مشاهده نسخه کامل
: مشکل در pc suit nokia
bakhtiyari
30-04-2008, 08:32
با سلام خدمت همه دوستان من نرم افزار pc suit nokia رو روی سیستم نصب کردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم از طریق بلوتوث ارتباط بگیرم پیغامی که میده
can not use the connection type check that all the needed hardware software and drivers are available
البته بگم من بلوتوث روی سیستم نصب کردم و روشنه ولی اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم منتظر راهنمایی شما دوستان هستم لطف میکنیدممنون میشم
bakhtiyari
30-04-2008, 18:05
دوستان اگه ممکنه منو راهنمایی کنید :41:
مدل گوشیت رو بنویس و بگو با pc suit میخوای چکار کنی شاید از راه دیگه بتونم کمکت کنم
bakhtiyari
02-05-2008, 09:17
مدل گوشیت رو بنویس و بگو با pc suit میخوای چکار کنی شاید از راه دیگه بتونم کمکت کنم
ممنون از توجه شما مدل گوشی 3230 و میخوام کلا ازامکاناتش استفاده کنم چیز خاصی مد نظرم نیست فقط میخوام با بلوتوث وصل شم در ضمن چند وقت پیش این برنامه رو نصب کرده بودم و با بلوتوث وصل شدم ولی مادر برد سیستمم سوخت و عوضش کردم برنامه هم قبل از تعویض پاک کردم حالا به این مشکل برخوردم
bakhtiyari
05-05-2008, 16:37
خوب بعد از چند روز كلنجار رفتن با بلوتوث و پي سي سويت بالاخره فهميدم ايراد كار كجا بوده شايد به درد شما هم بخوره :
- اگه از بلوتوث ivt blue soleil استفاده ميكنيد بايد بگم كه ورژن 1.6 اون جواب نميده و بايد از سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن 2.3 رو انتخاب كنيد با زبان انگليسي و حجم 7.9mb بعد كه به صفحه بعد منتقل شديد براي دانلود روي اروپا كليك كنيد چون اگه اسيا رو بزنيد نميتونيد دانلود كنيد فقط يه نكته چون برنامه رو نميخريد بيش از 5 mb نميتونيد حجم فايل جابجا كنيد اگه كسي از دوستان تونست كرك يا چيزي كه اين مشكل رو حل كنه پيدا كرد ما رو بيخبر نذاره اميدوارم به درد كسي بخوره فقط بعد از دانلود بايد از داخل فايل set up رو اجراكنيد تا نصب شه فقط قبلش ورژن 1.6 رو پاك كنيد البته اگه بگيد چه جوري ميشه يه فايا گذاشت فايلشو اينجا براتون ميزارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.