ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نصب اسکنر جنیوس hr6x slim usb

mortezahn
29-04-2008, 11:36
سلام . من یک اسکنر جنیوس hr6x slim usb دارم که سی دی گم شده . من درایور اون رو از سایت جنیوس دانلود کردم و درایور نصب میشه ولی نرم افزار مربوط به اون کار نمی کنه و این خطا رو می ده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از نرم افزار های دیگه که برای اسکن استفاده میکنم می گه اسکنر آماده به کار نیست در حالی که درایور نصبه و اسکنر روشنه .
لطفا کمک کنید . مرسی

ssafaei
22-07-2008, 10:23
سلام من نمي تونم اسكنرم رو نصب كنم،درحين نصب پيغام ميده اسكنرقفله ،ممنون ميشم راهنمايي ام كنيد.

آنتی
22-07-2008, 16:41
سلام من نمي تونم اسكنرم رو نصب كنم،درحين نصب پيغام ميده اسكنرقفله ،ممنون ميشم راهنمايي ام كنيد.
به نام خدا
سلام
ورود شما را به جمع p30world تبریک می گوییم
اول اینکه سعی کنید سوالتون را کامل بپرسید مثلا پیغام را کامل بنویسید
و در مورد مشکلتون: زیر اسکنر ها یک قفل سخت افزاری وجود دارد که برای استفاده از اسکنر باید دکمه آن را در حالت باز قرار دهید
موفق باشید

ssafaei
22-07-2008, 19:17
سلام ممنونم ازاينكه جوابم رو داديد ،اسكنر من Genius color page_HR6X slimوسيدي برنامه اصل نيست. نمي دونم چه طورقفل رو بازكنم..پيغام زيررو ميده.

When the locking switch is pressed ,it automatically anlocks the scanning head.

javadshahvand
22-07-2008, 20:31
اسکنر رو روی یه سیستم دیگه تست کن احتمالاً مشکل ویندوزی دارید

ssafaei
28-07-2008, 19:48
سلام دوباره ،من اسكنرم روبا يه دستگاه ديگه امتحان كردم ولي بازم همين 2پيغام روميده،چه كاربايدكنم .

1.When the locking switch(located on the underside of the scanner)is pressed, it automatically unlocks the scanning head; when not pressed, I automatically locks up the scanning head again.
2.please insert the compact disc labeled Windows XP professional service pack 2CD into your CD_RAM drive(G) and then click OK. You can also click OK if you want files to be copied from an alternate location ,such as a floppy disk or a network server.

ict1720
07-09-2008, 12:29
سلام - برای حل مشکل باید کاتالوگ اسکنر رو دقیق بخونی - بعضی اسکنر ها یک دکمه یا قفل در زیر بدنه یا کنار شون هست که باید باز بشه. (فقط یک بار و برای اولین دفعه که می خواهی از آن استفاده کنی) این مورد در اسکنر های جنیوس قطعی است.

H A M E D
22-09-2008, 09:57
سلام دوباره ،من اسكنرم روبا يه دستگاه ديگه امتحان كردم ولي بازم همين 2پيغام روميده،چه كاربايدكنم .

1.When the locking switch(located on the underside of the scanner)is pressed, it automatically unlocks the scanning head; when not pressed, I automatically locks up the scanning head again.
2.please insert the compact disc labeled Windows XP professional service pack 2CD into your CD_RAM drive(G) and then click OK. You can also click OK if you want files to be copied from an alternate location ,such as a floppy disk or a network server.
شما تنها كاري رو كه بايد انجام بديد اينه كه اسكنرتون رو روي يه سطح صاف قرار بديد كه كف اسكنر كاملا مماس اون باشه. بعضي از مدل هاي اسكنر به جاي قفل يه دكمه دارن كه فقط زماني هد رو آزاد ميكنه كه روي زمين باشه و اگر اون رو مثلا روي فرش بذاريد دكمه فشار داده نميشه و در نتيجه اسكنرهم كار نميكنه.

ssafaei
24-10-2008, 12:12
شما تنها كاري رو كه بايد انجام بديد اينه كه اسكنرتون رو روي يه سطح صاف قرار بديد كه كف اسكنر كاملا مماس اون باشه. بعضي از مدل هاي اسكنر به جاي قفل يه دكمه دارن كه فقط زماني هد رو آزاد ميكنه كه روي زمين باشه و اگر اون رو مثلا روي فرش بذاريد دكمه فشار داده نميشه و در نتيجه اسكنرهم كار نميكنه.

من اين كار راهم كردم رو ميز كامپيوتر صاف گذاشتم ولي انگار سيدي دوم ميخواد از كجا بايد بگيرم وممنون كه راهنماييم ميكني .

ssafaei
24-10-2008, 12:14
سلام - برای حل مشکل باید کاتالوگ اسکنر رو دقیق بخونی - بعضی اسکنر ها یک دکمه یا قفل در زیر بدنه یا کنار شون هست که باید باز بشه. (فقط یک بار و برای اولین دفعه که می خواهی از آن استفاده کنی) این مورد در اسکنر های جنیوس قطعی است.

من كاتولوگ ندارم وزير اسكنرم يه دكمس كه روي سطح صاف ميزارم ولي فايده نداره.مرسي از راهنماييت.

rahimi_583
23-01-2012, 11:29
زیر اسکنر یه دکمه اس که باید بره داخل واسه این کار کافیه زیر اسکنر صاف باشه

saeidperak1
25-03-2012, 20:53
سلام من میدونم کارای که میگم رو انجام بده اول باید اسکنر تو کامپیوتر باشه
روی my Computer راست کلیک کن و برو به properties واز اونجا کناراش نوشته device manager
که یه صفحه ای باز میشه تو اون صفحه دنبال عکس فلش یا یه همچین چیزی بگرد و روی اون راست کلیک کن و scan for hard wera رو انتخاب کن بزار یه چند دقیقه بگذره اگه نشد دوباره راست کلیک کن و اگر گزینه ی اپدیت بود بزار اپدیت شه خیلی خوبه

نکته ها: وقتی صفحه ی device manager باز میکنی هرکدام از گزینه ها رو اگه کلیک کنی زیر شاخه داره تو سعی کن سر شاخه ی عکس اسکنرت را رو پیدا کن و اگه اسکنرت مثلث اخطار داره رو هم راست کلیک کرده و کارایی که گفتم رو انجام بدی خوبه . من میگم درای.رت خوب نصب نششده

موفق باشد

hamidreza1988
27-04-2012, 00:16
salam.man ye scaner model genius hr6x slim daram.cd driveresh ham hast ama nasb nemishe.az internet ham dn kardam ama baz ham moshkele nasb dare.win 7 daram.mamnoon misham rahnamayi konid

gholidon
21-01-2013, 01:06
من هم مشکل دارم

نیک ناز
21-01-2013, 12:33
سلام
دیدم اینجا بحث اسکنر داغه . گفتم همین جا سوالم رو مطرح کنم.
من یه دستگاه شارپ دارم که هم پرینت هم فتو و هم اسکن انجام میده . اما من نمیتونم از اسکنر استفاده کنم
تو my computer اسکنر نشون میده
ولی روش کلیک میکنم این خطا رو میده

the computer can not detect the scanner or camera. please make sure the divice is turned on and is properly connected to the computer

signul.online
05-02-2013, 16:40
دوستان این اسکنر بر روی ویندوز سون نصب نمیشه ...

navidnf
10-03-2013, 23:20
سلام من از اسکنر جینوس استفاده می کنم.هم برنامش نصبه و هم خودش روشنه ولی میگهscanner not foundیکی منو راهنمایی کنه

saba664
19-09-2013, 22:22
بنده اسکنرجنیوس 1200xeدارم ولی نصب نمیشه اصلا حتی درایوجدیدنصب کردم بازم نصب نشد من فقط ویندوز را عوض کردم

bz4d1245
19-05-2014, 12:53
دوستان من هم همین مشکل شما رو داشتم . اول درایور دریافتی از سایت جنیوس (Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])hr6x slim ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) سپس روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید و Manage رو بزنید سپس Device Manage رو بزنید و در لیست باز شده دنبال اسم اسکنر بگردید اگر دیدید یه علام سوال زرد روش هست انتخابش کنید و در منو بار بالا روی ایکون Update Driver کلیک کنید و بزارید جستجو کنه به احتمال بسیار مشکلتون حل میشه.

bz4d1245
19-05-2014, 12:56
در مورد قفل هم بگم که بصورت کاملا اتوماتیک کار میکنه کافیه روی یه سطح صاف مثلا چوبی قرار بگیر خودکار میره داخل و غیر فعال میشه

signul.online
04-06-2014, 13:45
من پارسال گزارش مشکل درایور رو در ویندوز سون واسه مایکروسافت زدم ^_^
حالا نمیدونم واسه خاطر من بوده یا نه !!! :n02:
الان به اینترنت دسترسی داشته باشین اتوماتیک میتونید آپدیت کنید و مشکلی واسه نصبش نداره .. :n12: