مشاهده نسخه کامل
: بعد از نصب سی دی راه انداز کپچرم یه کانکشن Connection 1394 تو Network Connection درست شده
Ehsan PCbase
01-05-2008, 23:53
سلام
من بعد از اینکه سی دی راه انداز کپچرم رو نصب کردم این کانکشن توی قسمت Network Connection ساخته شده
از این کانکشن برای چه مصارفی میشه استفاده کرد ؟ من از این پورت برای دوربین فیلمبرداریم استفاده می کنم و از اینکه اسمش رو توی قسمت نتورک کانکشنم دیدم تعجب کردم .
از این یکی بیشتر تعجب کردم ... بالاش نوشته Lan or High Speed Internet
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم که جای این سوال اینجا بود یا نه ؟ به هر حال ببخشید :20:
سلام
من بعد از اینکه سی دی راه انداز کپچرم رو نصب کردم این کانکشن توی قسمت Network Connection ساخته شده
از این کانکشن برای چه مصارفی میشه استفاده کرد ؟ من از این پورت برای دوربین فیلمبرداریم استفاده می کنم و از اینکه اسمش رو توی قسمت نتورک کانکشنم دیدم تعجب کردم .
از این یکی بیشتر تعجب کردم ... بالاش نوشته Lan or High Speed Internet
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم که جای این سوال اینجا بود یا نه ؟ به هر حال ببخشید :20:
این مربوط به پورت فایروایر است که بعد از نصب در بخش کانکشن به نام 1394میاد .چون اپل این سیستم را ساخته طوری ساخته که در عین سرعت زیاد(برای مصارفی که به پهنای باند زیاد نیاز دارند مثل هارد های اکسترنال .دوربین ها و ...) در صورت عدم استفاده بتوان غیر فعال کرد تا در مصرف برق صرفه جویی کند(در نوت بوک ها بیشتر کاریرد دارد برای عمر بیشتر شارژ).همانطور که می دانید پورت USB و فایروایر به خاطر قابلیت plug and play تمام مدت فعال هستند و برق مصرف می کنند . اپل برای صرفه جویی امکان غیر فعال کردن را در فایروایر قرار داده است.
amirtoty
03-05-2008, 02:57
سرغت Connection 1394 چقدره ؟
سرغت Connection 1394 چقدره ؟
نسخه اول سرعتش 400 مگابیت بوده است. نسخه 2 را دقیق نمی دونم ولی فکر کنم نزدیک یک گیگابیت است.
نسخه یک در زمانی که پورت USB 1 با سرعت 40 مگابیت و لن با سرعت 10/100 مگابیت بود توسط اپل ارائه شد
Ehsan PCbase
03-05-2008, 10:51
سلام
جناب zed2 ممنون از جوابتون
از این ورودی احیاناً برای اینترنت ماهواره ای یا ADSL نمیشه استفاده کرد ؟
اخه نوشته Lan or High Speed Internet
این ورودی روی کپچر من هست
سلام
جناب zed2 ممنون از جوابتون
از این ورودی احیاناً برای اینترنت ماهواره ای یا ADSL نمیشه استفاده کرد ؟
اخه نوشته Lan or High Speed Internet
این ورودی روی کپچر من هست
اینها که گفتی چه ربطی به پورت دارد؟؟؟؟
اینها وسیله هستند .فایروایر یک پورت مثل USB است .علت اینکه ان را نوشته چون جزو پورت های پر سرعت است مثل لن و usb یا شبکه بی سیم .
شما باید وسیله ای که ان پورت را پشتیبانی می کند را از طریق کابل فایروایر وصل کنید.عین USB
که معمولا روی جعبه وسیله و توی دفترچه و همچنین با دیدن وسیله مثل هارد یا مودم(گرجه من هنوز مودم فایروایر دار ندیدم) یا ... نشان می دهد ان پورت را پشتیبانی می کند یا نه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.