ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چلنج : رندر تانک Challenger

blackfox
30-04-2008, 18:32
خوب دوستان ، به پیشنهاد امین جان قرار شد اون تانکی که مدل کردم رو آپ کنم تا هر کسی دوست داشت ازش رندر بگیره و بذاره ( مثل یه مسابقه ) . فقط یه مشکلی که هست اینه که من نمی خوام این مدلم جایی پخش بشه ، یعنی نمی خوام هر کس خواست بتونه دانلود کنه . به خاطر همین لینک دانلود رو نمی ذارم . هر کس خواست شرکت کنه به سرم منت بذاره و بهم پی ام بده ، من هم فقط برای اعضای این فروم که میشناسمشون لینک دانلود رو می فرستم . امیدوارم ناراحت نشده باشید ، ولی اگه خودتون هم بودید قبول نمی کردید که مدل هاتون به راحتی به دست بقیه برسه .
فقط ازتون خواهش می کنم این مدل رو برای کسی نفرستید و جایی واسه دانلود ، آپ نکنید . :11:

یه توضیح که لازم می دونم بدم اینه که من بدنه بالا و لوله تانک رو ریگ کردم . همون طور که تو شکلهای پایین میبینید می تونید با بالا و پایین کردن ikhandle لوله تانک ، به راحتی زاویه اونو تنظیم کنید و با چپ و راست کردن ikhandle بدنه بالایی تانک ، اون رو دور خودش بچرخونید .

عکس 1

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عکس 2

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن اگه خواستید می تونید تکسچر ها رو به دلخواه عوض کنید .
توجه کنید که این فایل با پسوند mb. می باشد و مخصوص نرم افزار مایا است . حجم فایل 10.2 مگ بود که با rar کردن به حجم 1 مگ رسیده . دوستانی که از نرم افزار های دیگه استفاده میکنن ، می تونن با مفسر نرم افزارشون فایل رو لود کنن .

saber1370
30-04-2008, 19:04
عکس هات هر ذو وایره که !!!!!!!!!1

سجاد ماندگار
30-04-2008, 20:24
خوب دوست گلم احتیاجی نبود که تاپیک بزنی تو همون تاپیک میگفتی.

C0nd@ct0r
30-04-2008, 21:22
دوست عزیز اون را برای ما هم بزار ! برای بچه های مکس منظورم........
اگه میخوای اون را به object اکسپورت کن ! و ما هم یه رندر میگیریم !
ممنون

b3dnet
30-04-2008, 22:16
سلام بلک جان اگه بتونی به 3d تبدیل کنی بهتره که ما هم که 3dmax کار میکنیم رندر بگیریم البته اگه دوست داری

SSS_HHH_OOO
30-04-2008, 22:40
من بی صبرانه منتظر .obj هستم

mohsen3d
30-04-2008, 22:45
منم میخوامش مدلینگش خیلی خوب شده

blackfox
01-05-2008, 03:37
عکس هات هر ذو وایره که !!!!!!!!!1

فقط می خواستم بدونید هندل چه طور کار می کنه ، همین .

خوب دوست گلم احتیاجی نبود که تاپیک بزنی تو همون تاپیک میگفتی.

موضوع اون تاپیک جداست دوست جون .

در ضمن بقیه دوستانی که درخواست دانلود مدل رو دارن ، من هیچ کاره بیدم . لینک دانلود اصلی رو واسه امین فرستادم . حالا این به خود امین جان مربوطه که بخواد به obj تبدیل کنه یا خود فایل اصلی رو بذاره و ... . چون این نظر اون بود که این چلنج راه بیفته .:31:

موفق باشید دوستان

par30an_hamid
01-05-2008, 16:19
دستت درد نكنه با اين كار فهموندي كه مايا كار هستي . با تشكر فراوان از دوست عزيز ما كار .

Aminzikzak
01-05-2008, 18:59
خب دوستان این تاپیک شلوغ شد ...
من فایلو دانلودمیکنم و obj رو در تاپیک جدید میذارم ...
اگه بلک عزیز موافق باشه ...
اگه موافق نیست هرکی میخواست با پ خ بگه براش بفرستم...

قلبانتان

SSS_HHH_OOO
01-05-2008, 20:42
قلبانتان

شما واقعا غلط املایی های با مزه ای داری...:27: "قلبانتان":27:

blackfox
03-05-2008, 00:03
دوستان پست متفرقه ندید لطفا .
نمی دونم تا حالا امین جان واسه کدوماتون مدل رو فرستاده . منتظر کارهاتون هستم .

موفق باشید

Aminzikzak
03-05-2008, 03:53
سلام ...
بلک جان من چند روزی خونه نیستم باید برم جایی ... شما خودت برای هرکس که میخواد بفرست ...
از دیت این دانشگاه ...

blackfox
03-05-2008, 10:48
Aminzikzak جان بر به مشکل خوردم ، نمی دونم پلاگین objexport مایام چه مشکلی داره ، وقتی می خوام obj از مدل بگیرم ، مایا قاط میزنه و قفل میکنه . در حالی که همه نرمال ها و اسموس ها و کامفرت ها رو هم واسه تبدیل به obj غیر فعال کردم . فقط گراپ فعاله .
خلاصه نمی دونم چه مرگشه ، اگه تونستی خودت بعدا obj کنش .
دوستانی که مایا کار هستند همین جا اعلام کنن تا براشون فایل mb رو بفرستم ( با تکسچر و متریال و نورپردازی ، زیر قیمت ، حراج واقعی!! )

سجاد ماندگار
03-05-2008, 11:26
سرکارمون گذاشتینا !!! بیخیال واسش زحمت کشیدی خوب.