ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : من وقتی فتوشاپ رونصب میکنم (cs3)اونوقت نمیتونم برنامه ایلستراتور رونصب کنم

Enter
01-05-2008, 08:28
سلام بروبچ یه مشکل

من وقتی فتوشاپ رونصب میکنم (cs3)اونوقت نمیتونم برنامه ایلستراتور رونصب کنم ویابرعکس کسی میدونه برای چی؟

Saeed kmss-D
02-05-2008, 10:42
سلام...

سلام بروبچ یه مشکل

من وقتی فتوشاپ رونصب میکنم (cs3)اونوقت نمیتونم برنامه ایلستراتور رونصب کنم ویابرعکس کسی میدونه برای چی؟

شما کلا نمیتونی ایلستراتور رو نصب کنی؟ یا نصب میشه و موقع اجرا ارور میده؟

موفق باشی♥♥♥

parslandgroup
02-05-2008, 22:09
سلام.اين مشكل يك مبحث عمومي هست! يعني اينكه اگر شما Photoshop CS3 Me رو نصب كني نميتوني Adobe Illustrator Cs3 Me رو نصب كني و بر عكس. يكي از نسخه ها بايد انگليسي باشد و يا اينكه ورژن يكي از برنامه ها CS2

Enter
05-05-2008, 07:43
سلام وتشکرازدوستان خوبم

بنده اول اومدم فتوشاپ CS3 ME رونصب کردم وبعدخواستم ایلستراتور CS3 رونصب کنم (نمیدونم ME هستش یانه)زمانی که کل فایلهارو روی هاردکپی کرد بلافاصله بعداز اومدن صفحه اول نصب یه ارور بهم داد وزمانی که فتوشاپ رو Remove کردم بازم نتونستم برنامه ایلستراتور رونصب کنم مجبورشدم ویندوزمو عوض کنم اونوقت همه چیز برعکس شد یعنی ایلستراتور رونصب کردم ولی فتوشاپ رو نتونستم نصب کنم همون ارور قبلی رومیدادیعنی ممکنه به قول رفیقمون باید یکی از برنامه ها انگلیسی باشه؟

Saeed kmss-D
05-05-2008, 14:05
سلام مجدد...

به نظر منم یه نسخه از فتوشاپ یا اون یکی که زبون اینگیلیسی هست گیر بیار و امتحان کن!
فکر میکنم جواب بده!

موفق باشی♥♥♥

sophitia
07-07-2008, 23:07
سلام

دوست عزیز من هر دو برنامه را رو سیستم نصب کردم و بدون مشکل هر دو کار میکنند هر دو هم CS3 Me هستند
مشکل اصلی شما برنامه های فارسی ساز و مهمتر از همه برنامه میر عماد که اصلا نمیزاره برنامه ایل... بالا بیاد
سعی کن کمتر فونت رو سیستم بریزی
همین

karajboy
10-07-2008, 14:21
سلام...

شما کلا نمیتونی ایلستراتور رو نصب کنی؟ یا نصب میشه و موقع اجرا ارور میده؟

موفق باشی♥♥♥

سلام دوست عزیز، نصب میشه ولی موقع اجرا ارور dont send میده. در ضمن فتوشاپ cs3 me هم نصبه. به نظر شما من باید چیکار کنم ؟؟؟