PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریختن اطلاعات از دیتابیس به ListBox

vahid662
01-05-2008, 22:20
سلام
من می خوام هنگام لود شدن فرم تمام رکورد های یک فیلد از جدول Sql (مثلا فیلد CategoryName از جدول Categories از دیتابیس NorthWind ) خوانده شود و تمام آنها به یک ListBox ریخته شود.
نکته :کد نویسی قسمت واکشی اطلاعات رو بلدم و با یک Adapter این کار رو انجام میدم و اطلاعات بدست آمده رو در یک DataSet می ریزم ولی نحوه ریختن اطلاعات از DataSet به ListBox را بلد نیستم.
اگر ممکنه این کار را به من یاد بدید
یه سوال دیگه :نمیشه با DataBinding این کار را انجام داد؟

vahid662
02-05-2008, 09:56
کسی نبود جواب ما رو بده؟

Ultimator
03-05-2008, 09:51
مثلا اگه اسم دیتاست DS باشه باید دیتا سورسListbox رو برابر دیتاست قرار بدیم و DisplayMember اون رو برابر ستون مورد نظر قرار میدیم .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه خواستید با سی شارپ بنویسین ; یادتون نره !

the under line
19-05-2008, 23:22
اگه خواستید با سی شارپ بنویسین ; یادتون نره !

چرا؟ چرا اینو میگید؟

Ultimator
20-05-2008, 00:45
خب آخه تو #C هم همین کد میشه فقط تفاوتش به سمی کالن آخرشه ! یعنی اگه یه ; بذاریم آخرش این کد ویبی نت میشه #C ( قابل توجه شما که از vb.net ی بودن برخی آموزشها گله میکردید ! )

the under line
20-05-2008, 08:49
خب آخه تو #C هم همین کد میشه فقط تفاوتش به سمی کالن آخرشه ! یعنی اگه یه ; بذاریم آخرش این کد ویبی نت میشه #C ( قابل توجه شما که از vb.net ی بودن برخی آموزشها گله میکردید ! )
نه خب، من فکر کردم که شما تو پست قبلی منظورتون اینه که اگه کدمون رو با #C بنویسیم بهتر باشه. حالا از هر نظر... . که سؤال منم همون از چه نظر بود.
اتفاقاً تو فکر اینم که برم از اون تاپیکی که دوستان لطف کردن و راجع به آموزش vb گذاشتن هم استفاده کنم. ولی این جوریا هم نیست که اگر کد vb ببینم، هیچی دستگیرم نشه ها. تو بعضی چیزاش مشکل دارم، نه همش.