مشاهده نسخه کامل
: رکورد 75 پیغام خصوصی در یک لحظه ؟! یکی بیاد توضیح بده
REGISTERED USER
02-05-2008, 22:43
سلام خدمت دوستان
تا حالا تو عمرم مشکل اینطوری ندیده بودم که دیدم :18:
توی یک لحظه 75 پ.خ بیاد ؟ این aQoa چیه اصلا ؟ :2:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید همه رو پاک کنم ... خدا بگم چی کارتون کنه :31:
سلام همشهری . چند صباحیست آکوا به سراغ ما نیومده . ولی ،:9::18: ، 75 تا در یک روز !!!
REGISTERED USER
02-05-2008, 22:59
اصلا چی هست این aQoa ؟
اونوقت اينها براي كدوم قسمته كه يه دفعه با هم پاك شده؟ يا جابجا شده و بعد پاك شده .
اصلا چی هست این aQoa ؟
آكوا يه چيزيه كه وقتي كسي پستت رو مثلا پاك ميكنه بنام اون برات پيغام مياد تا هم متوجه بشي كه كدوم پست يا تاپيكت رفته ترش يا جابجا شده يا ... و هم اينكه متوجه نشي اين كار رو كي كرده تا نتوني بري يقشو بگيري كه چرا اين پستم يا تاپيكم رو پاك كردي و ... .
كلا هر كي اين فكر (بوجود اومدن آكوا) رو كرده و بعد به اجرا در اومده مخش خوب كار كرده.
سلام خدمت دوستان
خبری نیست!
داشتیم تاپیک معرفی و تبادل نظر درباره لپتاپ های جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مرتب می کردیم اینطوری شد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alizshah
02-05-2008, 23:52
آكوا يه چيزيه كه وقتي كسي پستت رو مثلا پاك ميكنه بنام اون برات پيغام مياد تا هم متوجه بشي كه كدوم پست يا تاپيكت رفته ترش يا جابجا شده يا ... و هم اينكه متوجه نشي اين كار رو كي كرده تا نتوني بري يقشو بگيري كه چرا اين پستم يا تاپيكم رو پاك كردي و ... .
كلا هر كي اين فكر (بوجود اومدن آكوا) رو كرده و بعد به اجرا در اومده مخش خوب كار كرده.
البته بدون که مثلا مدیر بخش نرافزار حق پاک کردن یا ویرایش و... رو برای بازی های کامپیوتری
و یا مثلا بخش سخت افزار > پردازنده و مادربرد مدیرش حق پاک کردن پسته های بخش سخت افزار نداره
البته بدون که مثلا مدیر بخش نرافزار حق پاک کردن یا ویرایش و... رو برای بازی های کامپیوتری
و یا مثلا بخش سخت افزار > پردازنده و مادربرد مدیرش حق پاک کردن پسته های بخش سخت افزار نداره
البته من نگفتم بادومي چيزي پاك ميكنن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف شما هم درست.
هر كسي در بخش خودش و بنا به اختياراتي كه داره ، عمل ميكنه. :46:
soheilsmart
03-05-2008, 11:17
سلام خدمت دوستان
رکورد دست منه :27:
278 تا پیغام خصوصی
به دنبال جابجایی تاپیک از متفرقه به علمی
برو اینجا
ا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تازه وقتي پستهاش را نگاه ميكني هيچي پست نداره و صفره من نميدونم رو چه حسابي شده همكار انجمن ترش،يعني تو ترش خيلي فعال بوده؟
این aQoa چیه اصلا ؟
هر کسی که پستی از شما رو حذف کنه یا منتقل کنه یا ویرایش کنه
اتومات براتون یه پیغام خصوصی ازطرف همین aQoa میاد
و این یوزر متعلق به شخص خاصی نیست!!!
یا حق (:
تازه وقتي پستهاش را نگاه ميكني هيچي پست نداره و صفره من نميدونم رو چه حسابي شده همكار انجمن ترش،يعني تو ترش خيلي فعال بوده؟
گفته شد که
یه Robot هست و وقتی یکی از مدیرا دست میزنه به پستت ( یا تاپیکت ) از طرف aQoa برات پیغام خصوصی میاد
که یه جوری اطلاع رسانی به کاربر هست که بفهمه چی به چیه
و اینکه یهو اینهمه پ.خ. میاد
دلیلش میتونه این باشه که اون تاپیک به کل درش تخته شده
و شما توش کلی پست داشتی در نتیجه همه پستهات با هم به امون خدا میره که تک تک برات پ.خ. میاد
همین و بس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.