ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیغام خطا در هنگام نصب؟؟

hamed9
29-04-2008, 23:17
سلام دوستان اين پيغام رو در نصب فتوشاپ ميگيرم cs3 فكر ميكنم منظور اين باشه كه فتوشاپ قبلي پاك نشده اما من همه كار كردم unistal‌شده حتي كل پوشه هارو پاك كردم برا اطمينان از تو رجيستريم پاك كردم اما دوباره پيغام ميده.....فتوشاپ ندارم:19:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aram_nfs
01-05-2008, 13:37
متوجه منظورت نمی شم
الان فتوشاپت رو پاک کردی؟
یا می خوای نصب کنی؟
اون بالایی رو خودت هم یه بار بخون من که چیزی ازشون سر در نیاوردم و منظورت رو نفهمیدم
یه کمی توضیح بده تا کمکت کنم

smohs
01-05-2008, 14:38
از اين پيغامي كه من مي بينم به نظر مي رسه اون ورژن فوتوشاپي كه مي خواي نصب كني مشكل داره.
قبلا هم اين فوتوشاپو نصب كرده بودي و حالا ديگه نصب نميشه يا تازه مي خواي نصب كني؟
اين جور كه از ظاهر پيغام بر مياد مي گه بايد سي دي فوتوشاپ رو وارد كني اگه ممكنه يه كم در مورد اين فوتوشاپي كه مي خواي نصب كني توضيح بده(از كجا آوردي؟ چطور نصب مي كني و...)

Saeed kmss-D
01-05-2008, 16:19
سلام...

منم با این پیغام آشنا نیستم، ینی تا به حال برام پیش نیومده!
خودت فتوشاپ قبلی رو پاک کردی یا دیدی اجرا نمیشه رفتی unistall کردی؟

موفق باشی♥♥♥

hamed9
01-05-2008, 23:12
1.من از p30world دي وي دي خريدم كه شامل فتوشاپ cs3 فارسي بود.فتوشاپ سيستم من english بود و خواستم عوض كنم قبلي رو پاك كردم .به طور كامل .دفه اول كه پاكش كردم به طور كامل unistall نشد و براي اطمينانه بيشتر از داخل رجيستري برش داشتم.حالا من اون dvd رو كه از شما خريداري كردم دارم نصب ميكنم و داره اين پيغام رو ميده .به نظر خودم اين پيغام برا اينه كه قبلي خوب پاك نشده اما ميخوام بدونم ميتونم كاريش كنم يا نه؟اميدوارم بشه چون به فتوشاپ احتياج دارم اگرم بخوام win رو عوض كنم ...كل برنامه ها پريده

smohs
02-05-2008, 09:49
شما يه كاري بكن اگه براتون امكانش هست روي يه سيستم ديگه(مال دوستي آشنايي چيزي) نصب كن اگه دوباره همين مشكل پيش اومد احتمالا يا dvd مشكل داره و يا اين كه هنگام نصب قسمتي رو فراموش كردين انجام بدين.
ولي اگه بدون مشكل نصب شد همونطور كه گفتين مشكل از سيستم خودتونه و احتمالا راهي نيست جز تعويض ويندوز(آخه فوتوشاپ كه فقط يه جاي رجيستري نمي ريزه و ممكنه هزار جاي ديگه هم ريخته باشه)
راستي اگه امكانش هست مراحل نصبي كه طي مي كني تا به اين پيغام برسي رو هم بگو

Saeed kmss-D
02-05-2008, 10:34
سلام...

شما يه كاري بكن اگه براتون امكانش هست روي يه سيستم ديگه(مال دوستي آشنايي چيزي) نصب كن اگه دوباره همين مشكل پيش اومد احتمالا يا dvd مشكل داره و يا اين كه هنگام نصب قسمتي رو فراموش كردين انجام بدين.
ولي اگه بدون مشكل نصب شد همونطور كه گفتين مشكل از سيستم خودتونه و احتمالا راهي نيست جز تعويض ويندوز(آخه فوتوشاپ كه فقط يه جاي رجيستري نمي ريزه و ممكنه هزار جاي ديگه هم ريخته باشه)
راستي اگه امكانش هست مراحل نصبي كه طي مي كني تا به اين پيغام برسي رو هم بگو

آره، تست کن ببین چی میشه!

1.من از p30world دي وي دي خريدم كه شامل فتوشاپ cs3 فارسي بود.فتوشاپ سيستم من english بود و خواستم عوض كنم قبلي رو پاك كردم .به طور كامل .دفه اول كه پاكش كردم به طور كامل unistall نشد و براي اطمينانه بيشتر از داخل رجيستري برش داشتم.حالا من اون dvd رو كه از شما خريداري كردم دارم نصب ميكنم و داره اين پيغام رو ميده .به نظر خودم اين پيغام برا اينه كه قبلي خوب پاك نشده اما ميخوام بدونم ميتونم كاريش كنم يا نه؟اميدوارم بشه چون به فتوشاپ احتياج دارم اگرم بخوام win رو عوض كنم ...كل برنامه ها پريده

من فکر میکنم به خاطر تغییر تو رجیستری باشه!
اشتباهی چیز دیگه ای رو پاک نکردی؟

-----------------------------------------------

فکر کنم آخرش مجبور بشی ویندوز تو عوض کنی.

موفق باشی♥♥♥

Linux Learner
02-05-2008, 11:26
نرم افزاری مثل Registry Crawler رو نصب کن و Photoshop رو تو ریجستری سرچ کن و تمام نتایج رو پاک کن!

راه دوم: فتوشاپی که قبلا" نصب بود رو دوباره نصب کن و بعد ریستارت کن و اونو حذف کن. این باعث میشه تمام تغییرات ریجستری رو پاک کنه!!

*** در طول انجام این کارها آنتی ویروس رو غیر فعال کن! ***

SRT_71
02-05-2008, 12:46
احتمالا از تو رجیستری که پاک کردی مشکل پیدا کرده
باید با این نرم افزارهای رجیستری مثل Registery Repair درستش کنه
وگرنه اگه می تونی win نصب کن من در همچین مواردی win می نصبم

جادوگر جوان
02-05-2008, 13:46
شاید مشکل خود cdبرنامه باشه

Linux Learner
03-05-2008, 11:30
وگرنه اگه می تونی win نصب کن من در همچین مواردی win می نصبم

اگه این طور که تو میگی باشه، پس هر وقت My Computer از رو دسکتاپ قیب شد، ویندوز رو عوض کنید دیگه!!!!
بابا من این ویندوزی که دارم باهاش کار میکنم، واسه 2 سال پیشه!!! اون موقع هم به خاطر مشکل هاردم فرمت کردم.

Saeed kmss-D
03-05-2008, 16:14
اگه این طور که تو میگی باشه، پس هر وقت My Computer از رو دسکتاپ قیب شد، ویندوز رو عوض کنید دیگه!!!!
بابا من این ویندوزی که دارم باهاش کار میکنم، واسه 2 سال پیشه!!! اون موقع هم به خاطر مشکل هاردم فرمت کردم.

سلام...

دو سال!!!
من حداکثر سه ماه!
یبشتر طاقت نمیاره!

همون ویندوز عوض کنی فکر کنم بهتره!

موفق باشی♥♥♥

saber1370
03-05-2008, 16:18
سلام
ورژنش چیه؟