مشاهده نسخه کامل
: فرق اهنگسازی و تنظیم چیه ؟
dear_2007
29-04-2008, 13:34
سلام
من خیلی کنجکاو شدم بدونم فرق اینا چیه
مثلا تو یه اهنگ به چی میگن اهنگسازیشه این به چیش میگن تنظیم
من فرق اینا رو نفهمیدم هنوز
huti_421
29-04-2008, 16:59
سلام دوست عزیز شاید اطلاعاتم خیلی ناقص باشه ولی اون چیزی که میدونم رو بهت میگم :
آهنگساز که میدونی وظیفه ی نت نویسی رو داره و پایه ی آهنگ رو میسازه ولی کار تنظیم کننده اینه که این نت ها رو کنار هم بذاره و با هم ادغام کنه تا موسیقی نهایی به دست بیاد منظورم به زبون ساده اینه :
مثلا آهنگساز چند تا میوه رو از درخت میکنه حالا این کار تنظیم کنندس که این میوه هارو توی ظرف بچینه
مثلا تنظیم کنندس که میگه کجای آهنگ چه سازی باید زده بشه و کجای آهنگ موسیقی شدت بگیره ریتم عوض بشه و خیلی چیزای دیگه ...
dear_2007
29-04-2008, 18:24
سلام دوست عزیز شاید اطلاعاتم خیلی ناقص باشه ولی اون چیزی که میدونم رو بهت میگم :
آهنگساز که میدونی وظیفه ی نت نویسی رو داره و پایه ی آهنگ رو میسازه ولی کار تنظیم کننده اینه که این نت ها رو کنار هم بذاره و با هم ادغام کنه تا موسیقی نهایی به دست بیاد منظورم به زبون ساده اینه :
مثلا آهنگساز چند تا میوه رو از درخت میکنه حالا این کار تنظیم کنندس که این میوه هارو توی ظرف بچینه
مثلا تنظیم کنندس که میگه کجای آهنگ چه سازی باید زده بشه و کجای آهنگ موسیقی شدت بگیره ریتم عوض بشه و خیلی چیزای دیگه ...
ممنون یه چیزایی دستگیرم شد
منتظر راهنمایی هایی دیگر دوستان هم هستم
eshgh_rap
29-04-2008, 19:11
در اهنگ سازي .اهنگساز ميادش و خودش نت مي نويسه و بقسه كارا امه توي تنظيم ميان همون نت هاي اوليه اهنگ رو در ميارن و خودشنو تعقيرش ميدن
dear_2007
30-04-2008, 12:16
دوستان دیگر ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنند
pedramch
01-05-2008, 18:08
دوست عزیز تنظیم کننده رابطه مستقیم با نوازنده ها و خواننده داره ولی آهنگساز اینجوری نیست.
تنظیم کننده ملودی آهنگ رو از آهنگساز می گیره و با کمی تغییر اونو برای اجرا واسه ی سازهای مختلف به طور همزمان آماده می کنه.تنظیم کننده در انتخاب سازها آزاده و همین طور می تونه ملودی هایی رو به عنوان همراهی کننده به ملودیه اصلی اضافه کنه.
ya rab30
02-05-2008, 15:12
بهنظر من آهنگ سازی را همه میتونن انجام بدن با کمی ذوقالبته مطالعه ولی نظر دادنش وارد یه معقوله خاص میشیم که کار هر کسی نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.