ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تنظیمات دقیق امنیتى براى یاهومسنجر؟

badboy2008
01-05-2008, 19:12
سلام به دوستان ... یه سوال داشتم

از اونجاییکه که محیط یاهو مسنجر شده پاتوق یه عده جوجه هکر که تمام عشقشون دزدیدن پسورد Id هستش، چه راهکارهایى رو باید انجام بدم تا در امان بمونم؟

مثلا براى چت نوشتارى و دیدارى چه پورتهایى رو باید باز و چه پورتهایى رو باید ببندم؟

اصلا بهترین برنامه براى جلوگیرى از چنین حملاتى چیه؟

و راههاى پیشگیرى چیه؟

لطفا کمکم کنید...ممنون :11:

zhina_gian
02-05-2008, 02:38
از چه فایروالی استفاده میکنید؟

badboy2008
02-05-2008, 08:27
دو تا ویندوز دارم

هم کاسپرسکى دارم و هم اوتپوست

چه تغییراتى رو باید اعمال کنم؟

ممنون :11:

badboy2008
06-07-2008, 18:59
اى بابا !!! یعنى کسى در بخش آنتى ويروس و نرم افزارهاى امنيتى نیست که اطلاعاتى در این زمینه داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:9:

آخه یاهومسنجر شده پاتوق جوجه هکرها و باید در استفاده از اون دقت بیشترى کرد :19:

مثلا یه پورتهایى اصلا باید بسته باشند و یا یه هاست هایى رو بلاک کرد و یا من که صرفا چت نوشتارى میکنم چطور میتونم پورت هاى مربوط به چت دیدارى یا شنیدارى رو ببندم؟

اگه یه منبع انگلیسى زبان رو هم معرفى کنید خیلى کارم راه میفته

ممنون

rsh
08-07-2008, 14:45
دوست عزیز الان دیگه هک کردن یاهو سخت شده البته اگه از اخرین نسخه یاهو و یا لا اقل از یاهو مسنجر 8 ورژن 421 استفاده کنی امکان هک شدنت خیلی کمه
اما خوب چند تا راه بسیار ساده هست
1=اگه زیاد بوت میشی خوب یاهو تونل رو نصب کن تا بوت نشی
2=هیچ فایلی رو از شخص غریبه نگیر چون اگه فایلی بگیر اون وقت به راحی با یک دستور ساده تو runای پی شما شناخته میشه و شناخت ای پی راه حترین راه واسه نفوذه و یا ممکنه اون فایل حاوی ویروسی یا ترجانی باشه
3=تو چت رومها زیاد میبینی لینکهایی که ادعا میکنند نمیدونم عکس و ........ هست رو اونها کلیک نکن هیچ وقت
و اخرش یک فایروال نصب کن رو سیستمت معمولا فایروالها خودشون به نحو احسنت تمام پورتهای که خطرناک باشه واسه نفوذ میبندند
مگر نه به صرف وارد شدن تو چت روم و چت کردن با کسی هیچ کس یا بقول خودت همون جوجه هکر ها نمیتونند هکت کنند خیالت راحت

siavashjal
01-08-2008, 21:31
اولا اگه فایروالتو روی بهترین درجه امنیتی قرار بدی خودش دائما سیستمو چک می کنه و اگه به چیز مشکوک یا فایل مشکوکی بر خورد کنه یا بلاکش می کنه یا جلوی اجراشو می گیره و بهت خبر می ده.

دوما کلا یاهو مسنجر رو بیخیال شو.

siavashjal
01-08-2008, 21:32
اولا اگه فایروالتو روی بهترین درجه امنیتی قرار بدی خودش دائما سیستمو چک می کنه و اگه به چیز مشکوک یا فایل مشکوکی بر خورد کنه یا بلاکش می کنه یا جلوی اجراشو می گیره و بهت خبر می ده.

دوما کلا یاهو مسنجر رو بیخیال شو.