درایور کارت.نظر شما چیه؟

M659
17-09-2008, 14:40

نه دوست عزیز. همون طور که بهراد گفت 4850X2 گزینه ی بهتری هستش ، دلیل عمدش هم میتونه همون مشکلات همیشگی Crossfire/SLI براتون پیش بیاد. از هر لحاظ 4850X2 انتخاب بهتری هستش.

ali_ranger22
17-09-2008, 15:06
دوستان شما با گرافیک 4850 و با بازی crysis چند فریم میگیرین؟؟
اصلا چطوری میشه فهمید چند فریم میده؟

behradsn
17-09-2008, 15:19
سلام دوستان
من امروز ویستا رو نصب کردم و کریسیس رو هم روش.پچ 1.2 کریسیس رو هم نصب کردم.
اخرین ورژن درایور کارت کاتالیست 8.8 رو نصب کردم.توی بازی با رزولوشن 768*1024 و در حالت high بدون aa
26 فریم میگیرم در حالی که توی اکس پی با همین رزولوشن و 4x aa
36 فریم در ثانیه میگیرم!
به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟من احتمال میدم این برگرده به کارهای پشت پرده ای انویدیا و شرکت بازی سازی!و یا درایور کارت!من به قدرت کارت شک ندارم.مشکل یا از خود بازی هست یا از درایور کارت.نظر شما چیه؟

cpu شما چیه ؟

cpu خیلی در کرایسیس موثره

تفاوت High و Ultra High در ایکس پی و ویستا حدود 8 فریم هستش که تقریباً برای شما درسته

ولی 26 فریم هم کمه ، شمال باید بالای 32 فریم پرفورمانس داشته باشی

davoodf
17-09-2008, 15:21
دوستان فکر کنم درایور 4870 کاتالیست 8.8 ویستا مشکل داره.
من الان با بازی lost planet با اخرین تنظیمات و رزوزلوشن 768*1024 40 فریم میگیرم در حالی که توی اکس پی 70 فریم میگیرم!
درسته می دونم ویستا یه خورده سنگین تره ولی فرق هم حداقل بین اکس پی و ویستا میشه 2 یا 3 فریم نهایتا!
به نظر شما عجیب نیست؟هیچ راه حلی برای این مشکل وجود داره؟

behradsn
17-09-2008, 15:24
دوستان شما با گرافیک 4850 و با بازی crysis چند فریم میگیرین؟؟
اصلا چطوری میشه فهمید چند فریم میده؟

شما میتونی برنامه بنچ مارک انواع گیم هارو از آدرس زیر دانلود کنی :

behradsn
17-09-2008, 15:30
دوستان فکر کنم درایور 4870 کاتالیست 8.8 ویستا مشکل داره.
من الان با بازی lost planet با اخرین تنظیمات و رزوزلوشن 768*1024 40 فریم میگیرم در حالی که توی اکس پی 70 فریم میگیرم!
درسته می دونم ویستا یه خورده سنگین تره ولی فرق هم حداقل بین اکس پی و ویستا میشه 2 یا 3 فریم نهایتا!
به نظر شما عجیب نیست؟هیچ راه حلی برای این مشکل وجود داره؟

کیفیت شیدر (سایه زن) در ویستا خیلی بالاتر از اکس پی است

بازی مانند lost planet خیلی از شیدر بهره میبره و برای همین ممکنه تو ویستا این حالت پیش بیاد

البته درایور 8.8 از درایور 8.7 از نظر پرفورمانس کمی ضعیفتره اما باگها رفع شده

در درایور 8.9 یا 9 پرفورمانس هم افزایش پیدا خواهد کرد

davoodf
17-09-2008, 15:30
اخه بهراد جان من گفتم با high نه ultra high!خودش هم توی ویستا بدون aa!!!
فرق هم حداقل دو یا 3 فریم میشه بین دو ویندوز اما نه تا این حد!
توی اکس پی با 4x aa با تنظیمات high و رزولوشن 768*1024 36 فریم می گرفتم اما توی ویستا بدون aa!!!!!!!! و روزولوشن
768*1024 26 فریم!خیلی عجیب نیست؟!
جالب اینجاست که بازی lost planet هم همینطوری بود!توی اکس پی با اخرین تنظیمات 70 فریم ولی توی ویستا با همون تنظیمات 40 فریم!خیلی عجیب نیست به نظر شما؟!

behradsn
17-09-2008, 15:36
اخه بهراد جان من گفتم با high نه ultra high!خودش هم توی ویستا بدون aa!!!
فرق هم حداقل دو یا 3 فریم میشه بین دو ویندوز اما نه تا این حد!
توی اکس پی با 4x aa با تنظیمات high و رزولوشن 768*1024 36 فریم می گرفتم اما توی ویستا بدون aa!!!!!!!! و روزولوشن
768*1024 26 فریم!خیلی عجیب نیست؟!
جالب اینجاست که بازی lost planet هم همینطوری بود!توی اکس پی با اخرین تنظیمات 70 فریم ولی توی ویستا با همون تنظیمات 40 فریم!خیلی عجیب نیست به نظر شما؟!

راستش قطعات من ضعیف هستند ، تا چند روز آینده که قطعات جدید و قوی خریدم خودم چک میکنم ببینم جراینش چیه

ولی کلاً چون سایه زن در ویستا کیفیت بالاتری داره به کارت فشار بیشتری میاد

حالا بستگی به بازی داره ، بعضی بازی ها از حجم سایه زن بیشتری استفاده میکنند بیشتر افت فریم پیش میاد بین اکس پی و ویستا بعضی ها کمتر

در کرایسیس هم دقت کرده باشی تازه در ویستا میتونی ستینگ هارو روی Ultra High قراربدی

در اکس پی بدلیل پشتیبانی نکردن از آخرین ورژن سایه زن Ultra High فعال نیست

davoodf
17-09-2008, 15:44
سیستم هم اینه و فکر نکنم چندان هم پایین باشه!
cpu:core 2 duo e8400 3ghz 6 mb cache
ram:apacer dual channel 2*2 gb bus 800
power:cooler master 550w real
من در حال حاضر شاخ در اوردم!کارتی با این قدرت و عظمت چرا باید این جوری باشه؟!من بازم میگم مشکل از درایور هست!
با کارت قبلیم 8800gt نهایتا فرق بین اکس پی و ویستا میشد 2 یا 3 فریم ولی این یکی خیلی زیاده فرقش!!کارتی که قدرتش 2 یا 3 برابر 8800 هست چرا باید این جوری باشه؟!

behradsn
17-09-2008, 15:48
من در حال حاضر شاخ در اوردم!کارتی با این قدرت و عظمت چرا باید این جوری باشه؟!من بازم میگم مشکل از درایور هست!
با کارت قبلیم 8800gt نهایتا فرق بین اکس پی و ویستا میشد 2 یا 3 فریم ولی این یکی خیلی زیاده فرقش!!کارتی که قدرتش 2 یا 3 برابر 8800 هست چرا باید این جوری باشه؟!

راستی یه چیزی یادم افتاد

بهتره ویستایی که داری سرویس پک 1 باشه برای اینکه دی ایکسش 10.1 هست

شاید فرق کنه

درنهایت نگران نباش

تا چندروز دیگه خودم که قطعه خریدم تست میکنم میگم منیجه رو

ورژن بای درایور 8.9 رو هم از اینجا میتونی دانلود کنی و تست کنی (ضررنداره) نوشته پرفورمانس افزایش پیدا کرده

davoodf
17-09-2008, 15:56
والا من یه ویستا گرفتم فروشنده بهم گفت سرویس پک 1 هست.در حال حاضر اون نصبه و نسخه ی ultimate هست.
هیچ راهی داره بتونم بفهمم که سرویس پک یک هست یا نه؟

ali_ranger22
17-09-2008, 15:56
شما میتونی برنامه بنچ مارک انواع گیم هارو از آدرس زیر دانلود کنی :

راه آسون تری نداره?؟ حجمش زیاده نمی تونم دان کنم

Stream
17-09-2008, 16:37

خوب تا حدی خودتون پاسخ خودتون رو دادید...
البته نباید اینقدر تفاوت وجود داشته باشه.

والا من یه ویستا گرفتم فروشنده بهم گفت سرویس پک 1 هست.در حال حاضر اون نصبه و نسخه ی ultimate هست.
هیچ راهی داره بتونم بفهمم که سرویس پک یک هست یا نه؟

Control Panel > System > Windows Edition

davoodf
17-09-2008, 16:58
اره سرویس پک یک هست نگاه کردم.
اون قسمت main رو قرمز کردین یعنی منظورتون اینه که مشکل از مادر بورد هست؟!:18:اگر مشکل از مادر بورد هست پس چرا روی اکس پی این مشکل وجود نداره؟!
راستی دوستان یه چیز خیلی جالب تر حتی توی تبلیغات اول بازی هم افت فریم وجود داره!:18:مثلا اول بازی وقتی ارم انویدیا رو نشون میده اونجا هم افت فریم وجود داره!خیلی جالب نیست به نظر شما؟!البته ویستا رو میگم.
هر بازی که توی ویستا تست کردم این جوری بودن.

FCBarcelona.ir
17-09-2008, 17:43
Control Panel > System > Windows Edition

من سرویس پک 1 ویستا رو از خود مایکروسافت گرفتم و نصب کردم. ویستام هم خودش آخرین آپدیت ها رو همیشه نصب می کنه، اما DX همچنان 10 ه نه 10.1
چطور ممکنه چنین چیزی؟

behradsn
17-09-2008, 20:20
من سرویس پک 1 ویستا رو از خود مایکروسافت گرفتم و نصب کردم. ویستام هم خودش آخرین آپدیت ها رو همیشه نصب می کنه، اما DX همچنان 10 ه نه 10.1
چطور ممکنه چنین چیزی؟

نمینویسه 10.1

فایلهای اینترو دی ال الش 10.1 هستند ، یعنی شیدر مدل 4.1

:20:

behradsn
17-09-2008, 20:22
اون قسمت main رو قرمز کردین یعنی منظورتون اینه که مشکل از مادر بورد هست؟!:18:اگر مشکل از مادر بورد هست پس چرا روی اکس پی این مشکل وجود نداره؟!
راستی دوستان یه چیز خیلی جالب تر حتی توی تبلیغات اول بازی هم افت فریم وجود داره!:18:مثلا اول بازی وقتی ارم انویدیا رو نشون میده اونجا هم افت فریم وجود داره!خیلی جالب نیست به نظر شما؟!البته ویستا رو میگم.

فکر میکنم اشکال از درایورت باشه

این جدیدرو نصب کن ببین چی میشه

من خودم شنبه دانلودش میکنم ، اگر عجله نداری من تست کنم نتیجه رو بگم

میدونم ، تازه کارتو گرفتی و کم پول نداری استرس گرفتی و داری مورو از ماست میکشی بیرون

اما اینقدر وسواس به خرج نده ، حل میشه :20:

HOOSEIN 105
18-09-2008, 09:07
اول اینکه هیچگاه یک فرد نمیتونه راجع به کارایی بد یک کارت نظر بده ، ممکنه اون کارت روی اون سخت افزار یا حتی نرم افزار چندین مشکل داشته باشه

اگر هم اوایلی بوده که این کارت اومده بود اینو دیدین که اون موقع درایورهاش مشکل داشتند و الان تمامی باگ ها برطرف شده

راجع به سخت افزاری که گفتید باس رم و سرعت سی پی یو شما برای 4850 خیلی هم کم نیست و میتونید این کارتو بخرید و استفاده کنید به راحتی (البته باید پاور مناسب داشته باشید،بیش از 550 وات واقعی)

بنده الان 4870 دارم با سی پی یو 1.8 AMD و 2 گیگابایت رم باس 400 :31: خودم خندم گرفته

ولی Grid را با آخرین تنظیمات و 1024*1280 بازی میکنم 65 فریم پرفورمانس میده

در کرایسیس هم با تنظیمات Very High و دقت تصویر 1024*1280 بیست و چهار فریم در ثانیه پرفورمانس دارم که با یک سیبستم خوب باید تا 52 فریم بره (میتونید تفاوت رو ببینید در سخت افزار قوی وی ضعیف)

البته اقدامات اولیه برای ارتقاء قطعات رو دارم انجام میدم و مادربرد گرفتن

*** موقعی که رم و سی پی یو خریدم یه بنچ با قطعات کنونی و یک بنچ با قطعات جدید میگیرم برای دوستان قرار میدم...

با سلام خدمت شما دوست عزیز

واقعا از شما ممنون هستم
پس بنده می تونم با همین سیستم از این کارت استفاده مناسبی بکنم .
چون قصد خرید یک سی پی یو دوهسته ای هم دارم که دیگه فک کنم مشکل سیستم من هم حل بشه
پاور هم یه دونه 580 وات می گیرم و خیال خودم رو راحت می کنم تا بعدا هم خواستم سی پی یو را عوض کنم مشکل نداشته باشم

باز هم با تشکر

Stream
18-09-2008, 09:53

مشکل از مادربورد نیست.
اگه یک مادربورد PCI-Express 2.0 داشتید این اختلاف فریم در XP و Vista کمتر بود. :46:

davoodf
18-09-2008, 12:27
والا من از این کارت انتظار بیشتری داشتم.حداقل توی کریسیس روی حالت very high و بدون aa و روزلوشن 1024*768 انتظار داشتم بالای 30 فریم به من پرفورمانس بده.8800gt هم توی ویستا همین قدر فریم میداد توی کریسیس توی اکس پی هم فوقش یک فریم یا دو فریم بیشتر بود از ویستا یعنی قدرت این کارت با 8800gt برابره؟!یعنی بر اساس دایرکت ایکس 10 قدرت این کارت با 8800 برابره در حالی که از دایرکت 10.1 هم پشتیبانی می کنه ؟!من که باور نمی کنم.کارتی که 800 تا سایه زن داره و پهنای مموریش 115 گیگ و از مموری gddr5 استفاده می کنه در حالی که مال 8800 57 گیگ و مموریش gddr3 هست.امیدوارم با درایور جدید مشکل حل بشه.
منظورتون از مادر pci-express 2.0 چیه؟مگه مادر بورد من pci-express 2.0 نیست؟
راستی دوستان تا حالا کسی درایور جدید رو تست کرده؟

behradsn
18-09-2008, 12:41
والا من از این کارت انتظار بیشتری داشتم.حداقل توی کریسیس روی حالت very high و بدون aa و روزلوشن 1024*768 انتظار داشتم بالای 30 فریم به من پرفورمانس بده.8800gt هم توی ویستا همین قدر فریم میداد توی کریسیس توی اکس پی هم فوقش یک فریم یا دو فریم بیشتر بود از ویستا یعنی قدرت این کارت با 8800gt برابره؟!من که باور نمی کنم.کارتی که 800 تا سایه زن داره و پهنای مموریش 115 گیگ و از مموری gddr5 استفاده می کنه در حالی که مال 8800 57 گیگ و مموریش gddr3 هست.امیدوارم با درایور جدید مشکل حل بشه.
منظورتون از مادر pci-express 2.0 چیه؟مگه مادر بورد من pci-express 2.0 نیست؟
راستی دوستان تا حالا کسی درایور جدید رو تست کرده؟
من الان خونه نيستم،باموبايل آنلاين شدم
خونه داره درايورجديدو دانلودميكنه
برم خونه تست ميكنم براتون نتيجه رو ميزارم

davoodf
18-09-2008, 17:42
خوب دوستان دو تا عکس می زارم تا اختلاف فریم رو متوجه بشید.
این عکس رو توی اکس پی گرفتم:

این هم از داخل ویستا گرفتم:

این هم تنظیمات بازی:

توی هر دو ویندوز با همین تنظیمات عکس ها رو گرفتم.
همانطوری که می بینین 6 فریم اختلاف وجود داره.توی ویستا 28 فریم میده که به نظر من باید 30 یا 31 فریم باشه درسته می دونم کیفیت در ویستا بهتر هست ولی این اختلاف حدود دو یا سه فریم میشه دیگه نه 6 فریم!در ضمن این عکس ها رو بعد از نصب پچ 1.2.1 کریسیس گرفتم.
تا حالا کسی کاتالیست 8.9 رو روی ویستا تست کرده؟

ali_ranger22
18-09-2008, 18:08
من lost planet colonies رو اجرا کردم با بالاترین تنظیمات البته با رزولوشن 1152 در حالت عادی 75 فریم میده و صحنه های شلوغ به 65 و خیلی شلوغ به 55 میرسه راستی AA هم 4 گذاشتم

davoodf
18-09-2008, 18:29
کارتت چیه؟4850 یا 4870؟
با کودوم ورژن کاتالیست؟
توی ویستا یا اکس پی؟
میشه یه عکس از تنظیمات بازی بزاری؟
:11:

ali_ranger22
18-09-2008, 20:58
کارتت چیه؟4850 یا 4870؟
با کودوم ورژن کاتالیست؟
توی ویستا یا اکس پی؟
میشه یه عکس از تنظیمات بازی بزاری؟
4850..
8.8..
ویستا
همه چیز در بالاترین حد (High) و AA هم 4

davoodf
18-09-2008, 22:16
والا دوستان من دیگه کم کم دارم از این 4870 نا امید میشم.الان شاخ در اوردم.
روی ویستا توی حالت very high و بدون aa و رزولوشن 768*1024 24 فریم میده.حتی رزولوشن رو هم میارم پایین باز هم فریم افزایش پیدا نمی کنه!
عکس:

در همین قسمت و با همون تنظیماتی که بالا گفتم 8800gt که قبلا داشتم 27 فریم میداد و قابل بازی کردن بود.ولی با این 4870 کریسیس توی ویستا اصلا قابل بازی نیست.:41:با کاتالیست 8.9 تست می کنم ببینم چی میشه اگر مشکلم حل نشد همون 8800 خودم رو دوباره میزارم روش.خیلی جالبه کارتی که قدرتش 3 برابر 8800 هست نتونه به خوبی اون عمل کنه؟!:13:من انتظار داشتم این کارت توی ویستا بالای 30 فریم به من پرفورمانس بده!

alborz_k
18-09-2008, 22:26
روی ویستا توی حالت very high و بدون aa و رزولوشن 768*1024 24 فریم میده.حتی رزولوشن رو هم میارم پایین باز هم فریم افزایش پیدا نمی کنه!
عکس:

در همین قسمت و با همون تنظیماتی که بالا گفتم 8800gt که قبلا داشتم 27 فریم میداد و قابل بازی کردن بود.ولی با این 4870 کریسیس توی ویستا اصلا قابل بازی نیست.:41:با کاتالیست 8.9 تست می کنم ببینم چی میشه اگر مشکلم حل نشد همون 8800 خودم رو دوباره میزارم روش.خیلی جالبه کارتی که قدرتش 3 برابر 8800 هست نتونه به خوبی اون عمل کنه؟!:13:من انتظار داشتم این کارت توی ویستا بالای 30 فریم به من پرفورمانس بده!
شما با 8800 در تنظیمات very high در ویندوز ویستا 27 فریم می گرفتی؟؟/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان 4850 بنده در این بازی و تنظیمات high و رزولوشن 1680 ، بالای 28 نمی ره.
حتمأ اشتباه می کنی.
در ضمن کارت 4870 ، قدرت خودش رو در رزولوشن های بالای 1680*1060 نشون می ده و همچنین بازی کرایسس هم اساسأ برای کار با کارن های انویدیا بهینه سازی شده و کلأ موتور این بازی ، در مقابل افزایش تعداد فریم خیلی مقاومت می کنه و اساسأ برای مقایسه ی قابلیت گرافیکی 2 کارت کافی نیست.

davoodf
18-09-2008, 23:09
بله با 8800 توی ویستا در همون قسمتی که عکسش رو گذاشتم 27 فریم میگرفتم.تازه با رزولوشن 768*1024!مانیتورم از 864*1152 بیشتر ساپورت نمی کنه.فکر کنم اگر مانیتور رو عوض کنم و رزولوشن رو بالاتر بذارم 4870 این 24 فریم رو هم نتونه بهم بده!
اقا اصلا یه سوال می خوام به دقت به این پست توجه کنین:

چرا باید بین اکس پی و ویستا با همون تنظیمات این قدر اختلاف وجود داشته باشه؟!
من توی ویندوز اکس پی از این کارت خیلی راضی هستم و کریسیس رو توی اکس پی با رزولوشن 768*1024 و 4x aa و در همون قسمت 34 فریم میگیرم و به راحتی بازی می کنم ولی جریان چیه که توی ویستا این قدر تفاوت وجود داره؟!توی ویستا کریسیس اصلا قابل بازی کردن نیست!

Shepard
18-09-2008, 23:41
دوست من این نکته رو مد نظر بگیر که ویندوز ویستا از Dx 10 استفاده می کنه و Xp از Dx 9 .

davoodf
18-09-2008, 23:53
من این رو هم در نظر گرفتم ولی نهایت فرق بین این دو تا میشه 2 یا 3 فریم نه 6 یا 8 فریم!
در ضمن توی اسیانس کرید وقتی برای اولین بار توی اکس پی رفتم توی بازی تنظیمات رو خودش روی بالا قرار داده بود ولی توی ویستا رفتم تنظیمات رو پایینتر قرار داده بود!توی ویستا این کارت خودش رو ضعیفتر نشون میده به نظر من.حالا جریان چیه نمی دونم.یا شاید ویندوزی که من گرفتم مشکل داره!

rezidentevilone
19-09-2008, 00:29
دوست من این نکته رو مد نظر بگیر که ویندوز ویستا از Dx 10 استفاده می کنه و Xp از Dx 9 .
!!!!!
:46::10:

blacksword
19-09-2008, 00:32
سلام دوستان خسته نباشید تاپیک مفیدی هستش یه سوال دارم این کارتهای X2 مثل 4870 X2 چجوریه؟ دوتا PCI Express داره؟ بعد این چجوری رو مادر بورد سوار میشه؟ مادر بورد که یه دونه PCI داره؟ اینو یه توضیح میدین الان مادر بورد من P5B-E Asus هست میتونم روش 4870 X2 نصب کنم؟

bleu2u4u
19-09-2008, 01:14
سلام دوستان خسته نباشید تاپیک مفیدی هستش یه سوال دارم این کارتهای X2 مثل 4870 X2 چجوریه؟ دوتا PCI Express داره؟ بعد این چجوری رو مادر بورد سوار میشه؟ مادر بورد که یه دونه PCI داره؟ اینو یه توضیح میدین الان مادر بورد من P5B-E Asus هست میتونم روش 4870 X2 نصب کنم؟

نه عزيزم اين كارتا دو تا GPU در يك كارت ان و نياز به مادربردي كه Crossfire پشتيباني كنه ندارن

bleu2u4u
19-09-2008, 01:23
اينم 2 تا عكس از4870 X2 اولي مال سفاير دومي هم مال HIS

ali_ranger22
19-09-2008, 10:45
عکس:

برای منم که 4850 دارم بعضی موقع ها خیلی لگ میگرفت مجبور شدم مرحله ی آخر رو با medium بازی کنم
البته بگم موتور cryengine 2 مشکل در رندر داره الان بیشتر مشکلاتش در نسخه ی crysis warhead برطرف شده

davoodf
19-09-2008, 11:01
ببین دوست من برای من تنها این بازی نیست توی همه ی بازی ها این اختلاف 8 فریم وجود داره بعضی ها 20 فریم!درسته می دونم بعضی از بازی ها از تکنیک های مختلف برای رندر استفاده می کنن ولی من اختلاف بین اکس پی و ویستا رو میگم که برای من اختلافش خیلی زیاده!
در ضمن من کاتالیست 8.9 رو نصب کردم ولی بازم مشکل حل نشد!البته ویستا رو میگم.
این کارت توی ویستا ضعیفتر عمل می کنه حالا جریان چیه نمی دونم؟!؟!؟!چرا باید توی ویستا ضعیفتر عمل کنه؟!؟!ممکنه ویستای من مشکل داشته باشه؟!

ali_ranger22
19-09-2008, 11:20
ببین دوست من برای من تنها این بازی نیست توی همه ی بازی ها این اختلاف 8 فریم وجود داره بعضی ها 20 فریم!درسته می دونم بعضی از بازی ها از تکنیک های مختلف برای رندر استفاده می کنن ولی من اختلاف بین اکس پی و ویستا رو میگم که برای من اختلافش خیلی زیاده!
در ضمن من کاتالیست 8.9 رو نصب کردم ولی بازم مشکل حل نشد!البته ویستا رو میگم.
این کارت توی ویستا ضعیفتر عمل می کنه حالا جریان چیه نمی دونم؟!؟!؟!چرا باید توی ویستا ضعیفتر عمل کنه؟!؟!ممکنه ویستای من مشکل داشته باشه؟!

من که میگم برو با crysis warhead امتحان کن...کرایسیس یه سال پیش اومد اون موقع که کارت ها 4800 نبودش
شما PCI-E 2 داری یا نه؟؟

behradsn
20-09-2008, 14:33
بنچ مارک های زیر از بازی جدید Crysis Warhead ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tml) است

دلیلش که اینجا گذاشتم قدرت نمایی 4870 است

دلیل دومشم برای دوستانیه که میگن ویستا پرفورمانسش کمتر از اکس پی است در بازی ها

دقت کنید که 4 گیگابایت رم برروی ویستا چه پرفورمانسی به شما میده

rezidentevilone
20-09-2008, 14:41
بله خوب توی ویستا 2 گیگ خوراک خود ویندوز هستش.. 2 گیگ هم برای بازی باید گذاشت که سر جمع 4 گیگ شما می شه..:31:

راستی سرور بازی ساکسزفول بود یا نه ؟:20::10:

behradsn
20-09-2008, 14:41
بازنگری پرفورمانس کاتالیست 8.9 در کارتهای 4870،4850،3870 با کاتالیست 8.8

بالارفتن پرفورمانس در بازی ها ، 3D Mark Vantage و مخصوصا Open GL

منبع :

davoodf
20-09-2008, 16:55
دوستان امروز یه دفعه به فکرم زد از auto tune که توی ati overdrive هست استفاده کنم.
می دونین که این قسمت خودش به طور اتوماتیک با توجه به دمای کارت و سیستم کارت رو اور کلاک می کنه.
چن دقیقه وایستادم بعد از اینکه تموم شد یه سر رفتم توی gpu-z و نتایج واقعا باور نکردنی بود!
این کارت واقعا قابلیت اور کلاک بسیار بالایی داره!میبینین که از نظر memory width کارت 9800gx2 انویدیا که دو هسته ای هست رو رد کرده!مال 9800 مقدارش 128gb هست.به نظر من اگر یه فن توپ روی کارت گذاشته بشه به طوری که کارت رو خوب خنک کنه میشه به تنایج بالاتری هم دست پیدا کرد!در این حالت دمای کارت 52 درجه هست البته وقتی که هیچ کاری با سیستم انجام نمیدم.این رو هم بگم که یه فن درست رو در روی فن کارت گذاشتم که هوا رو مستقیم به فن کارت انتقال میده.

ali_ranger22
20-09-2008, 17:14
دوستان امروز یه دفعه به فکرم زد از auto tune که توی ati overdrive هست استفاده کنم.
کجاست این نرم افزار ؟؟؟
پس چرا من ندارم !

davoodf
20-09-2008, 17:34
روی auto tune کلیک کن و چند دقیقه صبر کن تا تموم بشه.البته موقع این کار من بهت پیشنهاد می کنم که هیچ کاری با سیستم انجام ندی

ali_ranger22
20-09-2008, 18:07
روی auto tune کلیک کن و چند دقیقه صبر کن تا تموم بشه.البته موقع این کار من بهت پیشنهاد می کنم که هیچ کاری با سیستم انجام ندی

آها اینو میگی ! من فک کردم اسوس یه برنامه ی جدا داره ....
خب میگفتی داری کاتالیست رو میگی !

davoodf
20-09-2008, 18:14
دوستان الان دوباره از auto tune استفاده کردم و این هم نتایج::18::18:
خدایی فقط ای ول به :8:ati
memory width کارت gtx 280 از این کمتره!مال gtx 280 141.7 gb هست در حالی که مال من شده 152.3gb!!!!!:21:
خدایی دیگه هیچ حرفی برای گفتن ندارم جز اینکه انویدیا باید کاسه کوزش رو جمع کنه همین!:27:

ali_ranger22
20-09-2008, 18:48
عجـــب !!!
دما چند میشه موقع بازی کردن ?؟

Stream
20-09-2008, 18:59
دوستان الان دوباره از auto tune استفاده کردم و این هم نتایج::18::18:

خدایی فقط ای ول به :8:ati
memory width کارت gtx 280 از این کمتره!مال gtx 280 141.7 gb هست در حالی که مال من شده 152.3gb!!!!!:21:
خدایی دیگه هیچ حرفی برای گفتن ندارم جز اینکه انویدیا باید کاسه کوزش رو جمع کنه همین!:27:

اون Bandwidth از طریق یک سری محاسبات بدست میاد و فقط یک عدده :27: البته خب بالا بردنش ضرری نداره :31:

Performance + Stability اش رو باید توی بازی ها و تست ها سنجید. :46:

davoodf
20-09-2008, 19:48
دما در حالت معمولی وقتی که هیچ کاری انجام نمیدم از 55 بالا نمیره و توی بازی هم از 74 بالاتر نمیره.توی بازی lost planet colonies تست کردم با اخرین تنظیمات گرافیکی توی performance test دما از 74 بالاتر نرفت.

اون Bandwidth از طریق یک سری محاسبات بدست میاد و فقط یک عدده البته خب بالا بردنش ضرری نداره

Performance + Stability اش رو باید توی بازی ها و تست ها سنجید.
خوب فقط یک عدد باشه ولی هر چی باشه اون مقدار از مقدار قدرتمندین کارت انویدیا بیشتره.
افزایش performance توی بازی ها هم وجود داشته.
این هم دو تا عکس که حرف من رو تایید می کنن.

lost planet colonies
قبل از اور کلاک کارت:

بعد از اور کلاک کارت:

behradsn
20-09-2008, 20:01
دما در حالت معمولی وقتی که هیچ کاری انجام نمیدم از 55 بالا نمیره و توی بازی هم از 74 بالاتر نمیره.توی بازی lost planet colonies تست کردم با اخرین تنظیمات گرافیکی توی performance test دما از 74 بالاتر نرفت.

خوب فقط یک عدد باشه ولی هر چی باشه اون مقدار از مقدار قدرتمندین کارت انویدیا بیشتره.
افزایش performance توی بازی ها هم وجود داشته.
این هم دو تا عکس که حرف من رو تایید می کنن.

lost planet colonies
قبل از اور کلاک کارت:

بعد از اور کلاک کارت:

خوب اور میشه

اما به بهتره مموری هاتو بالای 1100 نبری چون دی دی آر 5 است بالابردن مثلاً 50 مگاهرتز فرکانس برابر 200 مگاهرتز افیشینسی است

سعی کن جی پی یو رو با ریواتیونر اور کنی و مموری هارو روی 1000 یا 1050 بیشتر نگذاری...

مموری یه مقدار خطرناکه اور کردنش :31:

اور کردن جی پی یو هم بیشتر تاثیر داره تو این کارت تا مموری

موفق باشی

ali_ranger22
20-09-2008, 20:08

4870 داری؟!

davoodf
20-09-2008, 20:20
4870 داری؟!
اره 4870 هست.یه فن کوچیک هم درست رو در روی فن کارت گرافیک گذاشتم.یه طرف کیس هم باز گذاشتم اون طرفی که فن هست تا داخل کیس بهتر خنک بشه و هوا رد و بدل بشه.

ali_ranger22
20-09-2008, 20:26
اره.یه فن کوچیک هم درست رو در روی فن کارت گرافیک گذاشتم.یه طرف کیس هم باز گذاشتم اون طرفی که فن هست تا داخل کیس بهتر خنک بشه و هوا رد و بدل بشه.

پس میگم چون دمای کارت من خیلی بیشتر از ایناست!

davoodf
20-09-2008, 21:11
خوب دور فن رو زیاد کن.

ali_ranger22
20-09-2008, 21:21
خوب دور فن رو زیاد کن.

آره زیاد میکنم ....

takotok
20-09-2008, 21:29
سلام

ببخشید این پیغام معنی اش چیست؟

من بازی battlestations midway را روی 7600gt به راحتی اجرا کرده بودم...

اما در 4850 بازی تا خواست شروع بشود (بعد از دمو ها ) نمایشگر خاموش و روشن شد و کل سیستم 4 ،5 دقیقه قفل کرد بعد در حالی که سیستم خیلی کند بود این ارور را داد

و ویندوز خراب شد و با ریبوت و ... هم کندی اش درست نشد و من ویندوز عوض کردم...

می شه بفرمایید این ارور چی است؟

با سپاس فراوان

davoodf
20-09-2008, 21:31
خوب اور میشه

اما به بهتره مموری هاتو بالای 1100 نبری چون دی دی آر 5 است بالابردن مثلاً 50 مگاهرتز فرکانس برابر 200 مگاهرتز افیشینسی است

سعی کن جی پی یو رو با ریواتیونر اور کنی و مموری هارو روی 1000 یا 1050 بیشتر نگذاری...

مموری یه مقدار خطرناکه اور کردنش

اور کردن جی پی یو هم بیشتر تاثیر داره تو این کارت تا مموری

موفق باشی
مموری روی 1000 یا 1050 باشه مشکلی پیش نمیاد؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

davoodf
20-09-2008, 21:33
سلام

ببخشید این پیغام معنی اش چیست؟

من بازی battlestations midway را روی 7600gt به راحتی اجرا کرده بودم...

اما در 4850 بازی تا خواست شروع بشود (بعد از دمو ها ) نمایشگر خاموش و روشن شد و کل سیستم 4 ،5 دقیقه قفل کرد بعد در حالی که سیستم خیلی کند بود این ارور را داد

و ویندوز خراب شد و با ریبوت و ... هم کندی اش درست نشد و من ویندوز عوض کردم...

می شه بفرمایید این ارور چی است؟

با سپاس فراوان

دوست من درایور کارت گرافیک رو اپدیت کردی؟اگر نکردی پیشنهاد می کنم حتما این کار رو انجام بدی!
ببینم پاورت چیه؟

behradsn
20-09-2008, 21:48
مموری روی 1000 یا 1050 باشه مشکلی پیش نمیاد؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

نه ، 1000 خیلی خوبه و 1050 هم خوب :31:

سعی کن جی پی یو رو اور کنی ، بیشتر از 830 هم اور میشه

behradsn
20-09-2008, 21:50
آره زیاد میکنم ....

تا اونجا که من یادمه شما 4850 داری

4850 از 4870 بیشتر داغ میکنه ، اما نگران دما نباش :20:

ali_ranger22
20-09-2008, 21:53
تا اونجا که من یادمه شما 4850 داری

4850 از 4870 بیشتر داغ میکنه ، اما نگران دما نباش
آره دیگه الان خیالم از دما راحته ...100 هم بشه خیالی نیست ! :دی

takotok
20-09-2008, 22:36
دوست من درایور کارت گرافیک رو اپدیت کردی؟اگر نکردی پیشنهاد می کنم حتما این کار رو انجام بدی!
ببینم پاورت چیه؟

سلام

بله 8.8 بود . از نظر نرم افزارهای دیگر هم ویندوز قبلی کامل کامل بود.

این ارور معنی اش چیست ؟ چرا می گوید با Ati تماس بگیرم؟

با سپاس

behradsn
20-09-2008, 23:03
سلام

با سپاس

8.9 رو نصب کن

تماس برای اینه که ارور رو گذارش بده به Ati تا اونها در دریاور های بعدی رفعش کنن :20:

alborz_k
20-09-2008, 23:19
می دونین که این قسمت خودش به طور اتوماتیک با توجه به دمای کارت و سیستم کارت رو اور کلاک می کنه.
چن دقیقه وایستادم بعد از اینکه تموم شد یه سر رفتم توی gpu-z و نتایج واقعا باور نکردنی بود!
این کارت واقعا قابلیت اور کلاک بسیار بالایی داره!میبینین که از نظر memory width کارت 9800gx2 انویدیا که دو هسته ای هست رو رد کرده!مال 9800 مقدارش 128gb هست.به نظر من اگر یه فن توپ روی کارت گذاشته بشه به طوری که کارت رو خوب خنک کنه میشه به تنایج بالاتری هم دست پیدا کرد!در این حالت دمای کارت 52 درجه هست البته وقتی که هیچ کاری با سیستم انجام نمیدم.این رو هم بگم که یه فن درست رو در روی فن کارت گذاشتم که هوا رو مستقیم به فن کارت انتقال میده.

سلام. با این فرکانس ، نیم ساعت کرایسس بازی کن ببین که پایدار هست یا نه و بهدش هم بی زحمت بگو که افزایش کارایی چه قدر بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

davoodf
21-09-2008, 00:25
دوست من توی کریسیس افزایش کارایی فقط 3 درصد یعنی 3 فریم بود.
ببینید با 4870x2 هم نمی تونید از کریسیس با تنظیمات بالا فریم خوبی بگیرین چون که موتور کریسیس درست و حسابی بهینه سازی نشده که روی سخت افزارهای امروزی به خوبی جواب بده.حتی اگر دو تا 4870x2 رو هم کرس فایر کنید باز هم امکان نداره با تنظیمات بالا از این بازی فریم خوبی بگیرید.در مورد پایدار بودن هم بله کاملا پایدار هست.اگر می خواین افزایش کارایی رو ببینی توی صفحه ی قبل دو تا عکس در این مورد گذاشتم البته از بازی lost planet.

davoodf
21-09-2008, 00:26
سلام

با سپاس
دوست من نوع پاورت چیه؟بیشتر این جور مشکلات کرش بازی و پرفورمانس ضعیف بر می گرده به ضعف پاور سیستم.

davoodf
21-09-2008, 00:42
بهراد جان الان مموری رو گذاشتم روی 1000 و هسته رو روی 840 به نظر تو ممکنه در اینده مشکلی پیش بیاد؟یا عمر کارت کم بشه؟

behradsn
21-09-2008, 09:21
بهراد جان الان مموری رو گذاشتم روی 1000 و هسته رو روی 840 به نظر تو ممکنه در اینده مشکلی پیش بیاد؟یا عمر کارت کم بشه؟

نه ، مشکلی پیش نمیاد

فقط دور فنته از 37 بکن 40 برای محکم کاری :20:

حالا بگذار من سیستمم تا آخر هفته جمع بشه خودمم اور میکنم نتیجه رو میگم ، برای همینه که ساکتم فعلاً:31:

davoodf
21-09-2008, 09:51
اون موقع صدای فن خیلی زیاد میشه.
الان دما در حالتی که هیچ کاری انجام نمی دم از 51 بالاتر نمیره که به نظرم خیلی خوبه.البته در حالت اور کلاک.

behradsn
21-09-2008, 12:51
اون موقع صدای فن خیلی زیاد میشه.
الان دما در حالتی که هیچ کاری انجام نمی دم از 51 بالاتر نمیره که به نظرم خیلی خوبه.البته در حالت اور کلاک.

شما با ATI Tools در همون حالت اور شده نیم ساعت تست بگیر ، هم دما رو تست کن هم پایداری رو

اینطوری خیالت راحته که هر گیمی بازی کنی نه هنگ میکنه نه دما بالا میره:20:

alborz_k
21-09-2008, 13:03
دوست من توی کریسیس افزایش کارایی فقط 3 درصد یعنی 3 فریم بود.
ببینید با 4870x2 هم نمی تونید از کریسیس با تنظیمات بالا فریم خوبی بگیرین چون که موتور کریسیس درست و حسابی بهینه سازی نشده که روی سخت افزارهای امروزی به خوبی جواب بده.حتی اگر دو تا 4870x2 رو هم کرس فایر کنید باز هم امکان نداره با تنظیمات بالا از این بازی فریم خوبی بگیرید.در مورد پایدار بودن هم بله کاملا پایدار هست.اگر می خواین افزایش کارایی رو ببینی توی صفحه ی قبل دو تا عکس در این مورد گذاشتم البته از بازی lost planet.
سلام. من هم یک کارت 4850 دارم و اون رو تا 735 و 2300 اورکلاک کردم ، اما افزایش کارایی در بازی ها این قدر کم بود که به تحمل صدای فنش هم نمی ارزید. دوباره به حالت اول برگندوندمش.
تا حالا با نرم افزار ati tray tools کار کردی؟ فوق العادست. امکاناتش از ریواتونر هم برای کارت های رادون بیشتره. در ضمن با این نرم افزار می تونی دور فن رو نسبت به دما تنظیم کنی و همیشه صدای زیادش رو تحمل نکنی.file:///d:/c

behradsn
21-09-2008, 14:30
سلام. من هم یک کارت 4850 دارم و اون رو تا 735 و 2300 اورکلاک کردم ، اما افزایش کارایی در بازی ها این قدر کم بود که به تحمل صدای فنش هم نمی ارزید. دوباره به حالت اول برگندوندمش.
تا حالا با نرم افزار ati tray tools کار کردی؟ فوق العادست. امکاناتش از ریواتونر هم برای کارت های رادون بیشتره. در ضمن با این نرم افزار می تونی دور فن رو نسبت به دما تنظیم کنی و همیشه صدای زیادش رو تحمل نکنی.file:///d:/c

فکر میکنم اونهایی که 4850 دارن ati tray tools به دردشون خورده که دارن تعریفشو میکنن :31:

من که نصب کردم دیدم دور فن رو پایین تر از 50 درصد نمیشه آورد خیلی ضد حال بود برام

چون کارت 4870 با دور فن بین 35 تا 38 درصد بازدهی خیلی خوبی داره (درمورد دور فن 4850 اطلاعی ندارم)

شاید برای همینه که به درد 4870 نمیخوره ، البته اگر این برنامه در ورژن جدیدترش که نمیدونم داده بیرون یا نه این مشکلو برطرف کرده باشه خوبه

davoodf
21-09-2008, 14:31
شما با ATI Tools در همون حالت اور شده نیم ساعت تست بگیر ، هم دما رو تست کن هم پایداری رو

اینطوری خیالت راحته که هر گیمی بازی کنی نه هنگ میکنه نه دما بالا میره:20:
با Ati tool چهل دقیقه در حالت اور شده تست کردم دما از 82 درجه بالاتر نرفت و کاملا هم پایدار بود.:20:
در ضمن در حالت اور شده حدود دو ساعت کریسیس رو بدون هیچ مشکلی بازی کردم دما از 64 درجه بالاتر نرفت.
خوب حالا با این دما امکان داره عمر کارتم پایین تر بیاد؟
یا توی اینده مشکلی پیش میاد؟

تا حالا با نرم افزار ati tray tools کار کردی؟ فوق العادست. امکاناتش از ریواتونر هم برای کارت های رادون بیشتره. در ضمن با این نرم افزار می تونی دور فن رو نسبت به دما تنظیم کنی و همیشه صدای زیادش رو تحمل نکنی.
میشه لینک دانلود این نرم افزار رو بزاری؟:10:

behradsn
21-09-2008, 14:36
با Ati tool نیم ساعت در حالت اور شده تست کردم دما از 82 درجه بالاتر نرفت و کاملا هم فرکانس ها پایدار بودن.:20:

نه ، اگر از اور کردن کارت راضی هستی و پرفورمانسش واست مهم هستش خوبه

عمر کارت هم با 82 درجه پایین نمیاد ، مخصوصاً اینکه در گیم ها شما هیچوقت نیم ساعت 82 درجه نمیمونه جی پی یو و دائم فشار روی مموری نیست

مخصوصاً اینکه این کارت ها وقتی جی پی یو غیر فعاله بطور اتوماتیک فرکانس جی پی یو رو میاره پایین و جی پی یو روی حالت اور نمیمونه برای همیشه

davoodf
21-09-2008, 14:42
والا برای من پرفورمانس مهم هستش اما بیشتر عمر کارتم برام مهم هست!
دو صفحه ی پیش هم دو تا عکس از تنیجه ی اور توی بازی lost planet گذاشتم
این هم لینک پست:

اگر به نظر تو خوبه و هیچ مشکلی پیش نمیاد و عمر کارت نمیاد پایین در همین حالت بمونه؟

behradsn
21-09-2008, 14:48
والا برای من پرفورمانس مهم هستش اما بیشتر عمر کارتم برام مهم هست!
دو صفحه ی پیش هم دو تا عکس از تنیجه ی اور توی بازی lost planet گذاشتم اگر به نظر تو خوبه و هیچ مشکلی پیش نمیاد و عمر کارت نمیاد پایین در همین حالت بمونه؟

بمونه عزیز ، مشکلی پیش نمیاد....

بنده هم سیتم جمع کردم میگذارو رو اور بمونه ، چون الان اورش کنم تفاوتی نمیکنه اورش نکردم

alborz_k
21-09-2008, 23:19
فکر میکنم اونهایی که 4850 دارن ati tray tools به دردشون خورده که دارن تعریفشو میکنن :31:

من که نصب کردم دیدم دور فن رو پایین تر از 50 درصد نمیشه آورد خیلی ضد حال بود برام

چون کارت 4870 با دور فن بین 35 تا 38 درصد بازدهی خیلی خوبی داره (درمورد دور فن 4850 اطلاعی ندارم)

شاید برای همینه که به درد 4870 نمیخوره ، البته اگر این برنامه در ورژن جدیدترش که نمیدونم داده بیرون یا نه این مشکلو برطرف کرده باشه خوبه

سلام. البته من هم زیاد راضی نیستم. چون یک کم پیچیده هست . با نسخه ی من ، دور فن رو می شه تا 1% هم کم کرد.
فقط مشکلش این هست که فرکانس رو روی 500 و 1500 ثابت نگه می داره و باید تنظیمش کرد.
در ضمن وقتی هم که دور فن 4850 ، روی 35 % قرار می گیره ، دما تا 60 درجه کم می شه.
البته بخش اورکلاکش چندان جالب نیست و من نتونستم که حتی روی 720 و 2200 پایدار نگهش دارم.
البته یک قابلیت فوق العاده هم داره و اون ، قابلیت تنظیم ولتاز هست. البته اگه کار دستم نده.:31:

alborz_k
21-09-2008, 23:24
با Ati tool چهل دقیقه در حالت اور شده تست کردم دما از 82 درجه بالاتر نرفت و کاملا هم پایدار بود.:20:
در ضمن در حالت اور شده حدود دو ساعت کریسیس رو بدون هیچ مشکلی بازی کردم دما از 64 درجه بالاتر نرفت.

میشه لینک دانلود این نرم افزار رو بزاری؟:10:
این هم لینک

ali_ranger22
30-09-2008, 13:41
یه باگ جالب از کاتالیست !! :31:
چه باگی کشف کردم! (البته باگ نیست نمیدونم فک کنم قاطی کرده بود!)

alborz_k
30-09-2008, 23:16
یه باگ جالب از کاتالیست !! :31:
چه باگی کشف کردم! (البته باگ نیست نمیدونم فک کنم قاطی کرده بود!)
بعضی وقت ها از این سوتی ها می ده ، اما من اینجوریش رو ندیده بودم.

rezidentevilone
01-10-2008, 10:25
برنامه بهتر هم برای اور ATI وجود داره.....

چرا از ATITool استفاده نمی کنین؟

ali_ranger22
01-10-2008, 12:40
برنامه بهتر هم برای اور ATI وجود داره.....

چرا از ATITool استفاده نمی کنین؟

با منی ؟
من میخواستم دمای کارت رو ببینم که این سوتی رو دیدم
وگرنه از rivatuner استفاده میکنم

absorb3000
03-10-2008, 00:02
سلام دوستان
من میخوام 4850 بگیرم با مشخصات سیستم زیر ببینید جایی از این سیستم مشکل نداره و چطور میشه بهترین کارکردو از این سیستم گرفت
آیا چیپست P35 برای این کارت محدودیت ایجاد میکنه؟؟؟
کدامیک از ویندوزها برای بازی و بهترین کارکرد شما پیشنهاد میکنید ؟؟؟
1- main giga p35 ds3l
2- ram patriot 2* 1 gig bus 800
3- cpu E4600

farsweb
03-10-2008, 10:49
بچه ها امکان داره آخرین قیمت های دو مدل 4850 و 4870 رو بگید .

davoodf
03-10-2008, 11:44
سلام
تا حالا کسی از دوستان نمی دونم با این مشکل بر خورده یا نه ولی من چندین بار بر خوردم و اعصاب برام نذاشته!
مشکل اینکه که بعضی وقتها معلوم نیست چه وقتی یه دفعه صفحه توی بازی عوض میشه بعضی وقتا رنگا رو با هم قاطی می کنه بعضی وقتا فقط یه چند تا خط میوفته و بعضی وقتا صفحه سیاه میشه در ضمن وقتی این حالت رخ میده کل سیستم هنگ می کنه!
البته بگم این مشکل فقط بعضی وقتا پیش میاد من دیروز کریسیس وارهد رو با تنظیمات بالا بازی کردم حدود دو ساعت ولی اصلا این مشکل بوجود نیومد!ولی توی استالکر کلیر اسکای این 4 یا 5 دفعه هست به این مشکل بر می خورم!

alborz_k
03-10-2008, 11:49
سلام
تا حالا کسی از دوستان نمی دونم با این مشکل بر خورده یا نه ولی من چندین بار بر خوردم و اعصاب برام نذاشته!
مشکل اینکه که بعضی وقتها معلوم نیست چه وقتی یه دفعه صفحه توی بازی عوض میشه بعضی وقتا رنگا رو با هم قاطی می کنه بعضی وقتا فقط یه چند تا خط میوفته و بعضی وقتا صفحه سیاه میشه در ضمن وقتی این حالت رخ میده کل سیستم هنگ می کنه!
البته بگم این مشکل فقط بعضی وقتا پیش میاد من دیروز کریسیس وارهد رو با تنظیمات بالا بازی کردم حدود دو ساعت ولی اصلا این مشکل بوجود نیومد!ولی توی استالکر کلیر اسکای این 4 یا 5 دفعه هست به این مشکل بر می خورم!
سلام. کارت گرافیکت اورکلاکه؟
از چه نسخه ی کاتالیست استفاده می کنی؟
در تمام بازی ها اینطوریه و یا فقط در یکی؟

alborz_k
03-10-2008, 11:50
بچه ها امکان داره آخرین قیمت های دو مدل 4850 و 4870 رو بگید .
4850: 250-270
4870 : 360-380

davoodf
03-10-2008, 12:05
سلام. کارت گرافیکت اورکلاکه؟
از چه نسخه ی کاتالیست استفاده می کنی؟
در تمام بازی ها اینطوریه و یا فقط در یکی؟
نه در حالت اور کلاک نیست و کاتالیست هم 8.9 هست.
این مشکل رو توی کریسیس قبلی داشتم ولی توی کریسیس وارهد اصلا به این مشکل بر نخوردم.ولی توی استالکر کلیر اسکای چندین بار به این مشکل برخوردم.فکر کنم مشکل از کاتالیست و یا خود بازی هست.می تونه از پاور باشه؟اگر از پاور بود پس چرا توی کریسیس با اون گرافیک خفن به این مشکل بر نخوردم؟!

rezidentevilone
03-10-2008, 15:27
به نظر من که کارتی که گرفتی ورژن اور کلاک شده هست... چو این حالت ها در زمان اور کلاک رخ میده... یا زمانی که چیپ های برد آسیب دیده باشه.....

در سری کالیبر 8600 اس÷ارکل... که سری اور شده هست... شخصا همچین مشکلی رو دیده بودم که بعد از 4 - 5 ساعت گیمینگ رخ می داد.....

یه کارت هم داشتم که تا وارد بازی می شدی خط های سبز رو صفحه ظاهر می شد... که اون کارت هم کارش تموم بود...

davoodf
03-10-2008, 18:15
نه بابا ورژن اورکلاک شده نیست.
همون کلک های مرج هست.هسته 750 و مموری 900.مگه اینها کلکهای مرجع یا همون حالت default نیستن؟!
من میگم تا وقتی وارد stalker:clear sky میشم بعد از چند دیقه این اتفاق میوفته که فکر کنم مشکل یا از درایور هست که با بازی سازگار نیست یا از بازی هست.البته با ورژن قبلی کریسیس هم این مشکل رو داشتم ولی با کریسیس وارهد اصلا چنین مشکلی رو ندارم.حتی با ورزن قبلی استالکر چنین مشکلی ندارم.
پس میشه نتجیه گرفت که مشکل از خود بازی هست.من تا حالا این مشکل رو فقط توی دو تا بازی داشتم.یکیش کریسیس قبلی و یکیش هم استالکر ورزن جدیدش.من کریسیس وارهد رو 2 ساعت پشت سر هم بازی می کنم با اون گرافیک خفن اصلا چنین مشکلی نمی بینم.

alborz_k
03-10-2008, 18:45
نه در حالت اور کلاک نیست و کاتالیست هم 8.9 هست.
این مشکل رو توی کریسیس قبلی داشتم ولی توی کریسیس وارهد اصلا به این مشکل بر نخوردم.ولی توی استالکر کلیر اسکای چندین بار به این مشکل برخوردم.فکر کنم مشکل از کاتالیست و یا خود بازی هست.می تونه از پاور باشه؟اگر از پاور بود پس چرا توی کریسیس با اون گرافیک خفن به این مشکل بر نخوردم؟!
مشکل از نسخه ی بازی هست که کرش می شه. یک نسخه ی دیگه و مطمئن تر بگیر.

daneshjooyan
05-10-2008, 17:04
بچه ها سلام
من امروز يه كارت 4850 از برد his خريدم و روي سيستمم نصب كردم و ...
اول اينكه من اين كارت رو از ---- كامپويتر و به مبلغ 230 هزار تومان با يك سال گارانتي خود شركت خريدم كه مي خواستم بدونم با اين قيمت خوب خريدم يا نه؟؟
و دوم اينكه من كاتاليست 8.9 رو نصب كردم ولي تنظيمات قسمت overdrive رو نميشه عوض كرد و ثابته آيا راهي داره كه بشه اين تنظيمات رو دستكاري كرد؟؟؟
و سوم اينكه پاور من 380 وات گرين هست كه الان داره به خوبي با اين پاور كار مي كنه آيا مشكلي براش پيش نمي ياد در آينده؟؟؟
با تشكر از اساتيد

behradsn
05-10-2008, 17:39
بچه ها سلام
من امروز يه كارت 4850 از برد his خريدم و روي سيستمم نصب كردم و ...
اول اينكه من اين كارت رو از ---- كامپويتر و به مبلغ 230 هزار تومان با يك سال گارانتي خود شركت خريدم كه مي خواستم بدونم با اين قيمت خوب خريدم يا نه؟؟
و دوم اينكه من كاتاليست 8.9 رو نصب كردم ولي تنظيمات قسمت overdrive رو نميشه عوض كرد و ثابته آيا راهي داره كه بشه اين تنظيمات رو دستكاري كرد؟؟؟
و سوم اينكه پاور من 380 وات گرين هست كه الان داره به خوبي با اين پاور كار مي كنه آيا مشكلي براش پيش نمي ياد در آينده؟؟؟
با تشكر از اساتيد

1.قیمت و برند خوبه ، مبارکه

2.در قسمت overdrive وقتی وارد میشی باید اون قفلی که در بالا هست رو بزنی تا قفل باز بشه بعد همه گزینه ها قابل تغییره

3.بله ، پاور ضعیفه ، درسته که کار میکنه اما داره آمپر میکشه ، یا بعضی وقتا سیستمت هنگ میکنه و یا اینکه عمر پاور و دیگر قطعات کم میشه ، بهتره پاور عوض کنی و خیالترو راحت کنی ، بنده 7900 داشتم با پاور 380گرین یه مقدار لب مرز کار میکرد چه برسه به 4850

behradsn
05-10-2008, 17:41
نه بابا ورژن اورکلاک شده نیست.
همون کلک های مرج هست.هسته 750 و مموری 900.مگه اینها کلکهای مرجع یا همون حالت default نیستن؟!
من میگم تا وقتی وارد stalker:clear sky میشم بعد از چند دیقه این اتفاق میوفته که فکر کنم مشکل یا از درایور هست که با بازی سازگار نیست یا از بازی هست.البته با ورژن قبلی کریسیس هم این مشکل رو داشتم ولی با کریسیس وارهد اصلا چنین مشکلی رو ندارم.حتی با ورزن قبلی استالکر چنین مشکلی ندارم.
پس میشه نتجیه گرفت که مشکل از خود بازی هست.من تا حالا این مشکل رو فقط توی دو تا بازی داشتم.یکیش کریسیس قبلی و یکیش هم استالکر ورزن جدیدش.من کریسیس وارهد رو 2 ساعت پشت سر هم بازی می کنم با اون گرافیک خفن اصلا چنین مشکلی نمی بینم.

درایور 8.10 بتا مشکلت رو حل میکنه

موفق باشی

daneshjooyan
05-10-2008, 18:07
سلام
اين تصوير كاتاليست من هست كه همانطور كه مي بينيد تنظيمات غيرفعال هست و گزينه اي هم جهت فعال كردنش وجود ندارد
لطفا كمك كنيد
با تشكر

daneshjooyan
05-10-2008, 18:09
به سوال در مورد 4850 و ساپورت 3dmark 6
1) من 3dmark 6 رو نصب كردم و اجراش كردم ولي پس از اينكه صفحه كوچيك اوليه ظاهر شد و چند دقيقه گذشت خبري نشد و تغريبا سيستم هنگ كرد و اين رو چندبار امتحان كردم ولي فايده اي نداشت درحاليكه با كارت قبليم كه 8600 بود هيچ مشكلي نداشت اما با اين كارت hd4850 به مشكل بر مي خورده و اجرا نمي شه
به نظر شما مشكل است چيست؟؟ كاتاليست ورژن 8.9 هم نصب كردم
و يه سوال ديگه در مورد بازي crysis warhed و 4850
2) من قبلا با 8600gt راحت اين بازي رو روي gamer اجرا مي كردم و مشكلي نبود اما وقتي با 4850 امتحان كردم و حتي گرافيك رو تا آخرين حد بالا بردم مشكل فريم ريت ندارم يعني فريم ريت خوبي مي ده اما بعضي افكتهاش حذف شده مثلا در مرحله باروني اثلا باروني نشون داده نمي شه و يا وقتي از وسط يه بوته گياه رد مي شي اون بوته گياه هيچ عكس العملي نشون نمي ده يعني تكون نمي خوره
خواهشا يه نفر به سوالات من جواب بده چون داره بدجوري مي خورده توي ذوقم آخه خيلي تعريف اين 4850 رو شنيده بودم
يه سوال ديگه
3) چطوري مي شه تو يه بازي مثلا crysis فهميد كه چقدر داره الان فريم ريت مي ده؟؟ آيا كدي يا چيزي داره كه بشود زد و فريم ريت رو نشون بده؟؟؟؟؟

behradsn
05-10-2008, 22:04
به سوال در مورد 4850 و ساپورت 3dmark 6
1) من 3dmark 6 رو نصب كردم و اجراش كردم ولي پس از اينكه صفحه كوچيك اوليه ظاهر شد و چند دقيقه گذشت خبري نشد و تغريبا سيستم هنگ كرد و اين رو چندبار امتحان كردم ولي فايده اي نداشت درحاليكه با كارت قبليم كه 8600 بود هيچ مشكلي نداشت اما با اين كارت hd4850 به مشكل بر مي خورده و اجرا نمي شه
به نظر شما مشكل است چيست؟؟ كاتاليست ورژن 8.9 هم نصب كردم
و يه سوال ديگه در مورد بازي crysis warhed و 4850
2) من قبلا با 8600gt راحت اين بازي رو روي gamer اجرا مي كردم و مشكلي نبود اما وقتي با 4850 امتحان كردم و حتي گرافيك رو تا آخرين حد بالا بردم مشكل فريم ريت ندارم يعني فريم ريت خوبي مي ده اما بعضي افكتهاش حذف شده مثلا در مرحله باروني اثلا باروني نشون داده نمي شه و يا وقتي از وسط يه بوته گياه رد مي شي اون بوته گياه هيچ عكس العملي نشون نمي ده يعني تكون نمي خوره
خواهشا يه نفر به سوالات من جواب بده چون داره بدجوري مي خورده توي ذوقم آخه خيلي تعريف اين 4850 رو شنيده بودم
يه سوال ديگه
3) چطوري مي شه تو يه بازي مثلا crysis فهميد كه چقدر داره الان فريم ريت مي ده؟؟ آيا كدي يا چيزي داره كه بشود زد و فريم ريت رو نشون بده؟؟؟؟؟

1.پاورت چیه ؟ تحویه کیس چطوره ؟

2.آبدیت باید بکنی درایور کارت گرافیکی رو

3.اطلاعی ندارم اما برنامه کم حجمی برای بنچ مارک کرایسیس در سایت NGOHQ هست میتونی دریافت کنی و از کرایسیست بنچ بگیری

daneshjooyan
05-10-2008, 22:49
در مورد پاسختون ممنونم
ولي دو تا مسئله
اول اينكه درايور كارت گرافيك من الان كاتالست نسخه 8.9 هست و فكر كنم اين آخرين ورژنش باشه
دوم اينكه پاورم 380 وات گرين هست و تحويش هم زياد بد نيست در حالت edle با 50درصد چرخش فن دما 52 درجه هست و در حالت لود نهايتا 73 درجه ميشه
سوم اينكه من crysis warhed رو با تمام تنظيمات آخر و AA 8X و رزوليشن 1280 در 1024 دارم خيلي خوب و رون اجرا مي كنم و به نظرم هيچ مشكلي با crysis‌ ندارم اما مشكل من از برنامه 3dmark هست كه اجرا نمي شه و من نمي تونم امتياز كارتمو به دست بيارم. مطمئنا مشكل از خود برنامه نيست و به نظرم پاور هم مشكلي نداره چون دارم crysis‌ رو با نهايت گرافيك روون اجرا مي كنم
ولي به هرحال اگه كسي مي دونه علت اين مشكل چي هست خواهشا كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و يه چيز ديگه پس بعضي از اعضاي انجمن از كجا فريم ريت بازيهاشون رو مي نويسند مثلا مي نويسن بازي Crysis‌يا lost planet اين مقدار داره فريم مي ده . از كجا مي دونند
با تشكر

behradsn
05-10-2008, 23:34
در مورد پاسختون ممنونم
ولي دو تا مسئله
اول اينكه درايور كارت گرافيك من الان كاتالست نسخه 8.9 هست و فكر كنم اين آخرين ورژنش باشه
دوم اينكه پاورم 380 وات گرين هست و تحويش هم زياد بد نيست در حالت edle با 50درصد چرخش فن دما 52 درجه هست و در حالت لود نهايتا 73 درجه ميشه
سوم اينكه من crysis warhed رو با تمام تنظيمات آخر و AA 8X و رزوليشن 1280 در 1024 دارم خيلي خوب و رون اجرا مي كنم و به نظرم هيچ مشكلي با crysis‌ ندارم اما مشكل من از برنامه 3dmark هست كه اجرا نمي شه و من نمي تونم امتياز كارتمو به دست بيارم. مطمئنا مشكل از خود برنامه نيست و به نظرم پاور هم مشكلي نداره چون دارم crysis‌ رو با نهايت گرافيك روون اجرا مي كنم
ولي به هرحال اگه كسي مي دونه علت اين مشكل چي هست خواهشا كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و يه چيز ديگه پس بعضي از اعضاي انجمن از كجا فريم ريت بازيهاشون رو مي نويسند مثلا مي نويسن بازي Crysis‌يا lost planet اين مقدار داره فريم مي ده . از كجا مي دونند
با تشكر

اول در مورد پاور بگم که پاور ضعیفی داری برای 4850

در مورد 3dmark هم به احتمال زیاد مشکل از ویندوز باید باشه که درایور عوض کردی ازانویدیا به ATI این مشکل پیش میاد ، در ویندوز جدید تست کن

در مورد فریم ریت هم بله ، کد یا پچی هست برای اینکه فریم ریت رو نشون بده اما من اطلاعی ندارم

بیشتر از بنچ استفاده میکنم تا دیدم فریم ریت در خود بازی

davoodf
06-10-2008, 00:37
دوست من پاور شما برای این کارت خیای ضعیفه من به شما پیشنهاد می کنم که حتما پاور رو عوض کنید.

davoodf
06-10-2008, 00:53
دوستان من امروز متوجه شدم که وقتی توی بازی stalker:clear sky گرافیک رو میبرم بالا این مشکلات هنگ سیستم و اینا پیش میاد!
وقتی گرافیک پایین هست هیچ مشکلی وجود نداره!در ضمن من کریسیس وارهد رو روی حالت euthasiast به راحتی بازی می کنم و اصلا این جور مشکلات رو ندارم.در ضمن اخرین پچ بازی و اخرین کاتالیست هم نصبه.چند وقت پیش داشتم به صورت معمولی با سیستم کار می کردم یه دفعه سیستم هنگ کرد و صحفحه خط خطی سبز شد!حالا توی کریسیس چرا این اتفاق نمیوفته خدا می دونه!من فکر می کنم مشکل از پاورم هست!نظر شما چیه؟کارتم هم 4870 هست.یه پاور خوب چی پیشنهاد می کنین که هم از نظر قیمت به صرفه باشه و هم پاور خوبی باشه و راحت بتونه توان مصرفی سیستم رو بر طرف کنه؟

behradsn
06-10-2008, 09:45
دوستان من امروز متوجه شدم که وقتی توی بازی stalker:clear sky گرافیک رو میبرم بالا این مشکلات هنگ سیستم و اینا پیش میاد!
وقتی گرافیک پایین هست هیچ مشکلی وجود نداره!در ضمن من کریسیس وارهد رو روی حالت euthasiast به راحتی بازی می کنم و اصلا این جور مشکلات رو ندارم.در ضمن اخرین پچ بازی و اخرین کاتالیست هم نصبه.چند وقت پیش داشتم به صورت معمولی با سیستم کار می کردم یه دفعه سیستم هنگ کرد و صحفحه خط خطی سبز شد!حالا توی کریسیس چرا این اتفاق نمیوفته خدا می دونه!من فکر می کنم مشکل از پاورم هست!نظر شما چیه؟کارتم هم 4870 هست.یه پاور خوب چی پیشنهاد می کنین که هم از نظر قیمت به صرفه باشه و هم پاور خوبی باشه و راحت بتونه توان مصرفی سیستم رو بر طرف کنه؟

خوب من هم 4870 دارم ، تو ویستا 64 کرایسیس وارهد رو با آخرین تنظیمات بازی کردمو تمومشم کردن

یک بار هم هنگ نکرد سیستم !

در مورد stalker:clear sky هم با آخرین تنظیمات 960*1280 تقریبا 2 ساعتی بازی کردم هیچ مشکلی نداشتم

تازه کاتالیست هم هنوز 8.9 هستش....

بازم میگم اگر اشکال از کارت گرافیکی باشه برای شرکت سازنده کارت خیلی بد میشه

برای همین زود رفع باگ میکنند و درایور میدن ، مطمئن باش از کارت گرافیکی نیست

daneshjooyan
06-10-2008, 10:29
به نظر شما براي 4850 آيا پاور 480 وات green با قيمت 51 هزار تومان مي تونه مناسب باشه
و اگه پاور رو عوض نکنم و با همون 380 وات green يکي دو ماه استفاده کنم مشکلي براي کارت يا ساير قطعات پيش نمي ياد
و آيا کسي کد نشون دادن فريم ريت رو در بازي crysis داره
با تشکر

davoodf
06-10-2008, 10:58
خوب من هم 4870 دارم ، تو ویستا 64 کرایسیس وارهد رو با آخرین تنظیمات بازی کردمو تمومشم کردن

یک بار هم هنگ نکرد سیستم !

در مورد stalker:clear sky هم با آخرین تنظیمات 960*1280 تقریبا 2 ساعتی بازی کردم هیچ مشکلی نداشتم

تازه کاتالیست هم هنوز 8.9 هستش....

بازم میگم اگر اشکال از کارت گرافیکی باشه برای شرکت سازنده کارت خیلی بد میشه

برای همین زود رفع باگ میکنند و درایور میدن ، مطمئن باش از کارت گرافیکی نیست
بهراد جان به نظر تو این مشکل از چی می تونه باشه؟البته چند وقت پیش هم 2 یا 3 بار سیستم خود به خود به این شکل هنگ می کرد و بعضی وقتا خطهای سبز می افتاد و بعضی وقتها تصویر رو قاطی می کرد و هیچ چاره ای جز ریست سیستم وجود نداشت.
من احساس می کنم پاورم ضعیفه.نظر تو چیه در مورد این مشکل؟

siavashjal
06-10-2008, 12:27
لطفا لینک دانلود نرم افزار ati tray tools رو قرار بدید.

behradsn
06-10-2008, 13:05
بهراد جان به نظر تو این مشکل از چی می تونه باشه؟البته چند وقت پیش هم 2 یا 3 بار سیستم خود به خود به این شکل هنگ می کرد و بعضی وقتا خطهای سبز می افتاد و بعضی وقتها تصویر رو قاطی می کرد و هیچ چاره ای جز ریست سیستم وجود نداشت.
من احساس می کنم پاورم ضعیفه.نظر تو چیه در مورد این مشکل؟

نظر شخصی و تجربه من میگه متاسفانه ممکنه از مموری های کارت گرافیکی باشه

وقتی مموری ها مشکل پیدا میکنه خطهای سبز نمایان میشه و تکستچر ها در محیط سه بعدی قاطی میشه تو هم (کشیده میشه تو صفحه)

شما اگر اور کردی از اور در بیار ، اگر اور نکردی اینجوریه فرکانس مموری رو از دیفالت بیار پایین تر ببین نتیجه چی میشه

البته هنگ کردن سیستم ممکنه از پاور هم باشه و یا حتی مموری های خود سیستم

پیدا کردن اشکال در کامپیوتر آزمون درست و خطاست

بهتر اینه که یه سیستم کنار داشته باشی روی اون کارت گرافیکیتو تست کنی ببینی همین مشکل پیش میاد یا خیر

اگر پیش نیومد از کارت نیست و باید بری سراغ نرم افزار (ویندوز) و سخت افزار های دیگه مانند پاور و ...

امیدوارم از کارتت نباشه

davoodf
06-10-2008, 14:51
ولی من یه چیزی برام خیلی عجیبه اون هم اینه که فقط توی stalker:clear sky این مشکل وجود داره!!!
من تا الان فقط توی سه تا چیز این مشکل برام پیش اومده:
1.کریسیس ورژن قبلی.توی وارهد اصلا چنین مشکلی ندارم و راحت با تنظیمات بالا بازی می کنم.
2.stalker:clear sky
3.حودود چند وقت پیش(یادم نیس) یک یا دو بار هم در حالی که به صورت معمولی داشتم با سیستم کار می کردم خود به خود این طوری شد ولی از اون موقع دیگه به این مشکل بر نخوردم اگر کارت مشکل داشت باید توی همه ی بازیها این طوری میشد نه فقط یکیشون.
اگر کارت مشکل داشته باشه خوب پس چرا توی بازی های دیگه این مشکل وجود نداره؟!؟!من مطمعنم که کارت سالمه و اشکال از جای دیگه هست.من با سیستم قبلیم بعد از اینکه 15 دیقه بازی می کردم یه دفعه کل سیستم هنگ می کرد و یا رنگ ها قطی می شد حتی با بازی های چند سال پیش!یکی می گفت از سی پی یو هست و یک میگفت از مین بورد هست و حتی مین بورد هم عوض کردم درست نشد!اخرش رم ها رو عوض کردم درست شد!اگر به گرافیک باشه که گرافیک کریسیس چندین برابر خفن تر و سنگین تر از استالکر هست ولی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه.

behradsn
06-10-2008, 15:10
ولی من یه چیزی برام خیلی عجیبه اون هم اینه که فقط توی stalker:clear sky این مشکل وجود داره!!!
من تا الان فقط توی سه تا چیز این مشکل برام پیش اومده:
1.کریسیس ورژن قبلی.توی وارهد اصلا چنین مشکلی ندارم و راحت با تنظیمات بالا بازی می کنم.
2.stalker:clear sky
3.حودود چند وقت پیش(یادم نیس) یک یا دو بار هم در حالی که به صورت معمولی داشتم با سیستم کار می کردم خود به خود این طوری شد ولی از اون موقع دیگه به این مشکل بر نخوردم اگر کارت مشکل داشت باید توی همه ی بازیها این طوری میشد نه فقط یکیشون.
اگر کارت مشکل داشته باشه خوب پس چرا توی بازی های دیگه این مشکل وجود نداره؟!؟!من مطمعنم که کارت سالمه و اشکال از جای دیگه هست.من با سیستم قبلیم بعد از اینکه 15 دیقه بازی می کردم یه دفعه کل سیستم هنگ می کرد و یا رنگ ها قطی می شد حتی با بازی های چند سال پیش!یکی می گفت از سی پی یو هست و یک میگفت از مین بورد هست و حتی مین بورد هم عوض کردم درست نشد!اخرش رم ها رو عوض کردم درست شد!اگر به گرافیک باشه که گرافیک کریسیس چندین برابر خفن تر و سنگین تر از استالکر هست ولی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه.

نمیشه گفت در همه جا باید این مشکل باشه

اول که داره مموری ها خراب میشه ممکنه فقط در بعضی محیط های سه بعدی این مشکل پیش بیاد اون هم نوع بافرکردن رم کارت گرافیکی از طرف انجین بازی ها است

ممکنه تو یه بازی هیچ مشکلی نداشته باشی یه بازی رو نتونی اصلاً بازی کنی

راجع به هنگ کردن من نگفتم از مموری کارت گرافیکی ممکنه باشه ، دیدی که نوشتم از پاور و رم سیستم که رم عوض کردی تغریباً ازبین رفته....

بهترین کار بازم میگم برای اینکه خیال خودتو منو بقیه رو راحت کنی استالکر رو تو یه سیستم دیگه نصب کن با کارت خودت تست کن ببین همین مشکل رو داره یا خیر

این بهترین و منتقی ترین کاره

درضمن اگر بتونی از اون خط های سبز و قاطی شدن تکستچر ها یه اسکرین شات همینجا برام بگذاری بهتر میتونم نظر بدم

davoodf
06-10-2008, 16:05
عکس رو سعی می کنم تا امشب بزارم.کارت رو همون اول که تازه اور کرده بودم از حالت اور در اوردم و الان در حالت default هست.
این شاید مسخره باشه اما من احساس می کنم یه چیزی توی سیستم من این جور موقع ها کم میاره.ولی نمی دونم چیه!سیستم دیگه هم در دسترس ندارم تا روش تست کنم.نظرت درباره ی ati tool چیه که باهاش یه تست یه ساعتی بگیرم؟از همه چیز خیالم راحته به جز پاور سیستم!

behradsn
06-10-2008, 18:14
عکس رو سعی می کنم تا امشب بزارم.کارت رو همون اول که تازه اور کرده بودم از حالت اور در اوردم و الان در حالت default هست.
این شاید مسخره باشه اما من احساس می کنم یه چیزی توی سیستم من این جور موقع ها کم میاره.ولی نمی دونم چیه!سیستم دیگه هم در دسترس ندارم تا روش تست کنم.نظرت درباره ی ati tool چیه که باهاش یه تست یه ساعتی بگیرم؟از همه چیز خیالم راحته به جز پاور سیستم!

تست ati tool بد نیست

اما پایداری سیستمو تست میکنه ، باگ هارو نمایان میکنه

در مورد پاور هم فکر نکنم پاور کم بیاره در تکستچر ها تاثیر بگذاره ، اگه اینطور بود همه جا باید این اتفاق میفتاد

سیستمی که فقط پی سی آی اکسپرس داشته باشه برای تست کافیه ها...

منتظر عکس هستم

davoodf
06-10-2008, 19:23
راستی یه چیز خیلی عجیب الان رفتم توی بازی stalker:cs و گرافیک رو تا ته بردم بالا ولی این اتفاق نیوفتاد!در ضمن این رو هم بگم که سیستم از صبح روشنه!
من منتظرم تا دوباره این طوری بشه و یه عکس بزارم اینجا.این مشکل می تونه از ویندوز باشه؟
یه سوال دیگه ویستای 64 بیتی برای بازی بهتره یا 32 بیتی؟

behradsn
06-10-2008, 20:29
راستی یه چیز خیلی عجیب الان رفتم توی بازی stalker:cs و گرافیک رو تا ته بردم بالا ولی این اتفاق نیوفتاد!در ضمن این رو هم بگم که سیستم از صبح روشنه!
من منتظرم تا دوباره این طوری بشه و یه عکس بزارم اینجا.این مشکل می تونه از ویندوز باشه؟
یه سوال دیگه ویستای 64 بیتی برای بازی بهتره یا 32 بیتی؟

امیدوارم کلاً درست بشه و به عکس گرفتن نکشه

اگر 2 گیگابایت رم داشته باشی ویستا 32 بیتی مناسب تره و پرفورمانس بالاتری داره

اگر 4 گیگابایت رم داشته باشی اون موقع پرفورمانس در ویستا 64 بیتی بصورت قابل توجهی بالاتر از 32 بیتی میشه

siavashjal
07-10-2008, 12:05
چرا کسی به در خواست ما توجهی نمی کنه.

من لینک دانلود ati tray tools رو می خوام.

rezidentevilone
07-10-2008, 12:12

yasser1680
08-10-2008, 22:47
کارت گرافیک غیر مرجع HD 4870 شرکت ASUS با عنوان Dark Knight که بزودی روانه بازار میشود.

davoodf
08-10-2008, 23:56
بهراد جان من الان یه سری به فروم amd زدم و دیدم که تنها من نیستم که این مشکل هنگ کردن و قاطی کردن تکستچر رو دارم بلکه خیلی از نفرات دیگه هم این مشکل رو دارن!یکیشون گفته توی بازی stalker این مشکل رو داره!درست همون مشکلی که من در حال حاضر دارم!پس میشه گفت کارتم سالم سالمه و مشکل از جای دیگه هست!
این هم لینک:

حتی بعضی ها گفتن توی بازی gta این مشکل رو دارن!
اولش که میرم توی بازی همه چیز درسته ولی بعد از چند دیقه بازی تمام تکتچر هاش قاطی میشه و یا صفحه سیاه میشه!پس میشه گفت درایور کارت مشکل داره یا اینکه موتور بازی با کارت سازگار نیست.
اخیش خیالم راحت شد از بابت کارت.

davoodf
09-10-2008, 00:22
یکیشون یه راه حلی نوشته و گفته که مشکلش حل شده.
دلیل مشکل هم پیدا شده:(ولی نمی دونم راسته یا نه)
core clock وقتی که هیچ کاری با سیستم انجام نمیدین روی 500 هست و وقتی توی بازی هستین روی 750 هست.توی بازی core clock بر اساس بازی بین 750 و 500 متغیر هست یعنی بعضی وقتا میشه 750 و بعضی وقتا توی بازی میشه 500 و این ها ثانیه به ثانیه انجام میشن و این باعث کرش بازی میشه.البته اون جوری که اونها گفتن.جالب اینجا که اونها هم توی کریسیس هیچ مشکلی ندارن چون که توی کریسیس core clock همیشه روی 750 ثابت هست.
تست می کنم و نتیجش رو میگم.

ویرایش:
مشکلم حل شد!
الان دیگه توی بازی استالکر هیچ مشکلی ندارم و سیستم به هیچ وجه هنگ نمی کنه!
و همه ی اینها هم فقط با یه تغییرات کوچک توی پروفایل کاتالیست حل شد!
دوستانی که با بعضی از بازی ها این مشکل کرش رو دارن این تغییرات رو توی پروفایل ایجاد کنن 100% مشکلشون حل میشه.
و این هم راه حل:
پروفایل خودتون رو باز کنین و این قسمت رو پیدا کنین:

Feature name="CoreClockTarget_0"
Property name="Want_0" value="50000"
Property name="Want_1" value="50000"
Property name="Want_2" value="75000"

و بعد به این شکل تغییرش بدین:

Feature name="CoreClockTarget_0"
Property name="Want_0" value="75000"
Property name="Want_1" value="75000"
Property name="Want_2" value="75000"

(کپی پیست نکنین!فقط مقدار ها رو تغییر بدین!
البته این رو بگم که دمای gpu یک یا دو درجه بالاتر میره که اگر تهویه ی خوبی داشته باشین دما نباید از 52 یا 53 درجه بیشتر بشه.
من با این تغییرات مشکلم حل شد!
این هم لینکش:

alborz_k
09-10-2008, 01:29
سلام.
وقتی که من می خوام بازی های vegas , vegas2, grid رو اجرا کنم ، سیستم ایرور می ده که کارت گرافیک مناسب نیست و یا کارت گرافیک سایه زن 2 رو پشتیبانس نمی کنه ، مشکل از کجاست؟

davoodf
09-10-2008, 10:31
سلام
دوستان می خواستم بدونم برای 4870 روی 12 ولت ها باید چند امپر باشه؟

Mahdi_Moosavi
11-10-2008, 21:44
سلام
دوستان می خواستم بدونم برای 4870 روی 12 ولت ها باید چند امپر باشه؟

بستگی به قطعات دیگه سیستم شما هم داره . عموما بین 30 تا 35 آمپر روی ریل 12v ، می تونه پایداری کامل رو تضمین کنه ( البته بدون احتصاب اورکلاک ) .

rezidentevilone
12-10-2008, 00:55
بستگی به قطعات دیگه سیستم شما هم داره . عموما بین 30 تا 35 آمپر روی ریل 12v ، می تونه پایداری کامل رو تضمین کنه ( البته بدون احتصاب اورکلاک ) .

دوست ما 4870 دارند... که 500 وات مصرف می کنه... حالا روی 12 ولت چند آمپر باید بشه؟!

41.5 آمپــر......

4850 هم 37.5 آمپر.....

ATI Radeon™ HD 4800 Series – System Requirements

با یه تقسیم ساده می شه فهمید چند آمپر نیاز کارت هست... عموما یا تخصصا" نداره:10:

Mahdi_Moosavi
12-10-2008, 01:39
دوست ما 4870 دارند... که 500 وات مصرف می کنه... حالا روی 12 ولت چند آمپر باید بشه؟!

41.5 آمپــر......

4850 هم 37.5 آمپر.....

ATI Radeon™ HD 4800 Series – System Requirements

با یه تقسیم ساده می شه فهمید چند آمپر نیاز کارت هست... عموما یا تخصصا" نداره:10:

ای کاش به همین سادگی بود که شما تصور میکنی ! :31:

اما ........

شما چندین جا تو محاصباتت اشتباه کردی »»

1 -

خود Radeon 4870 به تنهایی 500W مصرف توان نداره ! مقدار مصرف توان Rdeon 4870 در حالت Peak به تنهایی حدودا 160W ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست .

اگر هم بخواهیم جریان مصرفی اون رو هم به روش شما محاسبه کنیم ... حدود 13.3A آمپر خواهد بود .

البته مقدار کمی از این جریان مصرفی توسط اسلات PCI-E و بیشتر جریان توسط 2 کانکتور 6PIN تعبیه شده ، روی برد VGA تامین میشه .

2 -

اون مقدار 500W ی که تو این صفحه ، کمپانی AMD مشخص کرده ، مربوط به مصرف توان کل یک سیستم High-end هست که علاوه بر VGA دارای قطعاتی دیگه ای مثل ، CPU , Mainboard , RAM و ....... هست !! :31:

به این قسمت توجه کن :

500 Watt or greater power supply with two 75W 6-pin PCI Express® power

در مورد کل توان مصرفی و واتیج پاور مورد نظر بحث کرده ، نه ریل 12 ولت پاور !!

لازم به ذکر هست که این قطعات نام برده شده هم از ریل 12V پاور تغذیه می کنند . پس ریل 12 ولت فقط مخصوص تغذیه VGA کاربرد نداره ! :31:

===============================

طبق محاسبات علمی و عملی یک سیستم HIGH-END به همراه Radeon 4870 در حالت LOAD حدودا 350 تا 400W ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توان خالص مصرفی داره ( در حالت LOAD و بدون احتصاب اورکلاکینگ ) .

این مقدار توان مصرفی هم با در نظر نگرفتن آمپراژ مصرفی ریل های 5v و 3.3v پاور حدودا 30 تا 35 آمپر جریان رو طلب می کنه ( با همون روش ساده شما :31: ) !

مشکل یا شبهه ای میمونه ؟

behradsn
12-10-2008, 09:54
درسته

شما هرکجا که دیدی راجع به توان مصرفی کارت های گرافیکی در سایت ها یا دفترچه های راهنما و یا روی جعبه صحبت شده مربوط به کل توان مصرفی سیستم میباشه

مثلاً اگر نوشته 500 وات برای 4870 منظور حداقل پاور500وات برای یک سیستم (با تمامی قطعات مورد نیاز) مورد نیاز هست

چارت زیر نمایشی از توان مصرفی سیستمه

همونطور که میبینید 4870 در زمان زیر بار قرار گرفتن سیستم حداکثر 279 وات برق مصرف میکنه

تصحیح شد

Mahdi_Moosavi
12-10-2008, 11:49
درسته

شما هرکجا که دیدی راجع به توان مصرفی کارت های گرافیکی در سایت ها یا دفترچه های راهنما و یا روی جعبه صحبت شده مربوط به کل توان مصرفی سیستم میباشه

مثلاً اگر نوشته 500 وات برای 4870 منظور حداقل پاور500وات برای یک سیستم (با تمامی قطعات مورد نیاز) مورد نیاز هست

چارت زیر نمایشی از توان مصرفی خود کارت گرافیکیه

همونطور که میبینید 4870 در زمان زیر بار قرار گرفتن حداکثر 279 وات برق مصرف میکنه

دوست عزیز ، توی این تصویری هم که شما قرار دادی ... مصرف کل سیستم محاسبه شده :

Total System Power Consumption Under load

مقدار توان مصرفی Radeon 4870 به تنهایی ، همون حدود 160w هست .

.
.

behradsn
12-10-2008, 12:42
دوست عزیز ، توی این تصویری هم که شما قرار دادی ... مصرف کل سیستم مورد محاسبه شده :

مقدار توان مصرفی Radeon 4870 به تنهایی ، همون حدود 160w هست .

.
.

بله

درسته :20:

ali_ranger22
12-10-2008, 17:35
ای بابا این ساپورت نشدن فیزیک ایکس هم شده دردسر
این بازی هایی که میاد بیشترش از فیزیکس استفاده میکنه بعد کلی از هیجان بازی برای ما از دست میره

behradsn
12-10-2008, 21:03
ای بابا این ساپورت نشدن فیزیک ایکس هم شده دردسر
این بازی هایی که میاد بیشترش از فیزیکس استفاده میکنه بعد کلی از هیجان بازی برای ما از دست میره

نه اتفاقاً

اونقدرا هم که فکر میکنید مهم نیست

من هم اوایل همینطور بودم اما تا الان که درصد بازی هایی که از فیزیک کیودا پشتیبانی میکنند کمه

در آینده هم شاید 20 تا 30 درصد بازی ها پشتیبانی کنند

درضمن خیلی از بازی ها نیاز به پردازش فیزیکی ندارند مثلاً بازی های ورزشی و پردازش فیزیکیشون با هاوک و نرم افزاری حل میشه

جای نگرانی نیست....

ali_ranger22
13-10-2008, 12:29
برای بازی های ورزشی آره ولی بازی های FPS که برای من مهمتره مشکل درست میکنه
مثلا بازیه جدید brothers in arms اگه فیزیکس داشته باشی همه چی قابل تخریبه و هیجان بازی رو چند برابر میکنه

behradsn
13-10-2008, 13:43
برای بازی های ورزشی آره ولی بازی های FPS که برای من مهمتره مشکل درست میکنه
مثلا بازیه جدید brothers in arms اگه فیزیکس داشته باشی همه چی قابل تخریبه و هیجان بازی رو چند برابر میکنه

درسته

اما در کرایسیس بصورت نرم افزاری و بوسیله پردازیش سی پی یو این کار صورت میگیره

خودتون هم که میدونید هیجان کرایسیس هم در پردازش های فیزیکیش زیاده

اما در کل موقعی آدم باید حساس باشه که تعداد بازی های Phys X ساپورت زیاد بشه که الان کمه

ali_ranger22
13-10-2008, 17:24
ای کاش Ati با انودیا به توافق میرسید تا هردو از فیزیکس پشتیبانی کنن...

behradsn
13-10-2008, 17:34
ای کاش Ati با انودیا به توافق میرسید تا هردو از فیزیکس پشتیبانی کنن...

مسئله توافق نیست

اصلاً مسئله Phys X هیچ ارتباطی با Nvidia نداره که بخواد ATI با اون به توافق برسه

ATI باید با برنامه نویسان همکاری کنه که اگه واقعاً جی پی یو هاش از پردازش فیزیکی پشتیبانی میکنند این قابلت رو راه بیندازه

نمونه همکاری با NGOHQ

درضمن مسئله Phys X به CUDA مربوط میشه

ali_ranger22
13-10-2008, 17:47
مسئله توافق نیست

اصلاً مسئله Phys X هیچ ارتباطی با Nvidia نداره که بخواد ATI با اون به توافق برسه

ATI باید با برنامه نویسان همکاری کنه که اگه واقعاً جی پی یو هاش از پردازش فیزیکی پشتیبانی میکنند این قابلت رو راه بیندازه

نمونه همکاری با NGOHQ

مگه انودیا اجیا رو نخریده؟
فیزیکس هم ماله اجیا بود تا اونجایی که میدونم!

Stream
13-10-2008, 17:50
مسئله توافق نیست

نمونه همکاری با NGOHQ

NVIDIA بدش نمی اومد ATI هم از PhysX پشتیبانی کنه مذاکراتی هم انجام شد ولی به نتیجه نرسید.

چیزی که مشخصه اینه که ATI علاقه ای به پشتیبانی از PhysX نداره (حتی از NGOHQ.com هم پشتیبانی نکرد...)

behradsn
13-10-2008, 18:21
NVIDIA بدش نمی اومد ATI هم از PhysX پشتیبانی کنه مذاکراتی هم انجام شد ولی به نتیجه نرسید.

چیزی که مشخصه اینه که ATI علاقه ای به پشتیبانی از PhysX نداره (حتی از NGOHQ.com هم پشتیبانی نکرد...)

متاسفانه درسته

هیچ خبری از ساپورت ATI از Phys X نیست

اما خوب این رو هم باید درنظر داشته باشید که خود Nvidia چقدر بعد از ارائه جی پی یو های سری 8 خود درایور و نرم افزار راه اندازی phys X خودشو ارائه کرد

جای امید هست اما نه 100درصد

ali_ranger22
14-10-2008, 11:41
فعلا خیلی خوشحالم که دیابلو 3 از Havok پشتیبانی میکنه !!

rezidentevilone
14-10-2008, 21:22

یعنی اگه کارت انودیا باشه به کار نمیاد ؟

Stream
14-10-2008, 21:25
یعنی اگه کارت انودیا باشه به کار نمیاد ؟
Havok توسط CPU اجرا میشه و ربطی به کارت گرافیک نداره.

اطلاعات بیشتر: بحث و تبادل نظر درباره پردازش فیزیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

behradsn
14-10-2008, 22:25

درسته دوست عزیز

اما اگه از فیزیک هم پشتیبانی میکرد افکت ها کلاً از بین نمیرفت

بلکه از میزان افکت ها کاسته میشد و چون از اول شما افکتو ندیدی در حد ساپورت فیزیک برات رنج آور نبود که چرا افکت کم اثر تر شده درحالت پردازش نرم افزاری

یعنی پرتاپ سنگ ها صورت میگرفت اما از حالتی که فیزیک سخت افزاری بود 20 درصدش در حالت نرم افزاری به نمایش درمیاد

پس کلاً افکت های فیزیکی در حالت ساپورت فیزیک ایکس بصورت نرم افزاری به طور کامل افکت ها از بین نمیره

Stream
19-10-2008, 16:41
خبر بسیار بسیار خوب برای کسانی که از کارتهای این سری استفاده می کنند:
طبق اطلاعاتی که سایت fudzilla منتشر کرده بازی جدید Far Cry 2 از DirectX 10.1 پشتیبانی می کنه.

بزودی هم یک نسخه hotfix توسط ATI منتشر میشه که احتمالا برای بهینه کردن محاسبات و ... است و کارایی کارت های گرافیک این سری رو در بازی بالا می بره.

اطلاعات بیشتر:

ali_ranger22
19-10-2008, 17:06
خبر خوب...
فارکرای 2 از Dx 10.1 استفاده میکنه
باید دید کارایی این سری چی میشه

ali_ranger22
27-10-2008, 18:36
کسی فاراکرای 2 بازی کرده؟
برای من بعد از یه مدتی که بازی میکنم پر از باگ میشه و صفحه سیاه میشه...تکسچر ها قاطی میکنن و...
برای شما اینطوری نمیشه؟

Stream
27-10-2008, 18:41
برای من بعد از یه مدتی که بازی میکنم پر از باگ میشه و صفحه سیاه میشه...تکسچر ها قاطی میکنن و...
برای شما اینطوری نمیشه؟
اون Hotfix رو که ATI منتشر کرد نصب کردی؟

البته حتی با اون Hotfix هم مثل اینکه روی بعضی سیستم ها Crash می کنه.

ali_ranger22
27-10-2008, 19:14
اون Hotfix رو که ATI منتشر کرد نصب کردی؟

البته حتی با اون Hotfix هم مثل اینکه روی بعضی سیستم ها Crash می کنه.

من الان 8.8 رو دارم یکی دو روز دیگه 8.10 دستم میرسه
این hotfix تا اونجایی که الان یادمه برای 8.10 بود ....درسته؟

rezidentevilone
27-10-2008, 19:16
برای شما اینطوری نمیشه؟

کارت شما چیه ؟

اگه اور شده هست... فرکانس رو با ریوا تیونر ( یا هر برنامه دیگه ای ) بیارید پایین ببینید درست می شه یا نه...

اگر اور شده نیست و با امتحان کردن روش بالا درست نشد :

یک فایل هست که درایور کارت از اون برای تنظیم فرکانس کارت در مواقع بی کاری و مواقع پر کاری استفاده می کنه... اون فایل رو پیدا کنید و طوری ادیتش کنید که در همه حالتها فرکانس کارت یکی باشه...

اون موقع ببینید باز هم مشکل بر طرف می شه یا نه... یکی از دوستان با 4870 مشابه همین مشکل رو داشت... این کار رو کرد مشکلش بر طرف شد...

مسیر دقیق اون فایل هم من نمی دونم کجاست... دوستان دیگه اگه می دونند بگن...

Stream
27-10-2008, 19:16
من الان 8.8 رو دارم یکی دو روز دیگه 8.10 دستم میرسه
این hotfix تا اونجایی که الان یادمه برای 8.10 بود ....درسته؟
درسته. همیشه Hotfix رو برای آخرین نسخه درایور عرضه می کنند!

Catalyst 8.10 رو همراه با Vista Service Pack 1 نصب کن. البته اگه باز هم دیدی مشکلی هست خیلی تعجب نکن :دی

ali_ranger22
27-10-2008, 19:44
Catalyst 8.10 رو همراه با Vista Service Pack 1 نصب کن. البته اگه باز هم دیدی مشکلی هست خیلی تعجب نکن :biggrin:

ویستا که SP1 هست
فعلا این 8.10 دستم برسه تا ببینم چی میشه

M659
27-10-2008, 20:22
من با 4850 با FAR Cry2 مشکلی ندارم.
گرچه به نظرم بازی خدایی نیست ولی مشکل سخت افزاری باهاش ندارم. کاتالیست 8.9 هم در ویستای 64 بیتی (سرویس پک 1) استفاده میکنم.

yasser1680
27-10-2008, 22:29
تصاویر منتشر شده از Radeon HD 4850x2 با برد Sapphire :

عکسهای بزرگ در لینک منبع :

yasser1680
27-10-2008, 22:33
خنک کنندگی آبی جدید شرکت Swiftech با نام MCW60 برای کارت HD 4870 :

sepehr_x50
27-10-2008, 23:08
خنک کنندگی آبی جدید شرکت Swiftech با نام MCW60 برای کارت HD 4870 :

مرسی.

یعنی اینکه این خنک کننده روی کارت های 4870 هست؟!

یا باید جدا گرفت؟

Stream
27-10-2008, 23:46
مرسی.

یعنی اینکه این خنک کننده روی کارت های 4870 هست؟!

یا باید جدا گرفت؟
این Water Block مخصوص برای Radeon HD 4870 هست. شما این Water Block رو باید همراه با یک پمپ خریداری کنید و روی 4870 خودتون نصب کنید.

ali_ranger22
28-10-2008, 17:52
Far Cry 2 ATI Hotfix Patch - Vista

65.04 MB

markIII
29-10-2008, 23:19
hotfix جدید برای

Far Cry 2
Stalker Clear Sky
Brother in Arms - Hells Highway

68.5 MB

yasser1680
01-11-2008, 20:31
امتیازهای کارت Sapphire HD 4850x2 1gig که تا چند وقت روانه بازار میشود.

تصاویر بزرگ و اطلاعات :

satttanism
01-11-2008, 22:37
اخبار جديد حاکی از آماده سازی کارت گرافيکی Radeon 4850 X2 توسط کمپانی AMD-ATI دارد. اين کارت که از دو پردازشگر RV770 بر روی يک برد بهره می برد دارای توانايی پردازشی 2TFLOPS بوده که هر کدام از اين پردازشگرها همانند Radeon 4850 دارای فرکانس هسته 625MHz و فرکانس حافظه 999MHz می باشند.

با توجه به استفاده Radeon 4850 X2 از دو چيپ RV770 متعاقباً اين کارت دارای 1600 ريز پردازنده گرافيکی خواهد بود البته خاطر نشان می کنم اين کارت 256 بيتی بوده و مجهز به 2GB حافظه GDDR3 نیز می باشد.

در ابتدا کمپانی AMD-ATI قصد داشت که از 2GB حافظه فوق سريع GDDR5 بر روی Radeon 4850 X2 استفاده کند که با توجه به قيمت بالای اين نوع از حافظه ها و با توجه به اينکه Radeon 4850 X2 بايد با قيمتی حدود 399$ در بازار جهانی به فروش برسد AMD-ATI مجبور به استفاده از GDDR3 بر روی اين کارت شد.

البته انتظار می رود در نهايت نسخه 1 گيگابايتی اين کارت نيز توسط شرکای تجاری AMD-ATI روانه بازار شود که در اين صورت اين کارت با قيمتی در حدود 349$ به فروش خواهد رسيد اما نکته جالب توجه اينکه کارت گرافيکی Radeon 4870 دارای قيمت 290$ می باشد.

اما در مورد کارایی Radeon 4850 X2 جالب است بدانيد اين کارت در شرايط مختلف 8 الی 30 درصد از GeForce GTX 280 يعنی قدرتمند ترين کارت گرافيکی معرفی شده توسط کمپانی Nvidia سريع تر عمل می کند.

Radeon 4850 X2 برای فعاليت خود نياز به دو اتصال برق (6 پين و 8 پين) دارد البته اين کارت قابليت عمل در حالت Multi-GPU يا همان CrossFireX را نيز دارا می باشد.

مشاهده:

winbeta

sepehr_x50
02-11-2008, 16:48
سلام.

من امروز 4870 رو از دو برند Sapphire و Club قیمت گرفتم.

Club با گارانتی اهتمام :

4870 - 512 : 390

4870 : 1 : 450

--------------

Sapphire با گارانتی فونیران :

4870 - 512 : 350

4870 : 1 : 450

این قیمت ها رو از شرکت فونیران و اهتمام گرفتم.

!!!!!!!

sepehr_x50
02-11-2008, 16:50
Far Cry 2 ATI Hotfix Patch - Vista

65.04 MB

hotfix جدید برای

Far Cry 2
Stalker Clear Sky
Brother in Arms - Hells Highway

68.5 MB

سلام.

مرسی.

اینا هر دو یکی هستند؟!

اگر اینو نصب نکنیم بازی ها چه مشکلی پیدا میکنند؟!

yasser1680
05-11-2008, 07:29
کمپانی Sapphire کارت HD 4850x2 به صورت کامل نمایش داد.البته این کارت هنوز به بازار جهانی عرضه نشده و درچند روز آینده روانه بازار خواهد شد.این کارت از دو هسته معماری RV7700 Pro بهره میگیرد.حجم مموری کارت در دو مدل 2 و 1 گیگابایتی از نوع DDR3 خواهد بود.

مشخصات کلی کارت :

Shader Unite : 2x800
Rops : 2x16
GPU : 2xRV770
Transistors : 2x956M
Memory Size : 2x1024 MB - 1024 MB
Memory Bus Width : 2x256 Bit
Core Clock : 625 MHz
Memory Clock : 993 MHz
Price : 420$

yasser1680
05-11-2008, 07:40
کمپانی Palit کارت گرافیک اور شده HD 4870x2 با کولینگ جدید به بازار معرفی کرد.

هسته : 750MHz

مموری : 3800MHz

reactor_master
05-11-2008, 22:54
سلام دوستان
یه سوال از شما داشتم

من وقتی بازی crysis 1 رو بالا میارم موقعی که دموی اصلی لود میشه پاور دستگام یه مقدار سوت میکشه
بعد از اینکه دمو fade میشه صدا قطع میشه و رو دموی بعدی دوباره صدا میده اونم یه صدایی که کمی با صدای اولی فرق میکنه یعنی زیر تره...
حالا این به کنار
تو مرحله هایی که detail زیادتری داره وقتی که به اون منظره نگاه میکنم بازم سوت میکشه اما متفاوت
اما وقتی به دریا یا جاهای کم detail نگاه میکنم سوت ارومتری میکشه
یعنی میخواد بگه توان برق رسانی به 4870 رو نداره؟؟؟؟؟؟
عجیبه
یا اینکه بازی مشکل داره؟؟؟؟؟

ولی با همین سیستمم من بازی far cry 2 رو با 60-65 فریم بازی کردم که به نظرم عالی میاد

این مشکله من تو xp و vista هم همینجوریه اما تو ویندوز مشکلی نیست و آرومه
تازه این کاتالیزور جدید رو هم ریختم
لازمه که مشخصات سیستمم رو بگم

p5q deluxe asus
core 2 quad 9450 12mb L2 cash intell
power 780 green 100-240 V (ac) 12A
radeon 4870 512 mb 256bit (connect 3d ) brand
2*2 gig ram Geil 800

نظزتون رو بگید ...
ممنون

davoodf
05-11-2008, 23:37
دوست من 12 ولت پاورت چند امپر جریان داره؟
در ضمن این جور موقع ها به به قسمتی که 2 کانکتور 4 پین رو متصل کردین خوب دقت کنین چهار تا چراغ وجود داره اگر کارت با پاور مشکل داشته باشه اون چهارچرا قرمز روشن میشن حالا در هر شرایطی که باشه.

yasser1680
06-11-2008, 00:53
کمپانی Gainward پس از عرضه HD 4850 GS و HD 4870 GS کارت HD 4870x2 Golden Sample را هم معرفی کرد. سری Golden Sample شرکت Gainward جز کارتهای با کولینگ مناسب و خوب به حساب می آید.

reactor_master
06-11-2008, 10:04
دوست من 12 ولت پاورت چند امپر جریان داره؟
در ضمن این جور موقع ها به به قسمتی که 2 کانکتور 4 پین رو متصل کردین خوب دقت کنین چهار تا چراغ وجود داره اگر کارت با پاور مشکل داشته باشه اون چهارچرا قرمز روشن میشن حالا در هر شرایطی که باشه.
سلام
من منظورت رو تو اولین سوالت نفهمیدم
ولی در مورد دوم واسه من چراغهاش روشن نمیشه
فقط وقتی دستگام رو ریست میکنم دوتا از چراغاش روشن میشن و سریع خاموش میشن
ببینم آیا از بین این دوتا سیم کانکتور برق، اگه ما اونا رو جابه جا بزنیم ؛موردی داره؟

ali_ranger22
06-11-2008, 11:55
سلام.

مرسی.

اینا هر دو یکی هستند؟!

اگر اینو نصب نکنیم بازی ها چه مشکلی پیدا میکنند؟!

نه فرق داره
دومی کامل تره

daneshjooyan
06-11-2008, 11:56
بچه ها يه سوال
اگه ما دوتا 4850 رو کراس فاير بکنيم نتيجه بهتر ميده و يا يه کارت 4850x2 بگيريم؟؟؟
و همچنين نسبت قيمت به پرفرمانس کدوم بهتره؟؟؟؟
با تشکر

davoodf
06-11-2008, 17:10
سلام
ببینم آیا از بین این دوتا سیم کانکتور برق، اگه ما اونا رو جابه جا بزنیم ؛موردی داره؟
سلام
پاورت رو باز کن و روی کاورش رو نگاه کن و ببین روی 12 ولتش چند نوشته.
من احساس می کنم پاورت نمی تونه توان مصرفی سیستم رو تامین کنه.

behradsn
06-11-2008, 22:28
سلام

خوب مشکل برق ندارید

اگر مشکل برق داشتید حداقل یکی از چراغها روشت میموندند

الان داره درست کار میکنه

در مورد سیم برق هم فرقی نمیکنه چطور بزنی ، اما دقت کن که برعکس اصلاً جا نمیره اما جابجا مشکلی نداره

reactor_master
07-11-2008, 08:53
با این تفاسیر مشکلم که حل نشد
فقط یه سوال
آیا کسی هست یا کسی رو میشناسین که بتونه کرایسیس رو تو آخرین درجه گرافیکی مثل بازی کانتر اجرا کنه ؟
اگه میشناسین مشخصات سیستمش و سیستم عاملش رو هم بگید
دیگه نمیدونم چه کار کنم

behradsn
07-11-2008, 22:33
با این تفاسیر مشکلم که حل نشد
فقط یه سوال
آیا کسی هست یا کسی رو میشناسین که بتونه کرایسیس رو تو آخرین درجه گرافیکی مثل بازی کانتر اجرا کنه ؟
اگه میشناسین مشخصات سیستمش و سیستم عاملش رو هم بگید
دیگه نمیدونم چه کار کنم

اونقدرهاهم که فکر میکنید کرایسیس سنگین نیست

بنده با سخت افزاری که در امضاء هست با آخرین تنظیمات روی ویستا 64 بیت سرویس پک یک با رزولوشن 1024*1280 و فـلـتـر ضریب 8 آنتی آلیازینگ به راحتی بازی میکنم

reactor_master
08-11-2008, 08:23
من ویستا 64 بیت نسب کنم درست میشه؟
آخه با 32 بیت که اذیت میکرد
الیته منم خیلی خوب بازی میکردم
من منظورم از روونی اینه که از 80 فریم به بالا بازی کنی
بعنی ماله شما اینفدر روونه؟
درحالی که فکر میکنم Cpu من بهتر از دستگاه شما باشه
آیا شما اور کلاک کردی؟
من میترسم این کار رو بکنم
لطفا راهنماییم کنید
ممنونم

daneshjooyan
08-11-2008, 11:34
بچه ها يه سوال
اگه ما دوتا 4850 رو کراس فاير بکنيم نتيجه بهتر ميده و يا يه کارت 4850x2 بگيريم؟؟؟
و همچنين نسبت قيمت به پرفرمانس کدوم بهتره؟؟؟؟
با تشکر

davoodf
08-11-2008, 12:17
ببین دوست من هم از نظر پرفورمانس و هم از نظر قیمت به نظر من 4850x2 بهتر و به صرفه تره.
در ضمن توجه کنید که 4850x2 رو مادربورد فقط به یک جایگاه pci نیاز داره ولی دو تا 4850 به دو تا جا نیاز داره و جای بیشتری هم میگیره و البته باید مادر بوردی داشته باشید که کراس فایر رو پشتیبانی کنه.

reactor_master
08-11-2008, 21:32
سلام
به این عکس نگاه کنین
امروز که رفتم بازی کنم اینطوری شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوباره هم نصب کردم
چرا؟